Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 15.4.2013 20:13:34
|
|
|
|
Sanja90
|
Ninulina ako je savet na mestu tj.ispravan zasto da ne,ali ako je savet pogresan e onda....
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 15.4.2013 20:26:22
|
|
|
|
ninulina
|
IZVORNA PORUKA: Sanja90 Ninulina ako je savet na mestu tj.ispravan zasto da ne,ali ako je savet pogresan e onda.... ako smo muž i ja odlučili nešto što je vezano samo za nas i strogo za nas dvoje i ni na koga neće uticati osim na nas dvoje tojest za koji mjesec na nas troje , onda.... aaa jok ne mogu da prihvatim...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 15.4.2013 20:33:45
|
|
|
|
Sanja90
|
IZVORNA PORUKA: ninulina IZVORNA PORUKA: Sanja90 Ninulina ako je savet na mestu tj.ispravan zasto da ne,ali ako je savet pogresan e onda.... ako smo muž i ja odlučili nešto što je vezano samo za nas i strogo za nas dvoje i ni na koga neće uticati osim na nas dvoje tojest za koji mjesec na nas troje , onda.... aaa jok ne mogu da prihvatim... E to je onda vec nesto drugo,ako ste vas dvoje odlucili onda nema ko sta tu da se mesa.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 18.4.2013 8:17:18
|
|
|
|
Figaro88
|
Jutros sam naterala sebe da se izmerim i ugojila sam se 6 kilograma preko zime Sve pantalone me stezu,i stomak mi je uzasan,kao da je svih 6 kg otislo bas tu
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 18.4.2013 8:23:52
|
|
|
|
dijana1*
|
Figaro ide lepo vreme, prebaci se na salatice, voce i povrce, malo trcanje i brzo ces skinuti. Samo kreni na vreme
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 18.4.2013 8:28:37
|
|
|
|
Figaro88
|
Vec sam krenula,ja i jedem jako zdravo,ali slatkisiii.Smazem celu cokoladu za minut,a prestala sam da vezbam i odmah se vidi....
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 18.4.2013 8:41:44
|
|
|
|
dijana1*
|
Isto kao kod mene, prosto neverovatno kako se debljam od slatkisa. Od kada sam saznala da sam trudna svela sam ih na minimum i bas sam lepo splasnula.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 18.4.2013 12:19:11
|
|
|
|
isidora88
|
ja izbacila slatko od juce skroz, nema vise ni mrvicu da uzmem, sve vreme na dijeti,a obimi isti, stomak i butine uzas, ovih 5 kila kao 105, nikad skinuti, uzasssss
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 18.4.2013 20:30:18
|
|
|
|
Pretty78
|
ko izmisli svekrve?????????????? KOOOOOOOOOOOOOOOOOOO???????????????
< Poruku je uredio lesica RR -- 18.4.2013 21:23:34 >
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 19.4.2013 10:29:53
|
|
|
|
jance
|
Pretty, imas od mene jedan veliki LAJK saosecanja...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 19.4.2013 15:04:41
|
|
|
|
Olga75
|
sto se spremacice mesaju u posao vaspitacice ? za koju kitu cveca krasnu one imaju bilo sta da kazu roditeljima ? da ih iznerviraju ? oce da dobiju otkaz ? sta njih boli koka sto ja na glas kazem dobar fakin dan ? sledeci put ce teta Roza dobiti po pikici kad mi se obrati a ko zna sta mi u ponedeljak na um padne pa mozda teta Roza mene poljubi u divnu mi straznjicu da ostane na poslu mislim biti spremacica je casno zanimanje ali nemojte da budemo isti , necemo da mozemo nikako i sledeci put necu ooommm i brojati do deset , sledeci put ima da idem do direktora a da se ne lazemo imam dobu , jako dobru i onako cvrstu vezu a grehota da vas oteram na ulicu , mislim nikad vise nigde necete da radite a posto spremate u vrticu znaci da nema sanse da nadjete bolji posao i zato pssst
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 19.4.2013 16:01:53
|
|
|
|
MicinaMama
|
ko izmisli svekraaaaaaaaaaaaaa.............aaaaa!!! hahaah,dok vi kukulekata na svekrve ja sam kukala na svekra.Hvala Bogu vise se ne sastajemo pa mi lepo.Otkacila sam ih zauvek.Poceo mi drobiti na slusalicu,rekao mi ruzne stvari i samo sam mu spustila slusalicu bez i jedne reci i vise se nikada nismo susreli. Osecam se dobro sada verujte.Koliko sam samo suza prolila i zivaca dala,a sada nema pojma.Kad nemozemo skupa onda bolje ovako. nemam cigarete,stavila sam flaster.Pita mene mm sta radim a ja njemu: Evo pijem kafu i pusim flaster! Olga samo ti opleti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 19.4.2013 16:56:48
|
|
|
|
Olga75
|
ma nema opleti sta se bre svako mesa gde mu mesto nije , jbt pa da znas nesto vise od pisanja i metle ne bi bila spremacica , je l se slazemo ? slazemo se tako da kraj price kojekakva vaska laje i dok je ne deknes po labrnji ona laje i to je to dosta je meni moje muk jos jedna neka tamo koju ne znam da l bi je zvala da mi sprema da mene tera u red ???alooo ajde sad da se saberamo i da se ponasamo kako nam prilici jer mogu ja da se izrazavam gore nego neka ulicarka i tako i da se ponasam a je l njoj to treba ? ne , ne treba joj , trebalo bi da gleda onamo odakle leba jede jer svaka budala moze da je zameni i to je to
< Poruku je uredio Olga RR -- 19.4.2013 16:57:47 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 19.4.2013 19:29:34
|
|
|
|
Sanja90
|
IZVORNA PORUKA: MicinaMama ko izmisli svekraaaaaaaaaaaaaa.............aaaaa!!! hahaah,dok vi kukulekata na svekrve ja sam kukala na svekra.Hvala Bogu vise se ne sastajemo pa mi lepo.Otkacila sam ih zauvek.Poceo mi drobiti na slusalicu,rekao mi ruzne stvari i samo sam mu spustila slusalicu bez i jedne reci i vise se nikada nismo susreli. Osecam se dobro sada verujte.Koliko sam samo suza prolila i zivaca dala,a sada nema pojma.Kad nemozemo skupa onda bolje ovako. nemam cigarete,stavila sam flaster.Pita mene mm sta radim a ja njemu: Evo pijem kafu i pusim flaster! Olga samo ti opleti! Micina Mama saosecam se sa tobom i ja imam svekra koji je gori od svekrve,potpuno znam kako se osecas
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 19.4.2013 20:23:39
|
|
|
|
NadaR
|
Jednom imam vremena da pogledam nesto na tv i na 65 kanala neemaaa nista normalno. Farma,Vb i Kosovo! Aaaaaaaaa
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 19.4.2013 20:31:32
|
|
|
|
ninulina
|
Do kada više stomačna viroza , do kaaaaaaaaaaaaaaad Pa već treći put u ovoj trudnoći mene kači stomačna viroza... I mrzim wc, i mrzim malaksalost, i mrzim sve i svakog kad imam stomačnu virozu aaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 20.4.2013 8:57:23
|
|
|
|
Trcosava
|
pa u p.m. više!!!! od 1. maja sam ''nezaposlena'' ode i onih bednih 120€ diši diši.....
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 20.4.2013 14:03:42
|
|
|
|
MicinaMama
|
Trcosava i meni je tako...ja cekam odgovor za posao vec mesec dana izgleda da od toga nema nista :( A trebala sam poceti raditi kao sekretarica na prijemnici u chanelu,samsungu ili tako nekoj velikoj firmi.Imala vezu,ali nema izgleda slobodnog radnog mesta.I sada ja cekam i ko zna koliko cu jos cekati.I hoce li sta biti od toga. Opet nema veze jer hocu na odmor dole u Bosnu i Srbiju.Ove tri godine ovde su prebrzo prosle,a sada ovih zadnjih tri meseca ne mogu izgurati nikako,oduzio mi se sat kamo li dan ili mesec. Tako savrseno radno mesto,a tako malo srece i uspeha u tome.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 20.4.2013 16:02:07
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Grrrrr grrrrrrrrrr grrrrrrrrrrrrrrrrrrr grrrrrrrrrrrrrr grrrrrrrrrrrrrrrrrrr grrrrrrrrrrrrrrrrrrr grrrrrrrrrrrrrrrrrr za ceo ovaj dan i shi* raspoloženje
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 21.4.2013 13:43:59
|
|
|
|
nela79
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava pa u p.m. više!!!! od 1. maja sam ''nezaposlena'' ode i onih bednih 120€ diši diši..... Ja sam nezaposlena vec 2 godine (brojim samo poslije diplome) ti ne treba ni da si nezadovoljna :). A posao se ne nazire i u najavi
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 21.4.2013 14:01:00
|
|
|
|
Janncica
|
Obozavam gospojice koje su do juce bile manje od makovog zrna i onda se udaju i totalno se promene... Sve sami moralisti i velike dame... 'alo sestro...pa znamo se... uh... mene je nasla...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 21.4.2013 15:30:41
|
|
|
|
sneza24
|
Nemogu da verujem koliko moje dete može biti tvrdoglavo i lenjo.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 21.4.2013 20:02:59
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: nela79 RR Ja sam nezaposlena vec 2 godine (brojim samo poslije diplome) ti ne treba ni da si nezadovoljna :). A posao se ne nazire i u najavi Mila, ja nisam radila od 2009 do 2011, pre toga sam jedino bila za stalno zaposlena od 2004-2009. a od 1999 nisam imala nikada ''stalan'' posao... plus su slabe šanse da kao ''stranac'' dobijem posao.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 22.4.2013 8:12:47
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ispade mi Jazz pilula u lavabo i odeeee
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 22.4.2013 8:37:56
|
|
|
|
nela79
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava IZVORNA PORUKA: nela79 RR Ja sam nezaposlena vec 2 godine (brojim samo poslije diplome) ti ne treba ni da si nezadovoljna :). A posao se ne nazire i u najavi Mila, ja nisam radila od 2009 do 2011, pre toga sam jedino bila za stalno zaposlena od 2004-2009. a od 1999 nisam imala nikada ''''stalan'''' posao... plus su slabe šanse da kao ''''stranac'''' dobijem posao. Ma znam sve. I ja bi cini mi se ovdje lakse dobila posao da sam iz Avganistana dosla nego iz Bosne .
< Poruku je uredio nela79 RR -- 22.4.2013 8:45:03 >
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?