Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 20.12.2012 8:34:16
|
|
|
|
moja ciklama
|
IZVORNA PORUKA: ksena i kaze "eto vidis da ne treba da je ostavljas samu sa mnom" Kseno, svašta bih ja tu sada rekla, ali samo ću te
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 20.12.2012 8:39:56
|
|
|
|
Anoniman
|
iako je to receno u polusali, i ja sam mu rekla neke stvari u "polusali" i kako odmah hukce kako ga je umorila i ne zna sta hoce, a kad su joj izbijali zubi i stvarno je bila nesnosna, kenjkala po ceo dan, nije znala ni sama sta hoce, a nas dve same po ceo dan, onda je znao meni da kaze "sto si nervozna, ti njoj prenosis nervozu". sta reci?!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 20.12.2012 8:42:34
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jednom prilikom dok su bile manje, ostavim ih obe s mm i odem do neke radnje, posle pola sata zvoni mob..pozuriii vracaaaj seeeeee! A cujedm dernajvu u pozadini! Igrale se i jedna pala i razbila usnu, svuda krvi (al nije bilo strasno) i od tog placa , mladaj cera se uzvristala .... Ja ulazim u stan , opsta vriska i plac!.... Isti je komentar bio! E pa nemoze! Ja nesmem da mrdnem iz kuce.... Sledeci put sam rekla nemoj slucajno da si me nazvao....izvoli i cuvaj, snalazi se...kako ja!? Sad je bolji, ali opet me cesce nazove..kad cu kuci PS. Ovo se odnosi kad je kuci sam sa obe devojcice Kad je samo jedna ...snalzi se vec!
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 20.12.2012 8:44:52 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 20.12.2012 9:33:51
|
|
|
|
sneza24
|
Tako je jednom mm ostao sa Davidom kad je imao oko 17-18 meseci,bili su sami oko 2 sata.David me nije video kad sam otišla tako da nije plakao,ostao je da se igra.Kad sam se vratila kaze mm svo vreme dok te nije bilo on je govorio : Mama,mama,mama.Rekla sam mu da kad on nije tu ja slušam samo : tata,tata,tata. A kad sam počela da radim(sa Davidovih skoro 20 meseci) on je znao da me zove i da mi kaže kako je nemoguć i nezna šta da radi sa njim.Onda sam i ja počela da primenjujem pozive dok je on na poslu tako da je mm proredio pozive.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 20.12.2012 10:29:40
|
|
|
|
jance
|
moj samo pozove svekrvu da dodje, sedne za komp i okrene ledja celoj situaciji. koliko puta sam otisla do radnje ( to je ukupno 10min) , vratim se nazad, on sedi za kompom a sveki drzi Ogija u krilu i hrani ga slatkisima jer pojma nema sta ce sa njim.... i opet cu ih ostaviti same prvom prilikom. jos samo da ubodem da sveki nije kuci pa da moze da oseti sve cari zivota sa jednogodisnjakom u 4 zida...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 20.12.2012 15:52:52
|
|
|
|
sneza24
|
Trebala sam da idem na rodjendan kod drugarice kad je David imao 8 meseci.Nahranila ja njega i uspavala a mm ostao da ga čuva.Medjutim nije spavao ni pola sata,neko je lupio vratima i to ga je probudilo.Mm nije znao šta da radi sa njim,pritom je on bio dobar,nije plakao i sto puta je pitao sveki : Hoćeš brzo da završiš to? ona je bila u nekom poslu.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 20.12.2012 16:03:22
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 20.12.2012 16:43:40
|
|
|
|
tijatija
|
Marta je imala oko mesec i po- dva, kad sam ih sve tri uspavala i izasla sa drugaricom na muziku, rekla sam mu smo da gori onda da me zove. Vratila sam se kuci oko 2h. Deca su spavala a On kao nije mogao .Samo ovaj mali malo da ubobro odo ja u jos jednu avanturu i mi zene imamo dusu
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 20.12.2012 17:36:30
|
|
|
|
jance
|
jako mi je zao (prosto mi se place) kako se mm familija ponasa prema njemu, pre svega njegov brat a moj dever... jednostavno mi nije jasno kako moze da bude toliko bezobrazan.... svi moraju da ograju oko njega da se on slucajno nebi naljutio, mm skace svaki put kad ovom nesto zatreba, a ovaj je bas neprijatan u razgovorima i u ponasanju moram da kazem. evo testerisali su drva pre dve nedelje, bio tu i zet, ali nisu stigli sve da urade. sveki kaze kako ce nam uskoro ponestati drva, a mm dolazi kuci svako vece u 7, mrtav umoran, jedva hoda jer imaju tempo na poslu da bi zavrsili do godisnjeg. zato je sveki zamolila devera da dodje pa da istesteri makar malo, da ima do vikenda pa ce onda mm. i covek ladno dosao, seo kod sveki, popio kafu, ustao i rekao kako on nece testeriti drva jer je mm rekao da ce on! i tako je mm danas slucajno zavrsio ranije, i umesto da mi pomogne u sredjivanju kuce za bozic, eto ga u garazi u polumraku testeru drva na cirkularu a ja sedim gore i molim Boga da si ne napravi nesto
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 20.12.2012 17:45:28
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mrzim kesice od čaja u sudoperi!!!!! grrrrrrrr
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 20.12.2012 17:55:38
|
|
|
|
nina26
|
IZVORNA PORUKA: ksena po koji put kad se vracam s posla u 11 uvece zaticem dete budno i nervozno i moram bukvalno s vrata da je uzmem, ali juce je bio vrhunac. cula sam je kako vristi jos pre nego sto sam usla u kucu, pomislila sam da se nesto desilo, a mm mi kaze da je tako plakala sat vremena! i on, jadan, nije znao da je smiri, vec joj je samo davao dude. i kaze "eto vidis da ne treba da je ostavljas samu sa mnom" misliiiim...zaspala je u 12.30. Ksenciiiii dobro mu nisi sunula kafu ma svi kao da su pravljeni na isti sablon
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 20.12.2012 20:19:44
|
|
|
|
Figaro88
|
Jance Slicno i kod nas samo mi odavno ne trazimo ama bas nista.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 20.12.2012 20:52:55
|
|
|
|
Anoniman
|
jance nina bilo je suvise kasno za pijenje kafe
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 20.12.2012 23:47:43
|
|
|
|
tijatija
|
Rascepase mi glavom sa smak svetom
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 21.12.2012 10:20:04
|
|
|
|
jance
|
e i meni su vala dosadili juce.. valjda nije bilo informativne emisije koja nije makar spomenula to, o ostalom delu programa pre svega na Prvoj da ni ne spominjem... pitam se, oce li posle svega neko reci : ups! zeznuli smo se. sory...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 21.12.2012 21:25:27
|
|
|
|
New Mom
|
Kaća u šetnji otkopčala sebe u kolicima i krenula da silazi, nisam na vreme primetila i bubnula je na beton. Nos joj je otečen i crven kao kod teškog alkoholičara. Užas! Hvala Bogu, ništa više. Ali vrhunac na to, dok smo se mm i ja sjatili oko nje, naišao je neki lik, na kilometar se vidi da krizira i sve kao oko nas, a pride pokušao da nas odžepari (ispipao nam džepove, jakne, kolica zavirivao...). Odlepela sam!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 21.12.2012 21:26:45
|
|
|
|
Snelle
|
Nju na neki sport što pre, vidiš da je dete puno energije
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 21.12.2012 21:29:36
|
|
|
|
New Mom
|
Labavi zglobovi, sećaš se? Sport otpada. Bar dok ne nauči da pliva. I nervozna sam zbog tog narkomana, na ovu moju sam navikla.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 21.12.2012 21:30:54
|
|
|
|
Snelle
|
Bilo-prošlo! Nije vas odžepario, a i sreća pa S je bio sa vama. A balet? Jel ni to ne bi mogla da trenira?
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 21.12.2012 21:34:44
|
|
|
|
New Mom
|
Sreća po S. pa sma ja bila tu, on se pogubio (KL je njegova ljubimica). Balet? Ozbiljno? Jesi li ti videla kako izgleda moje dete? Mislim, kako je građena? I iskreno, dosta mi je više tog malo-malo njoj se nešto desi. Ispadamo užasni roditelji, stvarno se pomalo osećam kao kreten.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 21.12.2012 21:38:49
|
|
|
|
Snelle
|
To je normalno da se osećaš kao kreten, pa je se svako malo i bez povreda osećam kao roditelj kreten, a sve zato što bi smo da budemo savršeni roditelji, a to je nemoguće, jer nemamo ni savršenu decu. Šta ima veze kako je građena? Nema apsolutno nikakve veze, ako primaju tako male, ja bih je upisala.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 21.12.2012 21:55:57
|
|
|
|
madre
|
NM, potpuno te razumem, ali isto tako znam da to samo ti pomislis da to drugi misle, a ustvari niko to ne misli nadam se da me razumes a zbog tog narkomana bih poludela, mnogo ih se plasim! snele, a kako si ti povezala ispadanje iz kolica sa baletom p.s. videla sam te danas iz kola, opet nesto krkas, bila si mnogo slatka
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 22.12.2012 14:00:11
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: madre p.s. videla sam te danas iz kola, opet nesto krkas, bila si mnogo slatka Zar si sumnjala u mene Ja sam tebe videla dok si kupovala čizme. Dakle, svako je radio ono što najviše voli
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 22.12.2012 22:35:18
|
|
|
|
sneza24
|
Mrzim,mrzim,mrzim pozive na fiksni telefon posle 20 h!!! Bilo je prošlo 21:30 h,zvoni telefon ja trknem da se javim a neka budala mi spusti slušalicu!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 23.12.2012 0:05:24
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Zar si sumnjala u mene Ja sam tebe videla dok si kupovala čizme. Dakle, svako je radio ono što najviše voli ovo kazes meni, koja sam dosla sa rodjendana prepunog stomaka i pojela puuunu kesu PUSLICA ne, sa mnom niko ne moze da se takmici
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?