Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 23.4.2013 14:20:42
|
|
|
|
mati
|
Ja se ovde nikad nisam zalila , ali sam sam se bas iznervirala. Zove me mama i kaze celo jutro nije sela, sredjuje dvoriste, brise parket... To sve zato sto moj mladji veri devojku, doveo je kuci i sad su gradili nesto za njih da ih odvoje. Ja pitam gde su oni, kaze na kompjuter. Grrrrrrr... Drugo... Kupili haskija, platili kuce, platili papire, platili vakcine... Kuce popisa celu sobu... I..... Ommmmmm... Sad ga prodaju, za duplo manje para, jer zaboga pored dva besposlicara nema ko ujutru da ustane i izvede kuce da se ispisa(da se bas izrazim)!!! Spava se do jedan u podne... Kazu ima bolesnu besiku... Pa izbaci ga napolje...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 23.4.2013 14:25:44
|
|
|
|
Modessty
|
mati... ommmmmmmmm
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 23.4.2013 14:27:07
|
|
|
|
ivaMark
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Ma ta baba je dežurna ludača, i ona i ćerka, muž joj umro, policija sumnja dasu ga njih dve sredile ali ne mogu da utvrde njihovu krivicu. A pre 3 god ćerka pokušala da ubije majku, ludilo bilo u ulici od policije i hitne i ludačkih košulja, a viku i dreku da i ne pominjem zamisljam ih samo... hihihiihihih...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 23.4.2013 14:29:58
|
|
|
|
ninulina
|
Nervozna jer mi se moj mali ne javlja od sinoć......... A do bolnice imam glupavih sat i po vremena i ne znam šta mi je činiti dal dizati paniku i ići u bolnicu ili još čekati.... Svi mi kažu spava beba, pa zar od sinoć ni jednom da se ne javi.... O Bože....
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 23.4.2013 14:31:22
|
|
|
|
ivaMark
|
Da nije bio nezgodan razgovor sa svekrvom ma joook .. pozdravile smo se ovako a meni je mob bio u ruci toj koju sam joj pruzila i kako je uspelo da pukne nije mi jasno...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 23.4.2013 14:33:41
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: Modessty mati... ommmmmmmmm Ma cuti, zao mi mojih... Ej imaju dorucak u krevet i ne znaju da postuju. Inace su '91 i '93god.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 23.4.2013 14:37:29
|
|
|
|
Sanja90
|
IZVORNA PORUKA: mati IZVORNA PORUKA: Modessty mati... ommmmmmmmm Ma cuti, zao mi mojih... Ej imaju dorucak u krevet i ne znaju da postuju. Inace su '91 i '93god. Pa to su klinci,sta od njih i da ocekujes...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 23.4.2013 14:38:55
|
|
|
|
nata11
|
I ja svratih da se pozalim na komsiluk ali Ivankin je najjaciiiii Ja jutros otvaram kapiju idem na poso i iz kuce prekoputa dolece komsika (bakutan) jao kako si mi lepa, ti si mi omiljena komsinica, samo jos i da imas jednu bebu bila bi mi najomiljenija Inace nikad ni kafu nismo popile, kao ja sam ti omiljena a posto neznas sta ces od zavisti aj cisto da me potkacis tamo gde sam najtanja, pa mislim j..
< Poruku je uredio nata11 -- 23.4.2013 14:39:30 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 23.4.2013 14:50:32
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Eeeee Mati.... i posle me pitaju što se nisam ranije udala... Lepo moj otac govorio, kad budeš naučila da se brineš o sebi znaćeš i o drugima
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 23.4.2013 15:25:06
|
|
|
|
jance
|
IZVORNA PORUKA: ninulina Nervozna jer mi se moj mali ne javlja od sinoć......... A do bolnice imam glupavih sat i po vremena i ne znam šta mi je činiti dal dizati paniku i ići u bolnicu ili još čekati.... Svi mi kažu spava beba, pa zar od sinoć ni jednom da se ne javi.... O Bože.... jel sejos uvek nije javio. probaj sa secerom ili necim gaziranim. moju decu su Milka i Coca Cola pokretali. mada ti je 30ta nedelja jos rano da se brines o pokretima
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 23.4.2013 15:36:43
|
|
|
|
isidora88
|
ninulina ja bih otisla do bolnice za svaki slucaj. ja sam mateju budila kad se zabrinem, malo stisnem stomak onako kao da lupkam na par strana i uvek sam dobijala povratni udarac
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 23.4.2013 15:43:52
|
|
|
|
bea83
|
IZVORNA PORUKA: ninulina Nervozna jer mi se moj mali ne javlja od sinoć......... A do bolnice imam glupavih sat i po vremena i ne znam šta mi je činiti dal dizati paniku i ići u bolnicu ili još čekati.... Svi mi kažu spava beba, pa zar od sinoć ni jednom da se ne javi.... O Bože.... Ninulina, pojedi nešto slatko, prošetaj, napravi par čučnjeva ako se u roku od sat vremena ništa ne dogodi, idi u bolnicu, bolje da odeš i da te umire nego da se sekiraš
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 23.4.2013 17:12:09
|
|
|
|
Trcosava
|
ja ću da po od muževljevog posla!!!! bre da umirem ne mogu da računam na njega!!!!! AAAAAAAAAAA!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 23.4.2013 17:13:25
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Sanja90 Pa to su klinci,sta od njih i da ocekujes... koji bre klinci????? sve bi ja to motikom. Mati ako mama ćuti zarad mira u kući, ti ne moraš - podvikni bratu!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 23.4.2013 17:14:47
|
|
|
|
ninulina
|
Nakon pola velike čokolade koju sam pojela i popila dvije velike čaše vode moj pišonja se udostojio da me pozdravi sa dva lagana pokreta , joj, joj, al me zabrinuo!!!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 23.4.2013 17:17:32
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: ninulina Nakon pola velike čokolade koju sam pojela i popila dvije velike čaše vode moj pišonja se udostojio da me pozdravi sa dva lagana pokreta , joj, joj, al me zabrinuo!!! Eto Ninulina vidiš da dete voli čokoladu Glikemijski šok i odmah se seti da se javi (klinac moje sestre se nije ni pomerao, tj ona ga nije osećala dok nije uradila OGTT test, posle toga počeo da igra fudbal unutra )
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 23.4.2013 17:29:15
|
|
|
|
Brand new mama
|
Trco,mislim da moj meni ni na sahranu ne bi stigao,rekao je da ce da me nazove za 5 min kad ude bio slobodan,a od tad je proslo cirka sat. Nego-opet ja i vrtic.M ne moze da doije mjesto u vrticu ove godine jer ja ne radim trenutno i jos sam i udata(a lepo sam im rekla da to mogu lagano promjeniti).A vecina mama koje znam i ciji klinci idu u vrtic,pa i u jaslice ne rade i nemaju cak ni zelju da rade,plus i tate rade neke poslice od 8-14 i fino pokupe klince u tri i laganini.Jbt,ovaj socijalizam je gori nego u nasoj ex-Jugi.Najbolje je da nemas nista i da nista neces daa radis.sve ce drzava-i stan placa,daje oko 400 eura po osobi,ne placas vrtic.Samo sjedi i siri dupe,gledaj sapunice,klinci ti i onako imaju 3 obroka u vrticu i mirna glava.Jbt,za jednu stanicu idu busom,a meni dosadno da cekam 15 min na bus i glupo mi da ne svratim sa klincima u park i sl. Ma ja sam bas majmun.I jos mi moj dragi pros.... kako necu ja da radim.Ma rad je odmor od ovih gluposti,mogu i na gradilistu da radim bar ce mi prazna glava
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 24.4.2013 14:50:33
|
|
|
|
Trcosava
|
jedva čekam da se završi april! danas me zovu iz vrtića, ana pala i izbila malo zub, sad je sav kriv i na unutra ide - rasekla malo usnu... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 24.4.2013 15:24:47
|
|
|
|
pahulja76
|
e, jbg-a. ljubi Anchi
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 24.4.2013 17:49:58
|
|
|
|
ivaMark
|
Sutra nam dolaze svekar i njegova supruga uh uh... jos mi ona sada fali Trco kako je zubic? Nadam se da je sve u redu...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 24.4.2013 21:40:25
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: ivaMark Trco kako je zubic? Nadam se da je sve u redu... Ukrivo presađen Ne kuka da je išta boli, ali je kriv i ružan
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 24.4.2013 22:29:29
|
|
|
|
ivaMark
|
Dobro da je nista ne boli... mogu da zamislim kako se jako udarila kad je iskrivljen malo... izrasce joj drugi
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 25.4.2013 14:20:31
|
|
|
|
mati
|
Kako samo dozvoljavam sebi da me potresu takve stvari. Zvoni mi tel nepoznat br. "zovem iz laboratorije, kako ste misliili da vam uradimo double kad niste ostavili UZ i uput lekara, dali ste krv to je u redu ali ja sa tim ne mogu nista", ja u panici, trcim , trazim torbu koju sam juce nosila, nadjem fasciklu i tog papira nema, svi su tu ali njega nema, i lepo joj kazem da je nemoguce da nisam predala, i sigurna sam da sam ga prilozila. Kaze ona drsko "znate, ja ne znam gde je vas UZ kod mene nije, dodjite i pronadjite osobu koja vam je vadila krv i rascistite to", ja je onda pitam sta da radim, da idem kod moje dr da ponovim sve pa da donesem opet, ili da dodjem da trazim. I usput joj kazem da je moj uput malo drugaciji jer nisam civilni osiguranik. Ne znam ni gde da je trazim, ne znam ko me zove. Trcim, trazim stvari da krenem i resim da necu nista ponavljati vec idem da im ga se nakrsim, da izvinete,...Pa necu ni da ponavljam. I zvoni tel, isti br, ali dr sestra(ona verovatno nije imala obraza), kaze "sve je u redu pronasli smo vas UZ, drugaciji je papir pa nismo videli" STA!!! Ugrizla sam se za jezik i samo rekla da im nisam skrenula paznju na papir samo bi me majali... I jedva sam se smirila, a taman mi stigla drugarica na casicu razgovora...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 25.4.2013 14:43:54
|
|
|
|
wivern
|
Pocela sam psihicki da se pripremam da cu uskoro na posao, ali mi tesko ide....grrrrrrrrrr Sva sam na tri coska cim pomislim na to......
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 25.4.2013 14:51:33
|
|
|
|
milicicak
|
AAAAAAAA kako cu danas da se posvadjam sa maminim sinom AAAAAAA A majku mu bolje da ne vidim danas, letece perije AAAAAAA
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?