Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 3.4.2013 14:20:02
|
|
|
|
Leax
|
Nela draga , program tj. e-karton ti trazi ili overa ili naplata pa ajd ti sada objasni kompu stvarnu situaciju, ber tako je bilo dok nisam otisla na porodiljsko. Pa nije u stvarnom zivotu sve crno-belo. A sto nam draga drzava dozvoli takve propuste da radnik ne moze da overi knjizicu e to stvarno ne znam Nije problem da doktor izadje u susret sto se tice pregleda, tada nismo fakturisali pacijenta, ali sto i sama rece problem su vakcine. To se strogo prati i vodi stanje i trebovanje tako da tu nema zaobilaznog puta jedino ako dete dobija pentaxim koji se inace kupuje. E da znam da su zene sa biroa i deca imale prava da im se overi z.knjizica bez obzira na muza/tatu to bi ti savetovala da proveris .
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 3.4.2013 14:39:15
|
|
|
|
nela79
|
Sam mi muz javio. Nasao gazda negdje pare za doprinose , tako da ce nam ovjeriti knjizice. Ipak necu da strajkujem ispred skupstine
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 3.4.2013 14:47:01
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Sanchy Moja drugarica u Grckoj .udata ,odmah je dobila njihovo osiguranje i tamo se i porodila,oni valjda daju oko 3000 e za rodjenje deteta ,koliko sam razumela zato je i jurila onako trudna svve moguce papire da ode tamo ,, koje pare daju, to zavisi od osiguranja, mada su odnedavno ujedinili vise osiguranja u jedno kao nacionalno. a iznos zavisi i od toga na koju se platu obracunava (za sam porodjaj se dobije oko 1000 e sto bi trebalo da pokriva troskove bolnice, a ostatak para je zapravo iznos za trudnicko i porodiljsko). a i tu uvek ima zavrzlama. ja sam imala pravo na te pare, ali su me dobrano nasetali dok ih nisam dobila (doslo je do birokratske gresko, a nekome se bas nije zurilo da ispravi). nela
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 3.4.2013 14:53:26
|
|
|
|
Leax
|
IZVORNA PORUKA: nela79 RR Sam mi muz javio. Nasao gazda negdje pare za doprinose , tako da ce nam ovjeriti knjizice. Ipak necu da strajkujem ispred skupstine Divno
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 3.4.2013 15:10:45
|
|
|
|
dijana1*
|
Nela super Prekopiracu sve sto smo pisale u temu o osiguranju, mozda ce nekome posle znaciti ove informacije
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 4.4.2013 8:02:13
|
|
|
|
Anoniman
|
mrzim vagu
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 4.4.2013 8:27:26
|
|
|
|
bea83
|
hahaha, Kseno ja sam moju spržila posle trudnoće, stavila je u donji deo šporeta (ono ispod rerne) i puf-istopila se preporučujem isti princip
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 4.4.2013 8:33:04
|
|
|
|
Anoniman
|
pametno, bea, pametno ja sam moju izbegavala mesecima i ne znam koji me djavo terao sad da stanem. bas sam ljuta na sebe (ne zato sto sam stala, nego zato sto sam nedisciplinovana ). ladno imam 2 kg vise nego kad sam se vratila iz porodilista a kako i ne bih kad zbog nervoze stalno mlatim slakise. i evo cak i sad razmisljam da mozda zamesim kiflice danas mislim da mi treba psiholog/psihijatar.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 7.4.2013 20:28:29
|
|
|
|
Sanja90
|
Toliko sam besna,toliko sam ljuta,da bih sad ladno mogla nekog da isprebijam
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 7.4.2013 22:43:11 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 9.4.2013 14:23:14
|
|
|
|
Moiraina
|
Ko me je terao da čitam vesti a nisam odavno i bilo mi super Blic.rs
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 9.4.2013 14:30:11
|
|
|
|
Sanja90
|
Uh,ma ja bi njega Koliki mozak trebas da budes da bi uradio tako nesto,ma kakav mozak taj je bio bez mozga Uzas!Da pobije celu porodicu tek tako, iz cista mira.Bolesnik!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 9.4.2013 14:42:20
|
|
|
|
ivaMark
|
Nadam se da ce preziveti pa da mu se posteno sudi i da istrune u zatvoru.... eto
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.4.2013 9:46:56
|
|
|
|
mati
|
Sinoc nam bili neki prijatelji i cackali daljinski TVa, izgubili sve programe i sad su mi svi pomesani. Ma navikla sam da su mi programi lepo poredjani, na svaki Tv isto. Grrr. Ko ce sad da ih redja.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.4.2013 9:49:29
|
|
|
|
Figaro88
|
Joj Mati I ja radim to isto,i poludim ako mm krene da cacka.........
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.4.2013 12:28:21
|
|
|
|
Modessty
|
e stvarno mi je dosta priča kako su svi loši i nepošteni a oni sami su oličenje poštenja!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.4.2013 13:11:08
|
|
|
|
Olga75
|
danas je dan zalosti i treba da bude , neki tamo covek je puKo i pobio one jadne ljude i jednu bebu i to je uzasno , blag je to izraz ali ja se bojim sta ce biti kad krenu da pucaju i ostali sto imaju oruzje a sad su fini i mirni i blagi i bojim se da mislim sta ce ovde da se desava i dalje i sveme manje grize savest sto bih da svoje dete , moju bebicu posaljem u internat vec od osnovne skole evo dusa mi place ali sad mislim da je to mozda i dobro resenje i zvanicno , pod punom odgovornoscu : kakva je ovo drzava ? sta mi da ocekujemo ? je l treba i mi , kao normalni da se naoruzavamo i onda da seremo : zamracilo mi se eeej , pa ja imam samo ovaj zivot i samo ove neke godine i eto ovde me nesto namestilo muka mi je vise od svega
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 13.4.2013 19:16:56
|
|
|
|
Anoniman
|
ne mogu da verujem da devojka od 17 godina moze biti toliko neodgovorna i nezrela da ostavi svoju petogodisnju sestru samu ispred supermarketa (gde im je mama rekla da pricekaju minut da bi ona samo kupila nesto), a da pritom ne obavesti ni mamu i da tu istu malu sestru pokupi nepoznata zena! srecom pa je njihova mama stvarno brzo izasla i cula plac mladje cerke i nasla je sa tom zenom u susednoj ulici! a jos vise ne mogu da verujem da ce najverovatnije proci nekaznjeno jer zena nece da kaze svom muzu da ne bi doslo do svadje izmedju njega i starije cerke?!!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 13.4.2013 20:08:57
|
|
|
|
Sanja90
|
Ksena to je strasno,da je moja cerka takvu bi joj samarcinu zavalila da sledeci put ne bi se ni metar odvojila od mladje sestre i pri tom bi rekla njenom ocu gde bi dodatno batina dobila i sledeci put bi razmisljala sta i kako radi.Uh...sad se iznervirah...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 14.4.2013 8:12:17
|
|
|
|
milicicak
|
Opet sam otrovala dete a ne znam ni cime ni kad ni kako :( dodje mi da se ubijem od muke :(
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 14.4.2013 8:24:33
|
|
|
|
Sanja90
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Opet sam otrovala dete a ne znam ni cime ni kad ni kako :( dodje mi da se ubijem od muke :( Milicicak kako mislis da si ga otrovala
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 14.4.2013 8:49:06
|
|
|
|
milicicak
|
Pojela je nesto sto joj smeta pa sad ima kiselinu i odvratnu prolivastu stolicu. A posto je po definiciji trovanje uzimanje bilo koje supstance koja dovodi do zdravstvenih tegoba onda sam je otrovala :( najgore je sto nista novo i sto ne sme nije jela, a ako je ovo od banane koju sam ja pojela prekjuce onda cu stvarno da se ubijem :(
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 14.4.2013 9:01:59
|
|
|
|
Sanja90
|
Milicicak pa nemoj se nervirati pobogu,ih koliko su puta moje pojele nesto sto im ne prija pa nikad nisam pomislila da sam ih ja otrovala,procice za par sati kad izbaci sve sto joj ne prija. Moja starija je tako jela picu(ja pravila) i ispostavilo se da joj pecurke nisu legle pa je celu noc povracala,i mi smo jeli ali nama nije bilo nista. Posle par dana joj dala ponovo pecurke i sve je bilo ok,u tom trenutku joj nije prijalo. Nemoj se nervirati bezveze.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 14.4.2013 18:39:48
|
|
|
|
nina26
|
IZVORNA PORUKA: ksena ne mogu da verujem da devojka od 17 godina moze biti toliko neodgovorna i nezrela da ostavi svoju petogodisnju sestru samu ispred supermarketa (gde im je mama rekla da pricekaju minut da bi ona samo kupila nesto), a da pritom ne obavesti ni mamu i da tu istu malu sestru pokupi nepoznata zena! srecom pa je njihova mama stvarno brzo izasla i cula plac mladje cerke i nasla je sa tom zenom u susednoj ulici! a jos vise ne mogu da verujem da ce najverovatnije proci nekaznjeno jer zena nece da kaze svom muzu da ne bi doslo do svadje izmedju njega i starije cerke?!! a cekaj sta je sa tom zenom sto je uzela dete joj strasno....
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 14.4.2013 18:48:13
|
|
|
|
Anoniman
|
pa nista...da li je malo blesava pa joj nije palo na pamet da pita u supermarketu, ona moze da tvrdi i da je krenula ka policiji, otkud znam...meni je najgora od svih njena sestra, a skroz mi je neobjasnjivo sto moze tako nesto da uradi i prodje nekaznjeno.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 15.4.2013 20:00:18
|
|
|
|
ninulina
|
Zašto se u svemu ali baš u svemu mora naći neka pametnica koja će reći kako šta treba ili ne treba, i kako je to ona radila ili nije pa zaboga valjda ja imam svoje razloge zašto nešto radim i zašto mi tako baš odgovara!!!! Zašto???
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?