Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 5.11.2012 14:27:37
|
|
|
|
PoisonEve
|
IZVORNA PORUKA: PoisonEve IZVORNA PORUKA: PoisonEve Jel gledao neko Hunger games? Gledala sinoc. Prica je zanimljiva, a i ja volim te futuristicke filmove. Mada mislim da su mu ciljna publika ipak tinejdzeri. Svejedno, meni se dopao
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 5.11.2012 14:32:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Ima li šta slično?
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 5.11.2012 14:48:44
|
|
|
|
PoisonEve
|
E to ne znam
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.12.2012 1:46:41
|
|
|
|
dunja RR
|
Bila večeras na proslavi rođendana Cineplexxa, gledali 3D Pijev život, znači, oduševljena! TRAILERKLIK A još smo dobili i klopu i piće zbog rođendana bioskopa , ma uživancija! Evo sada se vratili, još smo pod utiscima, preporuka! I priča i efekti su savršeni :DD
< Poruku je uredio dunja RR -- 8.12.2012 1:50:38 >
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.12.2012 1:50:15
|
|
|
|
dunja RR
|
I jedva čekam Hobbita, videla sam trailer i to 3D, perfect!
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.12.2012 2:26:42
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR I jedva čekam Hobbita, videla sam trailer i to 3D, perfect! I ja čekam Hobita! Kod mene na faksu bila promocija. Slikaš se ispred ogromnog panoa sa slikom Gandalfa i dobiješ 20% popusta za karte. Naterala sam i muža da se slika Ehhhh.... kakav tolkin manijak! Još su postavljali pano i ostalo kad sam im prišla! Najgora sam! Umesto da pustim studentariju ja morala prva!
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.12.2012 2:28:25
|
|
|
|
dunja RR
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 14.12.2012 14:03:45
|
|
|
|
Krcko
|
Gledao neko juče Hobita??Utisci?
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 14.12.2012 14:23:32
|
|
|
|
Modessty
|
jao i ja čekam da se mm smisli kad ima vreme da odemo na Hobita! Ubi me ovo čekanje
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 25.12.2012 19:41:16
|
|
|
|
mareboy91
|
scareface naravnoooooo
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 26.12.2012 15:19:08
|
|
|
|
viking
|
Da li je neko gledao Pijev život? Ja sam već dva puta, meni je odličan, toliko pun simbolike, gledala bih ga opet. A opet, čini mi se da sam jedina, svih šestoro ljudi s kojima sam gledala film su rekli da im je "onako".
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 29.12.2012 21:48:18
|
|
|
|
panpan1
|
zivot je lep - mamma mia...
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 30.12.2012 2:20:57
|
|
|
|
opcinjena
|
obozavam komedije npr upoznaj foknerove
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 30.12.2012 3:43:40
|
|
|
|
panonkinja
|
kad porastem bicu kengur
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 30.12.2012 13:08:00
|
|
|
|
jelenica011
|
kad jaganjci utihnu
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 12.1.2013 19:42:31
|
|
|
|
Lu
|
Večeras u 8 ide ljubić, "P.S. Volim te", a onda "Skoro sasvim obična priča"- srpsko - crnogorski filmjel neko gledao?
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 12.1.2013 19:48:18
|
|
|
|
NadaR
|
Na kom kanalu? Milan ceka neki na Novoj ali ga mozda zeznem
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 12.1.2013 19:52:10
|
|
|
|
Lu
|
Prvi na HRT1 drugi na HRT2. Samo da ne zaspim do ovog drugog, gledala sam najavu i baš bi ga voljela gledati al sam ja kokoš, s njima ležem i budim se
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 12.1.2013 19:52:56
|
|
|
|
NadaR
|
Cimacu te da te probudim
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 12.1.2013 19:58:14
|
|
|
|
Lu
|
Haha, nemoj opasno je mene buditi onda i psujem,
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 12.1.2013 20:00:38
|
|
|
|
NadaR
|
Lu! Dzizis Krajst! Psujes?! Ja sam danas gledala Notebook po hiljaditi put.
< Poruku je uredio Nada RR -- 12.1.2013 20:01:54 >
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 12.1.2013 20:15:39
|
|
|
|
malapufika
|
mm i ja cemo veceras da gledamo taken 2
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 14.3.2013 19:11:17
|
|
|
|
viking
|
Mi sinoć gledali Hičkoka, dobar je film, iako nisam neki poznavalac njegovog lika i dela. Preporuka! Večeras smo planirali da gledamo Linkolna, ali moram da pišem postove
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 23.4.2013 11:22:19
|
|
|
|
dunja RR
|
My sister's keeper, dugo ga imam (hvala Maya21;), ali nikako da ga odgledam. Sinoć konačno - odličan!
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 26.4.2013 20:55:16
|
|
|
|
nata11
|
Retko kada se odusevim filmom. Imam omiljeni Bozicni film: Zivot je lep (prikazuje volju za zivotom na poseban nacin kroz jednu tuznu pricu), za sve nas cekalice: Maybe baby on mi dize raspolozenje posle jos jednog propustenog meseca na njega me je ovde podsetila jedna od clanica.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?