|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - I...
21.1.2013 22:40:48   
Mariya
Ima li ista gore od sefa koji stalno nesto prigovara? user posted image user posted image AAAA!!!!!  Osim svega ostalog sto se tice posla i zivota(posto je on jelda pametan i iskusan), svaki put mi komentarise muziku. On slusa neki  tehno, ono sto radi  tup/tup/tup/tupuser posted image u glavu, pa svaki put dobaci nesto za moju. Kad slusam marka i darka, ne valja mu, oni su budale, smeju se sami sebi. Kad slusam stinga ili u2 kaze da je njegova muzika bolja. Sad sam pustila dina merlina,bijelo dugme,ekv, on mi kaze da ce nabaviti slusalice da slusam SVOJU muziku. Uh kako mi je digao seceruser posted image user posted image

< Poruku je uredio Mariya -- 21.1.2013 22:42:11 >

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1076
21.1.2013 23:00:18   
17 joka
vala  takvim  ljudima  se  nemoze  ugoditi.

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 1077
22.1.2013 6:18:45   
vukosava

IZVORNA PORUKA: New Mom

Ne kontam ljude zašto uopšte idu kod lekara ako ne veruju nijednoj njegovoj reči? Lečiš se vodom i vazduhom? Pa i porađaj se kući. Šta će ti UZ, kontrole? Zbog slike bebe?user posted image

mozda da mu/joj drze predavanjauser posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1078
22.1.2013 20:15:13   
17 joka
ljuta  sam  i  besna   na  svog  gazdu.
placam  mu 7-10  dana  ranije  stanarinu,  struju,  vodu,  smece  sve
i  nisam  platila  tri  pretplate  za  Fix .  tel  . nisam  zato  sto  nisam  mogla  i  nisam  ni  imala  tih  1500 dinarra  nije  me  sramota,  lepo  sam  mu  rekla  da  cu  ga  platiti 23  januara
a  veceras  zove  MM  gazdarica  kako  se  gospodin  naljutio  sto  nismo  platili,da  smo  neodgovorni...
ako  smo  zbog  toliko  neodgovorni  i  bezobrazni  stvarno  mi je  punuser posted image   takvih  ljudi,  mi  taj   tel  i  nekoristimouser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 1079
22.1.2013 20:32:02   
Torbica
Ja sam se ulenjila, nikako na knjigu da navalim, samo se vrtim sa decom..... I mama mi je dosla u nedelju da pomogne a ja svasta nesto vrtim, od kuhinje do podoja, a za racunarom dangubim, sram me bilo... Mrzim kad napravim pauzu, ne mogu da se nakanim.... Kod mene su jos uvek praznici...

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1080
22.1.2013 22:51:50   
Anoniman
Torbice , potpuno te razumem, i ja sam se ulenjila, nikako da uzmem knjigu, kada covek napravi pauzu, tesko se posle vrati na ucenje, bas sam u depresiji zbog toga, sve mi je drugo lakse umesto da uzmem da ucim, a ispitni rok pocinje 28....user posted image

(odgovor članu Torbica)
  Direktna veza do poruke: 1081
1.2.2013 12:36:11   
Anck Su Nmaun
Posle trocasovnog razvlacenja po medicinskom centru , krenem kuci i skontam da mi je pauk odneo auto user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1082
1.2.2013 12:44:15   
Torbica
user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1083
1.2.2013 12:59:20   
boba 11
Mrzim danasnji dan ustala sam besna tj legla sam besna pa ustala tako i evo jos uvek sam besna na sve,za sve,pa i najmanje sitnice me nervirajuuser posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1084
1.2.2013 13:16:38   
Olga75
ASN to je stvarno bljak user posted image
tako je prosao moj brat od tetke , imali su posla u decijoj bolnici i kad su zavrsili nema auta , on jadan ne zna ni gde da ga trazi user posted image kad je iz Sente
Bobo , ima takvih dana , grozni su user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 1085
1.2.2013 13:42:34   
milicicak
Necu, necu, necu, necu , necu vise da citam radove na temu alergija... sto vise citam vise se nerviram i vise se plasim... a necu da se plasim... i necu da citam.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1086
1.2.2013 13:45:46   
Olga75
nemoj Milicicak
ne daj Boze da zatreba a dok ne treba bolje je da ne znas
tako nekako mislim

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1087
1.2.2013 13:49:20   
17 joka
mnogo  je  bolje  biti  informisan  nego  ne,  za  nedaj  Boze
znam  koliko  je  to  nekad  veliki  teret  ali   je  bolje  znati

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1088
1.2.2013 13:52:01   
Olga75
ja nekako uvek mislim : dobro je da znam gde da trazim
pa ako treba lako cu naci , ovako kad znas sta sve moze da bude razne se kombinacije motaju po glavi i ne dao ti Bog da si u pravu

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1089
1.2.2013 13:58:04   
Figaro88
Bas tako Olga,onda pocnes i da umisljas stvari.Najlepse je ne znati nista,ali to je danas ne moguce,ali po meni sto manje to bolje,osim ako ne zatreba drugacije.
Primer:kada sam imala Koksaki,na samom pocetku,udjem da pretrazim sta je to,prvo sto procitam je komplikacija smrt,naravno odmah mi pozli i pravac hitna.Prvi napad panike,jos uvek se lecim zbog toga,evo vec godinu dana,i citanje o tome mi je strogo zabranjenouser posted image
I sta god ukucas ono odmah izbacuje prvo sve ono najgoreuser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1090
1.2.2013 17:38:54   
Olga75
e pa sad , bem ti i zimu i crepanu pec i eleganciju burzoazije koja nema lovu da taj feaces prepravi u nesto drugo i sve u djuture kad mi se faking beli dim vije celim pokakanim stanom . Sve je otvoreno i retardirana pec ali je tri minute nepaznje i promil lose procene bilo dosta da zasmrdim zavese , tepihe , nas i tako
fuj za sve i svakoga
mrzim zimu , mrzim poskupljenje gasa i struje , mrzim sve redom i nemoj da mi se neki sljam obrati jer cu majku i zivu i mrtvu iako nije kriv za moje probelme
i tako , fuj za sve , mrzim sve , ooooo a ni leto ne cekam jee je struja ukakana poskupela ( mozda nije ali oce do leta bar dva - tri puta )
ihhhhh user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 1091
1.2.2013 19:22:41   
Olga75
i kasite sta hocete , ali moj krs od auta je preminuo ima dobrih dva meseca i malopre mi neko lupa na prozor , mogao me je herckurslus , kad ono majstor , dosao covek 0- ne pamtim kad smo ga zvali da povadi akumulator
mislim aloo , Miloseee , nema nikakav telefon da se kojim slucajem najavsi da ja eto znam , postujem ja , sad je mrak pa sam verovatno kuci ali ipak user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1092
1.2.2013 19:24:47   
NadaR
user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1093
1.2.2013 21:05:29   
17 joka
Uf  Olga  uzasuser posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1094
2.2.2013 18:04:29   
ninulina
Ja sam nova i vjerovatno me niko od vas ne zna na ovom forumu ali ja prosto moram negdje ovaj bijes da istresem, jer mi je došlo da ujedam!

Svi u kući već nekoliko dana bolujemo od stomačne viroze, svi osim mog dragog, i pošto nisam uspjela zaustaviti proliv prirodnim metodama kao što su čajevi i čokolada za kuhanje i slično ja mužu kažem idi mi do apoteke uzeti pro life ampule protiv proliva jer mi je dosta trudnica reklo da one ne škode trudnoći. A on kaže koliko to košta da znam koliko para da dignem sa bankomata, ma reko nazovi apoteku pa pitaj pa ćeš znati. I on tako zove i teti objasni stvari kako stoje a ona kaže ,, A ako vaša žena nema dozvolu od ginekologa ja joj to ne smijem dati" pita muž jel to znači da joj treba recept a ona kaže ,, Ne ne recept već dozvola od ginekologa, ako se nije konsultovala sa njim ne bih joj ja dala " i on onakav zbunjen kaže nije se konsultovala i završi razgovor, a ja bijesna hoću da pojedem i nju i njega! E reko sad opet fino nazovi dotičnu i objasni joj da je danas subota da moj ginekolog ne radi i da radi nalazi se u Banjaluci ja joj dozvolu niti bilo šta do ponedeljka ne mogu nabaviti a do ponedeljka mogu dehidrirati od proliva. I on tako nazove i objasni joj ona opet kao ne smije ona to mora da pita ginekologa bla bla bla i jedva on nju ubijedi da ću to uzeti na svoju odgovornost i pita on nju koliko koštaju pro life ampule a ona na to odgovara ,, ALI GOSPODINE TRENUTNO IH NEMAMO "

user posted image

< Poruku je uredio ninulina -- 2.2.2013 18:05:22 >

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1095
2.2.2013 18:10:49   
isidora88
joj ninulina nemoj da se ljutis malo sam se nasmejala na poslednju recenicuuser posted image
a pojma nemam sta joj znaci dozvola, kakva glupost, a tm ubuce samo posalji po to sto ti treba sa papiricem i lezi i uzivajuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu ninulina)
Direktna veza do poruke: 1096
2.2.2013 18:12:16   
Sanchy
Ha ha,mislim znam da tebi nije smesno ali to mu dodje ko skrivena kamera user posted image ..kakva zena,haos..probaj da popijes malo koka kole meni uvek pomogne mislim da je cak prvobitna koka kola bila i napravljena kao lek za stomak..

(odgovor članu ninulina)
Direktna veza do poruke: 1097
2.2.2013 18:24:02   
ninulina
i ja sam sada kad sam se malo smirila skontala koliko je teta i sva ova situacija komična , toliko truda da je nagovorimo da bi ona rekla NEMA . svašta user posted image

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1098
3.2.2013 8:54:37   
boba 11
off-jesi pila caj od dunjinog lista-najbolji je za to

(odgovor članu ninulina)
Direktna veza do poruke: 1099
3.2.2013 9:58:00   
tijatija
ZASTO stavljati kafu u mleko ( bela kafa) kad danas ima 1000 drugih cuda za mleko, a ZASTO u opste seceriti melko kad ih oni mogu popiti bez iceg. I briga m sto je neko pre ili sad stavlja u isto, JA sam ih radjala, i JA i mm odlucujemo o tim stvarima.

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here