|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - I...
25.12.2012 12:57:55   
lanajelena
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1001
26.12.2012 21:56:32   
Anoniman
ujedacu sve redom majke mi. ne mogu da nadjem svoju zdravstvenu a sutra treba da idem kod dr jer me sinusi ubijaju a trudna sam

(odgovor članu lanajelena)
  Direktna veza do poruke: 1002
26.12.2012 21:58:53   
milicicak
Svega mi je preko glaveuser posted image

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 1003
27.12.2012 10:46:03   
MarijaBg
user posted image user posted image user posted image samo da se sve ovo vise zavrsi, najradije bih prespavala narednih 15 dana user posted image
'ebem ti privatni posao i sto nisam fino pocela posle faxa da radim u banci, plata 300 eura, ali me bar glava ne bi bolela i ne bih gubila zivce user posted image

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1004
27.12.2012 10:58:55   
jance
Marija user posted image

a nama nice trojka! e te visoke frekvencije koje proizvodi mogu bez problema da se koriste za ispiranje mozga sirokih narodnih masa. ok, znam sta je, znam da ce proci, ali polako pocinje glava da me boli od konstantnog pistanja svaki put kad mu bilo sta nije ili jeste po volji....

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 1005
27.12.2012 21:59:41   
pepeljuga
sto nisam fino pocela posle faxa da radim u banci, plata 300 eura, ali me bar glava ne bi bolela i ne bih gubila zivce user posted image

Marija, da te demantujem/utesim/sta god, daleko od toga da te u banci glava ne bi bolela a bez zivaca bi ostala potpuno (govorim iz iskustva), jedino sto su plate (srecom) vece od 300 eura i sto kad odes kuci ne moras ni da pomislis na posao, sto je ogromna prednost u odnosu na privatan biznis. Sve ima svoj plus i minus.

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 1006
28.12.2012 8:29:12   
MarijaBg
Pepeljuga, verujem ti, meni kad su nudili posao (citaj: bio konkurs pa hteli da me prime preko veze) pocetna plata je bila nekih 30 hiljada tada malo vise od 300 eura user posted image Ali ja sam resila da napustim sve i odem kod mm u drugi grad, promenim potpuno zivot, poceli privatni posao, jedan pa drugi i sad nas boli glava svaki dan user posted image
Jos se nisam potpuno smirila, pocinjem da mrzim sve ljude u drzavnim institucijama, nek svi dobiju prolive od tih silnih kafa koje ispijaju i nek se izlome na ledu jer setaju po gradu umesto da rade svoje poslove user posted image
Nasa opstina je "zaboravila" da donese odluku o promeni nekog pravila/zakona, koji se promenio jos 2010 u celoj drzavi i sad ne moze da nam izda neku dozvolu koja nam je neophodna user posted image user posted image user posted image Opstinskog pravnika je mm morao da trazi u obliznjoj kafani user posted image
Priznali su propust i usvojice to na sledecoj skupstini, ali tek za 3-4 meseca. A nama dotad stoje zarobljene pare majku im njihovu user posted image
Juce sam telefonirala 3-4 sata, ne mogu da vidim telefon naredna 3 dana... Ja bih za takav propust dobila veliku kaznu, a oni nista user posted image
I takooo user posted image

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 1007
28.12.2012 9:22:03   
isidora88
opet su na mm poslu za*ebali stvar i sad nismo dobili neke pare, joj sad bih psovala kao kocijas koliko sam besnauser posted image
sad nista od izlaska i kupovine, dodje mi da zadavim one zenturace koje rade obracun, da sire noge na poslu mogu a da obracunaju kako treba ne moguuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 1008
28.12.2012 9:45:50   
Adriana83
Isidora,jel tm bese radi pri policiji(vojsci)? Pitam jer mi to bas lici na njih.

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1009
28.12.2012 10:04:15   
isidora88
adriana naravno da su oni(zandarmerija)user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Adriana83)
Direktna veza do poruke: 1010
28.12.2012 10:31:09   
Adriana83
Jao sestro po muci! Garant mu nisu obracunali dezurstva i smene(dnevnice)! Kako mi je to poznato!Dize mi se kosa na glavi od njihovog (ne)vodjenja evidencije!

< Poruku je uredio Adriana83 -- 28.12.2012 10:32:38 >

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1011
28.12.2012 16:44:50   
Ivanka 75
Uđem ja danas s posla u bus kući, gužva, nemaš gde da dišeš a kamoli da stojiš. Posle dve stanice odjednom mi se sloši, noge ko da nisu moje a žena koja je sedela na sedištu pored ustade, izađe a ja jedva dočekah da sednem (prvo sedište pored prednjih vrata). Na sledećoj stanici ulaze 2 žene i devojčica od 11-12 godina a ja se pomislih ajde ustaću ako uđe neko stariji. Kad deda pored mene osu paljbu
"Gde ti je kultura da ustaneš ovom detetu ustani (i poče da me gura)!"
One žene kažu da nema potrebe jer izlaze na prvoj stanici ali deda nastavi da me psuje "***em ti ja tvoju kulturu kad sediš tako sram te bilo nevaspitana..." i ne znam šta je još rekao kad mi je pao mrak na oči.
Reči nisam birala, tresla sam se kao prut.
Prvo sam mu rekla da ne treba tako da se ponaša jer ne zna ko je seo pored njega i zbog čega, on priča svoje ja svoje. Do tad on meni TI a ja njemu VI. I na kraju kad rekoh da mi nije dobro i da ne treba da sudi o ljudima koje ne poznaje poče da mi se izvinjava i obraća sa VI a ja okrenem jer mi je prekipelo pa nja njemu TI.
"Koji će meni ***ac tvoje izvinjenje deda (ovu reč sam prvi put upotrebila posle ko zna koliko godina, toliko sam bila besna) kad si ti rešio da sam ja nekulturna, a gde je tvoja kultura kad me vređeš ovde u autobusu!"
A on meni kaže "ja te ne vređam samo kažem uopšteno kakvi su ljudi" a ja mu odgovorim "ja nisam uopštena ja sam pojedinac za sebe i ti me ne poznaješ i sram te bilo tvojih godina kad me napadaš, guraš i vređaš"
Osta on da sedi a ja izađem iz busa 5 stanica pre svoje, toliko mi se smučilo da sedim pored njega a još sam se svojski isvađala.
Eto, ovo što sam napisala je u mnogo bažem obliku nego sam događaj ali na svašta nailazim jer se svakodnevno vozim gradskim autobusom, pre neki dan mi je jedan reko "Kako si to stala?" a ja em nosim torbu sa knjigama (pošla na posao) em svoju torbu.
Ne možeš narodu ugoditi.
Izvinite na dugačkom postu ali sam besna celo popodne user posted image

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 28.12.2012 16:45:55 >

(odgovor članu Adriana83)
Direktna veza do poruke: 1012
28.12.2012 16:48:38   
madre
katastrofauser posted image nemam reci, ima nas raznih!

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1013
28.12.2012 19:08:09   
sneza24
Najviše me nervira kad mi dete plače a sveki uđe da pita šta joj je i daj ja malo da je nosam.Ko da će se kod nje smiriti i meni će biti lakše ako ne plače kod mene.

Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. - Mesa Selimovic

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1014
28.12.2012 19:10:48   
Verolina
Zanima me zasto bi neko ustajao detetu od 11-12 godina da sedne?! Ja kad sam bila peti-sesti razred ustajala sam drugima. Ali uvek ima ljudi koji ce da zabadaju nos tamo gde mu nije mesto.user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 1015
28.12.2012 20:17:21   
boba 11

IZVORNA PORUKA: Verolina

Zanima me zasto bi neko ustajao detetu od 11-12 godina da sedne?! Ja kad sam bila peti-sesti razred ustajala sam drugima. Ali uvek ima ljudi koji ce da zabadaju nos tamo gde mu nije mesto.user posted image

uze mi rec iz usta

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1016
28.12.2012 20:18:21   
boba 11
ma on je jadnik garant samo trazio zrtvu na kojoj da isprazni svoje frustracije mora da ga je baba nakantala posteno pre polaska na putuser posted image

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 1017
28.12.2012 20:23:17   
jance

IZVORNA PORUKA: sneza24

Najviše me nervira kad mi dete plače a sveki uđe da pita šta joj je i daj ja malo da je nosam.Ko da će se kod nje smiriti i meni će biti lakše ako ne plače kod mene.

ja sam mojoj zabranila da to radi. ako mi pomoc treba, onda cu te pozvati... do tada, moze da se zacenjuje od placa, ti ne ulazis!

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 1018
28.12.2012 20:49:09   
Ivanka 75

preslikana naša baba user posted image

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 1019
28.12.2012 20:49:53   
tijatija

user posted image user posted image user posted image

Kako mrzim to.Ili kad neko pita zasto place, pa jbt sigurno je usran i gladan pa sam ga pustila malo da se celici user posted image
Obicno na ovo odgovorim >> Pa pitajte ga<<

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 1020
28.12.2012 20:49:58   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: boba 11

ma on je jadnik garant samo trazio zrtvu na kojoj da isprazni svoje frustracije mora da ga je baba nakantala posteno pre polaska na putuser posted image

user posted image

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 1021
28.12.2012 21:59:48   
jance

IZVORNA PORUKA: tijatija

Kako mrzim to.Ili kad neko pita zasto place, pa jbt sigurno je usran i gladan pa sam ga pustila malo da se celici user posted image

user posted image ja to isto kazem... i onda sam jaako bezobrazna i nezahvalna snajka... citiram : ona samo hoce da mi pomogne a ja njoj djonom
hvala ti ko svekrvi, ali nemoj da mi pomazes!

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 1022
28.12.2012 22:09:13   
Figaro88
Vuk je polomio Andrein novi vozic,nozicu od motora koji sam dobila od muza za rodjendan,iscepao mi je ukrase za jelku,izmrvio stiropor po tepihu,pljuvao kolac,a u medjuvremenu histerisao,vristao i zvao me stokomuser posted image I umesto da danas i sutra odmorim kada mi Andrea nije tu,ja cuvam njega,a zasto ne znam ni sama.I sad je to pocelo da se podrazumeva,a ja se osecam iskorisceno.Sutra ce biti kod mene dok budem mogla da izdrzim,a onda ga brat opet dovodi u pet,a ja se bukvalno tresem koliko sam se iznerviralauser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 1023
28.12.2012 22:14:36   
tijatija

IZVORNA PORUKA: jance

IZVORNA PORUKA: tijatija

user posted image ja to isto kazem... i onda sam jaako bezobrazna i nezahvalna snajka... citiram : ona samo hoce da mi pomogne a ja njoj djonom
hvala ti ko svekrvi, ali nemoj da mi pomazes!

a ovo me posebno pogadja user posted image Boze, zar je svaka ista user posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 1024
28.12.2012 22:38:25   
milicicak
Ruke mi ponovo prokrvarile od ecema user posted image

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here