Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 27.3.2013 14:51:27
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: Ognjenka Gospode boze...proslo je nekoliko sati a, ja jos uvek ne mogu da se opasuljim... Naime, stojim danas kod Sajma, guzva na stanici kao i obicno, jos je i sajam automobila...ali cujem da neko dete place, bas jako. Ne dere se, nego ono, bas tuzno place. I vidim ide decak od oko 5 godina, u jednoj ruci nosi balone, a u drugoj neko parce pite i place. Majka odjednom otima to parce pite, baca na beton i gazi, i dere se: -Majmune, majmune jedan! Rekao si da ces brzo pojesti pitu! Kakvi su to zalogaji? Kakvi? Vidi kolicne zalogaje uzimas, idiote! Dva sata jedes pitu, je"#$$% te pita! Zivot si mi unistio! Neces do sutra NISTA JESTI! Ima da CVILIS KAO PACOV od gladi. Majmune! Jos ga i podrugljivo imitira kako jeca... Ja stojim i ne verujem i shvatim da placem...pa leba mu...koliko nas se ovde godinama bori za dete, a neko takav ga ima...Bas me slomilo. Siroto dete... I jos neka zena pridje i molecivo kaze toj...spodobi od majke: -Gospodjo nemojte, kad vas molim, nemojte tako sa detetom. A ova je otera u onu stvar... Svete, kuda ides... Nemojte odmah drvlje i kamenje na majku, deca ponekad zaista znaju da izlude roditelje, onda u afektu se kaze i nesto sto se ne misli. Sasvim sam sigurna ta majka mnogo vise voli svoje dete, nego sto ga obican prolaznik voli, mislim na tu babu koja se obratila zeni i umesla se. Mozda je klinja iskukao pitu, mozda je zeni izbio zadnji dinar iz dzepa sad mrljavi pa nece vise, pa je ona poludela, tako da nemojte tako svaka majka voli svoje dete, samo sto neke imaju konjske zivce neke slabije pa brzo pukunu. Kao ja na primer Sto ne znaci da ne voli svoje dete.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 27.3.2013 14:57:34
|
|
|
|
Verolina
|
Samo cu ponoviti jedno ZIVOT SI MI UNISTIO. Koja je jos to majka detetu rekla sem ukoliko je potpuno "retardirana". A da, Ognjenka ne prica nikada nista tek tako. Verujem da je jako dobro procenila situaciju Ja je jako dobro poznajem i mogu u potpunosti da prozivim ovo sto je napisala svojim ocima. I place mi se od muke kakve zveri hodaju ovom planetom. Dete ume da bude nesnosno, to je tacno, ali ako jedna majka pred sajmom krcatim ljudima ovako nesto izgovara onda je ta zena potpuno izopacena.
< Poruku je uredio Verolina -- 27.3.2013 14:58:37 >
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 27.3.2013 15:01:52
|
|
|
|
Sanja90
|
Rivana ipak to ponasanje ne prilici majci,mislim i ja planem,ali nikad na javnom mestu ne vredjam dete,to je jako porazavajuce za samo dete i bolno.Ih koliko puta su nama poslednji dinar izvukle iz dzepa pa nisu htele da jedu,pa sta jel trebalo da na sred ulice vicem na njih. Mogla je da mu zamota u neku maramicu i da mu sacuva za kasnije. Moj suprug kad je stariju cerku vodio u prodavnicu ona je trazila lizalicu,da joj lizalicu i kad su trebali na kasu ona nije htela da da tu lizalicu da prodavac otkuca i histerisala je uzasno,a onda posto mm nije mogao da je smiri lupio je malo po ruci,ona je o tome pricala danima to je toliko pogodilo da je to neverovatno,od tad ni rec ne kaze kad smo u prodavnici i nista ne trazi. Misli svi ti ispadi roditelja na javnom mestu jako pogadja dete,drugo je ako je dete bas bezobrazno da ne znaju sta ce sa njim,ali ovako nesto je nedopustivo.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 29.3.2013 13:21:03
|
|
|
|
majared
|
Znači ne mogu da verujem. Ljudi ladno tvrde da krevetac nije kod njih a zet je ubeđen da ga je odneo tamo. Aman ljudi pogledajte malo bolje, nije to igla da se zagubi. Ako ste zaboravili da pogledate recite, ako ste nekom dali recite. Nije meni do kreveca, imam para i kupiću novi nego što zbog nekih ranijih svađa sa mojim roditeljima sad glume ludilo. Verovatno se ljute što im nisam rekla da sam trudna. E zabole me du..., to je moja odluka i ko hoće da prihvati hoće u suprotnom neću se mnogo uzrujavati. Hm, postoji i mogućnost da su sestra i zet dali nekom a da se ne sećaju. Bilo je dosta beba u njihovom okruženju. Ma pre ću da verujem u ovu verziju nego ovu gore.
< Poruku je uredio majared -- 29.3.2013 13:25:43 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 29.3.2013 19:56:32
|
|
|
|
viking
|
Jeste li ga našli, Olga? IZVORNA PORUKA: Olga RR juce nam je Astor pobegao
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 29.3.2013 20:11:28
|
|
|
|
Olga75
|
Vik , nasli smo ga jos prekjuce mislim to je bila akcija , Azil Alex je objavio moju poruku tog 27-og i onda me zvala zena da mi kaze da je Astor ispred njene zgrade i sisla je dole , uhvatila ga i sacekala neme i Mariju da dodjemo po njega te radosti i srece da si videla koliko mu se zvercica obradovala a koliko on njoj jos se oporavlja od avanture a meni se puni glava da ga zavezem na dan - dva al ne znam da l ce da pokapira da smo se nasekirali zbog njega , jesno , kapija mi je bila otvorena do 23 a ispred cinija sa hranom a on frajer lunja a ona sirota : ja sam kivaaa na svu srecu organizovana akcija u koju se ukljucilo puno ljudi je vratila dzukelu lunjavvu kuci
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 29.3.2013 20:35:35
|
|
|
|
Trcosava
|
ommmmm ommmmmmmm NEĆU PROKLETI ĐUMBIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 1.4.2013 11:40:39
|
|
|
|
ivaMark
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Ognjenka strasno,ja sam se pre neki dan isplakala u prodavnici,sedi dete oko 10 god i place u radnji,stoji mama pored njega opustena totalno ali u pocetku sam mislila da dete nesto frkise,onda jednog trenutka on pocinje jos glasnije da place i govori mami ti jedva cekas da ja umrem ,kako mi je bilo tesko ......... na ovo tek nemam reci........
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 1.4.2013 13:48:43
|
|
|
|
Dada81
|
I meni ove izjave bodu i oci i srce,kada dete tako nesto kaye ,ynaci dase vec duye vreme oseca yapostavljeno, a i ova ,majka,no comment,stvarno. Olga,bas sam se pitala sta se desilo,neka je tu,a skapirace valjda da ne terba vise lunjati
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 1.4.2013 18:44:47
|
|
|
|
isidora88
|
sve bih dala za jos jedan dan sa mojom babom
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 3.4.2013 8:56:29
|
|
|
|
nela79
|
Kazu da djeca moraju da imaju zdravstveno osiguranje!!! E malo sutra. Moja djeca ga nemaju. I izgleda da nece ni da ga imaju dok poslodavac ne izmiri svoje obaveze. E zemljo Srbijo. Na Cukarici kazu da postoje neke potvrde za dakve slucajeve. A na Novom Beogradu ih ne izdaju. A firma mog muza je pod njihovom jurisdikcijom. Odoh sad da pisem svim ministrima!!! Pa vidjecemo ko ce da odustane. Kako da mi dijete sad primi vakcinu
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 3.4.2013 9:13:05
|
|
|
|
Sanchy
|
Tacno je,moraju da ti izdaju potvrdu,sva maloletna deca,trudnice i porodilje bez obzira na doprinose imaju pravo na to,nadji telefon od rfzo zove i pitaj,ja sam to skoro citala,nemoguce da su to ukinuli:/
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 3.4.2013 9:24:41
|
|
|
|
nela79
|
Nemam pojma Sanchy. Meni na Cukarici kazu jednu stvar, ovi na Novom Beogradu drugu. Ma u Srbiji nisu normalni. Tako su mm rekli da ne moze preko njega ja da imam zdrav. osiguranje jer nemam drzavljanstvo Srbije. A ja u 8. mjesecu trudnoce. On sa jednog saltera presao na drugi (ista filijala) i covjek mu bez ikakvog pitanja ovjerio knjizicu. O zemljo Srbijo!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 3.4.2013 9:25:27
|
|
|
|
dijana1*
|
Nela zovi I proveri. I u BL deca imaju sve besplatno bez obzira da li su porezi I doprinosi izmireni. Ovde cak ni knjizica deteta ne mora biti overena oni cete primiti. Znam da ranije trudnice I porodilje nisu bile zasticene na ovaj nacin, mozda su nesto u medjuvremenu promenili.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 3.4.2013 11:43:52
|
|
|
|
Anoniman
|
nela, svasta! onda ni ja ne bi nikad trebalo da imam zdravstveno kao ni bilo koji drugi stranac. koliko znam za svaku drzavu je samo bitno da si legalno u njoj, a pravo na zdravstveno mozes ili sama ostvariti radom ili preko supruznika koji je osiguran. mislim, nebuloze. ovde je za izdavanje dozvole boravka neophodno da imas zdravstveno sto je i logicno.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 3.4.2013 11:55:44
|
|
|
|
vonavoj
|
kseno,moja sestra u HR nema zdravstveno,jer nije drzavljanin njihov...iako je udata ..mora da placa privatno!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 3.4.2013 11:56:30
|
|
|
|
nela79
|
Kseno bilo i proslo. Al ovo za djecu me bas nervira. U jednoj poslovnici kazu moze u drugoj ne moze. Ma uzas.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 3.4.2013 12:17:08
|
|
|
|
Štetica
|
Od juce opet imam reakciju na utrogestan. Jutros posle 100godina uzmem da jedem kikiriki i ospem se kao da sam spavala u koprivama,a utrogestan u opni sadrzi ulje kikirikija tako da je definitivno reakcija od toga.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 3.4.2013 13:03:44
|
|
|
|
lanajelena
|
Nela jesi li probala u dz,nisam ni primetila da mi je deci istekla knjizica (permutovala sam datume)i niko mi nije nista rekao,za mene su pravili problem a za njih nisu,pa probaj nista te ne kosta
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 3.4.2013 13:15:27
|
|
|
|
nela79
|
Ma ja sam super sa nasom dr u domu zdravlja. Vec sam ja njima prijavila situaciju. Rekla je ona meni da ce djecu primiti i bez markice, ali zbog vakcine mora da ima ovjeru. Valjda to oni moraju nesto da pravdaju.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 3.4.2013 13:41:59
|
|
|
|
Anoniman
|
von, da li je to moguce? zet ti je osiguran? i deca? ovde je to za strance poseban preduslov da bi imali boravak. a naravno ako je muz/zena osiguran, moze i ovo drugo da se osiguran preko njega (ja sam imala drugi problem pa nisam bila osigurana preko mm iako sam htela jer on ima bolje osiguranje, ali mi nije bilo toliko bitno, imala sam uvek svoje, prvo studentsko a sad preko posla)
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 3.4.2013 13:52:33
|
|
|
|
Sanchy
|
Moja drugarica u Grckoj .udata ,odmah je dobila njihovo osiguranje i tamo se i porodila,oni valjda daju oko 3000 e za rodjenje deteta ,koliko sam razumela zato je i jurila onako trudna svve moguce papire da ode tamo ,,
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 3.4.2013 14:03:14
|
|
|
|
vonavoj
|
zet radi i ima osiguranje,isto kao i deca..ali ona nema pravo da ide na njega,jer nema drzavljanstvo!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 3.4.2013 14:08:47
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj zet radi i ima osiguranje,isto kao i deca..ali ona nema pravo da ide na njega,jer nema drzavljanstvo! Ja prosto ne mogu da verujem!! Pa evo i ja imam zdravstveno osnovno (preko muža) nemam državljanstvno niti imam nameru da ga uzimam. Možda sad, kad uđu EU se to promeni (i dalje ne mogu da verujem, mislim ja moram svakako i dodatno da plaćam, ali to nema veze sa tim da li sam državljanin SLo ili ne)
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 3.4.2013 14:12:45
|
|
|
|
Sanchy
|
Isto kao i u Grckoj ,drugarica svakako nije drzavljanin a ima osiguranje
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?