dunja RR
|
Les, veruj mi da me je tada bilo sramota da napišem ovde u temi da su nam produžili. Jer znam da nekima kojima je trebalo daleko više nego nama, nisu. Razmišljala sam zašto su nam produžili, i mislim da je jedan od ova 2 razloga, ali pre mislim da je ovaj drugi. 1. imali smo sreću da tog dana nisu ispunili neku zadatu kvotu bolovanja (ako je imaju, recimo), pa smo mi tu upali, jer ne hodamo, jer je imala varus stopala na rođenju, ako je uopšte to i bilo bitno, i ako su to primetili u papirima. 2. ime naše dr. na izveštaju iz Sokobanjske. Ovo je zapravo Savina doktorka koja ga godinama prati zbog kaiševa za kukiće koje je nosio, posle smo preventivno nastavili da idemo kod nje. I eto tada smo otišli sa Milicom, malo pre komisije. Dr. mi je tada rekla da se produžetak teško dobija i da se ne nadam puno, ali da vredi pokušati. Napisala je samo izveštaj da smo bili na pregledu, da ne hoda, da je dala preporuke i to je to, sve je napisala kako i jeste. Neću javno da napišem ime naše dr. jer ne želim da je kompromitujem, jer zaista ona nije bila naša "veza"., ali sam sigurna posle ovoliko godina koliko idemo kod nje, da je najbolji fizijatar pedijatar na Balkanu, i da to sve kolege njene znaju, i da njen izveštaj ima posebnu snagu. Ja ne mogu da opišem kakav je ona doktor, a pre svega čovek. Divna, divna žena. Dr na komisiji jeste glasno izgovorila njeno ime kada je čitala izveštaj, kao da je želela da istakne važnost naše doktorke, tako da moguće da prosto ime naše dr. otvara sva vrata, jer svi znaju koliko je dobar doktor, i koliko je cenjena. IZVORNA PORUKA: lesli Dunja, kaaaaakooooo? 😁Mi smo imali gomilu izvestaja od fizijatra. Vezbe smo radili redovno. Kasnila je sa motorikom. Nije mogla da se okrene jako dugo sa stomaka na ledja (to je postigla tek nakon godinu dana). Kasno sela. Imala uporan tortikolis. Njih je samo interesovalo da li moze da sedi u tom trenutku, sto je mogla. I postavili su je kao u polozaj da hoda (sto nije mogla), ali su oni zakljucili da moze i da je ona spremna, samo je ja ne stimulisem na pravi nacin. E tad mi je doslo da ih oteram u 3 lepe...A usput su komentarisale sto vristi kad su je onako sveze probudjenu nepoznati ljudi zagledali i prevrtali. Kao sta je sa danasnjom decom, sva se plase nepoznatih?!Izasla sam besna i znala da od produzenja nema nista. Trazila sam i drugostepenu. Tu su vec bili skroz normalni ljudi, ali opet nismo dobili produzenje.
< Poruku je uredio dunja RR -- 17.5.2021 22:41:04 >