Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 26.3.2013 9:59:25
|
|
|
|
bea83
|
Pored sve muke oko vrtića i ne dobijanja informacija o osnovnim stvarima (pisla u Idemo u vrtić 2) juče sam još i podigla dete u pet popodne sa temperaturom 39 koju niko nije primetio Pri tom nije virus, nego upala oba uha tako da temperatura nije mogla za dve sekunde da ode sa normalne na 39...jbt ne treba sa decom da rade ljudi koji svoj posao rade sa pola mozga
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 26.3.2013 10:22:36
|
|
|
|
Pretty78
|
ti sneg bas da ti mrzim ga mu pa dokle bre sta je ovo hocu proleceeeeeeeeeeeeeeeeeee
< Poruku je uredio Pretty78 -- 26.3.2013 10:23:00 >
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 26.3.2013 11:05:31
|
|
|
|
Torbica
|
Bea!!!! Pa kako to da ne primete, kad dete hrane vise puta, stavljaju ga na spavanje, previjaju?!!!!!!! Uzasno, nemam reci......... A ja sam izgleda u nedelju pojela malo vise vrucih mekika pa me nesto stomak bolucka od tad, pih..... samo mi to fali..
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 26.3.2013 11:08:09
|
|
|
|
Brand new mama
|
Upisi i mene za prolece.Plus ovdje tako duva da se ne moze disati...Hm,ovdje i dalje lud zbunjenog-drugi komsija tvrdi kako nit je koga zvao nit nas cuje...ima da svakog pitam...jednostavno mi nisu jasni takvi ljudi,ali bas sam se iznervirala jer mrzim kad bilo ko pravi luposti nekom iza ledja.Dvolicnost mi se uvijek gadila
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 26.3.2013 11:12:05
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: bea83 Pored sve muke oko vrtića i ne dobijanja informacija o osnovnim stvarima (pisla u Idemo u vrtić 2) juče sam još i podigla dete u pet popodne sa temperaturom 39 koju niko nije primetio Pri tom nije virus, nego upala oba uha tako da temperatura nije mogla za dve sekunde da ode sa normalne na 39...jbt ne treba sa decom da rade ljudi koji svoj posao rade sa pola mozga
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 26.3.2013 11:13:06
|
|
|
|
bea83
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Bea!!!! Pa kako to da ne primete, kad dete hrane vise puta, stavljaju ga na spavanje, previjaju?!!!!!!! Uzasno, nemam reci......... A ja sam izgleda u nedelju pojela malo vise vrucih mekika pa me nesto stomak bolucka od tad, pih..... samo mi to fali.. Joj ne pitaj Torbice, ne znam da li sam više besna ili tužna što moram da radim ovaj budjavi posao i ostavljam dete 10 sati na staranje očigledno nezainteresovanim ljudima Pa nisam ni do kraja otvorila vrata od sobe juče kad sam išla po njega i već sam videla da nešto nije u redu, obrazi crveni ko krv,dete kmezavo (što se ne dešava skoro nikad), oči na pola koplja...ne znam šta im je još trebalo, verovatno da sam traži toplomer,izmeri temperaturu i da im u ruke da pogledaju
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 26.3.2013 11:30:50
|
|
|
|
Torbica
|
Horor stvarno!!!!!!! Ne znam, kod nas su opet druga krajnost, vratili su mi jednom dete sa 37.1!!! No, jako su pazljivi i brizni a imaju ih 30 u jaslenoj grupi, njih tri, znaci guzva im je. nenormalnu srecu smo imali sa vrticem, stvarno sam mirnai presrecna zbog toga... A kad bi mi se ovako nesto desilo, nekome bih da ne lajem sad..... Jao kako je to tesko.... nista strasnije nego kad je dete bolesno....
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 26.3.2013 12:46:13
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: bea83 budjavi posao i ostavljam dete 10 sati na staranje očigledno nezainteresovanim ljudima Pa nisam ni do kraja otvorila vrata od sobe juče kad sam išla po njega i već sam videla da nešto nije u redu,crveni obrazi ko krv,dete kmezavo (što se ne dešava skoro nikad), oči na pola koplja...ne znam šta im je još trebalo, verovatno da sam traži toplomer,izmeri temperaturu i da im u ruke da pogledaju I meni je strasno,jedva sam radila i onih 5 sati kada mi je David bio bolestan, odmah nisam svoja kada vidim takvo dete i vec sam te zamislila kako si sve to ugledala..a,da niko nista ,na to nemam komentar..uzas..
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 26.3.2013 13:01:59
|
|
|
|
caca81
|
bea, baš mi je žao, ali i neverovatno da nisu primetile tako visoku temperaturu. Mene uvek zovu kada je T 37,1. Mislim da ipak treba da se žališ, jer očigledno da ne rade svoj posao kako treba. Dete je malo, i takvih propusta ne bi trebalo da bude. Nadam se da će detencetu brzo da spadne T.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 26.3.2013 13:15:24
|
|
|
|
Brand new mama
|
Bea,provjeri kakva je direktorka,prvo pristojno razgovaraj sa ovom koju smatras "normalnijom",a onda,ako moze tako da se desi,slucajno kad sretnes direktorku,napomeni kako je mrvac imao temp. i da se doktor zgrozio kako nije prijavljeno na vrijeme da dijete ima visoku temperaturu...Mozes i da lupis kako klinac ne smije da ima visoku temeraturu zbog podloznosti frasu i sl(slazi :))
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 26.3.2013 21:27:48
|
|
|
|
Ognjenka
|
Gospode boze...proslo je nekoliko sati a, ja jos uvek ne mogu da se opasuljim... Naime, stojim danas kod Sajma, guzva na stanici kao i obicno, jos je i sajam automobila...ali cujem da neko dete place, bas jako. Ne dere se, nego ono, bas tuzno place. I vidim ide decak od oko 5 godina, u jednoj ruci nosi balone, a u drugoj neko parce pite i place. Majka odjednom otima to parce pite, baca na beton i gazi, i dere se: -Majmune, majmune jedan! Rekao si da ces brzo pojesti pitu! Kakvi su to zalogaji? Kakvi? Vidi kolicne zalogaje uzimas, idiote! Dva sata jedes pitu, je"#$$% te pita! Zivot si mi unistio! Neces do sutra NISTA JESTI! Ima da CVILIS KAO PACOV od gladi. Majmune! Jos ga i podrugljivo imitira kako jeca... Ja stojim i ne verujem i shvatim da placem...pa leba mu...koliko nas se ovde godinama bori za dete, a neko takav ga ima...Bas me slomilo. Siroto dete... I jos neka zena pridje i molecivo kaze toj...spodobi od majke: -Gospodjo nemojte, kad vas molim, nemojte tako sa detetom. A ova je otera u onu stvar... Svete, kuda ides...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 26.3.2013 22:01:01
|
|
|
|
mamamikka
|
kkakva strahota, jadna deca takvih roditelja.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 26.3.2013 22:01:32
|
|
|
|
branki*
|
ognjenka,100 godina te nema zao mi malise
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 26.3.2013 22:02:25
|
|
|
|
Sanja90
|
IZVORNA PORUKA: Ognjenka Gospode boze...proslo je nekoliko sati a, ja jos uvek ne mogu da se opasuljim... Naime, stojim danas kod Sajma, guzva na stanici kao i obicno, jos je i sajam automobila...ali cujem da neko dete place, bas jako. Ne dere se, nego ono, bas tuzno place. I vidim ide decak od oko 5 godina, u jednoj ruci nosi balone, a u drugoj neko parce pite i place. Majka odjednom otima to parce pite, baca na beton i gazi, i dere se: -Majmune, majmune jedan! Rekao si da ces brzo pojesti pitu! Kakvi su to zalogaji? Kakvi? Vidi kolicne zalogaje uzimas, idiote! Dva sata jedes pitu, je"#$$% te pita! Zivot si mi unistio! Neces do sutra NISTA JESTI! Ima da CVILIS KAO PACOV od gladi. Majmune! Jos ga i podrugljivo imitira kako jeca... Ja stojim i ne verujem i shvatim da placem...pa leba mu...koliko nas se ovde godinama bori za dete, a neko takav ga ima...Bas me slomilo. Siroto dete... I jos neka zena pridje i molecivo kaze toj...spodobi od majke: -Gospodjo nemojte, kad vas molim, nemojte tako sa detetom. A ova je otera u onu stvar... Svete, kuda ides... auuuu svasta,kakvih majki ima Boze me sacuvaj
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 26.3.2013 22:04:50
|
|
|
|
Ognjenka
|
Tu sam Branki, pratim koliko mogu. Spremam se za VTO pa sam u guzvi. Hvala sto mislis na mene :)
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 26.3.2013 22:08:44
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Jadan je ona roditelj a jos tuznije je sto ne zna koje blago ima pored sebe a tako se ponasa, tuga za dete, sta li je njegova mala dusa prozivljavala u tom trenutku.... place mi se na ovakve stvari
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 26.3.2013 22:10:27
|
|
|
|
17 joka
|
Ognjenka strasno, siroto dete kakvu nazovi majku ima desi mi se cesto da vidim i cujem slicne stvari,da sto ti kazes zaplacem, nemogu da se pomirim sa tim sta sam cula i videla svaka od nas ce biti ili vec jeste divna majka Ognjenka mila jedan veliki za tebe
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 26.3.2013 22:13:43
|
|
|
|
Ana RR
|
Ne želim ni da zamislim šta ona radi tom detetu kada su kod kuće, kada se tako ponaša na sred ulice.. eee, kad svako ima decu
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 26.3.2013 22:20:00
|
|
|
|
jovicaa
|
suze su mi krenule, strasno
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 26.3.2013 23:08:40
|
|
|
|
vikiii
|
Jadno dete!!!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 27.3.2013 10:33:36
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Ognjenka Ja stojim i ne verujem i shvatim da placem...pa leba mu...koliko nas se ovde godinama bori za dete, a neko takav ga ima...Bas me slomilo. Siroto dete...
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 27.3.2013 10:37:29
|
|
|
|
lanajelena
|
Ognjenka strasno,ja sam se pre neki dan isplakala u prodavnici,sedi dete oko 10 god i place u radnji,stoji mama pored njega opustena totalno ali u pocetku sam mislila da dete nesto frkise,onda jednog trenutka on pocinje jos glasnije da place i govori mami ti jedva cekas da ja umrem ,kako mi je bilo tesko
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 27.3.2013 11:45:17
|
|
|
|
Anoniman
|
bas strasno za tu decicu biti tako mali, a osecati se nevoljeno i usamljeno ja u poslednje vreme cujem samo lose vesti i stvarno mi je dosta. Draga 2013, molim te odlazi i ne okreci se, nemoj da pises, nemoj da zoves...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 27.3.2013 11:48:10
|
|
|
|
Olga75
|
ja cu sad svojiu negativu juce nam je Astor pobegao gurnuo je zvercicu i odeeee , ona je neutesna , ja sam zvala sve azile , polepila flajere , lunjala sinoc i jutros po kvartu i nema ga a i zao mi je , treba li da ga ponovo udari auto , treba li da ga neko sutira , da bude gladan i zedan onako sad sam besna i tuzna samo cekam da zalaje a telefon nikako da zvoni , jbm ti vezivanje i sve , pu
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 27.3.2013 11:54:48
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena on pocinje jos glasnije da place i govori mami ti jedva cekas da ja umrem
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?