Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 9.3.2013 16:30:01
|
|
|
|
branaV
|
Pa ne znam da li je vredno pomena uopste ali sam pop...! Cutim vec duze vreme na svakojake komentare, ali vise je DOSTA BRE. Problem je sto sam ja kada sam se udavala pre 5 godina nisam htela nikakve obicaje, nakonjce, sito,nisam htela nikoga da slusam, ma samo je bilo vencanje i restoran, e pa to se sada vec koliko dugo prepricava i povezuje sa svakim veseljem, aman do kada pitam se? Batalite me strine, tetke, familijo mm! Sada zelim da sam mirna i uzivam u svojoj trudnoci, ali od ovakvih komentara- zlobnih covek ne moze da se opusti
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 9.3.2013 17:24:37
|
|
|
|
nela79
|
Ja takvim vracam istom mjerom. Ma kad znam da sam u pravu, lajem na sva usta pa da vidim sta ima da kazu onda. I tad se uopste ne nerviram.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.3.2013 12:43:54
|
|
|
|
Shishica
|
Ne mogu viseee da trpim ovo...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.3.2013 21:55:09
|
|
|
|
New Mom
|
Danas jednostavno mrzim sve.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 11.3.2013 0:37:41
|
|
|
|
Verolina
|
Ja stvarno ne kontam sta je sa ljudima? Sta je to u vazduhu? Danas me drugarica iznapusava iz cista mira za neku knjigu koja je kao kod mene godinu dana. Ja joj govorim da mi je nikad nije ni dala i ona mi kaze kako me nije sramota da je gledam u oci i lazem. Znate li onaj osecaj nemoci kad znate da nesto nije istina, a nemate kako to da dokazete. Danas sam dva puta imala taj osecaj nemoci. Prvo sam od jedne osobe oklevetana kao lazov, a onda me je druga osoba indirekno optuzila da sam diktator i to opet zato sto sam zelela da sprecim los splet dogadjaja.Sat vremena kasnije me je moja draga drugarica zvala da mi kaze da je ta knjiga sluzila kao podmetac za serpu u spajzu njene mame. I ono na sta sam ja popi*dela je njeno ponasanje-ona se ponasala kao da nikad nije izgovorila to sto je isgovorila. Nema izvini! Samo, e, malo sam se za*ebala, nasla sam knjigu. Ja sam je pitala gde i ona mi je to rekla. Progutala sam knedlu i rekla, mislim da bi trebalo da porazgovaramo o tvom ponasanju prema meni. I ona me je samo oladila sa recenicom-ajde bre, koji ti je znas li ti sta je popi*d?Mislim, poludela sam zbog knjige. I kad sam joj rekla da ona sizi na mene svakih nedelju dana i to u 99% slucajeva bez razloga, jer se iskaljuje na meni zbog onoga sto joj radi njena kres kombinacija u koju je ona sticajem okolnosti zaljubljena. I u prvo vreme sam ja to dozvoljavala jer mi je bilo zao kad sam videla u kakvom je stanju. Medjutim, vise je prevrsila svaku meru. Vise ne bira ni gde ni kad ni kako ce da se dere na mene. Osecam se kao kreten , majke mi. Pocela sam da cistim nebitne ljude iz zivota odavno. A onda su dosli na red bitni-svi koji su me povredili i unesrecili. Ova moja drugarica je sledeca na redu. Pored svih ludaka oko mene, jedino cu ja zavrsiti u Palmoticevoj vodeci racuna o njihovom ludilu!!!
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 11.3.2013 0:41:48
|
|
|
|
Modessty
|
Verka, udahni duboko i oteraj u pm sve koji te stalno nerviraju. Uopšte ti ne trebaju sebični i negativni ljudi. Bude teško u prvom trenutku, ali vrlo brzo shvatiš da je tako najbolje za TEBE.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 11.3.2013 0:46:50
|
|
|
|
Verolina
|
Da Mod. Treba da sacuvam malo sebe za lepe trenutke. Imala sam uvek u okruzenju ljude boje Pikasa. Bilo ih je svakakvih. Od skora sam pocela da biram svome ludilu slicne. Tudje ludilo nek trazi drugoga. Boli, isplaces se, dignes glavu i nemilosrdno krenes dalje. I cuvas bolji deo sebe za ljude koji te vole i to pokazuju iskreno. Mene I. ne voli. Ona voli snazni deo moje licnosti koji je u stanju da gazi zbog moje ljubavi prema njoj. To joj se dopada, to je drazi i sve je vise pocelo da uzima maha. Do danas. Od danas krecem sa korakom udaljavanja.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 11.3.2013 0:56:11
|
|
|
|
Modessty
|
MI smo imali takve trenutke one godine kad sam ostala trudna. I valjda zbog toga što nas je ta trudnoća prosvestila uspeli smo da neke ljude udaljimo. Jeste bolelo ali se pokazalo kao vrlo pametna odluka. S druge strane desilo se da smo shvatili koliko su nam neki prijatelji koje možda nismo smatralai do tada "najboljim" i "najbližim" u stvari pravi prijatelji. Život ide dalje. Isuviše je kratak da bi smo ga trošili na tudje ludosti
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 11.3.2013 0:57:51
|
|
|
|
Verolina
|
Tacno.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 16.3.2013 14:01:04
|
|
|
|
Sanja90
|
Ja cu da izludim vise od mog dobrog muza.Toliko je dobar da je slep kod ociju,nikako da ga probudim!!!!!Non stop ga njegovi matorci zivkaju da ide da im nesto pomogne,juce ga zvali da ide da im pomogne da prenesu neke svinje ili tako nesto,a on odmah trci kao da su mu ponudili ne znam ni ja sta. POLUDELA SAM!!!! Pritom je meni jako lose ubi me glavobolja,ne mogu da funkcionisem i muka mi je koliko me glava boli(mada mu to nisam rekla).Kuca u haosu,deca divljaju. Cim ga pozovu on odmah ide da im pomaze,i namerno ga drze ceo dan kod njih,a mene ni ne pita,mozda sam imala neke planove. Zar je zaboravio da su nas ti isti njegovi matorci izbacili na ulicu sa sve decom bez igde icega,bez prebijene pare??? Zar je zaboravio da me je njegov otac udario i vredjao??? Samo ga zivkaju da im pomogne, a ne nude mu nista. Da, nude neko meso i kozje mleko koje ni ja ni deca ne podnosimo i to vrlo dobro znaju. Jedva sastavljamo kraj sa krajem nisu nam ni novac ponudili da mozemo da prezivimo,mada nije u tome poenta,od njih mi nista ne treba. Sve su nam pomagali moji roditelji i davali pare kad nismo imali ni za hleba,a njima ne ide da pomaze. Uuuuuhhhhhhh,dodje mi da vristim,jutros sam se sita isplakala,i jos me pita da li sam ljuta. Ne,nisam ljuta,besna sam. Besna sam jer je slep,besna sam na njegovu dobrotu! Razumem da su njegovi roditelji,ali sto je mnogo-mnogo je, da su moji uradili isto sto su njegovi nama,ma ne bi ih vise u zivotu pogledala!!!! Uzasno sam ljuta i besna mada ne bi trebalo toliko zbog trudnoce,ali ljudi moji pocecu da ujedam!!!!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 23.3.2013 19:51:47
|
|
|
|
Ivanka 75
|
aaaaaaaaaaaaaaa ima li jps sta da se pokvari u ovoj kuciiiiiii
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 24.3.2013 19:09:49
|
|
|
|
17 joka
|
toliko sam poludela da ni da stojim nemogu nasli se pametni da pricaju kako sam ja kriva za neuspeh VTO, sto nisam pre uradila imunologiju i genetiku , sto nisam traxzila, sto dr. to nisu predlozili ljudi nisu ni sad,ma nemam snage da se raspravljam,samo mi je dovoljno tesko dovoljno ja sebe krivim da nemoraju neki bezvredni ljudi da mi to govore,prave se pametni da sve znaju a nikad o tome nisu ni culi
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 24.3.2013 20:31:05
|
|
|
|
branki*
|
joko,bre,pusti budale,samo ti znas i onaj ko je prolazio kroz vto,sta je to i koliko je tu suza,strepnje,nadanja,ocajanja...nemoj ni da raspravljas,izadji,ne slusaj uopste..!za tebe
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 25.3.2013 11:14:04
|
|
|
|
Brand new mama
|
E danas sam ja dobila zivcani napad-ladno mi je stiglo pismo od agencije koja iznajmljuje stanove u ovoj zgradi kako su se komsije zalile sto su klinci plakali i sl.OK,sigurno jesmo najglasniji u zgradi jer jedino mi imamo male klince(i ispod 40 smo),ali zar je lakse zvati agenta da bi se zalili,nego reci meni ako im sto smeta,a moraju proci pored nasih vrata jer smo mi u prizemlju.Jbt,a fino sam im od starta rekla ako smo glasni da mi kazu...zvala sam agenciju i sa njima sa razgovarala,a kad se jos 'skuliram idem u posjetu komsiluku da mi oni sami kazu sta im tacno smeta,jer je ispalo kao da mi od 6:30 do 23 h je kod nas stalno vriska i dreka,a kod nas niko nije budan do 7 i klinci su u krevetu vec do 21...jbt,konji svugdje,ko sto je neka komsinica u Bg zvala policiju jer je komsijska beba plakala po cijelu noc(bila je stara 1 mjesec),a ljudi su vec sve zamolili da imamo razumjevanja jer je beba imala jake grceve....uf.....Joko mani se "doktora",svi sve najbolje znaju kad nisu u tvojim cipelama
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 25.3.2013 11:17:34
|
|
|
|
Janncica
|
Ja stvarno ne mogu da verujem da neko se zali znog decijeg placa. Pa nas bi da zivimo u zgradi onda proterali na neki salas. Uzas...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 25.3.2013 11:20:54
|
|
|
|
Snelle
|
BNM, ja bih im ostavila dečije govance na ulazu same zgrade
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 25.3.2013 11:21:10
|
|
|
|
Ana RR
|
Strašno...
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 25.3.2013 11:22:43
|
|
|
|
Verolina
|
BNM je u kraju gde je pas dete, a dete vanzemaljac Svaka cast svakome, ali onaj ko ljubi kuce u usta i zove ga sine i ceri u 99% slucajeva nema svoje dete, jer nije zeleo da ga ima, a onda ne razume ni onoga ko jeste. Toga jos nema u tolikoj meri u nasoj derzeli, ali stici ce. Pogani pipci evropskih manira brzo se sire.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 25.3.2013 13:04:11
|
|
|
|
lanajelena
|
BNM neopterecuj se,i mi smo najglasniji u zgradi i samo cekam da mi neko nesto kaze ima da napravim hari kiri po zgradi,kakav smo mi to narod postali da nam smetaju deca,moram da kazem da sam pocela na neki nacin da mrzim zivotinje zbog ljudi,zasto?zato sto kad kuce pisa/sere onda je sve ok,kad se mom sinu od dve god pripiski ja moram da se sakrijem u neko zbunje da me ne bi napadali,ne znam za druge gradove ali u NS se vise setaju kucici nego deca,ljudi sa decom su ocajni,jer su uglavnom kucici pusteni i kad idem ulicom sa decom i sklanjam ih kad vidim nekog opasnijeg psa a vlasnici se jos i uvrede kao pa nece on sto ih odmah sklanjas
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 25.3.2013 13:16:48
|
|
|
|
Verolina
|
LJ potpisujem sve sto si rekla. Moj pas je ujeo cetvoro ljudi medju njima je jedno dete i moja svekrva se ljuti kad neko povisi ton na njega. Kako bih volela da je neko tuzio i da su joj uzeli koju hiljadarku evra. Ali niko nije hteo zbog mene i Milosa. I ja ne kazem da je pas kriv, kriva je ona jer je napravila od njega razmazeno cudoviste. Pre nekoliko dana sam pisala bas ovde za onaj problem koji smo imali sa mackom. Na jedvite jade sad spava u garazi (na foteljici). Moja svekrva je ladno izjavila da kumce ne mora da nam dolazi uopste ako joj smeta macka. Tako da se vidi ko je u odnosu devojcica/olinjali macor pobedio kod moje sveki. Onda je moj muz konacno resio da progovori i rekao im je da ukoliko se macka ne izbaci on automatski odlazi odatle (ovo je vise rekao zbog toga sto je meni dr naglasio da se klonim zivotinja u kuci). Mi imamo i podrum i garazu i nigde nije hladno, pa zasto bi onda macka spavala svuda i skakala po stolu? Odvratno!!! A i muka mi je vise od tih ljubitelja zivotinja u mojoj kuci. Svi vole zivotinje kod mene i drapaju ih i otresaju im dlake po kuhinji i dnevnoj sobi, a u njihovim stanovima zivotinja nema. Ja cu ziveti u toj kuci jos godinu dana i bolje bi im bilo da me ne drpaju jer ako mi odemo nece imati sta da jedu! Odlepila sam
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 25.3.2013 13:17:12
|
|
|
|
Figaro88
|
BNM,strasno.Razumela bih da su to neka starija deca,tinejdzeri,pa da pustaju muziku noci,ili tako nesto,ali zbog male dece,pogotovo beba,stvarno mi nije jasno Kod nas u zgradi su 90% porodice sa bebama i malom decom,pa smo opet morali da se svadjamo oko parkiranja auta na ulaz,pa onda ne moze da se prodje kolicima,a nabiju se tako da ni na ulicu ne mozes,kako onda od starijih ocekivati da razumeju....
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 25.3.2013 19:42:37
|
|
|
|
17 joka
|
Strasno je ako im smetaju mala deca i plac, kuda li je nestalo razumevanje i postovanje. sve sto su rekle Verka i LJ, je tako i ovde ali Verka moja ja se tebi divim kad si tako nesto i mogla trpeti do sad
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 25.3.2013 19:56:28
|
|
|
|
Verolina
|
Joko, ja volim zivotinje. Ja sam odrasla na selu i uvek sam imala po neko ljubimce, jednom je to bila svinja Mrvica, jednom jagnje Toza. Pas i macka , krave i konji (do moje 12-te) su se podrazumevali. Nikada nisam povredila zivotinju, ali ovo sto sad ljudi rade prosto nije normalno. Meni je jako zao sto moram da kazem da nije normalno ljubiti macku u usta, kao i psa i nazivati ih sine i kceri. Pa cak ako su u pitanju i osobe koje su jako usamljene i nemaju nikog drugog sem te zivotinje. Zivotinja moze da bude prijatelj i ljubimac, ali ne moze da ti bude sin i cerka. Ja nisam imala nista protiv da se zivotinja uvede unutra kad je bas jako jako hladno, ali jbte, usred leta pas i macka spavaju u kuci na 40 stepeni. To bre smrdi. Ona staza gde nam pas lezi bazdi uzasno. u stvari vise je nema jer sam je bacila. ima gospodin kucicu pod garazom pa nek izvoli. A imamo i ogromno dvoriste. Ma daaaaj...I samo ja usisavam. Svako jutro ustanem skuvam kafu, prvo usisam pa popijem kafu. Moja svekrva nije upalila usisivac za tri godine. Zabole je. Dlake njenih ljubimaca cistim ja. E pa necu vise. Moj cale ima preko deset macaka, pa sta bi bilo da sve ulaze unutra. Ali po novim merilima ja bih se sad trebala svrstati u neljubitelje zivotinja.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 26.3.2013 9:34:06
|
|
|
|
Brand new mama
|
Nastavak:bila kod komsije iznad.Komsija pored je svima slozio pricu kako smo mi toliko glasni da on ne moze da spava(nema sanse-djelimo zid samo tamo gdje je mokri cvor,njegova spavaca je skroz druga dijagonala).Mislim da je cijela prica jer je on hteo da spusti cijenu najma za sebe,a posto mu nije uspjelo ni na konto toga da on nije tu po mjesec dana i sl(meni licno je pricao kako je bio i kod advokata jer nece da mu smanje ni mjesecne troskove).Ovom covjeku smeta samo neprekidno "mamamamamamma" za koje meni vuce prije da je Ivan-on ima te napade sa milijardu puta mama nego mali.Tu je krenulo-kao oni meni smetaju,jesu li i vama glasni i tako je podigao sve da svako nesto kaze(psihologija mase).Ja cu sad bas svima da odem na vrata i fino ih zamolim da razgovaraju sa mnom,jer je "no-no" da se tako radi.I ovom komsiji je bilo glupo jer je mislio da nas je ovaj vec upozoravao(tako mu je receno).A onda cu nazvati i agenta i sve mu fino reci Zlica od Opaka
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 26.3.2013 9:53:23
|
|
|
|
Verolina
|
Degenerici
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?