|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće II deo
21.12.2012 20:44:07   
Ksenix
Icika, srecno sutra i javljaaaaaaj user posted image , ali nemoj da se izbedacis ako bude jedna, bedna...mozda bude lazna!

Ja sam sinoc cmizdrila zboh filma toliko da u jednom momentu nisam mogla da gledam od suza...lepo kao me se licno tice...a pre toga sam jedno 5 puta u toku dana zaplakala...a nisam luda, majke mi! user posted image

Inace, apotekarka mi, umesto testa za trudnocu dala test za O...a ja nisam primetila odmah...nadam se da mi nece trebati user posted image

Son, sta ti cekas? user posted image Na koliko ti, inace, dolazi...je l znas kad ti je bila O?

(odgovor članu icika26)
Direktna veza do poruke: 2001
21.12.2012 20:45:47   
Ksenix
Vidim sad, vec sam pisala za plakanje...mozda ipak jesam malo tiru-riru user posted image

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2002
21.12.2012 20:49:46   
buba m
Evo i mene opet na ovoj temi! Posle duže vremena. Zadnja m mi je bila 28. novembra, ovulacija 10. ili 11. decembra. sad čekam. Za sada imam bolne i napete grudi i pre par dana imala sam nalet malaksalost i mučnine i povremeno sevanje sa leve strane. Verovatno zato što mi je O bila na levom jajniku. Malo se nadam jer kažu da posle HSG ima više šanse da dođe do oplodnje.

(odgovor članu icika26)
Direktna veza do poruke: 2003
21.12.2012 20:59:03   
Jole84
Bubice sad si produvana,navijam da budu pravi znaci user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 2004
21.12.2012 21:01:22   
Sonreir

IZVORNA PORUKA: Ksenix

Son, sta ti cekas? user posted image Na koliko ti, inace, dolazi...je l znas kad ti je bila O?

Meni je sutra 29dc, i sutra mi je 13dpo, a obicno dobijam na 14dpo user posted image Ne znam sta cekam, toliko sam nestrpljiva a svesna sam da nemam sta da izgubim kad god uradila taj test. Cas hocu test, cas hocu da cekam da vidim da li ce mi M kasniti user posted image

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2005
21.12.2012 21:20:10   
Ksenix
Bubo, jos malo pa ces znati..iskreno se nadam da je razlog mucnine onaj zeljeni! user posted image

Son, pa sutra je idealan dan za test...ako si ga vec kupila, popiski ga user posted image

Znaci, sutra dva testa! Jeeeee...navijaaaam user posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2006
21.12.2012 21:51:09   
Jole84
Ksenči kad ćeš ti da radiš? user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2007
21.12.2012 21:51:22   
Ksenix

IZVORNA PORUKA: icika26

mislim da je bila 9 og dec zadnja menstr 27 novembar ,sacekacu jos malo da se ne izbedacim 

Icika, pa ti opusteno mozes da radis sutra! Ajde, ajde user posted image

(odgovor članu icika26)
Direktna veza do poruke: 2008
21.12.2012 22:01:43   
Ksenix

IZVORNA PORUKA: Jole84

Ksenči kad ćeš ti da radiš? user posted image

Jole, ne znam...meni je najkraci ciklus 28 dana...pa, rekoh, da sacekam taj dan...a ovog meseca bas ne znam kad mi je bila O...sekret se razvlacio sve vreme..iz nekog razloga mislim da mi je bila malo ranije...ovog meseca mi je sve bilo nejasno, a simptomi nikad izrazeniji user posted image LUDNICA! user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2009
22.12.2012 11:24:56   
icika26
je ga ne radim definitivno ,dobila sam jutros i to prvi put rano 25 dan ,ranije mi je bila na 28 dana sada na 25,26, i to bez nekih simptoma da mi je najavi kao sto zna,mozda je i bolje sto pre da krenem ponovo u akciju,ovo mi je bio prvi mesec da ne koristimo zzastitu pa ajde da sacekam jos .prvi put sam ostala trudna u drugom mesecu pokusavanja nadam se da ce biti opet tako,jedino sto sam bila skroz rasterecenija 

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2010
22.12.2012 12:02:15   
bubibubi
Evo i mene. S obzirom na moje simptome mislila sam da ce biti nesto. Ah, dobila sam na dan ocekivane. Dva dana trajala. Danas treci samo svetlo braon na papiru user posted image . Malo cudna ova user posted image . Temperatura spala, nije vise preko 37. Sta da se radi. Ksenex kad ce taj testic?
Bubo nadam se da je kod tebe user posted image

(odgovor članu icika26)
Direktna veza do poruke: 2011
22.12.2012 13:03:41   
Ksenix
Zdravo, devojke! user posted image

Icika, em imas jedno dete,em vam je prvi mesec pokusavanja...imas dva divna razloga da ne budes opterecena! user posted image A uskoro krece akcija ponovo, bice uskoro, verujem user posted image

Bubi, uradi ti test kad stane skroz...ili, izvadi betu, pa da ne razmisljas...

Ivo, ima li sta novo?

Bubo?

Kod mene nista novo...grudi bole, temp. se drzi visoko, cmizdrim na sve sto je dirljivo...stomak nadut, krsta malo bolusckaju, ali to vise mislim da sam se nahladila...ili stize na vreme ili ne stizeeee user posted image

Izdrzacu do 24.12. da ne radim test...iz nekog razloga mi se ovog meseca ne zuri da ga uradim user posted image

(odgovor članu bubibubi)
Direktna veza do poruke: 2012
22.12.2012 14:28:22   
icika26
navijam za tebe user posted image ja sam samo odjednom dobila neku zelju sad hocu dete i sad :)strasno    trebalo mi je 2,5 godine da me uhvati ponovo ta zelja

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2013
22.12.2012 15:03:26   
Ksenix
Bice, sigurno, samo raspali po keksu! user posted image

Son, ima li sta od testa? user posted image javi seeee

(odgovor članu icika26)
Direktna veza do poruke: 2014
22.12.2012 16:08:20   
bubibubi
Ksenex, upravo stigoh kuci. Nisam kupila test, mada sam se mislila. M je stala skroz. Trajala samo 2 dana user posted image . Samo 7 ul.potrosila. Jeste malo to cudno.
Ti se izgleda dobro drzis. Bice valjda user posted image . Navijam

Ikice, sta da ti kazem, ja sam tek u 32 dobila zarku zelju za detetom. Zelela sam ja i ranije al ovo sad je tako da ne mogu iscekati user posted image . Ti vec znas da samo opusteno i eto je user posted image

< Poruku je uredio bubibubi -- 22.12.2012 16:12:02 >

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2015
22.12.2012 16:26:05   
Ksenix
Onda cekas ponedeljak sa mnom user posted image ko zna!?? user posted image

(odgovor članu bubibubi)
Direktna veza do poruke: 2016
22.12.2012 16:40:48   
bubibubi
Ksenex, cekam ponedeljak sa tobom u svakom slucaju, mozda tebi cestitam user posted image a sto se mene tice ako ovo opet ne krene mozda se prevarim pa kupim test. Hihihi smesna sam sama sebi. Dobila a nesto mi kao sumnjivo. Bas sam prolupala

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2017
22.12.2012 18:05:52   
Sonreir
Icika, zao mi je, ali izvuci nesto pozitivno iz toga - brze ti je dosla M, brze ce proci i onda opet u akciju. Znam da je tesko biti opusten jer i ja kad pozelim dete zelim da to bude sad i odmah. I ja imam sina 2god i 2 meseca i sada jakooo zelim drugo. Bice, nemoj brinuti, redovni odnosi i onda umisljanje simptoma user posted image
Meni je danas 13dpo, i sutra mi je ocekivana M. Jutros nisam radila test jer me ledja ubijaju, nervozna sam i mislim da mi M stize sutra, najkasnije u ponedeljak tako da verovatno ni od mene nista ovog meseca user posted image

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

(odgovor članu bubibubi)
Direktna veza do poruke: 2018
22.12.2012 18:59:34   
Ksenix
Son, dok ne dodje, sve je otvoreno! user posted image

I onako su svi simptomi isti, sunce im njihovo! user posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2019
22.12.2012 21:05:22   
iva80
Meni danas samo jednom ubrljalo to nešto rozikasto...ma nema pojma više...
Ja čekam sl vikend, neću raditi pre...
Pozdrav za sve i samo jedno... BIĆE!!!! MORA BITI!!! user posted image

you try-you fail,
you try-you fail,
but the only true failure is when you stop trying!
So, YOU MUST WIN!!!

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2020
22.12.2012 21:12:34   
bubibubi
Ivo, mora biti. user posted image

(odgovor članu iva80)
Direktna veza do poruke: 2021
22.12.2012 23:48:34   
Ksenix
Ivo, zvuci obecavajuce! Ako ne krene ozbiljno, a, koliko sam razumela, rozikasto se razvlaci vec treci dan, to moze biti ozbiljna najava...kazu da je to implatacijsko krvarenje...srecnoooo user posted image

(odgovor članu bubibubi)
Direktna veza do poruke: 2022
23.12.2012 11:16:02   
bubibubi
Jutro user posted image . Gde ste? Ima li sta novo? M se nije nastavila. Super se osecam, valjda sto sam ustala u 9 user posted image . Sinoc me mucila glavobolja pa sam vas citala do kasno.

< Poruku je uredio bubibubi -- 23.12.2012 11:17:22 >

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2023
23.12.2012 13:01:29   
Ksenix
Dan, drage zene user posted image

Ja nocas zaglibila do 3.30 gledajuci "Bilo jednom u Americi", pa se onda i razbudih i jos posle nisam mogla da zaspim..user posted image

Inace, osecam non-stop boluckanje u donjem stomaku, a krsta me, def. bole...ne mnogo, ali ih osecam. Ja, inace, nemam tu vrstu najave user posted image i stomak me boli samo taj dan kad dobijem i to malo. Ali, kako se sve promenilo posednjih meseci, mozda je i to novi momenat pred user posted image Ostalo sve isto...user posted image

Bubi, radi test! user posted image

Ja odlucih da sacekam sutra da li cu da dobijem, pa u utorak radim test.

(odgovor članu bubibubi)
Direktna veza do poruke: 2024
23.12.2012 13:17:45   
bubibubi
Ksenex, to kod tebe je moguce, lici na user posted image .
Kupujem test sutra. Bar da resim dilemu. Mrzi me sad da jurim dezurnu apoteku.

< Poruku je uredio bubibubi -- 23.12.2012 13:18:35 >

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here