|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - I...
6.2.2013 11:09:04   
tijatija
Nisam nasla odgovarajucu temu za moje pitanje( izvinjavam se moder. ako ima neka me prebace) ujedno sam strasno iznervirana.
Prosle godine su mi deca bila za SR. kod mojih.Od tad deca nece da mi idu kod dede. Starija cerka pogotovo , dok mladja (po mom misljenju ) nece zbog starije. Ja neznam sta da mislim, dali je to neka faza, ili je on nesto rekao ili neznam ti ja sta ( nedaj boze) uradio da samo odbija da ide kod njega. Nebi se ja toliko potresla da to nije moj otac.Iako dok su tamo moja mama radi sve oko njih . Katd je pitam nece da odgovori. I sad su mi deca kod brata i snahe i trazila je moja mama nocas da prespavaju tamo a one nece kod dede user posted image Stvarno neznam kako da se ponasam, dali da je ubedjujem da ide, ili da je pustim ,a opet kako da kazem mom tati deca nece kod tebe ? Nadam se da ste me razumeli user posted image

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 1101
6.2.2013 11:15:26   
MarijaBg
Au Tija, bas bzv user posted image Pa ti najbolje znas kakav je on, mozda je vikao na njih, ili uopste svadjao se sa tvojom majkom npr, pa su se uplasile, znas kakva su deca... Moja Natalija se plasila mog tate dok je bila beba, on onako krupan, sa crnom kosom, krupnim glasom, a glasno i prica, oupste nije htela kod njega u ruke... A sad su najbolji drugari.
Ja bih bas tako rekla: nece da spavaju kod vas, kazu da nece kod dede. Pitaj ga sta bi to moglo da bude, tj vec si odavno trebala, po meni. Nema sta da ti bude glupo, a jos je gore da decu ubedjujes, neka ih deda fino ubedi user posted image Ja sa mojima uvek otvoreno pricam, mada smo mi inace takvi, sve direkt u lice, mnogo se volimo, a i svadjamo, ali se posle mirimo za 5 minuta a sa mamom i tatom se i dan-danas mazim kao malo dete user posted image

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 1102
6.2.2013 11:23:37   
tijatija
Trebala sam da ga pitam , ali neznamo dali ti je poznata situacija da mi zivimo 700 km i slabo se vidjamo. Ja nisam ni razmisljala o tome jer deca nisu bila tamo godinu dana, pa nisu ni imali prilike da spavaju kod njh ( njega) Jer oni cesce dolaze kod mene. Ovde kad su sve je OK. Znatno vise vole moju mamu ( baku) sto se i primeti , zao mi je zbog nje ( jer ona inace pati za njima jer se nevidjaju cesto)jos sad moram da joj kazem da deca nece kod dede, stvarno neznam kako cu user posted image

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 1103
6.2.2013 11:26:35   
madre
tija, rekla bih da je faza... zato sto sam je prosla sa bogijem, on neko vreme nije hteo da ide kod mog tate, kojeg je pre toga obozavao i onda samo odjednom nece i nece... nisam ga forsirala, moj tata je znao kakva je situacija pa je cesce dolazio on i talio mu seuser posted image nije bas kratko trajalo, ali je proslouser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 1104
6.2.2013 11:27:42   
MarijaBg
Tija, samo ti njima reci da oni probaju da ubede decu, ti ne mozes, posebno ne telefonom, da ih teras na nesto sto ne zele... Ne znam, ja bih rekla, nece se niko ljutiti zbog dece, male su one. I ne sekiraj se user posted image

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 1105
8.2.2013 22:09:31   
Figaro88
Meni nije jasno za sta nama u stvari sluze pedijatri,kada smo mi mame popile svu pamet sveta.Moja drugarica nijednom nije izvela dete napolje,osim do dz-a a bebac ima vec 5 meseci,kaze mekana joj glavica i ne sme da se pipka do 2,3g.Nece ici sa njom nigde bar tamo do proleca jer moze da se razboli,a strasno je zdravo da dete stalno bude u kuci,u koju ulaze stariji sa kojekakvim virusima.Druga daje bebi kravlje mleko,naravno razblazeno jer tako treba,sa dva i po meseca,kasice su tu cim napune tri,moze i cevap da zvacka nema veze.A najvise se jezim na ono pa sta i nas su tako i nista nam ne fali.E pa fali,sve vise mladih ljudi je bolesno,ja se nekada osecam kao da mi je bar 50.I ne kazem da sam ja savrsena majka,sve smo mi najbolje za nasu decu,ali zasto onda uopste ici kod doktora,hajde da se opet poradjamo u njivama,da umiremo od upale krajnika,kao da ti doktori uopste nesto i znajuuser posted image I ja sam kreten sto se uopste opterecujem tudjim zivotima,ali ne mogu da shvatim taj ponos zato sto im je dete mirno moze ceo dan da sedi i gleda crtace,ili zato sto vec klopa rostilj i suhomesnato sa cetiri meseca.Eto,pokusala sam kod mame da se istresem a ona se naljutila,i ona je tako,pa mojoj braci eto nista ne fali,a ja sam izuzetak i taj period nema nikakvog uticaja na moje zdravstveno stanje sadauser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 1106
9.2.2013 13:19:35   
Verolina
Ma Figaro, ni doktori nisu ono sto su bili.
Neka za sve budu u pravu, ali ne kontam kako maloje bebi moze da skodi voda. Ni jednom jedinom zivom stvoru na ovom svetu voda ne skodi.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 1107
9.2.2013 13:39:39   
sneza24
Nemogu da nadjem reči da opišem kako se osećam.
Umro čovek od 48 god, sa ženom su se borili 10 god da dobiju dete i dobili su ćerku koja ima 7-8 god. I ta žena je opet trudna u 6-om mesecu je trudnoće a ostala je muža a to nerođeno dete neće nikad upoznati oca.user posted image user posted image user posted image

Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. - Mesa Selimovic

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1108
9.2.2013 16:43:26   
Ivanka 75
Snežo, tuga user posted image

Ajde i ja da se istresem!
Plac na kome se nalazi kuća mog svekra (u kojoj živim) je podeljen na dva dela, pola stricu i pola svekru. Svaki ima kuću na svom delu placa, ogradu i kapiju. Problem je što plac nije podeljen u urbanističkom (ili nečem sličnom) i neće moći da se "cepa" kako oni kažu dok se ne promeni zakon.
Tako mi sa stricom delimo istu kućni broj, a br je na njihovoj kući.
Aaaali ima još jedna muka user posted image
Ulica na koju se vodi plac je poprečna a moja kapija izlazi na onu drugu ulicu tako da sva pošta odlazi kod njih, jedva smo uspeli sa poštarom da se raspravimo da nam ostavlja poštu u našem sandučetu na kom ima i adresa i imena nas koji živimo u kući.
I sad već treći put za mesec dana kurir post expresa ostavlja papir u njihovom sandučetu da je pokušao da uruči pošiljku a nikoga kod kuće nema, pa naravno da nema kad je njihova kapija stalno zaključana a nema zvono!
A kurir me nijednom nije pozvao telefonom!!!!

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 1109
15.2.2013 13:21:03   
Figaro88
Brat je jutros pozajmio kola kolegi,dogovorili su se da vrati do 11 zato sto idemo za Va.Mi ga cekamo,i pre pola sata zvoni neko,umesto drugara stize policija.Taj decko je zamenio tablice na kolima,otisao na pumpu,sipao 50l goriva i pobegao,a kada je saznao da su ga naravno snimili,i da ga policija trazi ostavio je kola negde u Lajkovcu i pobegao.Sto je najgore ovo je drugi put dami brat pozajmljuje auto za tri nedelje.Policija je odvela mog brata,ja sam se jedva smirila,sam je zvao,kuci ce za nekih sat vremena,ali ne znaju jos hoce li naci i vratiti auto.Glava ce mi eksplodirati

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1110
15.2.2013 13:32:09   
branki*
o,boze,figaro,da li je moguce?!kakav covekuser posted image !

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 1111
15.2.2013 15:59:03   
Sesilija 83
O boze svasta.... ja sam se iznervirala malopre na mm-a, daklem kupila sam ukrase za tortu i spustila u kuhinjski deo(koji on nikad ne otvara) da bi malopre otvorio trazeci casu(koja stoji na drugom kraju kuhinje) i neznam kako ispusti kesu i od gomile urasa ostao samo jedan leptiric,bas sam besna ,sutra ponovo moram do grada po ukrase,a kod nas ima svega dve radnje koje ih prodaju i imaju ocajan izbor,jedva sam nesto iskombinovalauser posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1112
15.2.2013 16:13:49   
cockic
sesilija a sto nenarucis ima mnogo lepih ukrasa od zena sto prave torte prave i ukrase i prodaju samo sto su mnogo skuplje ali vizuelno su mnogo lepse te narucene nego ove iz zdrave hrane...ove iz zh su bas ko od gipsa ko da nisu jestive imala je jetrva na torti za malog za rodjendan i tako mi deluju nemam pojma.mada sve je stvar izbora..nadam se da ces naci jos neke da iskombinujesuser posted image

ja malo omasi temu user posted image

(odgovor članu Sesilija 83)
Direktna veza do poruke: 1113
15.2.2013 18:39:43   
mtajcica83
Ostadoh bez glasa od nerviranja i dreke..Moji dosli, i svrco se naravcno pomamio i cini cuda jos pritom nije spavao....I ja posla u drugu sobu da posaljem neki mail, i cujem njih tamo ne Andrija, vikace te baba, ne Adnrija vikace te ujo, ne Andrija to, ne Adnrija ovo(pritom naravno koja ubacivka drececi od njih majke ce te izbit,vikat isl) a naravno on ko da se ukljucio na najgore i cini sve sto ne treba.I naravno stize Azdaja iliti ja i vicem ga, uzela prutic, ovi svi skocice na mene, nemoj ga vikat...Joj sva se tresem ..,i naravno ostadoh bez glasa od nervoze..

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 1114
15.2.2013 20:47:40   
Mishica 77
Ova država mora da propadne pored svih nas ludaka koji ćutimo dok nas gaze i pljuju niži od nas.
E zemljo Srbijo, šta si sebi dozvolila, da ti intelektualce gazi marva!
Da ne volim svoj posao i da mi nije smisao života, odavno bih sve batalila.
Ovako se nadam da će se nešto promeniti, a znam da neće.
Vrhovni šljam priča ono što svima prija da čuju, pri tom ništa ne razumeju. Još uvek prisutan primitivan način održavanja socijalnog mira. Beda.... user posted image

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 1115
18.2.2013 8:00:37   
lanajelena
Jos jedna tragedija u Novom Sadu i to u mojoj zgradi user posted image

(odgovor članu Mishica 77)
Direktna veza do poruke: 1116
18.2.2013 8:59:34   
isidora88
lj jel to ona devojka sto je zgorela, jel se zna sta se desilo? user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 1117
18.2.2013 11:14:35   
lanajelena
Jeste Isi,oni trenutno misle da je zaspala sa cigarom u ustima i da se tako upalila sto je jako cudno jer je ona potpuno izgorela a da se nije upalio stan samo deo kreveta gde je lezala,ne mogu da dodjem sebi,nesto tu gadno ne stima user posted image

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1118
18.2.2013 11:27:25   
madre
strasno, najstrasnijeuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

Direktna veza do poruke: 1119
18.2.2013 12:03:10   
isidora88
lj pa to je i meni sumnjivo, ako je ona gorela moralo je izgoreti jos nesto u stanu, stvarno nesto ne stima, ne verujem da je moga sa cigarom u ustima da se zapali, da se opece da, ali ne i da cela izgori...

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1120
18.2.2013 15:04:25   
lanajelena
Ipak nije ono sto se pise,jos uvek ne smem nista da kazem dok ne potvrde user posted image

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1121
18.2.2013 16:05:06   
Olga75
jao LJ , ja sam citala da se devojka kao ugusila ugljenmonoksidom user posted image
u svakom slucaju strasno i traumaticno

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 1122
18.2.2013 17:38:42   
lanajelena
I potvrdjeno,udavljena pa spaljena...strasno mi je da pomislim da sam mozda sa decom prosla pored tog monstruma,srecom u nasoj zgradi postoje kamere pa se nadam da ce brzo biti uhvacen

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1123
18.2.2013 17:48:02   
Figaro88
Strasno,citala sam jutros u novinama,i sad sam se sva najezila.I rekla sam da vise necu kupovati novine ni slusati vesti,brat od 10g ubio dvogodisnju sestru,ona jadna decica nemaju ni sta da jedu ni da obuku,svuda samo neka tuga,smrt,nije mi jasno zar ljudi mogu da budu toliko zli,nehumani,neogovorniuser posted image

Direktna veza do poruke: 1124
19.2.2013 10:56:18   
Snelle
Pa dobro, majku mu, da li u ovoj našoj bednoj zemlji može išta da funkcioniše kako treba?! Hoću li doživeti to da bez bojazni hranim svoje dete, jer za ove tri godine koliko će uskoro da napuni, od samog rođenja je neki proizvod bio kancerogen, otrovan...bio to vigantol, mleko, riba... Dođe mi da odem odavde daleko i da se više nikad ne vratim! user posted image
KLIK

< Poruku je uredio Snelle -- 19.2.2013 10:57:02 >

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here