Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 28.12.2012 22:41:16
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Ruke mi ponovo prokrvarile od ecema htedoh reci ekcema
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 29.12.2012 6:55:52
|
|
|
|
boba 11
|
IZVORNA PORUKA: sneza24 Najviše me nervira kad mi dete plače a sveki uđe da pita šta joj je i daj ja malo da je nosam.Ko da će se kod nje smiriti i meni će biti lakše ako ne plače kod mene. Na ovo pitanje je moja zaova rekla svekru "KOLJEM GA" Inace taj problem je resila tako sto mu je uvalila dete da ga cuva sat vremena-da se malo poigraju i obavila presvlacenje pred dedom.Nikad je vise nije pitao Kaze da od tad kad je cuvao malog uvek dodje i gleda seku a njega i ne pogleda jer je skontao koliko je nemiran i tvrdoglav i zasto ustvari place
< Poruku je uredio boba 11 -- 29.12.2012 6:56:20 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 29.12.2012 7:01:52
|
|
|
|
boba 11
|
Juce mm vidim nesto stoji pred vratima u hodniku i nesto spusta.Odmah izadjem i pitam sta si to sakrio on se smejulji.Jel horoskop,on kaze da .Ja gledam gde je i uhvatim novine i direkt u sporet.On kaze nemoj a ja popi...la .Pre nekih nedelju dana kupio je neki horoskop od neke babe i rekla sam da ce svaki sledeci zavrsiti u vatri i da cu se razvesti ako nastavi da baca pare koje nema.Znaci otkacila sam juce a on cuti i ne sme da mi kaze nista Opterecen je ovim budalastinama i feng shuijem poludecu
< Poruku je uredio boba 11 -- 29.12.2012 7:02:38 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 29.12.2012 7:10:45
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Bobo bas zanimljivo,kod nas sam ja ta koja veruje a mm nece ni da cuje kaze budalastine
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 29.12.2012 7:15:40
|
|
|
|
boba 11
|
Kontam da je povezao dobitak na lotu sa tim "srecnim brojevima"ali dajte nismo deca pa da svaki dan prvo procitamo sta ce se desiti na poslu u ljubavi i kakvog cu zdravlja biti danas.Smesno
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 29.12.2012 7:19:43
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Uh pa on jos dobio ma lotou ,ma nema sanse da ga odgovoris ,ni mene niko ne bi mogao,al srecno
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 29.12.2012 7:24:46
|
|
|
|
boba 11
|
IZVORNA PORUKA: vojvodjanka87 Uh pa on jos dobio ma lotou ,ma nema sanse da ga odgovoris ,ni mene niko ne bi mogao,al srecno Nisam ja te srece
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 30.12.2012 11:26:06
|
|
|
|
Olga75
|
prokisnjava mi kuhinja a napolju suncano kontam da je sneg kroz one budze za ventilaciju upao unutra ali toliko da mi poplavi kuhinju pa to nema smisla poslala sam matorog na tavan i sizim ivrlo sam zadovoljna sto mi se to desilo i sto nema sanse da uhvatim majstora da to odradi do posle prazinika , jedino da se nas dvoje ventramo gore i mantramo da se ne strmeknemo bem ti sve
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 30.12.2012 13:05:57
|
|
|
|
branki*
|
uh,bree!mrzim takve kursluse po stanu
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 31.12.2012 14:24:49
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Neverovatno je kako neko svojom nadmenom izjavom "novogodisnja KIČ dekoracija" uspeo tj uspela da mi upropasti dan! Pa taj kič je za nekoliko dana uneo vise radosti u kucu nego bilo sta cele godine! Neki vajni "Master " doticna gospodja koja misli da joj ostatak sveta nije ni do clanaka! E, pa, Masteru, meni i mojoj porodici se taj kic i vise nego dopada i ima da furam taj fazon dok sam ziva!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 31.12.2012 14:36:17
|
|
|
|
Olga75
|
Ivanka , ma bas te briga , pas laje vetar nosi
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 31.12.2012 15:24:58
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR Ivanka , ma bas te briga , pas laje vetar nosi Jeste Olga, u pravu si, ali moje raspolozenje jos nije srelo taj vetar
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 31.12.2012 15:30:57
|
|
|
|
Olga75
|
ma daj , evo saljem ti ja taj vetar i da budem malo prosta : boli te koka moja kuca sljasti , nova godina je , moje dete uziva a dr mr fri nek se zgrazavaju , kod nas je supeeer edit : u i i su jako blizu
< Poruku je uredio Olga RR -- 31.12.2012 15:31:49 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 31.12.2012 15:32:22
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Neverovatno je kako neko svojom nadmenom izjavom "novogodisnja KIČ dekoracija" uspeo tj uspela da mi upropasti dan! Pa taj kič je za nekoliko dana uneo vise radosti u kucu nego bilo sta cele godine! Neki vajni "Master " doticna gospodja koja misli da joj ostatak sveta nije ni do clanaka! E, pa, Masteru, meni i mojoj porodici se taj kic i vise nego dopada i ima da furam taj fazon dok sam ziva! Ih zabole te.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 31.12.2012 15:36:44
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR ma daj , evo saljem ti ja taj vetar i da budem malo prosta : boli te koka moja kuca sljasti , nova godina je , moje dete uziva a dr mr fri nek se zgrazavaju , kod nas je supeeer edit : u i i su jako blizu I moja, joj koliko kiča tu imaaaaaa... ne za jednu nego 3 kuće Da znaš dasi me oraspoložila Olga, fala ti sestro ko bratu
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 31.12.2012 15:38:24
|
|
|
|
Olga75
|
e , Ivanka , kad smo to resile ajde u kafanu da krenemo sa docekom
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 31.12.2012 15:44:08
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 IZVORNA PORUKA: Olga RR ma daj , evo saljem ti ja taj vetar i da budem malo prosta : boli te koka moja kuca sljasti , nova godina je , moje dete uziva a dr mr fri nek se zgrazavaju , kod nas je supeeer edit : u i i su jako blizu I moja, joj koliko kiča tu imaaaaaa... ne za jednu nego 3 kuće Da znaš dasi me oraspoložila Olga, fala ti sestro ko bratu A sta mislis: "Ako nismo po tvom ukusu ne moras nam ni dolaziti" Potpis: Zlica od Opaka
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 31.12.2012 15:46:03
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR e , Ivanka , kad smo to resile ajde u kafanu da krenemo sa docekom Kod mene trenutno spavaonica kasnije ćemo u gostionicu prvo da nabacimo kičasto perje na sebe pa da se obujemo (ako i obuća nije kič jer prati trendove) pa da se olešimo od kuvane rakije i vina i odvrnemo muziku do daske (P.S. potražila sam u wikipediji šta je kič i okačila na fejs da se ljudi malo obrazuju za vreme praznika)
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 31.12.2012 15:47:01
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: vukosava IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 IZVORNA PORUKA: Olga RR ma daj , evo saljem ti ja taj vetar i da budem malo prosta : boli te koka moja kuca sljasti , nova godina je , moje dete uziva a dr mr fri nek se zgrazavaju , kod nas je supeeer edit : u i i su jako blizu I moja, joj koliko kiča tu imaaaaaa... ne za jednu nego 3 kuće Da znaš dasi me oraspoložila Olga, fala ti sestro ko bratu A sta mislis: "Ako nismo po tvom ukusu ne moras nam ni dolaziti" Potpis: Zlica od Opaka Cruella DeVil rules
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 31.12.2012 15:49:27
|
|
|
|
Olga75
|
pogresna tema aliii : obozavam krajnje odmerene
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 31.12.2012 15:52:29
|
|
|
|
NadaR
|
Ish u kafanu! Zakljucacu vam negativu! :D
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 31.12.2012 17:30:59
|
|
|
|
liliana
|
Ivanka, no sikiriking!!! I kod nas je kičeraja do ****!!! Zaboga, deca vole šareno, lampice, a kad ćemo im ugoditi ako ne dok su mali!!! Opušteno, darling!!!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 31.12.2012 19:12:10
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Debil ide putem ispred mene autom i izbacuje petrde... kao da imam cunjeve pa treba da ih zaobilazim!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 9.1.2013 23:59:18
|
|
|
|
indy_25
|
Draga gospodjo nerviras me uzasno. Kao prvo ne sazaljevaj samu sebe iako ti je tesko, a drugo pronadji dobrog psihica jer ti je potrebna strucna pomoc. Stvarno si negativa!!!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.1.2013 10:10:14
|
|
|
|
jance
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Debil ide putem ispred mene autom i izbacuje petrde... kao da imam cunjeve pa treba da ih zaobilazim! juuuj sta bi takvim piiiiip uradila!
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?