Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.12.2012 10:08:44
|
|
|
|
Ksenix
|
Mokana, valjda nismo bas toliko obracale paznju na te iste simptome i pre pravljenja Icika, pa, ne znma koji ti je dan ciklusa, ali nemoj raditi do subote? Ne znam koji ti je dc? Ako budu super, ako ne, nemoj se deprimirati, nego uradi ponovo za koji dan, ako ne dobijes . Ja se bar smirim kad uradim test, iako bude negativan
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.12.2012 10:18:21
|
|
|
|
icika26
|
imala sam zadnju m 27 novembra meni traje 26-27 dana o mi je bila 9 decembra ,treba da dobijem 24 og mislila sam da uradim u nedelju ne mogu da izdrzim da cekam
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.12.2012 10:20:54
|
|
|
|
icika26
|
od simtoma nema nista sem belog sekreta i neko zatezanje u materici prvo je bilo kao neko pulsiranje sade ponekad zaboli stomak malo grudi su mi jako teske mada mozda sad kad obracam paznju pa se tripujem
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.12.2012 16:26:32
|
|
|
|
Ksenix
|
Pa, dobro...nedelja je ok za test... I meni je poslednja bila 27.11. samo sto je meni najkraci ciklus 28 dana, pa ne znam kad cu se usuditi da radim test...kupila sam ga...pa cu videti do kad cu izdrzati
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 20.12.2012 10:59:46
|
|
|
|
icika26
|
ovaj mesec cu ga uraditi ranije pa sta bude ,ako nisam vise necu da se tripujem sa simptomima kao sad ,primetila sam da mi se boja urina promenila isto mada opet na kraju moze da bude da je pms i da dobijem ,kad ces da radis test
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 20.12.2012 12:14:20
|
|
|
|
Leptiric123
|
Icika ja sam imala.pojacan beli sket,vecernje glavobolje ali to u 5.nedelji,a mislim da sam.malo posle o pocela da osecam bol u grudima,koji je jos uvek prisutan,najjaci je bio u 5.nedelji...imala.sam grcve u materici i jos ih imam samo sto pijem utrogestan pa.ih ne osecam.Najvise sam sumnjala po tome sto nisam bila naduta kao pred.m....
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 20.12.2012 17:10:44
|
|
|
|
Ksenix
|
Radicu test verovatno u nedelju, ili cu cekati utorak, 28.dc...zavisi koliko budem strpljiva Mene grudi bas bole vec 8 dana, a sve tripujem da me bole drugacije nego inace ....temp. mi ne spada ispod 37.1, odnosno 37.2 poslednjih par dana...stomak je naduven i pored redovne stolice i nikako mi ne uspeva da ga "sravnim" ...ziguckaju me po malo jajnici, ali, to nije prvi put, tako da ne obracam previse paznju. I znam da jezivo tesko ustajem ujutru, koliko god da sam spavala...videcemo da li je to sve dobitna kombinacija ili poigravanje Htela sam da pitam da li je neko imao specifican osecaj za vreme odnosa u toku trudnoce?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 20.12.2012 18:30:40
|
|
|
|
Sonreir
|
Ja se slabo secam (kao da je bilo pre 100god ) ali mislim da nisam imala neku preteranu zelju za sexom i mislim da mi je na tom samom pocetku ponekad bilo nekako neugodno, nije me bolelo, ali bilo je nekako drugacije. Ipak, ni ovaj simptom ne mora nista da znaci jer je kod svake zene drugacije, neke zene imaju najbolji sex bas za vreme trudnoce. Kod mene je to trajalo na samom pocetku i ne svaki put, ali ja sam tada imala odnose svaki dan pa mozda i nije povezano sa simptomima trudnoce nego sa previse sexanja Nisam ti bas puno pomogla
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 20.12.2012 19:07:27
|
|
|
|
Ksenix
|
Seksanja nikad previse Nemam pojma...posle par dana odmora od intenzivnih odnosa, seksasmo se...i to je bio bas neobican osecaj...kao da sam sve vreme bila orgazmicna...a dole poplava...kao u sred O...hm...izvin'te na opisu, ali, nov osecaj...ako nije onda otkrivam nove dimenzije, sto takodje nije za baciti
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 21.12.2012 10:12:41
|
|
|
|
icika26
|
ja cu u nedelju pa sta bude ,to za temperaturu nema veze sa zivotom kao raste meni u trudnoci je bila normalna na poocetku kao i uvek,to su gluposti,to sto kazes za grudi i mene isto bole ali mislim da vise zato sto obracam paznju na to ,mene jedino muci sto idem stalno do wc svakih 10 minuta
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 21.12.2012 12:27:52
|
|
|
|
Ksenix
|
Sve je individualno...ni mojoj drugarici T nije skakala dugo...opet, drugim trudnicama iz moje okoline jeste..ali, slazem se da to nista nije sigurno. Mene, za sad, dobro sluzi strpljenje...mada, videcu kad se skroz priblizi Navijam za tvoje
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 21.12.2012 12:29:42
|
|
|
|
Ksenix
|
A, da...juce sam zaplakala jedno 5 puta...a na "Kraljeve mamba" su mi, na kraju, pljustale suze, daleko bilo!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 21.12.2012 14:17:09
|
|
|
|
icika26
|
ja sam danas kupila test bojim se da ga uradim ako ne izdrzim bar ujutru da uradim ako nije rano,nemam simptome mada ih nisam imala ni prvi put ,nadam se da cemo ugledati bio bi nam isti termin porodjaja :)
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 21.12.2012 15:40:57
|
|
|
|
Sonreir
|
Icika, ako ti je O bila 9.dec., onda ti je sutra 13dpo tako da moze biti da ce ti test pokazati nesto sa prvim jutarnjim urinom. Razumem te kako ti je tesko da izdrzis, jer je i meni O bila 9.dec. i imam test kuci pa sam jedva izdrzala da ga jos jutros ne uradim
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 21.12.2012 16:24:15
|
|
|
|
iva80
|
Da li je neku bolela glava (mene inače nikada ne boli) a u poslednjih 3 dana u naletima tj talasima?! I da, juče i danas sam imala kao iscedak roze boje (kao da treba da dobijem) a tek sledeće nedelje treba (tačnije 28.mog)... ništa mi nije jasno... Nervoznija sam poslednjih dana (mada imam i razloga zbog posla itd)... 'pomoć'!
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 21.12.2012 16:31:00
|
|
|
|
Ksenix
|
Icika, kad dodje sutra, ti odlozi za nedelju.. Mislim da cu ja cekati 28.dan.. Ivo, ne znam kako to izgleda...na zalost...nadam se da cu saznati uskoro! Zvuci kao da moze biti, zbog tog roze traga...i ti bi mogla vec u nedelju da radis test...bar ja tako mislim Srecnooooo
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 21.12.2012 17:13:20
|
|
|
|
icika26
|
mene je stalno bolela glava par dana pre samo ovog meseca nije za divno cudo.ali kazu da je i to jedam od simptoma ,ovaj mesec sam se preopteretila skroz ,a roze trag moze da bude i da je doslo do oplodnje
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 21.12.2012 17:15:45
|
|
|
|
icika26
|
zadnjih 6 meseci mi je razlika izmedju m 26 dana o mi je uvek nesto rano neki 12 dan od dana m .ali opet vidim da su neke zatrudnele pred m ,iako znam tacno kada mi je o opet nisam sigurna 100% vise
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 21.12.2012 17:56:54
|
|
|
|
iva80
|
Icika (moj drugi nadimak) i ksenix, hvala puno na brzom odgovoru... Eh to čekanje
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 21.12.2012 18:06:25
|
|
|
|
icika26
|
ja radim ujutru test pa sta bude ,ne mogu da cekam
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 21.12.2012 18:11:14
|
|
|
|
iva80
|
Verujem!!! Držim fige!!! Jao više!!!!!
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 21.12.2012 18:38:51
|
|
|
|
Sonreir
|
Ivo, ti si na pola puta cekanja. Taj roze sekret moze da bude i da se tvoja bebica gnezdi, neke zene to imaju a neke ne. I da, glavobolja je cesta u ranoj trudnoci, ali neke zene boli glava i pred M. Jedna novopecena trudnica je ovde skoro pisala da je imala glavobolje svako vece na pocetku. Ako treba da dobijes tek za 7 dana onda ti je jos uvek rano za test, mozes ga uraditi tek tamo 2 pred M ali i to je kod nekih zene jos uvek rano. Ici, srecno ujutru!!! Meni je sutra 29dc i jako sam nestrpljiva sa testom. Mislila sam i da cu ga jutros uraditi, tako sam sinoc u krevetu resila pa sam jutros uspela da iskuliram, ali ne znam da li cu uspeti i sutra
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 21.12.2012 19:13:28
|
|
|
|
icika26
|
problem je sto pise na testu da se ceka 7-10 dana od oplodnje ,mialim da je rano dok se ne saceka da kasni ,prvi put sam ga radila kad mi je kasnila 8 dana nekima je pokazivao lazan negativan kad su radile pre ,nemam pojma
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 21.12.2012 19:24:09
|
|
|
|
Sonreir
|
Pa sta i ako ti bude lazan negativan, nema veze, procice jos par dana, M ce ti zakasniti, pa ces ponoviti test Da li ti znas kada ti je bila ovulacija? 12-14 dana posle ovulacije test bi verovatno pokazao tacan rezultat sa prvim jutarnjim urinom, sigurno ne bi bilo druge crtice ako nema razloga za to, a ako bi bio negativan a M ne bi stigla leko bi bilo ponoviti test
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 21.12.2012 19:57:35
|
|
|
|
icika26
|
mislim da je bila 9 og dec zadnja menstr 27 novembar ,sacekacu jos malo da se ne izbedacim
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?