|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - I...
15.4.2013 20:13:34   
Sanja90
Ninulina ako je savet na mestu tj.ispravan zasto da ne,ali ako je savet pogresan e onda....

Nije srecan onaj koji puno ima,vec je srecan onaj kome malo treba.

(odgovor članu ninulina)
Direktna veza do poruke: 1251
15.4.2013 20:26:22   
ninulina

IZVORNA PORUKA: Sanja90

Ninulina ako je savet na mestu tj.ispravan zasto da ne,ali ako je savet pogresan e onda....

ako smo muž i ja odlučili nešto što je vezano samo za nas i strogo za nas dvoje i ni na koga neće uticati osim na nas dvoje tojest za koji mjesec na nas troje , onda.... aaa jok ne mogu da prihvatim...

(odgovor članu Sanja90)
Direktna veza do poruke: 1252
15.4.2013 20:33:45   
Sanja90

IZVORNA PORUKA: ninulina

IZVORNA PORUKA: Sanja90

ako smo muž i ja odlučili nešto što je vezano samo za nas i strogo za nas dvoje i ni na koga neće uticati osim na nas dvoje tojest za koji mjesec na nas troje , onda.... aaa jok ne mogu da prihvatim...

E to je onda vec nesto drugo,ako ste vas dvoje odlucili onda nema ko sta tu da se mesa.

(odgovor članu ninulina)
Direktna veza do poruke: 1253
18.4.2013 8:17:18   
Figaro88
Jutros sam naterala sebe da se izmerim i ugojila sam se 6 kilograma preko zimeuser posted image Sve pantalone me stezu,i stomak mi je uzasan,kao da je svih 6 kg otislo bas tuuser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Sanja90)
Direktna veza do poruke: 1254
18.4.2013 8:23:52   
dijana1*
Figaro ide lepo vreme, prebaci se na salatice, voce i povrce, malo trcanje i brzo ces skinuti. Samo kreni na vremeuser posted image

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 1255
18.4.2013 8:28:37   
Figaro88
Vec sam krenula,ja i jedem jako zdravo,ali slatkisiii.Smazem celu cokoladu za minut,a prestala sam da vezbam i odmah se vidi....

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1256
18.4.2013 8:41:44   
dijana1*
Isto kao kod mene, prosto neverovatno kako se debljam od slatkisa. Od kada sam saznala da sam trudna svela sam ih na minimum i bas sam lepo splasnula.

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 1257
18.4.2013 12:19:11   
isidora88
ja izbacila slatko od juce skroz, nema vise ni mrvicu da uzmem, sve vreme na dijeti,a obimi isti, stomak i butine uzas, ovih 5 kila kao 105, nikad skinuti, uzasssssuser posted image user posted image user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1258
18.4.2013 20:30:18   
Pretty78
ko izmisli svekrve?????????????? KOOOOOOOOOOOOOOOOOOO??????????????? user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio lesica RR -- 18.4.2013 21:23:34 >

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1259
19.4.2013 10:29:53   
jance
Pretty, imas od mene jedan veliki LAJK saosecanja...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 1260
19.4.2013 15:04:41   
Olga75
sto se spremacice mesaju u posao vaspitacice ? za koju kitu cveca krasnu one imaju bilo sta da kazu roditeljima ? da ih iznerviraju ? oce da dobiju otkaz ? sta njih boli koka sto ja na glas kazem dobar fakin dan ? sledeci put ce teta Roza dobiti po pikici kad mi se obrati
a ko zna sta mi u ponedeljak na um padne pa mozda teta Roza mene poljubi u divnu mi straznjicu da ostane na poslu
mislim biti spremacica je casno zanimanje ali nemojte da budemo isti , necemo da mozemo nikako
i sledeci put necu ooommm i brojati do deset , sledeci put ima da idem do direktora a da se ne lazemo imam dobu , jako dobru i onako cvrstu vezu
a grehota da vas oteram na ulicu , mislim nikad vise nigde necete da radite a posto spremate u vrticu znaci da nema sanse da nadjete bolji posao i zato pssst

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 1261
19.4.2013 16:01:53   
MicinaMama
ko izmisli svekraaaaaaaaaaaaaa.............aaaaa!!! hahaah,dok vi kukulekata na svekrve ja sam kukala na svekra.Hvala Bogu vise se ne sastajemo pa mi lepo.Otkacila sam ih zauvek.Poceo mi drobiti na slusalicu,rekao mi ruzne stvari i samo sam mu spustila slusalicu bez i jedne reci i vise se nikada nismo susreli.

Osecam se dobro sada verujte.Koliko sam samo suza prolila i zivaca dala,a sada nema pojma.Kad nemozemo skupa onda bolje ovako.

nemam cigarete,stavila sam flaster.Pita mene mm sta radim a ja njemu: Evo pijem kafu i pusim flaster!user posted image

Olga samo ti opleti!user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1262
19.4.2013 16:56:48   
Olga75
ma nema opleti
sta se bre svako mesa gde mu mesto nije , jbt pa da znas nesto vise od pisanja i metle ne bi bila spremacica , je l se slazemo ? slazemo se
tako da kraj price
kojekakva vaska laje i dok je ne deknes po labrnji ona laje
i to je to
dosta je meni moje muk jos jedna neka tamo koju ne znam da l bi je zvala da mi sprema da mene tera u red ???alooo ajde sad da se saberamo i da se ponasamo kako nam prilici
jer mogu ja da se izrazavam gore nego neka ulicarka i tako i da se ponasam a je l njoj to treba ? ne , ne treba joj , trebalo bi da gleda onamo odakle leba jede jer svaka budala moze da je zameni
i to je to

< Poruku je uredio Olga RR -- 19.4.2013 16:57:47 >

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 1263
19.4.2013 19:29:34   
Sanja90

IZVORNA PORUKA: MicinaMama

ko izmisli svekraaaaaaaaaaaaaa.............aaaaa!!! hahaah,dok vi kukulekata na svekrve ja sam kukala na svekra.Hvala Bogu vise se ne sastajemo pa mi lepo.Otkacila sam ih zauvek.Poceo mi drobiti na slusalicu,rekao mi ruzne stvari i samo sam mu spustila slusalicu bez i jedne reci i vise se nikada nismo susreli.

Osecam se dobro sada verujte.Koliko sam samo suza prolila i zivaca dala,a sada nema pojma.Kad nemozemo skupa onda bolje ovako.

nemam cigarete,stavila sam flaster.Pita mene mm sta radim a ja njemu: Evo pijem kafu i pusim flaster!user posted image

Olga samo ti opleti!user posted image

Micina Mama saosecam se sa tobom i ja imam svekra koji je gori od svekrve,potpuno znam kako se osecas

Direktna veza do poruke: 1264
19.4.2013 20:23:39   
NadaR
Jednom imam vremena da pogledam nesto na tv i na 65 kanala neemaaa nista normalno. Farma,Vb i Kosovo! Aaaaaaaaauser posted image user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Sanja90)
Direktna veza do poruke: 1265
19.4.2013 20:31:32   
ninulina
Do kada više stomačna viroza , do kaaaaaaaaaaaaaaad user posted image user posted image

Pa već treći put u ovoj trudnoći mene kači stomačna viroza... I mrzim wc, i mrzim malaksalost, i mrzim sve i svakog kad imam stomačnu virozu aaaaaaaaaaaaaaa user posted image

16.07.2013. - 17 : 04

...''Biti majka znači učiti o snagama koje niste znali da imate
i doživjeti strahove za koje niste znali da postoje.''

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1266
20.4.2013 8:57:23   
Trcosava
pa u p.m. više!!!!

od 1. maja sam ''nezaposlena'' ode i onih bednih 120€

diši diši.....

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu ninulina)
Direktna veza do poruke: 1267
20.4.2013 14:03:42   
MicinaMama
Trcosava i meni je tako...ja cekam odgovor za posao vec mesec dana izgleda da od toga nema nista :(
A trebala sam poceti raditi kao sekretarica na prijemnici u chanelu,samsungu ili tako nekoj velikoj firmi.Imala vezu,ali nema izgleda slobodnog radnog mesta.I sada ja cekam i ko zna koliko cu jos cekati.I hoce li sta biti od toga.

Opet nema veze jer hocu na odmor dole u Bosnu i Srbiju.Ove tri godine ovde su prebrzo prosle,a sada ovih zadnjih tri meseca ne mogu izgurati nikako,oduzio mi se sat kamo li dan ili mesec.

Tako savrseno radno mesto,a tako malo srece i uspeha u tome.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1268
20.4.2013 16:02:07   
Ivanka 75
Grrrrr grrrrrrrrrr grrrrrrrrrrrrrrrrrrr grrrrrrrrrrrrrr grrrrrrrrrrrrrrrrrrr grrrrrrrrrrrrrrrrrrr grrrrrrrrrrrrrrrrrr za ceo ovaj dan i shi* raspoloženje user posted image

Direktna veza do poruke: 1269
21.4.2013 13:43:59   
nela79

IZVORNA PORUKA: Trcosava

pa u p.m. više!!!!

od 1. maja sam ''nezaposlena'' ode i onih bednih 120€

diši diši.....

Ja sam nezaposlena vec 2 godine (brojim samo poslije diplome) ti ne treba ni da si nezadovoljna :). A posao se ne nazire i u najavi user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1270
21.4.2013 14:01:00   
Janncica
Obozavam gospojice koje su do juce bile manje od makovog zrna i onda se udaju i totalno se promene... user posted image Sve sami moralisti i velike dame... user posted image 'alo sestro...pa znamo se... uh... mene je nasla... user posted image

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 1271
21.4.2013 15:30:41   
sneza24
Nemogu da verujem koliko moje dete može biti tvrdoglavo i lenjo.

Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. - Mesa Selimovic

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1272
21.4.2013 20:02:59   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: nela79 RR

Ja sam nezaposlena vec 2 godine (brojim samo poslije diplome) ti ne treba ni da si nezadovoljna :). A posao se ne nazire i u najavi user posted image

Mila, ja nisam radila od 2009 do 2011, pre toga sam jedino bila za stalno zaposlena od 2004-2009. a od 1999 nisam imala nikada ''stalan'' posao... plus su slabe šanse da kao ''stranac'' dobijem posao.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 1273
22.4.2013 8:12:47   
Ivanka 75
Ispade mi Jazz pilula u lavabo i odeeee user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1274
22.4.2013 8:37:56   
nela79
IZVORNA PORUKA: Trcosava

IZVORNA PORUKA: nela79 RR

Mila, ja nisam radila od 2009 do 2011, pre toga sam jedino bila za stalno zaposlena od 2004-2009. a od 1999 nisam imala nikada ''''stalan'''' posao... plus su slabe šanse da kao ''''stranac'''' dobijem posao.

Ma znam sve. I ja bi cini mi se ovdje lakse dobila posao da sam iz Avganistana dosla nego iz Bosne .

< Poruku je uredio nela79 RR -- 22.4.2013 8:45:03 >

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here