Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.11.2012 20:19:01
|
|
|
|
suncica2
|
srecno ujutru id a ugledas IZVORNA PORUKA: serpica i ja sutra radim test ujutru rano
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.11.2012 21:14:56
|
|
|
|
ivekpivek
|
suncica ,serpica i ja ,ko ce docekati jutro javljajte ,zelim nam sve trima da budu pozitivni testici
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.11.2012 21:51:08
|
|
|
|
suncica2
|
iz tvojih usta u bozije usi
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 21.11.2012 7:17:19
|
|
|
|
Yag
|
i sta ima
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 21.11.2012 9:33:50
|
|
|
|
ivekpivek
|
sve trima negativni testovi ,cekamo ,ja cu osobno raditi opet u petak ako nedobijem
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 23.11.2012 18:44:19
|
|
|
|
Nena83
|
I ja bih opet da se druzim sa vama, nije me bilo dugo, htela sam da se udaljim od svega... Ovih dana opet cekam, sa punim pravom se nadam da sam "pozitivna"! :) Ona nesrecnica malo kasni, pa se nadam da nece ni doci! :) Pozdrav za sve!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 17.12.2012 11:05:25
|
|
|
|
Minja23
|
Drage moje, ja kako osetim nesto cudno,odmah dolecem na forum :) Pa evo kako stvari stoje... Da li je moguce da se u prvim nedeljama trudnoce javi jak apetit?ali bas jak apetit,gori od onog pred vesticu? Imam jako neprijatne gasove vec 10 dana,a vesticu ocekujem 22. Dok sedim otkopcavam dugme na pantalonama,jer sam naduvena nenormalno,a vec 10 dana osecam bol u stomaku,jajnicima,kratkotrajna probadanja. Piskim jako cesto...juce krenem do marketa i pre toga odem u wc,mi samo sto smo usli,ja se unervozila...nocu takodje,sto ranije nikad nisam(tj.odem pre spavanja i jos me probudi oko 4 ujutru) ,a jos da napomenem da na putu do wc-a smazem dve pune kasike euro krema ,koji sam do sada jela jako retko(moze da stoji u kuci i da ga ne pipnem)... Ne znam sta da mislim,da li da se nadam,ali ono sto osecam je cudnije od svih ostalih pms-ova... Ranije su mi u pms-u samo grudi bile bolne,bradavice nista...a sad su prvo pocele bradavice da budu osetljive na dodir,pa su tek onda grudi pocele da rastu i bole... a jos sto su mi se pojavile bele bubuljice iznad grudi po licu,aaaa odlepicu...Pred m mi se pojavi jedna dve na licu i to je to,a ovo .... e sad izvinite na ovolikom postu,ali meni ,kao i svima vama treba vase misljenje :)
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 17.12.2012 11:18:10
|
|
|
|
milenatea
|
Minja, siptomi mogu da znace i jedno i drugo i nezahvalno je oslanjati se na simptome. ako ti je bas toliko nesvakidasnje idi izvadi betuhcg iz krvi i znaces da li jeste ili nije
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 17.12.2012 11:26:41
|
|
|
|
Jole84
|
Minja držim palčeve da su ovog puta pravi simptomi mada pokušaj da zaključaš eurokrem zbog siofora jel ga još piješ?
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 17.12.2012 12:13:35
|
|
|
|
Minja23
|
Drage moje , nisam vam se dugo javljala,pa vidim da vam nisam ni rekla da mi je terapija sioforom bila pogresno prepisana .Nista me ne pitajte,ali tako je...Moji rezultati su odlicni,a trebalo je i vremena doktoru da me ubedi u to.U lab.u kojoj su mi radili analize nisu imali ref.vrednosti za poslednja dva merenja i stavili neke leve ,haos.Zato mi se i desavalo da padam cim ustanem iz kreveta i gde god se nadjem....zato se uvek konsultujte sa vise doktora pre nego sto pocnete da se kljukate lekovima. Ustanovljeno je da je suprugu malo losiji spermogram i vec 2 meseca je na profertilu i andriolu,pa jedino ako se to popravilo u medjuvremenu i zakacio me neki spermic :))).Ja imam policisticne jajnike ,ali doktor kaze da to nije prob.za trudnocu i da je sve ostalo super... E sad,jos da kazem da sam popila kafu ,kao sto inace i pijem i kao da mi stoji loptica u grlu... jel se desilo nekoj od vas da ste jele kao blesave u prvim nedeljama,da se ne tripujem bzv...:)
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 17.12.2012 12:18:24
|
|
|
|
Minja23
|
IZVORNA PORUKA: milenatea Minja, siptomi mogu da znace i jedno i drugo i nezahvalno je oslanjati se na simptome. ako ti je bas toliko nesvakidasnje idi izvadi betuhcg iz krvi i znaces da li jeste ili nije Ne bih jos da vadim betu ,da se ne razocaram...cekam vecu vesticu,pa ako ona kojim slucajem kasni,ja cu kupiti testic... :) ono sto sam primetila je da su mi gacice mokre,non stop menjam dnevne uloske
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 17.12.2012 12:21:31
|
|
|
|
milenatea
|
navijam Minja da je to to, ako nema IR navali onda na eurokrem hehehe Jole, kako li upamtis sve koja od nas ima koji problem. ja zaboravljam sta sam pre sat vremena uradila
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 17.12.2012 12:23:50
|
|
|
|
Minja23
|
hahaha,jole-savest nasa :) :**** javljam vam se cim nesto saznam ;) :*
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 17.12.2012 17:29:41
|
|
|
|
Ksenix
|
Draga Minja, i ja sam u slicnim simptomima...mada mi tvoji deluju ubedljivije od mojih Srecom, pocela je radna nedelja i bice dosta posla, pa necu stizati previse da razmisljam.. Ti krckas poslednje dane iscekivanja.. uskoro ces znati...sta da ti kazem, sem da navijam
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.12.2012 14:15:23
|
|
|
|
Minja23
|
Ksenix, hvala puno ,ali ja mislim da sam izgubila nadu ,jer poslednja dva dana imam jako meku stolicu,sto nije uobicajeno za ....tako da cekam crvenog
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.12.2012 15:38:43
|
|
|
|
Sonreir
|
Minja, mislim da meka stolica ne mora bas nista da znaci, kao ni svi ostali simptomi. Sve je to individualno za svaku zenu, pa tako neka ima zatvor, a neka ima proliv Sve smo mi zene prica za sebe Samo cekaj da ti M izostane pa ces videti sta dalje. Srecno
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.12.2012 15:52:55
|
|
|
|
icika26
|
da li ima neko simptome pojacanog sekreta mozda,mene nervira sto u prvoj trudnoci nisam imala ni jedan simptom trudnoce osim kao pms bolove u stomaku tj bila sam 100 % sigurna da cu dobiti ,a sada se tripujem samo
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.12.2012 18:37:51
|
|
|
|
Jole84
|
IZVORNA PORUKA: milenatea navijam Minja da je to to, ako nema IR navali onda na eurokrem hehehe Jole, kako li upamtis sve koja od nas ima koji problem. ja zaboravljam sta sam pre sat vremena uradila Moram,vi ste moje prijateljice Minjice držim palčeve jako
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.12.2012 18:56:52
|
|
|
|
milenatea
|
i ti si moja drugarica, al' ja sam mnogooo zaboravna.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.12.2012 19:06:05
|
|
|
|
serpica
|
Ja sad nemam nikakve simptome,ponekad nesto prostruji kroz grudi,jedan napad mucnine i to je to,mada sam danas osetila neke blage grceve u stomaku,ali to je verovatno zato sto vec znam da sam ,inace ni u prve dve trudnoce nisam imala ni zatvor ni proliv,redovna stolica tako da ni to nije siguran znak.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.12.2012 21:35:36
|
|
|
|
Ksenix
|
IZVORNA PORUKA: icika26 da li ima neko simptome pojacanog sekreta mozda,mene nervira sto u prvoj trudnoci nisam imala ni jedan simptom trudnoce osim kao pms bolove u stomaku tj bila sam 100 % sigurna da cu dobiti ,a sada se tripujem samo Cula sam da to moze biti simptom, ali, mene najvise nervira to sto ne znam ni kakav je osecaj u prvoj trudnoci
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.12.2012 22:28:10
|
|
|
|
icika26
|
mene nervira sto je isto sve kao pms pa ne znas
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.12.2012 0:10:29
|
|
|
|
Ksenix
|
Mene nervira sto mi je skoro sve drugacije nego pre rada na , pa tek sad ne znam sta je sta
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.12.2012 9:48:13
|
|
|
|
Mokana
|
i kod mene je tako. Dok nismo radili na bebi nisam osecala nista, samo me je stomak boluckao par dana pre nego sto cu dobiti. Zadnjih godinu dana otkad pokusavamo imam milion simptoma. Boli stomak, ledja, mucnina, grudi,... Bas umem da se istripujem, pa kad dobijem dodje mi da se sama sebi smejem, luda! Al nadam se da su ovaj mesec bas pravi simptomi
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.12.2012 9:54:28
|
|
|
|
icika26
|
treba da dobijem u ponedeljak ,kad mogu najranije da uradim test,uzas sanjala sam kako mi je pokazao dve crtice ludilo,najgore sto sve ide iz glave i sad me kao vec boli stomak a nikada me nije boleo tako rano
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?