|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - I...
22.4.2013 8:57:53   
Trcosava
Treba ti samo jaka veza user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 1276
22.4.2013 12:57:38   
milicicak
Sugav, sugav vikend i sugav, sugav ponedeljak i sugava, sugava alergija i sugava, sugava sveki iiii sledeceg ko mi kaze tako mala a vec hoda cu da posaljem tamo gde sunce ne sija!!!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1277
22.4.2013 14:16:04   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: milicicak

Sugav, sugav vikend i sugav, sugav ponedeljak i sugava, sugava alergija i sugava, sugava sveki iiii sledeceg ko mi kaze tako mala a vec hoda cu da posaljem tamo gde sunce ne sija!!!

Ne nerviraj se, kod mene je bio drugi problem "vidi kolika je a ne hoda, pusti to dete da hoda" a ona velika na tatu (tata 195, mama 175cm) Inače prohodala 8 dana nakon 1 rođendana.
Coooliraj samo

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1278
22.4.2013 14:19:09   
ivaMark
Eto... puce mi danas ekran na telefonu iz cista mira bukvalno... pozdravih se sa svekrvom i kako mi je bio u ruci napukne... user posted image
to jos nisam cula da se nekome desilouser posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1279
22.4.2013 14:27:10   
milicicak

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Ne nerviraj se, kod mene je bio drugi problem "vidi kolika je a ne hoda, pusti to dete da hoda" a ona velika na tatu (tata 195, mama 175cm) Inače prohodala 8 dana nakon 1 rođendana.
Coooliraj samo

He he, svako svoju muku ima :) ma, cooliram ja al mi je vise muka od svega pa se nerviram zbog gluposti :) a i bude mi preko glave kad za sat vremena u parku 5 puta cujem istu glupost :)

Direktna veza do poruke: 1280
22.4.2013 14:29:58   
Sanja90
Moja starija cerka prohodala sa 11 meseci, sta ja onda da kazemuser posted image

Nije srecan onaj koji puno ima,vec je srecan onaj kome malo treba.

Direktna veza do poruke: 1281
22.4.2013 15:21:50   
bea83
hahaha, izvini milicicak al ja sam se od srca nasmejala user posted image  ne  tebi, naravno,već našem narodu koji je uvek nezadovoljan i uvek ima komentar na sve - kad je dete  prohodalo, što je prohodalo tako rano, kad ne hoda što ne hoda, kad je buckasto što je buckasto, kad je manekenski gradjeno što je mršavo, kad je ješno što toliko jede, kad ne jede onda kuku što ne jede....mogućnosti za gluposti su neograničene user posted image
inače, moj je prohodao sa 10,5 meseci i to sa svojih 12,5kg - em što je prohodao tako rano em što je tako debeo, iskriviće noge user posted image  razmišljala sam da ga vežem za radijator dok ne smrša i dok ne poraste dovoljno da okolina bude zadovoljna uzrastom i kilažomuser posted image

(odgovor članu Sanja90)
Direktna veza do poruke: 1282
22.4.2013 15:27:54   
Anoniman
bea, user posted image
moja je prohodala sa 15 meseci, mozda ne bi ni tad da nismo skontali da ona zapravo moze ali se plasi pa smo je jedan dan malo vezbali, dete skontalo da moze pa se napokon opustilo i vrlo brzo pocelo da trci.
a sto se tice tudjeg komentarisanja - psi laju, karavani prolaze.

(odgovor članu bea83)
  Direktna veza do poruke: 1283
22.4.2013 16:00:48   
milicicak
bea :)
moje dete je stvarno sitno za svoj uzrast, ljubi mama manekenku :) al ja ne idem okolo i za drugu decu vicem da su dzinovi :) mada, u poslednje vreme sam zaista preosetljiva na sve komentare koji se ticu njene velicine... psi laju, karavani prolaze :) ljubim vas zene i hvala

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1284
22.4.2013 17:05:41   
Ivanka 75
A ovo su komentari uvaženih sugrađana, mahom po-starijih koje sam ja dobila poslednjih dana:

- Ulazi u taj autobus, šta pričaš na telefon (bus poluprazan, mesta kolko oćeš nije špic)
- Što ti lupaju te štikleeeeee
- Gusko jedna ustani da dete sedne
- Što me udari u nogu vidiš da imam štap (naime, matori sedi, štap mu između nogu, rukom se drćži za rukohvat na sedištu ispred sebe a noga mu na prolazu pa ja tako da bi prošla letim preko njegove noge)
- Vidite gospođo bezobraznog kontrolora, traži mi kartu a imam 82 godine! (na šta sam ga tako pogledala da je sagnuo glavu bez reči)

A vrhunac danas dok sam ulazila na kapiju ludača iz susedne ulice me sočno pljune (nosim crninu pa me redovno zasipa DNK materijalom), pošla sam u dvorište da uzmem nešto da opletem po njoj ali mi pobeže - sl put ću je polomiti, majke mi

Direktna veza do poruke: 1285
22.4.2013 17:12:52   
Trcosava
Ivanka, ne klepeći nanulama! user posted image

Savet za te što pljuju, kamenje u džepove pa kad krene da te pljune, a ti opleti. Svojevremeno sam nosala kamenje po džepovima da mogu da razbijam stakla na automobilima kad me okupaju.

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 1286
22.4.2013 17:21:54   
Ivanka 75
Imam jedan džak kamenja u dvorištu, i mm mi savetovao malopre da ponesem koji pa da vežbam bacanje user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1287
23.4.2013 10:15:08   
Anoniman
mozda sam glupa, ali zasto te pljuje jer nosis crninu? user posted image
pokusavam da nagovorim mm da se raspitamo za vrtice koje imaju poslepodnevne grupe, znam da su sanse da nadjemo neki drzavni nikakve, a privatni su skupi, ali jbg, ne mogu vise ovako da izvodim madjionicarske trikove kad treba da idem na posao. jednom nedeljno mi treba sveki da pricuva M (za ostalo se mi snalazimo) i stalno nesto...ma...

Direktna veza do poruke: 1288
23.4.2013 10:22:56   
Sanja90
Juuu kakvog nekulturnog sveta,ma ja bi ihuser posted image Prema bezobraznima moze samo bezobrazno,a sta ja da kazem za "crninu" mislim ja ne nosim crninu kao u smislu crnine,ali se uglavnom oblacim u crno sobzirom da slusam takvu vrstu muzike,sta bi meni onda radili i mom mm-uuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1289
23.4.2013 11:14:04   
minna
IZVORNA PORUKA: ivaMark

Eto... puce mi danas ekran na telefonu iz cista mira bukvalno... pozdravih se sa svekrvom i kako mi je bio u ruci napukne... user posted image
to jos nisam cula da se nekome desilouser posted image

Da nije bio nezgodan razgovor sa svekrvomuser posted image

A kad ste vec kod nekulturnih ljudi, ja sam poludela juce, V je ugazio u kaku u nasoj ulici, samo sto sam rekla paziiii stao je po sred, uh bas sam se iznervirala i pun mi je vise sto nam je ulica na koju nam gleda prozor i kojom svaki dan prolazimo vise puta puna g****a, i ne znam kako njima nije gadno da tuda prolaze i da im ne smeta. Toliko sam bila poludela i da sam videla nekoga od tih vlasnika pasa nabila bih im ono pod nos. Evo i sad se iznervirahuser posted image Koliko sam puta napisala poludel, iznervirala, poludela, iznerviralauser posted image

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 1290
23.4.2013 12:46:33   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

A ovo su komentari uvaženih sugrađana, mahom po-starijih koje sam ja dobila poslednjih dana:

- Ulazi u taj autobus, šta pričaš na telefon (bus poluprazan, mesta kolko oćeš nije špic)
- Što ti lupaju te štikleeeeee
- Gusko jedna ustani da dete sedne
- Što me udari u nogu vidiš da imam štap (naime, matori sedi, štap mu između nogu, rukom se drćži za rukohvat na sedištu ispred sebe a noga mu na prolazu pa ja tako da bi prošla letim preko njegove noge)
- Vidite gospođo bezobraznog kontrolora, traži mi kartu a imam 82 godine! (na šta sam ga tako pogledala da je sagnuo glavu bez reči)

A vrhunac danas dok sam ulazila na kapiju ludača iz susedne ulice me sočno pljune (nosim crninu pa me redovno zasipa DNK materijalom), pošla sam u dvorište da uzmem nešto da opletem po njoj ali mi pobeže - sl put ću je polomiti, majke mi

Strasnouser posted image Izvini, ali morala sam da se nasmejem. Ti si imala bas bas baksuznu nedelju.
Mene uzasno nerviraju foliranti. Jos vise me nerviraju ljudi koji su nemi k'o mule, ali kao da imaju trigere na odredjene ljude, pa uvek u istim prilikama progovaraju. I onda opet postaju mule. A da, da se razumemo, i glupi su kao mule. Tako da me danaske mule jako nerviraju i donose mi negativu.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

Direktna veza do poruke: 1291
23.4.2013 12:51:48   
viking
Pobogu Ivanka, pa gde ti živiš? user posted image  Stvarno svašta, neverovatno kakvih ljudi ima.... Ja ponekad stvarno pomislim da živim u nekom vakuumu ili paralelnom univerzumu, meni se takve stvari nikad ne dešavaju... I što reče neko, kakve veze imaju pljuvanje i crnina?

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1292
23.4.2013 12:57:16   
Sanja90
Pa valjda onaj fazon pu pu daleko bilo,kao da nesreca ne dodje kod njih,moja baba to radi za popoveuser posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1293
23.4.2013 12:58:30   
dunja RR

O svašta, mislim tužno, ali sam se baš ismejala user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1294
23.4.2013 13:01:19   
bea83
IZVORNA PORUKA: Sanja90

Pa valjda onaj fazon pu pu daleko bilo,kao da nesreca ne dodje kod njih,moja baba to radi za popoveuser posted image

od juče razmišljam što bi neko pljuvao nekog ko je u crnini, a ovo objašnjenje mi je baš u stilu našeg naroda...strašno i tužnouser posted image

(odgovor članu Sanja90)
Direktna veza do poruke: 1295
23.4.2013 13:01:45   
viking
Tačno, nije mi to palo na pamet. O, živote! user posted image

IZVORNA PORUKA: Sanja90

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Sanja90)
Direktna veza do poruke: 1296
23.4.2013 13:11:33   
Figaro88
Ne mogu da verujem,kakvih ludaka ima

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1297
23.4.2013 13:57:42   
Ivanka 75
Ma ta baba je dežurna ludača, i ona i ćerka, muž joj umro, policija sumnja dasu ga njih dve sredile ali ne mogu da utvrde njihovu krivicu. A pre 3 god ćerka pokušala da ubije majku, ludilo bilo u ulici od policije i hitne i ludačkih košulja, a viku i dreku da i ne pominjem user posted image

ja se uvek samo nasmejem na te stvari ali da sam juče imala nešto pri ruci opalila bi je samo tako user posted image

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 1298
23.4.2013 14:06:16   
Modessty
dodjoh da se požalim, ali me prodje jer me Ivanka nasmejala! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

Direktna veza do poruke: 1299
23.4.2013 14:07:55   
Ivanka 75
Mod nemoj da se žališ, vidiš kako je meni lepo user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here