|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - I...
26.3.2013 9:59:25   
bea83
Pored sve muke oko vrtića i ne dobijanja informacija o osnovnim stvarima (pisla u Idemo u vrtić 2) juče sam još i podigla dete u pet popodne sa temperaturom 39 koju niko nije primetiouser posted image user posted image user posted image Pri tom nije virus, nego upala oba uha tako da temperatura nije mogla za dve sekunde da ode sa normalne na 39...jbt ne treba sa decom da rade ljudi koji svoj posao rade sa pola mozga

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1176
26.3.2013 10:22:36   
Pretty78
user posted image  ti sneg bas da ti user posted image  

mrzim ga  user posted image  mu user posted image  
pa dokle bre sta je ovo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

hocu proleceeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image

< Poruku je uredio Pretty78 -- 26.3.2013 10:23:00 >

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 1177
26.3.2013 11:05:31   
Torbica
Bea!!!! user posted image Pa kako to da ne primete, kad dete hrane vise puta, stavljaju ga na spavanje, previjaju?!!!!!!!user posted image user posted image user posted image Uzasno, nemam reci.........
A ja sam izgleda u nedelju pojela malo vise vrucih mekika pa me nesto stomak bolucka od tad, pih..... samo mi to fali..

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 1178
26.3.2013 11:08:09   
Brand new mama
Upisi i mene za prolece.Plus ovdje tako duva da se ne moze disati...Hm,ovdje i dalje lud zbunjenog-drugi komsija tvrdi kako nit je koga zvao nit nas cuje...ima da svakog pitam...jednostavno mi nisu jasni takvi ljudi,ali bas sam se iznervirala jer mrzim kad bilo ko pravi luposti nekom iza ledja.Dvolicnost mi se uvijek gadila

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 1179
26.3.2013 11:12:05   
Verolina

IZVORNA PORUKA: bea83

Pored sve muke oko vrtića i ne dobijanja informacija o osnovnim stvarima (pisla u Idemo u vrtić 2) juče sam još i podigla dete u pet popodne sa temperaturom 39 koju niko nije primetiouser posted image user posted image user posted image Pri tom nije virus, nego upala oba uha tako da temperatura nije mogla za dve sekunde da ode sa normalne na 39...jbt ne treba sa decom da rade ljudi koji svoj posao rade sa pola mozga

user posted image user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 1180
26.3.2013 11:13:06   
bea83
IZVORNA PORUKA: Torbica

Bea!!!! user posted image Pa kako to da ne primete, kad dete hrane vise puta, stavljaju ga na spavanje, previjaju?!!!!!!!user posted image user posted image user posted image Uzasno, nemam reci.........
A ja sam izgleda u nedelju pojela malo vise vrucih mekika pa me nesto stomak bolucka od tad, pih..... samo mi to fali..

Joj  ne pitaj Torbice, ne znam da li sam više besna ili tužna što moram da radim ovaj budjavi posao i ostavljam dete 10 sati na staranje očigledno nezainteresovanim ljudimauser posted image  Pa nisam ni do kraja otvorila vrata od sobe juče kad sam išla po njega i već sam videla da nešto nije u redu, obrazi crveni ko krv,dete kmezavo (što se ne dešava skoro nikad), oči na pola koplja...ne znam šta im je još trebalo, verovatno da sam traži toplomer,izmeri temperaturu i da im u ruke da pogledajuuser posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1181
26.3.2013 11:30:50   
Torbica
Horor stvarno!!!!!!! Ne znam, kod nas su opet druga krajnost, vratili su mi jednom dete sa 37.1!!! No, jako su pazljivi i brizni a imaju ih 30 u jaslenoj grupi, njih tri, znaci guzva im je. nenormalnu srecu smo imali sa vrticem, stvarno sam mirnai presrecna zbog toga... A kad bi mi se ovako nesto desilo, nekome bih user posted image da ne lajem sad..... Jao kako je to tesko.... nista strasnije nego kad je dete bolesno....

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 1182
26.3.2013 12:46:13   
Dada81

IZVORNA PORUKA: bea83
budjavi posao i ostavljam dete 10 sati na staranje očigledno nezainteresovanim ljudimauser posted image  Pa nisam ni do kraja otvorila vrata od sobe juče kad sam išla po njega i već sam videla da nešto nije u redu,crveni obrazi ko krv,dete kmezavo (što se ne dešava skoro nikad), oči na pola koplja...ne znam šta im je još trebalo, verovatno da sam traži toplomer,izmeri temperaturu i da im u ruke da pogledajuuser posted image

I meni je strasno,jedva sam radila i onih 5 sati kada mi je David bio bolestan, odmah nisam svoja kada vidim takvo dete i vec sam te zamislila kako si sve to ugledala..a,da niko nista ,na to nemam komentar..uzas..user posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 1183
26.3.2013 13:01:59   
caca81
bea, baš mi je žao,user posted image ali i neverovatno da nisu primetile tako visoku temperaturu.user posted image Mene uvek zovu kada je T 37,1. Mislim da ipak treba da se žališ, jer očigledno da ne rade svoj posao kako treba. Dete je malo, i takvih propusta ne bi trebalo da bude. Nadam se da će detencetu brzo da spadne T.user posted image

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 1184
26.3.2013 13:15:24   
Brand new mama
Bea,provjeri kakva je direktorka,prvo pristojno razgovaraj sa ovom koju smatras "normalnijom",a onda,ako moze tako da se desi,slucajno kad sretnes direktorku,napomeni kako je mrvac imao temp. i da se doktor zgrozio kako nije prijavljeno na vrijeme da dijete ima visoku temperaturu...Mozes i da lupis kako klinac ne smije da ima visoku temeraturu zbog podloznosti frasu i sl(slazi :))

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu caca81)
Direktna veza do poruke: 1185
26.3.2013 21:27:48   
Ognjenka
Gospode boze...proslo je nekoliko sati a, ja jos uvek ne mogu da se opasuljim...
Naime, stojim danas kod Sajma, guzva na stanici kao i obicno, jos je i sajam automobila...ali cujem da neko dete place, bas jako. Ne dere se, nego ono, bas tuzno place.
I vidim ide decak od oko 5 godina, u jednoj ruci nosi balone, a u drugoj neko parce pite i place.
Majka odjednom otima to parce pite, baca na beton i gazi, i dere se:
-Majmune, majmune jedan! Rekao si da ces brzo pojesti pitu! Kakvi su to zalogaji? Kakvi? Vidi kolicne zalogaje uzimas, idiote! Dva sata jedes pitu, je"#$$% te pita! Zivot si mi unistio! Neces do sutra NISTA JESTI! Ima da CVILIS KAO PACOV od gladi. Majmune!
Jos ga i podrugljivo imitira kako jeca...
Ja stojim i ne verujem i shvatim da placem...pa leba mu...koliko nas se ovde godinama bori za dete, a neko takav ga ima...Bas me slomilo. Siroto dete...

I jos neka zena pridje i molecivo kaze toj...spodobi od majke:
-Gospodjo nemojte, kad vas molim, nemojte tako sa detetom.
A ova je otera u onu stvar...

Svete, kuda ides...

Mame, radjajte deci sestre, jer sestre postaju tetke, a tetke su najlepsi, nezamenljivi dar svakom detinjstvu.
Dusko Radovic

-Tetka, ja te VOLIM! 5. 2. 2013.

(odgovor članu Brand new mama)
Direktna veza do poruke: 1186
26.3.2013 22:01:01   
mamamikka
user posted image user posted image kkakva strahota, jadna deca takvih roditelja. user posted image

Aleksa, 13.10.2008.
David, 29.07.2011.
Mamine sreće najveće!

(odgovor članu Ognjenka)
Direktna veza do poruke: 1187
26.3.2013 22:01:32   
branki*
ognjenka,100 godina te nemauser posted image
zao mi maliseuser posted image user posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Ognjenka)
Direktna veza do poruke: 1188
26.3.2013 22:02:25   
Sanja90

IZVORNA PORUKA: Ognjenka

Gospode boze...proslo je nekoliko sati a, ja jos uvek ne mogu da se opasuljim...
Naime, stojim danas kod Sajma, guzva na stanici kao i obicno, jos je i sajam automobila...ali cujem da neko dete place, bas jako. Ne dere se, nego ono, bas tuzno place.
I vidim ide decak od oko 5 godina, u jednoj ruci nosi balone, a u drugoj neko parce pite i place.
Majka odjednom otima to parce pite, baca na beton i gazi, i dere se:
-Majmune, majmune jedan! Rekao si da ces brzo pojesti pitu! Kakvi su to zalogaji? Kakvi? Vidi kolicne zalogaje uzimas, idiote! Dva sata jedes pitu, je"#$$% te pita! Zivot si mi unistio! Neces do sutra NISTA JESTI! Ima da CVILIS KAO PACOV od gladi. Majmune!
Jos ga i podrugljivo imitira kako jeca...
Ja stojim i ne verujem i shvatim da placem...pa leba mu...koliko nas se ovde godinama bori za dete, a neko takav ga ima...Bas me slomilo. Siroto dete...

I jos neka zena pridje i molecivo kaze toj...spodobi od majke:
-Gospodjo nemojte, kad vas molim, nemojte tako sa detetom.
A ova je otera u onu stvar...

Svete, kuda ides...

auuuu svasta,kakvih majki ima Boze me sacuvajuser posted image user posted image

Nije srecan onaj koji puno ima,vec je srecan onaj kome malo treba.

(odgovor članu Ognjenka)
Direktna veza do poruke: 1189
26.3.2013 22:04:50   
Ognjenka
Tu sam Branki, pratim koliko mogu. Spremam se za VTO pa sam u guzvi.user posted image
user posted image
Hvala sto mislis na mene :)

Mame, radjajte deci sestre, jer sestre postaju tetke, a tetke su najlepsi, nezamenljivi dar svakom detinjstvu.
Dusko Radovic

-Tetka, ja te VOLIM! 5. 2. 2013.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1190
26.3.2013 22:08:44   
Ivanka 75
Jadan je ona roditelj a jos tuznije je sto ne zna koje blago ima pored sebe a tako se ponasa, tuga za dete, sta li je njegova mala dusa prozivljavala u tom trenutku.... place mi se na ovakve stvari

(odgovor članu Ognjenka)
Direktna veza do poruke: 1191
26.3.2013 22:10:27   
17 joka
Ognjenka   strasno,  siroto  dete  kakvu    nazovi  majku  ima

desi  mi  se cesto da  vidim  i  cujem  slicne  stvari,da  sto  ti  kazes    zaplacem,  nemogu  da  se  pomirim  sa  tim  sta  sam  cula  i  videla

svaka  od  nas  ce  biti  ili  vec  jeste  divna  majka
Ognjenka  mila  jedan  velikiuser posted image  za  tebe

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Sanja90)
Direktna veza do poruke: 1192
26.3.2013 22:13:43   
Ana RR
Ne želim ni da zamislim šta ona radi tom detetu kada su kod kuće, kada se tako ponaša na sred ulice.. eee, kad svako ima decu user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Ognjenka)
Direktna veza do poruke: 1193
26.3.2013 22:20:00   
jovicaa
suze su mi krenule, strasnouser posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1194
26.3.2013 23:08:40   
vikiii
Jadno dete!!!user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1195
27.3.2013 10:33:36   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Ognjenka

user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Ognjenka)
Direktna veza do poruke: 1196
27.3.2013 10:37:29   
lanajelena
Ognjenka strasno,ja sam se pre neki dan isplakala u prodavnici,sedi dete oko 10 god i place u radnji,stoji mama pored njega opustena totalno ali u pocetku sam mislila da dete nesto frkise,onda jednog trenutka on pocinje jos glasnije da place i govori mami ti jedva cekas da ja umrem user posted image ,kako mi je bilo tesko

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1197
27.3.2013 11:45:17   
Anoniman
bas strasno za tu decicu user posted image biti tako mali, a osecati se nevoljeno i usamljeno user posted image
ja u poslednje vreme cujem samo lose vesti i stvarno mi je dosta.
Draga 2013, molim te odlazi i ne okreci se, nemoj da pises, nemoj da zoves...

(odgovor članu lanajelena)
  Direktna veza do poruke: 1198
27.3.2013 11:48:10   
Olga75
ja cu sad svojiu negativu
juce nam je Astor pobegao user posted image
gurnuo je zvercicu i odeeee , ona je neutesna , ja sam zvala sve azile , polepila flajere , lunjala sinoc i jutros po kvartu i nema ga user posted image
a i zao mi je , treba li da ga ponovo udari auto , treba li da ga neko sutira , da bude gladan i zedan
onako sad sam besna i tuzna user posted image

samo cekam da zalaje a telefon nikako da zvoni , jbm ti vezivanje i sve , pu

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1199
27.3.2013 11:54:48   
Verolina

IZVORNA PORUKA: lanajelena

on pocinje jos glasnije da place i govori mami ti jedva cekas da ja umrem user posted image

user posted image

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 1200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here