|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje?
10.10.2012 15:27:06   
Ivana.
Ni meni nije dala predlog. Ja sam predala izvestaj od fizijatra i dobila 3 meseca. Jel ti dao bar neki izvestaj?

(odgovor članu Nina551)
Direktna veza do poruke: 1101
10.10.2012 15:40:33   
Mizzy
I ja mislim da nije neophodno da piše predlog za produženje. Samo je dijagnoza bitna. Gde ideš na komisiju?

(odgovor članu Ivana.)
Direktna veza do poruke: 1102
10.10.2012 22:36:27   
Renata J
Bila sam kod dr.Stevanovic-a.(veoma neprijatan covek)
Znaci , samo sto nas nije izbacio, u izvestaju je napisao da smo bili na kontroli i da je sve u redu.

Mizzy
Inace ako si mene pitala za komisliju, ja sam u S.Vencu 

< Poruku je uredio Renata J -- 10.10.2012 22:43:59 >

(odgovor članu Mizzy)
Direktna veza do poruke: 1103
10.10.2012 22:40:27   
Renata J
Izgleda da sam ja ovde jedina koja nije prosla u sokobanjskoj.. Uvek naletim na nekog nadrndanog lekara.. Sta je, tu je... Za pocetak cu uzeti godisnji, za posle cu se vec nekako snaci...

(odgovor članu Renata J)
Direktna veza do poruke: 1104
10.10.2012 22:48:40   
Ana RR
Renata, koleginice draga user posted image  

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Renata J)
Direktna veza do poruke: 1105
10.10.2012 23:08:57   
Renata J
eee... Anci.. kako je na poslu user posted image

Sto me pre ne odgovori na poruku pa da se snadjem zenoo draga.. sada sam zakasnila za sve opcije user posted image

Ali ko zna zasto je sve to dobro.. zar ne user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1106
10.10.2012 23:15:11   
Ana RR
Pa tek sam te sada videla, jbg. E, komisija na SV je skroz ok, kad sam ja bila bukvalno svi su dobili 2 meseca produženje. Baš mi je bzvz što ti dr nije izašao u susret user posted image

Na poslu je user posted image , barem meni. Znaš da sam ja radila potpuno druge stvari, imala sam onu obuku i odmah posle nje otišla na trudničko. Jbg, videću kako će ići.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Renata J)
Direktna veza do poruke: 1107
11.10.2012 9:29:58   
Ivana.
Renata, obavezno predaj papire, nemas sta da izgubis. Ako su ok kao sto Ana kaze, sigurno ces izvuci makar mesec dana. U Zemunu nisu nikoga odbili kada sam ja bila.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1108
11.10.2012 13:11:33   
Mizzy
Reanta, moja cimerka iz bolnice je takodje bila na S.Vencu na komisiji. Ona je vodila dete kod ortopeda. Mališa nije ni stajao stabilno kad je ona trebala da radi. Cak je i njen pedijatar rekao da nece uvaziti izvestaj, ako nije od fizijatra. Medjutim, komisija nije uvazila izvestaj, vec joj je dala 2 meseca bolovanja "na osnovu pregleda na licu mesta". Kao sto Ana rece, na SV su ok, nista te ne kosta da probas!

(odgovor članu Ivana.)
Direktna veza do poruke: 1109
6.11.2012 10:35:13   
cockic
mene zanima kad ja treba da podnesem papire u 27 marta ako je jos tamo tako je bilo kad sam bila sa sinom.meni porodiljsko istice 8 januara ja po mojoj logici treba da idem u decembru ako sam dobro svatila user posted image

da li neko ima svezije iskustvo od mene ipak je to bilo pre godinu i po dana kad sam ja produzivala.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1110
6.11.2012 11:36:19   
cockic
e zvala sam 27 marta tek krajem godine da se javim mozda se i ukine produzetak porodiljskog bas sam se vec iznervirala i neznam sta cu sa cerom.

ovako mi je rekla mozda se do tad ukine produzetak tj.nega deteta i idete malo da radite user posted image mada mozda mi to i treba ja ako se to ukine imam samo mesec dana odmora.dovota

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 1111
8.11.2012 11:09:28   
Guardian
Drage moje mame,

Ima li veze ako je beba rođena pre termina? Ja sam se porodila 6 nedelja ranije, duša mala je bila na kiseoniku u inkubatoru 7 dana, aspirirala je plodovu vodu i imala je blagu reanimaciju po rođenju.

Još uvek mi i šećer šetai prilično skače, jer sam imali gestacijski dijabetes, a naravno, nemam vremena da odem do Dr. Sve mislim doći će na svoje, mada je prošlo dosta od porođaja ( skoro godinu dana ). Porodiljsko mi inače ističe za mesec dana.

Mnogo je mala da bi sad krenula u jaslice, a verujte da nemamo nikoga da nam je čuva. Suprugu su oba roditelja umrla, a ja imam samo mamu koja je bolesna.

Šta ću i kako ću? Kako je to u Novom Sadu, znate li?user posted image

(odgovor članu krofi)
Direktna veza do poruke: 1112
10.12.2012 12:48:06   
Nickname
Meni porodiljsko ističe 11.1. Pošto nismo išlí nikad kod fizijatra,pitala sam pedijatricu prolazi li na komisiji još nečiji izveštaj. Dala mi je uput za neuropsihijatra u Palmotićevoj,da probamo na foru vezanosti za majku. Komisija mi je na Palíluli. Ima li ko iskustva sa ovom dijagnozom i sa ovom komisijom,kakve su mi šanse? Naravno,ako dr uopšte bude hteo da mi napiše tu dijagnozu. Pozdrav!

(odgovor članu Guardian)
Direktna veza do poruke: 1113
10.12.2012 13:42:57   
cockic
to vezanost za majky neznam kako ide ali kad bi gledali dobila bi odmah 6 meseci ona yrla dok god me nevidi ako odem na nekih 10-15 min a cyva je tata sa batom ona ce da place ovo kod nas poce skoro to yrlanje kad me nevidi mozda sa nekih 9 meseci.

inace mi predajemo sytra mi imamo papire od fizijatra ali nemam pojma kako ce mo proci ona meni vec setka kad je drzim za rycicy,yz namestaj,pyzi... a tako i oni proveravajy da vide sta sve radi
koliko dobijem dobijem mislim da cy mesec dobiti barem da me casteuser posted image ja sam stari grad komisija

inace meni istice 8 janyara.

samo da znate zbog praznika oko NG treba da se papiri y 27 marta predajy nekih 25 dana ranije od isteka porodiljskog meni sy tako rekli prosle nedelje sam zvala.inace netreba toliko obicno treba 15 dana ranije ali zbog NG je ovako sad.

(odgovor članu Nickname)
Direktna veza do poruke: 1114
12.12.2012 17:41:11   
Guardian
Meni porodiljsko ističe danas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 1115
12.12.2012 17:51:02   
cockic
a sto nisi prodyzila jos koji mesecuser posted image

(odgovor članu Guardian)
Direktna veza do poruke: 1116
13.12.2012 10:06:52   
Veveric
Cao devojke, ja sam se tek uclanila, pa ukoliko neko moze da mi pomogne bilo bi super. Meni bolovanje istice krajem januara, a posto idemo u Sokobanjsku od treceg meseca, planirala sam da produzim. E sad, komisija nam je na opstini Vozdovac, da li neko zna gde se odrzava komisija za Vozdovac? Inace sam mislila da predam ovih dana jer idu praznici, pa ce sigurno biti haos. Imamo nekih 6 izvestaja fizijatra, a na poslednjem je napisano da predlaze da se produzi bolovanje. Dijagnoza nam je M436 i P942. Je l imao neko iskustva sa komisijom na Vozdovcu? Hvala unapred. Pozdrav user posted image

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 1117
13.12.2012 10:13:02   
cockic
komisija je gde ti pripada firma ja znam za komisijy y krivolackoj ali sad nebi znama da ti kazem mozda je to ali moras proveriti user posted image

(odgovor članu Veveric)
Direktna veza do poruke: 1118
18.12.2012 22:59:21   
lela78
Cao
Meni porodiljsko istice 01.01. i u svemu sam okasnila.Nisam znala da se sve tako ceka.Htela sam da zakazem kod fizijatra u Sokobanjskoj,ali su mi rekli da mogu tek 25.12 da zakazem za januar.Da li neko zna da li mogu i kasnije da izadjem na komisju,a taj period od 01.01 do komisije bi pokrila bolovanjem ili od ginekologa ili pedijatra.Naravno ako uopste i uspem da dobijem neku dijagnozu od fizijatra posto do sad nisam isla.A sad jos idu i silni praznici uh.
I takodje da li neko ima iskustva sa komisijom na Vozdovcu,cula sam da tamo ne vodis dete.
Inace sam danas bila u razvojnom savetovalistu na nbg kod dr Petric koja mi je rekla da nema sanse da dobijem komisiju kad vide dete,posto je ono zivahno,hoce da stoji,puza its.A meni je to tako potrebno jer nema ko da ga cuva i ne znam sta cu sa njim tako malim,sem da prestanem da radim.
Cekam vasa iskustva.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1119
19.12.2012 13:53:41   
Veveric
Ja sam danas predala papire za produzenje. Inace mi je komisija na Vozdovcu, ali na zalost ne znam kakvi su. Sada cekam da me pozovu i zakazu nam datum. Jedino da ti javim kakvi su kad zavrsimo, ali ne znam koliko ce ti znaciti posto tebi istice bas brzo. Mislim da mozes da premostis sa bolovanjem preko pedijatra, neko je,cini mi se, pisao o tome, ali tako da cisto imas pokrice do komisije, a ukoliko ne produze da ti se onda vodi kao obicno bolovanje. Nadam se da sam malo barem pomogla. U svakom slucaju javljam kakvi su na Vozdovcu. Pozdrav i srecnouser posted image

(odgovor članu lela78)
Direktna veza do poruke: 1120
19.12.2012 22:11:23   
lela78
Hvala.Cekam da vidim kako si prosla.

(odgovor članu Veveric)
Direktna veza do poruke: 1121
21.12.2012 12:07:02   
wragolasta
Drage moje, mi smo zbog krivih stopala i tortikolisa odlazili kod fizijatra u Tirsovoj od drugog meseca i sada sam dobila predlog za produzetak bolovanja koje istice 20.01. Vidim da treba da pozurim sa papirima i imam par pitanja pa vas moooolim za pomoc.
Predaje se se u Gradskoj upravi u 27 marta?
Sta treba od papira?
I kakve su mi sanse sa komisijom na Vracaru?
Hvala vam diiiivne ste user posted image

(odgovor članu lela78)
Direktna veza do poruke: 1122
21.12.2012 14:30:25   
cockic
samo papiri od fizijatra i tvoja zdravsteva knjizica kopijauser posted image nece puno papira znaci skorasnji star nekih 7 dana max i predhodni izvestaj.barem sam ja tako oba puta.i sa sinom i cerom nisam imala vise od 2 papira.
za sina jedan od fizijatra i jedan od kardiologa.a sa cerom dva od fizijatra.

ja cekam da me zovu i da mi jave kad ja se nadam pre NG a to je do sledeceg petka mada mogu da mi zakazu i za 31.12user posted image radi se i taj dan
meni ko sto vec pisah istice 8 januara.sad sam stari grad nadam se barem mesec dana da ce mi dati ako dobijem i vise nije na odmet.

a moja dusa od cerkice vec se pusta da hoda nema veze samo nek ona hoda nadam se da ce me castiti bas kao sto rekoh nekih mesec dana user posted image

da u 27.marta se predaju papiri pozz nadam se da ces uspeti i ti da produzis srecno user posted image

(odgovor članu wragolasta)
Direktna veza do poruke: 1123
21.12.2012 19:49:19   
wragolasta
E pa super, hvala ti puno. Jos mi samo ostaje da mi neko napise iskustvo skorije sa Vracara, ja malo istraumirana. Danas mi sestra u Tirsovoj rece da ako Tea bude kao danas necu dobiti ni dan bolovanjauser posted image pa me smorila. I jos kao u fazonu da ce mi traziti da im pokazem koje vezbice radimo.
U svakom slucaju neka je meni moja sreca prevazisla kriva stopalca i tortikolis, ijao Boze kada se setim kakva su joj stopalca bila QQ

Srecno i tebi draga i obavezno javni kako je bilo :D

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 1124
22.12.2012 22:21:40   
MOCICA

IZVORNA PORUKA: Renata J

Izgleda da sam ja ovde jedina koja nije prosla u sokobanjskoj.. Uvek naletim na nekog nadrndanog lekara.. Sta je, tu je... Za pocetak cu uzeti godisnji, za posle cu se vec nekako snaci...

Javi kako si se snasla pa da mi baksuzi sledimo tvoj primer!!!

(odgovor članu Renata J)
Direktna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here