|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - I...
19.2.2013 13:40:11   
Olga75
eto taj aflatoksin , kao nije probijena gornja granica , dooobro , ne verjem al ajde
ali idemo dalje , sta je sa mesom i jajima , sta je sa kiselomlecnim proizvodima , sta je sa bilo cima u sta ide : mleko , meso , jaja
nasla sma negde objavu da su jos u oktobru 2012 Italijani vratili neki tovar kukuruza koji smo kao izvozili zbog aflatoksina i o tome niko ni reci
pa da li je moguce da oni nas svesno truju ???

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1126
19.2.2013 13:51:43   
lesica
Pa neće da bace,zar ne?

Mislim,da budemo realni-prisustvo mikotoksina generalno je potpuno normalna pojava,ali postoje ograničenja i granice u okviru kojih je dozvoljeno njihovo prisustvo. Ukoliko dodje do probijanja tih granica trebalo bi da se pristupi smanjivanju tih količina korišćenjem adsorbenasa mikotoksina (prilično skupo) ili još bolje uništavanju tih kultura. Još bolje,uz pravilno sprovodjenje agrotehničkih mera ne bi smelo ni da dodje do pojave zaraženosti. Ali...uvek postoji veliko ali. Pa zašto da se ne iskoristi npr. u stočnoj hrani..

Nemam reči,a najstrašnije je što to nije samo trenutna pojava koja je sad igrom slučaja dospela u javnost.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1127
19.2.2013 13:54:52   
Olga75
pa svaka susa donosi to , zar ne ?
mislim nista se ne radi na navodnjavanju ? i onda to se kao desi ? ma da
ne znam , ja sam iskreno prepadnuta, ne znam sta da dam detetu da jede ?
psenica , kukuruz , meso , mleko , jaja , sve je to sumnjivo
i nikom nista ???

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1128
19.2.2013 13:59:39   
lesica
I povećana vlaga...i suša,i generalno vrlo loš i nestručan odnos prema poljoprivredi.

Olga,ne znam šta da ti kažem. Uopšte nemam nikakav pametan savet,i da budemo iskreni trudim se da ne razmišljam previše. Onoliko koliko mogu trudim se da povedem računa,a za sve ostalo bi mi trebala laboratorija kod kuće.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1129
19.2.2013 14:02:23   
Olga75
pa to je trudim se da ne razmisljam i dodje vreme za obrok i onda blink blink
sta dati detetu ?
znam da se to desava jos od oktobra ali sad je nekako dobilo " jacinu :
i onda sta jesti ?
zelja ? odakle mi u februaru ?

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1130
19.2.2013 15:34:06   
gagilly
I ja sam se jako potresla zbog ovoga sa mlekom, moje dete tamani kravicu, dajem mu onu zutu sa Ad3, ali vise ne smem, odmah sam mu kupila Humanu junior, videcu veceras da li ce ga hteti :( mislim, nisam sigurna koliko je to sve istina, ali sta bi mi sad trebale da radimo? Da gutam knedle dok mi dete jede i da se pitam sta li je pojelo? I takodje, zasto se samo mleko kontrolise, sta je sa ostalim mlecnim proizvodima? I da ne pominjem cinjenicu da ako je o stvarno poteklo od kukuruza, onda se to odrazava na ceo lanac ishrane, spasen je samo onaj ko jede zelje sto rece Olga. Strasno, ponekad mrzim ovu zemlju :(((

One day, I'm gonna make the onions cry!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1131
19.2.2013 19:59:53   
branki*
eej,bila sam toliko besna...user posted image ,sad sam splasnula kao ispuvani balonuser posted image ne mogu ni da se istresem..

branki

(odgovor članu gagilly)
Direktna veza do poruke: 1132
19.2.2013 20:06:29   
dunja RR
Branki što, šta je bilo. user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1133
20.2.2013 11:02:38   
Anoniman
cekamo racun za grejanje i ocekujemo da nam stigne oko 800 e (za dva meseca). pitacemo gazdu i da nam smanji kiriju (jer su cene pale za ove 4 godine i moze se naci za 50e jeftinije nego sto mi placamo), a ako ne bude hteo - selidba. a mrzim i samu pomisao na selidbu, ovde mi odgovaraju komsije, mogu slobodno da ostavim kolica u ulazu, par puta su mi pricuvali i M, sveki mi je tu blizu, sve...a gledam oglase i ne verujem kako su glupo gradjeni stanovi - mislim, stan od 60 m2 ima samo jednu sobu?! pokacila sam se i sa mm sinoc, M vec par noci ne spava kako treba, krenuo novi krug zubica, a poslepodne treba da idem na posao, a nema prevoza, tj. ide jedan autobus na otprilike svakih sat vremena.

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 1134
20.2.2013 13:20:19   
branki*

IZVORNA PORUKA: dunja RR

dunjci user posted image
ma,oko bozinog krstenja i rodjendana,umesto da se radujem,to ispade kao neki teret,a juce sam se,naravno,zakacila i sa mm,kao slag..!

branki

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1135
20.2.2013 13:29:23   
Olga75
uh Branki , pa stres je to
nemoj da se nerviras , super ce da prodje , videces user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1136
20.2.2013 19:50:26   
boba 11
puca mi glava ceo dan A se kmezi jer ne zna tj nece da radi domaci a mm otisao da lepi plakate jednog debila i boli ga du...
user posted image user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1137
20.2.2013 23:52:55   
Anoniman
Joj koliko sam besna da bih srusila i berlinski zid da je ispred mene!
Mm je posle posla otisao kod kolege sa posla da stavlja oglas na limundo i jos ga nema. nije mi se cak ni javio nego kad sam mu poslalla por u 18 i 15 gde je jer obicno u 18h dolazi rekao mi je. i jos ga nema a sad je 12. aaaa

(odgovor članu boba 11)
  Direktna veza do poruke: 1138
21.2.2013 0:30:29   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: branki

IZVORNA PORUKA: dunja RR

dunjci user posted image
ma,oko bozinog krstenja i rodjendana,umesto da se radujem,to ispade kao neki teret,a juce sam se,naravno,zakacila i sa mm,kao slag..!

Biće sve dobro, srećno krštenje mila user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1139
27.2.2013 20:41:09   
Olga75
ako ti imas telefon da bi ga imao i fiksni i mobilni i privatni i onaj za posao a i tvoja zenka isto ima telefon da bi ga imala
daj kazite
jer vas neko mozda zove da vam kaze nesto vazno
i da ako crknem nemoj da bi dosao na sahranu jer cu da te deknem nogom u vilicu
otkud jeb**o znas da ti nisu javili da me je ugazio neki fakin auto uili da nisam beno odapela
znaci nije bilo nista i vise te apsolutno necu zvati jer ako tebe boli reproduktivni organ za mene i stom merom vrqcam i daaa , bali te i tast i tasta i svastika i tastin zet i baba i svi tamo na gomili vagino papucarska user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1140
28.2.2013 11:44:13   
Modessty
Danas mi dodje da se obračunam sa svim gradskim i opštinskim idiJotima ( sa j), lekarima kretenima i osobama ženskog pola koje nemaju mozga user posted image user posted image user posted image user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1141
28.2.2013 19:02:43   
Janncica

IZVORNA PORUKA: Olga RR
vagino papucarska user posted image

user posted image ulepsa mi dan... user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1142
7.3.2013 9:49:02   
Verolina
E, pa zene, ja sam vam juce imala takav zustar razgovor sa muzem. Kumce nam dobilo salmonelu i posto su se svi iz kuce testirali i niko je nema, doktori su rekli da nije od hrane. Posto devojcica nikada nije imala kontakt sa zivotinjama zakljucili smo da je to od nase macke. Ona doduse nije dirala macku, ali posto macak svuda spava, a ona je pipala rukicama (koje naravno nije oprala) i zaradilo dete infekciju. Ja tri i po godine govorim da izbace macku napolje, jer imamo dvoriste, ima gde da spava. I sad je moj muz docekao da mu se kum lepo izvini i da mu kaze da ce malecku dovoditi tek kad otopli i kad bude moglo da se sedi napolju jer oni ne smeju da rizikuju. Maleckoj je stvarno iritirana guza, dusa me zabolela kad sam videla. Mozda ona i nije dobila to od nase macke, ali kako oni ljudi kazu, nece da rizikuju. I ja juce poludim i posvadjam se sa muzem na krv i noz. Mislim, stvarno, nek stane vise na put nebulozama. Ja sam tu olinjalu macorcinu najmanje 10 puta videla na kuhinjskom stolu. Jbte, to mi je odvratno. Odvratno mi je i sto svoje dlake ostavlja svuda, a sad mi zbog macke nece ni kumce dolaziti u kucu. Svaka cast svim ljubiteljima zivotinja, ali macka je jedno odvratno, prljavo i dlakavo stvaorenje, nosac zaraze. A pride je i zla i nikad se sa kucetom ne moze porediti.
Morala sam da se istresem!user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1143
7.3.2013 11:02:31   
Anoniman
Verka, je l postoji nacin da se macka testira? ja volim i macke i kucice, ali ne u kuci, nikako. moji ih imaju, ali su u dvoristu. davno su jednoj macki dozvoljavali da ulazi u kucu i stalno sam se svadjala sa njima oko toga.
mm je hteo da se juce (oko gluposti) posvadja sa mnom tvrdeci da sam ja raspolozena za svadju jer sam mu zaboga stavila primedbu na to sto nije barem dzezvu u kojoj grejemo M mleko oprao nakon sto ju je nahranio (ja sam bila na poslu) jer ona moze da se probudi u 5 - 6 ujutro (nekad se probudi i u 3, a nekad se ne budi uopste do 9 ujutro i preskoci to mleko) da je nahranim. whatever, ostavila sam ga nek se svadja sa samim sobom, ja otisla malo da iskuliram uz igrice na kompu pa na spavanje.

(odgovor članu Verolina)
  Direktna veza do poruke: 1144
7.3.2013 11:09:16   
Olga75
pa moguce i da je od macke , treba odneti izmet na analizu
ali moguce je da je i od , lupam , zelene salate
Verolino , mislim da bi svakako trebali odneti na analizu zbog vas , za svaki slucaj

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1145
7.3.2013 13:53:15   
Verolina
Olga, nije od hrane, zato sto malecka jede sve isto sto su i ukucani jeli i niko od njih nema salmonelu. Da, teca moga muza ce anaalizirati sadrzaj macijih creva. No bez obzira na ishod, ja vise ne mogu da zivim sa dlakama. Juce sam se svadjala po ko zna koji put sa muzem zbog macke i posle sam mu ogadila zivot sa slikama. A i bojim se toksoplazmoze, bojim se dlaka, bojim se svega. I onako imam problema da zadrzim dete, jos mi samo macje dlake i klice fale.user posted image I mogu svi da pricaju sta hoce, macka nije za kucu, jer je prosto nehigijenski drzati je tu.
I najgore mi je zbog dece koja dolaze u nasu kucu. kako ja da objasnim dvogodisnjaku da u kuci ne sme nista da pipne rukicom jer je svaki predmet "obelezila" macka?!!!! Mnogo sam besnauser posted image

< Poruku je uredio Verolina -- 7.3.2013 13:55:26 >

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1146
7.3.2013 14:01:59   
Modessty
Vrka potpuno se slažem sa tobom. Ja nisam mačke htela ni da pogledam dok sam bila trudna! Volim životinje ali mislim da ih ne treba čuvati u stanu/kući kad pokušavaš da zatrudniš ili dok imaš malo dete - pre svega mislim na mačke, pse, zamorce, itd

< Poruku je uredio Modessty -- 7.3.2013 14:02:52 >

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1147
7.3.2013 14:08:19   
Verolina
ma macke uopste ne treba drzati u kuci, ni kad si trudan, ni kad su tu deca!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1148
7.3.2013 14:10:07   
Olga75
Verolino , ja volim macke i da su mi pretekle verovatno bi spavale sa nama
ali svakako da se moraju kontrolisati i cistiti od parazita
a toksoplazmoza je grozna i moja preporuka je da sva , dok jos nisi trudna proveris da li se je vec imala jer ta macka je unutra
pa ako si je imala onda to nije prepreka za odrzati trudnocu
a salmonela je bakterija i nekako je sezonska , sve mislim da macka nije uzrok ali svakako treba proveriti
a to zivotinja unutra - van
tu necu da pricam nista jer ja ih volim i nije mi problem ako su unutra
ali to je moja stvar
kao sto je svaciji zivotni prostor njegova stvar
mislim ja se jos uvek sablaznjavam kako neko moze za sebe da prica blablabla i da tera sve da se izuvaju i tako a da ne usisa bar jednom dnevno
al to je vec neka druga tema
i sad rezime : kaku na kontrolu i bicete sigurni sto se salmonele tice a mozete da je iskontroliete i na toksoplazmozu kad vec hvatate kaku i to je dobbro znati ima li je ili ne user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1149
8.3.2013 16:06:58   
mtajcica83
Ja licno macke ne volim, linjaju se, lukave su,samo dodju da se maze kad im treba hrana ili kad one hoce, a i kad sam bila mala tetkina macka me ogrebla po licu pa ih mora biti od tada ne volim user posted image .Vise volim pse ali ni za njih takodje mislim da nije da se drze u stanu nego ko ima uslova ispred kuce, u dvoristu...

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here