Sanja90
|
Ja cu da izludim vise od mog dobrog muza.Toliko je dobar da je slep kod ociju,nikako da ga probudim!!!!!Non stop ga njegovi matorci zivkaju da ide da im nesto pomogne,juce ga zvali da ide da im pomogne da prenesu neke svinje ili tako nesto,a on odmah trci kao da su mu ponudili ne znam ni ja sta. POLUDELA SAM!!!! Pritom je meni jako lose ubi me glavobolja,ne mogu da funkcionisem i muka mi je koliko me glava boli(mada mu to nisam rekla).Kuca u haosu,deca divljaju. Cim ga pozovu on odmah ide da im pomaze,i namerno ga drze ceo dan kod njih,a mene ni ne pita,mozda sam imala neke planove. Zar je zaboravio da su nas ti isti njegovi matorci izbacili na ulicu sa sve decom bez igde icega,bez prebijene pare??? Zar je zaboravio da me je njegov otac udario i vredjao??? Samo ga zivkaju da im pomogne, a ne nude mu nista. Da, nude neko meso i kozje mleko koje ni ja ni deca ne podnosimo i to vrlo dobro znaju. Jedva sastavljamo kraj sa krajem nisu nam ni novac ponudili da mozemo da prezivimo,mada nije u tome poenta,od njih mi nista ne treba. Sve su nam pomagali moji roditelji i davali pare kad nismo imali ni za hleba,a njima ne ide da pomaze. Uuuuuhhhhhhh,dodje mi da vristim,jutros sam se sita isplakala,i jos me pita da li sam ljuta. Ne,nisam ljuta,besna sam. Besna sam jer je slep,besna sam na njegovu dobrotu! Razumem da su njegovi roditelji,ali sto je mnogo-mnogo je, da su moji uradili isto sto su njegovi nama,ma ne bi ih vise u zivotu pogledala!!!! Uzasno sam ljuta i besna mada ne bi trebalo toliko zbog trudnoce,ali ljudi moji pocecu da ujedam!!!!