|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće II deo
23.12.2012 14:29:15   
Ksenix
Bubi, videcemo...ne smem previse da se nadam...samo malo user posted image

Srecno nam bilo u utorak user posted image

(odgovor članu bubibubi)
Direktna veza do poruke: 2026
23.12.2012 15:08:23   
iva80
Ćao drage moje!!!
Samo da skoknem da vam se javim i pozdravim vas...danas nemam više ono roze (bar do sada nisam imala)....videćemo.
Vama dvema držim fige za utorak!!!!! BIĆE BIĆE!!!!!! KISSES!!!!!

you try-you fail,
you try-you fail,
but the only true failure is when you stop trying!
So, YOU MUST WIN!!!

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2027
23.12.2012 15:12:32   
Ksenix
Hej...pa i ti treba da uradis test! user posted image

Onda, utorak? user posted image

(odgovor članu iva80)
Direktna veza do poruke: 2028
23.12.2012 16:20:52   
bubibubi
Ivo user posted image , Ksenix , znaci cekamo se u utorak. Javljajte

< Poruku je uredio bubibubi -- 23.12.2012 16:21:47 >

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2029
24.12.2012 9:21:39   
Ksenix
Jutro, drage zene user posted image

Nesto mi je sumnjivo...grudi me manje bole od juce...nisam procurila jos...ali...po ovome deluje kao da dolazi..user posted image

Ajd'', neka dodje prokletinja, pa da bar na miru nazdravim kuminom Masteru! user posted image

Kako ste viiiiiii? user posted image

< Poruku je uredio Ksenix -- 24.12.2012 9:30:22 >

(odgovor članu bubibubi)
Direktna veza do poruke: 2030
24.12.2012 11:08:06   
bubibubi
Jutro user posted image
Ksenix, dobro mi je poznat taj osecaj. Glavu gore.
Ja sam danas opustena. Sta bude bice. Ako je ono od pre neki dan bila implantacija pitanje dal bi mi test ista sutra pokazao. Tek mi je 30dc tako da...ne verujem da cu test uopste i da kupujem. Verovatno cu samo baciti novac.

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2031
24.12.2012 17:12:30   
Ksenix
Ne znam ni ja sad sta da radim...da li da uradim taj test sutra ili da sacekam jos malo hoce li doci il' nece user posted image

Nestrpljiva sam samo da se razresi situacija, na koju god stranu, mada, naravno da bi mi bilo mnogo draze da bude na stranu user posted image user posted image

Ti, Bubi, onda sacekaj jos malo, ali, ipak uradi test, da budes sigurna?

Sta ima kod ostalih...ima li jos koga? user posted image

(odgovor članu bubibubi)
Direktna veza do poruke: 2032
24.12.2012 18:35:21   
Sonreir
Ksenix, navijam jako za tebe user posted image U pravu si, ipak je lekse dobiti na dan ocekivane nego da se produzuje agonija cekanja i nadanja a da nije u pitanju bebac user posted image Ja verujem da cemo sve biti trudne, pa sad ako ne ovog onda sledeceg meseca, samo morate biti pozitivne jer bebe vole nasmejane mame user posted image Sad ce praznici, malo opustene atmosfere, malo kuvanog vina, dobre hrane, malo tangica, halt_era, neglizea i kapa deda mrazice, pa da vidite kako se pravi beba user posted image I onda u januaru nema nigde vestica user posted image

< Poruku je uredio Sonreir -- 24.12.2012 18:36:22 >

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2033
24.12.2012 18:38:23   
zmajče
Jedino je beta sigurna sve ostalo je bezveze a simptomi pravi trudnički se tek vide kada krene prvo tromesečje a i onako je sve individualno tako da ne znam zbog čega se cimati i umišljati simptome

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2034
24.12.2012 20:27:31   
buba m
Zdravo trudilice! Svi kažu da o simptomima ne treba razmišljati, tako da sam ovih dana pokušavala sve da iskuliram. Međutim, danas me boli stomak kao da će svaki čas da krene, tako da to i očekujem. Smor ali šta da se radi. Biće...

(odgovor članu zmajče)
Direktna veza do poruke: 2035
25.12.2012 0:52:20   
Ksenix
Bubi, dok ne dodje...nije dosla..user posted image

Son, evo ja anticipiram NG, pa popih crnog vina sa drugaricom iz Pariza, koju ne videh godinu dana! Neka ide zivot! user posted image

Svidja mi se tvoj recept za pravljenje user posted image ...ako nije sad...provescemo se dobro za praznike! user posted image user posted image

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 2036
25.12.2012 9:57:45   
iva80
Utorak danas...ko ono beše treba da radi testić user posted image
jeste da nije kod nas, ali Christmas je po celom svetu...budimo pozitivne!!! Samo da je zdravlja a ostalo će samo doći!!! user posted image
...ja (ne)čekam 28.mi...obično ako ne nekoliko onda mi se bar jedna bubuljica pojavi na licu kao jedan od prvih znakova veštice- ovaj put lice nikada čistije....mada mi grudi uopšte nisu balončići user posted image šta više, ispumpani su...a Nova Godina će user posted image

Čujemo se drage moje!!!!! user posted image user posted image

you try-you fail,
you try-you fail,
So, YOU MUST WIN!!!

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2037
25.12.2012 12:02:37   
Ksenix
Drage moje user posted image

Niti sam radila test niti sam dobila...svidja mi se ta kombinacija user posted image

Joj, nisam mogla da ga uradim...odlucila sam da cekam i 30.dc, pa da onda uradim 31.dc, ako ne dodje user posted image

Ivo, zar ne treba i ti da radis testic? user posted image Na koliko ti, inace, dolazi?

user posted image svima

(odgovor članu iva80)
Direktna veza do poruke: 2038
27.12.2012 16:19:45   
pink flower
Pozdrav svima!
Poslednju menstruaciju sam imala 22. novembra. Inace mi nisu redovne od 28 do 37 dana... Nismo planirali bebu,bar ja nisam,ali mm je ejakulirao u mene(da se tako izrazim user posted image ) 16. pa 20. decembra... posto se jako cudno osecam jos od 22. ja sam uradila test 24. i bio je negativan.. inace simptomi su: bolne bradavice,konstantan tupi bol,ponekad probadanje u donjem delu ledja,ponekad i mucnina,naduvana sam kao zaba....sve su mi to inace simptomi PMS-a,osim bolnih bradavica,piski mi se jako i kada krene bude mi veoma napeto a piskim vrlo malo(sad to moze biti i znak urinarne infekcije)..i da,pomislim nekoliko puta u toku dana da sam dobila,kad odem u kupatilo a ono sekret kao da sam se upiskila....i modre su mi usmine,to mi je inace bio rani simptom i u prvoj trudnoci,ali budu mi modre i u PMS-u ali ne ovako sedefaste... Ne znam ni sama,ali me uzasno izludjuje ovaj sekret i osecaj kao da sam se upiskila.
U prvoj trudnoci su mi simptomi bili: sedefaste usmine,tacnije samo krajevi,bol u ledjima,ali srednji deo ledja i ziganje u jajnicima...
Kada bi bilo pametno da uradim test? Najkasnije bi trebala da dobijem 29.,to je 37. dan i to mi se retko desi da mi toliko zakasni. I da li je moguce da su mi tih nekoliko dana pred menstruaciju plodni?

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2039
27.12.2012 23:20:32   
ivekpivek
pink flower imam iste simptome kao ti mene su juce bolile bradavice danas malo grudi ,imala sam 22.11. i radila test 25.12. i bio negativan menzis isto dobijam kao ti ,toliko slicnosti kad sam citala tvoju por kao da sam je ja pisala user posted image ja cu sacekati jos koji dan bar do 30og ako nedobijem do tad uradicu opet test tako i tebi preporucivam ,nadam se da nam nece doci user posted image

(odgovor članu pink flower)
Direktna veza do poruke: 2040
28.12.2012 14:33:52   
iva80
Ksenix draga pa gde si nam ti?!?!?!? Šta se dešava?
Ja evo trebalo je da dobijem danas a nisam user posted image kao malo osećam stomak ali ništa posebno. Imam pomalo sekret i nijednu bubuljicu na licu (i dalje)... Sutra nisam kod kuće, pa mi je kao neki plan da u nedelju ujutru uradim test ako da Bog!!!
Mislim na tebe i znaš i sama šta ti želim, kao i svim damama ovde a naravno i sebi!!!

Kiss za sve!!!

< Poruku je uredio iva80 -- 28.12.2012 14:34:42 >

you try-you fail,
you try-you fail,
So, YOU MUST WIN!!!

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2041
28.12.2012 15:13:23   
bubibubi
Da nam Ksenix nije ugledala user posted image pa otisla da slavi user posted image
Ivo user posted image

< Poruku je uredio bubibubi -- 28.12.2012 15:14:20 >

(odgovor članu iva80)
Direktna veza do poruke: 2042
28.12.2012 15:51:07   
iva80
Divno bi bilo da Kxenix slavi!!! user posted image držimo fige za to!
Bubibubi user posted image i biće bićeeeeeee!!!!!!!!

KISSES!!! user posted image

you try-you fail,
you try-you fail,
So, YOU MUST WIN!!!

(odgovor članu bubibubi)
Direktna veza do poruke: 2043
28.12.2012 16:46:53   
Ksenix
Drage moje user posted image

Jedino sto sam nocas sanjala user posted image , a na javi vec treci dan curi crveno..user posted image

A osecam se kao da simptomi PMS-a nisu jos prosli...narocito me stomak muci...kupujem probiotik i pocecu da pijem folnu kiselinu...preporucile mi dve drugarice trudnice user posted image

Ivo,, vadi nam prosek....navijam za tvoje user posted image user posted image

Bubi, user posted image

Pink, ima li sta novo? Moguce je da su ti bili plodni....sve je moguce! Navijam i za tebe user posted image

Ivek, ti? user posted image

< Poruku je uredio Ksenix -- 28.12.2012 16:48:49 >

(odgovor članu iva80)
Direktna veza do poruke: 2044
28.12.2012 17:19:04   
ivekpivek
ksenix ja cu sacekati bar jos 2dana ako do tad nedobijem radim test ,mada mi nikad nije bilo ovako dug ciklus danas 38dc il je poremecaj hormona il je tu user posted image ,jedem danas ko gladna godina i bole me pomalo grudi na dodir

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2045
28.12.2012 17:28:44   
Ksenix
Nadam se da je test omasio...ne bi bilo prvi put! user posted image Ili je bila kasna O...u svakom slucaju, bilo bi divno da je user posted image navijaaaaaam user posted image

(odgovor članu ivekpivek)
Direktna veza do poruke: 2046
30.12.2012 14:23:41   
Ksenix
Juhuuu ima li ovde koga? user posted image user posted image

Iveeeek??? user posted image

Ivooooo??

Piiiiink?

user posted image Ima li sta novooooo? user posted image

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2047
30.12.2012 15:02:23   
ivekpivek
kod mene jos nista user posted image nema a radim sutra ujutro test ako do tad nedobijem ,danas 40dana dana odkad sam imala menzis tako mi je bilo samo iza poroda kad sam rodila djecu ,ovo mi je bas cudnoo ,nikad mi nije bio ovako dug ciklus odkad znam za sebe

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2048
30.12.2012 15:10:45   
Ksenix
Ivek, koliko dece imas? user posted image

Ja verujem da ce sutra biti user posted image user posted image

(odgovor članu ivekpivek)
Direktna veza do poruke: 2049
30.12.2012 15:13:27   
ivekpivek
dva sina 3 i 5ipo god ,hocemo curu ,nadam se da cu je ugledati mislila sam ga jutros raditi pa me sve strah razocarenja user posted image ,ujutro ga radim ako nedobijem

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here