Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.1.2013 10:16:28
|
|
|
|
jovicaa
|
beba izgleda opet ima sline, dodje mi da pucam sebi u glavu
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.1.2013 10:19:56
|
|
|
|
sneza24
|
Jovice možda nije ništa strašno.Znam da se sad svega plašiš jer ste bili u bolnici al malo se opusti. I to što ima sline nisi ti kriva.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.1.2013 10:23:36
|
|
|
|
lesica
|
Jovice,iseckaj luk tokom noći,luftiraj prostor non stop,a ne znam da li imaš asepsol ili kako se već zove ono čudo u raspršivaču za dezinfekciju prostora. I fiziološki,puno fiziološkog. Mrvica malena
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.1.2013 10:24:53
|
|
|
|
jovicaa
|
znam, ali toliko ga cuvamo, nigde ne idemo, samo je svekrva bila, koja je promukla (ali navodno od hladne tecnosti).. i niko drugi. jaoj ne znam vise ni sama.. odmah nemam ni apetit ni nista, ne mogu da iskuliram taj stres i strah.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.1.2013 10:30:48
|
|
|
|
lesica
|
Jovice,pa ne možete da ga držite pod staklenim zvonom,doneće neko od vas dvoje iz prodavnice nešto(banalno znam,ali je tako) Ja ne sumnjam da dajete maksimum od sebe,i isto ne sumnjam da si prestrašena prethodnim iskustvom,ali nemoj sumnjati u sebe. I poteraj mamu da ti što pre dodje,da ti pomogne,i da se i ti malo rasteretiš.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.1.2013 10:51:44
|
|
|
|
jance
|
jovice, pitaj Jole iz treceg tromesecja da ti objasni nacin ciscenja nosica i sinusa malim bebicama. radi se sa bebisolom ili fizioloskim, ja sam to radila i Ogiju a i sebi (ali na drugi nacin naravno). jako se lepo tako ocisti nosic i beba prodise.... a sto se same panike tice, razumem te, iako mi je Ogi celu prvu godinu imao konjski imunitet i nisam nesto puno brinula. nece te verovatno ponovo sa njim vracati u bolnicu, sad je stariji i malko vec jaci, znaju i oni da moraju da puste organizmu da se sam bori... sto se bolesnih ljudi oko tebe tice, to neces moci da zabranis, znas i sama, u periodu inkubacije vecina bolesti nije uopste vidljiva....
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.1.2013 11:01:16
|
|
|
|
jovicaa
|
najgore mi je sto je tako mali.. samo da je stariji ne bih toliko brinula.. ovako mi je stvarno jeza kad se razboli. a mozda se i ne razboli. ali ja cu sigurno da poludim ako ovako nastavim. dolazi mi mama u ponedeljak... uopste mi nije jasno kako sam se ovako pokunjila, tako sam bila srecna i puna sebe, sve sam stizala i mogla, a sada nemam volje ni za sta.. glupi hormoni.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.1.2013 11:34:53
|
|
|
|
jance
|
tacno to draga, hormoni + umor su ubitacna kombinacija. ja sam bila takva i kad se Ogi rodio, a i sada povremeno. mrzim zarobljenost u kuci, i mrzim lezanje i nemogucnost pokreta, ja bi sve odma sama, cim stignem iz porodilista, a to nije preporucljivo. videces, procice u jednom trenutku, ko rukom odneseno, prosto ces iznenaditi ljude oko sebe. meni je to bilo tek 4 meseca posle porodjaja. tad sam poslala sve i svakoga u piiiip, pomirila se da mleka nemam, rekla svekrvi i zaovi sta mislim o dvotrecinskom mleku, spakovala dete nasred februara u kolica i otisla na najvecem vetru da setam pored Dunava (sad bi ubila mamu koja bi makar i pokusala takvo nesto da uradi)....
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.1.2013 14:24:16
|
|
|
|
tijatija
|
auto sediste, auto sediste, auto sedite, kako cu da stavim 4 u senika Dajj molim te vise... Sve je to ok, i sve ja to postujem ali do 6godina??? Pa trebali su uvesti zakon do puneltstva Samo gledaju kako da opeljese ovaj siromasni narod !!!! Zimske gume i lanci kroz grad ( ovde padne jednos sneg u 30 godina ) Ista sad??? Menjaj te auto, ali od kojih para? A sta ako cu taksijem? Gde cu naci taksi sa 4 sedista za decu hocu li ja vozacu u krilo??? Stvarno mi je pritisak ogrooooooman !
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.1.2013 15:15:27
|
|
|
|
jance
|
tija, 4 AS jedino u Multiplu :). mada i tu onda imas problem, jer su ti deca premala da bi sedela napred opet po zakonu... a jel mislis da bi moglo ako nebi bilo jednog AS u kolima? ne vidim tu bas resenje bez zamene vozila realno
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.1.2013 18:41:54
|
|
|
|
boba 11
|
tija kupis neku krsinu od stojdze i niko te nece ni zaustaviti a kamo li gledati jel imas 4 autosedista... .Ja vozim mada ne bas cesto vec 5 godina i dosad sam imala strece,a sad posto sam to rekla poterace me maler
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.1.2013 21:18:27
|
|
|
|
vukosava
|
Evo ja cu lepo da koristim opciju blokiran za sve one koje mi šalju psovke i prete tako da mirna Bačka. Što reče moja mama u studenjaku kad je nervirala cimerka, samo zamisliš da je ormar i prolaziš pored nje. To je dobra ideja. Tako da ako ponovo počnu da psuju, neće me doticati... I znači ne sme da se piše o negativnim emocijama, samo pozitivno. Eto tako i u ovoj mojoj negtivnoj, šaljem svima zen talase.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 11.1.2013 13:06:01
|
|
|
|
lanajelena
|
sad moram na kraj svog radnog vremena da se uputim u socijalno po markicu za jednu koja se u petak popodne setila da joj treba markica za ponedeljak,mislim stvarno neki ljudi nemaju granice
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 18.1.2013 20:23:35
|
|
|
|
Figaro88
|
Kada sam izlazila iz auta danas zalupila sam vrata i zaglavila sebi prst,i jos ga nisam polako izvadila nego sam ga onako nesvesna sta se desilo iscupala.Tek kad je krv pocela da mi lije iz prsta doslo mi je do mozga sta se desilo Odvalila sam nokat,prst mi je modar i uzasno natecen,u dz-u su ga ocitili,fiksirali,previli i da dodjem za dva dana da vide sta se desava,a mene uzasno boli Jos sam i povracala od soka,bila sam bleda kao krpa a usne su mi pomodrele,izgledala sam kao les.A ona sestra u dz-u kad mi je videla prst umesto da me odmah odvede do doktora ili u previjaliste ona je zgrozeno okrenula glavu i otrcala po drugu sestru Nije mi jasno zasto je upisivala medicinu ako se gadi ovakvih stvari
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 18.1.2013 20:50:13
|
|
|
|
Jole84
|
Figaro nadam se da te sada ne boli mnogo.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 18.1.2013 20:50:54
|
|
|
|
17 joka
|
Joj Figaro draga bas mi je zao drzi nesto hladno na prst ili iznad toga da otok spadne,nadam se da ce uskoro proci
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 18.1.2013 21:06:52
|
|
|
|
gugutka
|
uf Figaro
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 18.1.2013 22:32:13
|
|
|
|
Figaro88
|
Sad pulsira,boli po malo,al kad pita mm boli jos uvek puno ne mogu bas nista da radim,ni da spremim ruckic,ni da idem do prodavnice,ni da perem sudove,a kamoli da peglam i usisavam
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 18.1.2013 23:04:54
|
|
|
|
jance
|
e ozbiljno nisam verovala da cu cuti ovu recenicu, a celu trudnocu sam je se pribojavala. " a sta kazes da pelene kupimo na karticu kad budes isla u porodiliste? " STA? pa dali si ti i priblizno uopste normalan? pa ja zbog glpavih pelena ne mogu da spakujem torbu a u 37 sam nedelji! mogu da se porodim u svakom trenutku! sta ako budem isla u porodiliste u 3 ujutru? sta cu ja na zadnjem sedistu sa sve kontrakcijama da pakujem torbu samo zato sto ti nebi da diramo kartice ako nemoramo bla bla? znaci ozbiljno neverujem!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 19.1.2013 1:09:12
|
|
|
|
NadaR
|
Joj Jance .. Stvarno nekad lupe ..
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 19.1.2013 16:15:37
|
|
|
|
17 joka
|
Jance
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 20.1.2013 1:07:31
|
|
|
|
Mishica 77
|
Glupava prodavačica u "Laguni" me je 5 min. ubeđivala da knjiga koju tražim, a videla sam na sajtu da je ima, ne postoji u njihovoj knjižari!!!! Zaboravila sam tačan naziv ali sam parafrazirala i rukama i nogama objašnjavala. Neeeeeee, nemoguće...... to kod nas ne postoji. Mora da ste videli u "Vulkanu". Rekoh da sve kupujem kod njih al' ne vredi. Glupača. I na kraju: aaaaaaa, daaaaaaa, pa evo je ovde.... Mamu ti nevaspitanu. Nisam imala vremena ali ću sledeći put upisati u knjigu utisaka. Važno da je u obe obrve nabila gomilu različite gvožđurije kao da je na pank koncertu. Grrrrrrr......
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 20.1.2013 12:34:45
|
|
|
|
17 joka
|
e uzas blagi...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 20.1.2013 13:45:51
|
|
|
|
Figaro88
|
Zato ja sve knjige porucujem,stizu za dva dana a postarina je smesna...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 20.1.2013 18:59:12
|
|
|
|
New Mom
|
Ne kontam ljude zašto uopšte idu kod lekara ako ne veruju nijednoj njegovoj reči? Lečiš se vodom i vazduhom? Pa i porađaj se kući. Šta će ti UZ, kontrole? Zbog slike bebe?
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?