|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje?
13.1.2013 1:10:41   
wragolasta
Kada tebi istice, hoces i ti da produzavas?

(odgovor članu wragolasta)
Direktna veza do poruke: 1151
13.1.2013 1:10:42   
Sanchy
Ma tako ti je to u ovoj drzavi stalno treba nesto ili fali jedan papir ft1puser posted image zato sve kopiram,bukvalno sve ,puna mi je kuca papirologijeuser posted image ..meni u junu istice,hocu i onako idemo kod fizijatra na vezbice pa mi je to osnova za produzetak

< Poruku je uredio Sanchy -- 13.1.2013 1:11:51 >

Direktna veza do poruke: 1152
13.1.2013 1:12:05   
wragolasta
ma i ja isto nego ti poslednji dani pred porodjaj vise sam bila u bolnici nego kuci i... ma sta da ti kazem...
A tebi istice? Jel produzavas?

A pa i mi smo tako od mesec i po dana isli kod fizijatra i na vezbice. Imam 8 onih izvestaja pa se nadam da ce ovi na Vracaru biti darezljivi :)

< Poruku je uredio wragolasta -- 13.1.2013 1:13:23 >

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1153
13.1.2013 1:15:51   
Sanchy
Mislim da je to dovoljno za produzetak

Direktna veza do poruke: 1154
13.1.2013 1:22:17   
wragolasta
I ja se nadam, napisala nam je 5 dijagnoza iako smo skoro pa ispravili i stopala i tortikolis ali je ohrabrujuce to sto jos ne hodamo :) Mislim da je malo i dodala kada sam joj rekla da bi malkice jos bila na bolovanju :D U Tirsovoj smo bili.

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1155
13.1.2013 1:35:07   
Sanchy
Mi idemo na Institut za m i d ,imamo hipotoniju sad cemo videti na kontroli koliko je napredovao za ovo vreme kuci,sorry za off...ima tema beba kod fizijatra pa ako cemo o tome bolje da odemo odavdeuser posted image KLIK

< Poruku je uredio Sanchy -- 13.1.2013 1:38:03 >

Direktna veza do poruke: 1156
13.1.2013 1:47:46   
wragolasta
I ja se izvinjavam sto odlutasmo :) Ja samo htela da napomenem da u Sokobanjskoj lekarka hoce da pomogne :D Diiivna je pa je to deo odgovora na pitanje kako do produzetka :D

Pisacemo o fizijatru na drugoj temi a ja sada odoh na lalanje dok jos beba spava :D

:*

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1157
16.1.2013 0:07:27   
wragolasta
Samo da javim da sam dobila 3 meseca produzetak na Vracaru na komisiji, dve zenice pre mene jedna 3 a druga 2 meseca. Njih je 5 u komisiji i zaista su bile prijatne.
Jel ima neko mozda formu za ono resenje o nezi deteta koje mi treba, posto cu ga izgleda sama morati napraviti?

Hvala

Direktna veza do poruke: 1158
16.1.2013 20:34:46   
peca
Ipak sam otisla na komisiju, dobila sam 4 meseca. A za vrtic sta nam Bog da, ne mogu vise da se nerviram. Razmisljacu za 4 meseca.

....neko radi sve po Bozjoj volji a ipak je sirotinja, neko zna celu bibliju napamet a i dalje je zivotinja...

Direktna veza do poruke: 1159
22.1.2013 0:03:20   
muzicarka
Moze li neko da mi napise proceduru oko dobijanja produzetka porodiljskog bolovanja: da li ima neki formular, zahtev ili sta vec i ko ga pise....

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 1160
24.1.2013 14:24:02   
MOCICA

IZVORNA PORUKA: minavb

Moja komisija je u Zemunu.
[/quMina ]

gde se nalazi komisija u Zemunu?

Pokusavam da izguglam celo jutro al nista nisam nasla. Zvala Silerovu nemaju pojma, zvala filijalu zdravstvenog osiguranja u Zemunu ni oni ne znaju. U 217 marta na centrali se niko ne zna, a u kancelariji zaduzenoj za produzenje se naravno niko ne javlja na telefon.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1161
24.1.2013 14:26:10   
MOCICA

IZVORNA PORUKA: MOCICA

IZVORNA PORUKA: minavb

Moja komisija je u Zemunu.
[/quMina ]

Pokusavam da izguglam celo jutro al nista nisam nasla. Zvala Silerovu nemaju pojma, zvala filijalu zdravstvenog osiguranja u Zemunu ni oni ne znaju. U 217 marta na centrali se niko ne zna, a u kancelariji zaduzenoj za produzenje se naravno niko ne javlja na telefon.

(odgovor članu MOCICA)
Direktna veza do poruke: 1162
24.1.2013 14:28:51   
MOCICA

(odgovor članu MOCICA)
Direktna veza do poruke: 1163
25.1.2013 9:10:52   
Veveric
Dobili smo 2 meseca, za sad, tako su nam rekli!!!user posted image Iskustvo sa dz Vozdovac, bar sto se nas tice, je da su skroz ok. Bukvalno su nam preko Telefona sve rekli. Izgleda da oni ni ne zovu na komisiju ukoliko nije napisana adekvatna dijagnoza. Dakle, ukoliko dodjes na komisiju u stvari si dosao po resenje. Maleckog nisu ni pogledali, spavao mi je u narucju. Od kako smo usli do kad smo izasli, proslo je bukvalno 30 sekundi. "Dobar dan, izvolite resenje, za sada ste dobili 2 meseca, neka ga neka spava, dovidjenja." To je bio ceo razgovor. Inace ih je bilo dvoje bilo u komisiji. Nadam se da ce vam koristiti ove informacije, jer koliko sam ja videla, nema iskustava sa Vozdovca. Pozdrav user posted image

(odgovor članu MOCICA)
Direktna veza do poruke: 1164
26.1.2013 0:02:35   
MOCICA
Inace posle 24h traganja upela sam da dodjem do informacije.

Komisija za produzenje porodiljskog bolovanja- nega deteta za Zemun se nalazi u Toplickoj ulici u Zemunu, U bllizini DZ u Silerovoj i telefon je 2616-288. Ako nekom zatreba da ne luta.

Inace ovo je eksluzivna informacija na internetu pa molim clanove tima Ringeraja da ne obrisu moj post ako sam preksrila neko pravilo!!!

< Poruku je uredio MOCICA -- 26.1.2013 0:03:06 >

(odgovor članu Veveric)
Direktna veza do poruke: 1165
27.1.2013 22:36:05   
krofi
Postovane mame,znam da sam promasila temu ali ne znam gde da postavim i svrstam svoje pitanje.naime,meni je porodiljsko isteklo u oktobru pa sam na komisiji dobila 4 meseca produzetka koje sitice sad za koji dan.htela sam da koristim odmor ali mi kazu da nemam prava na odmor iz prosle godine jer nisam radila ni jedan dan u 2012-toj.da li neko ima iskustva sa tim?molim za pomoc ako neko zna nesto o tome.inace radim u vojsci.hvala unapred!!!

(odgovor članu MOCICA)
Direktna veza do poruke: 1166
27.1.2013 22:52:12   
MOCICA
Meni su rekli da nemam pravo na odmor iz 2011 sto nisam proverila, ali na 2012 imas pravo na odmor i moras da ga iskoristis do30.06.2013. Ti si porodilja i imas pravo.

< Poruku je uredio MOCICA -- 27.1.2013 22:54:34 >

(odgovor članu krofi)
Direktna veza do poruke: 1167
27.1.2013 22:55:41   
Ana RR
Krofi, ja nisam radila ni jedan dan u 2012. godini pa sam normalno imala pravo na odmor. Nisam iskoristila ceo već deo, deo ću sad u aprilu.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu krofi)
Direktna veza do poruke: 1168
27.1.2013 23:00:43   
Ana RR
Mocice, odmor iz 2011. se mora iskoristiti do 30. juna 2012. i sada nemaš više pravo na njega. Ja sam se zeznula onda kada sam ostala trudna, odmah sam otvorila trudničko a nisam iskoristila odmor, potpuno sam to previdela.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu MOCICA)
Direktna veza do poruke: 1169
27.1.2013 23:04:55   
krofi
Ja sam se raspitala i svakog kog sam pitala kaze da imam pravo,jer se porodiljsko odsustvo vodi bas kao da radis zato se i prima 100% medjutim ovi na poslu tvrde da nemam i ne popustaju sa tom tvrdnjom.cak mi kazu trebala si da dodjes da odradis jedan dan pa da se vratis na porodiljsko mislim totalne gluposti,ali takav je kolektiv malo zena ipak je vojska u pitanju i msislim da nisu upuceni u to i ja ne znam kako da im dokazem da imam pravo na godisnjiuser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1170
27.1.2013 23:09:30   
Ana RR
Neka pročitaju Zakon o radu:

Član 73 Godišnji odmor može da se koristi u dva dela. Ako zaposleni koristi godišnji odmor u delovima, prvi deo koristi u trajanju od najmanje tri radne nedelje u toku kalendarske godine, a drugi deo najkasnije do 30. juna naredne godine. Zaposleni koji je ispunio uslov za sticanje prava na korišćenje godišnjeg odmora u smislu člana 68. stav 2. ovog zakona, a nije u celini ili delimično iskoristio godišnji odmor u kalendarskoj godini zbog odsutnosti sa rada radi korišćenja porodiljskog odsustva, odsustva sa rada radi nege deteta i posebne nege deteta - ima pravo da taj odmor iskoristi do 30. juna naredne godine.

(odgovor članu krofi)
Direktna veza do poruke: 1171
27.1.2013 23:19:31   
krofi
Videcu,moracu da se ubedjujem znam vec ali nadam se da cu uspeti.da imam stalan posao znala bi ja kako cu a ovako ne smes mnogo ni da se bunis ali ovo su neke ocigledne stvari.ANA hvala puno procitala sam zakon vec i rekla ima ali dzaba.u petak pocinjem da radim pa cemo videti.ma i ne moram da koristim odmor ali znam da sam u pravu i to je moje pravo ne mogu oni da mi na silu oduzmu 25 radnih dana

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1172
28.1.2013 9:49:12   
cockic
a ja imam pitanje da kad iskoristim stariji odmor da li mogy da mi kazy da posle tog odmora nedolazim na posao jer vec se zentam da ce mi to reci.jer sam ja prodyzila negy 2 meseca do marta i sad planiram opet da odem na prodyzetak nege bar jos dva pa sam mislila odmor to bi bio znaci od maja do jyna odmor i mene zanima da li kad otvorim stariji odmor mogy da mi kazy da sam visak i da kad se odmor zavrsi meni prekidajy radni odnos user posted image

(odgovor članu krofi)
Direktna veza do poruke: 1173
28.1.2013 23:33:04   
muzicarka
Moze li meni neko da odgovori user posted image

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 1174
29.1.2013 1:58:00   
MOCICA

IZVORNA PORUKA: krofi

Ja sam se raspitala i svakog kog sam pitala kaze da imam pravo,jer se porodiljsko odsustvo vodi bas kao da radis zato se i prima 100% medjutim ovi na poslu tvrde da nemam i ne popustaju sa tom tvrdnjom.cak mi kazu trebala si da dodjes da odradis jedan dan pa da se vratis na porodiljsko mislim totalne gluposti,ali takav je kolektiv malo zena ipak je vojska u pitanju i msislim da nisu upuceni u to i ja ne znam kako da im dokazem da imam pravo na godisnjiuser posted image
Nemas ti nista od toga rekla-kazala, nego zvanicno,napismeno,preporuceno poštom pustis ti njima zahtev za odobrenje godisojeg odmora za 2012. Oni ti moraju odgovoriti i ne verujem da ce se neko usuditi da ti napise takvu glupost da nemas pravo!

(odgovor članu krofi)
Direktna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako roditelji mogu da znaju da je njihova...
Pa, tako što vide da njihova beba odobrava ono što roditelji rade i/ili proizvode koje roditelji biraju za njih.
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here