Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 30.12.2012 15:23:40
|
|
|
|
Ksenix
|
Ivek, pa ti si vec bogata zena divno! Zelim ti iskreno i trecu bebu, devojcicu, po mogucnosti...ali, samo neka bude zivo i zdravo!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 30.12.2012 15:36:50
|
|
|
|
ivekpivek
|
hvala draga ,bas tako imam dva predivna momka valjda ce bog dati i seku ovim momcicima ,nek su zivi i zdravi to je najbitnije ,nisam u toku jel ti ksenix imas djece ,zelim vam svima zenske moje puno punooo ,to je najvece bogatsvo ovog svijeta
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 30.12.2012 22:17:36
|
|
|
|
Ksenix
|
Nemam, Ivek...nadam se da ce uskoro prvo Cekam sutra tvoj test!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 30.12.2012 22:43:22
|
|
|
|
ivekpivek
|
nadam se da ces ubrzo dobiti jednu malu bebicu ,ja sam legla djecu ,dobila vala i metak i sad odo u krevet ,drzite mi za ujutro fige radim ga cim otvorim oci ,i naravno javljam sta ce da se pokazee ,ufff
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 31.12.2012 11:16:43
|
|
|
|
iva80
|
Meni kasni 3 dana (danas 4.ti), radila jutros test- negativan Lepo više ne znam šta da mislim... 20dc imala nepuna 3 dana roze po vešu, grudi i dalje balončići, lice čisto...ciklusi su mi redovni...do sad Jeste da sam se dosta sikirala i imala trzavice neke ovog meseca, pa jedino mi pada na pamet da nije od toga....ali pre 4 meseca sam imala i smrtni slučaj pa mi nije preskočila veštica... Da li se nekoj desilo da joj test promaši? Neću stići danas da vadim betu...tek ću moći posle praznika tj za 3 dana... Elem, želim svim damama tj nama manje stresa, nerviranja, opuštenije dane i puno (vodjenje) ljubavi i definitivno da doživimo taj osećaj kada se ugledaju / a potom i sve ono što ide uz HO HO HO HAPPY NEW YEAR!!! kisses!!!
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 31.12.2012 13:19:18
|
|
|
|
Ksenix
|
Ivo,, desavali su se lazno negativni testovi, drzim fige da je to i tvoj slucaj! Nista drugo ne znam da ti kazem, posto nisam imala slicne situacije! Strpi se koliko mozes jos ovih par neradnih dana, pa izvadi betu, da ne lupas glavu! Zelim ti dobar provod veceras, da zaboravis na iscekivaje na trenutak i lepe vesti sledece godine!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 31.12.2012 13:44:26
|
|
|
|
Mokana
|
Ivo imamo potpuno istu situaciju, meni se to rozikasto pojavilo 26dc i traje evo vec treci. Radila test- negativan! . Uvek sam imala redovne M i to vrlo obimne, sad ne znam sta se desava!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 31.12.2012 14:32:48
|
|
|
|
iva80
|
Ksenix draga i da puno ne razbijamo i opterećujemo glavu u novoj godini!!! BIĆE BIĆEEEEEEE Mokana, šta reći do budimo u kontaktu...svašta je moguće, mada stvarno više nisam pametna
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 31.12.2012 14:52:44
|
|
|
|
Mokana
|
Slazem se Ivo, valjda cu uspeti malo da iskuliram preko praznika i da se opustim pa sta bude bice! A MORA DA BUDE!!!! Cure lepo se provedite veceras!!!!!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 2.1.2013 11:48:15
|
|
|
|
iva80
|
Dobro jutro / dobar dan!!! Kod mene stanje nepromenjeno nije stigla, kasni 5 dana, simptomi- pa i nema ih- grudi jedino kao velike, ostalo status kvo. Test bio negativan pre tri dana tj u nedelju...sutra radi laboratorija pa cu raditi Betu...strah me je... I'm goin' craaaaaaazyyyyyyyyy
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 2.1.2013 18:10:03
|
|
|
|
ivekpivek
|
otisla maloprije na blef da vidim radi li dr i radi ,uraden pregled UZ ,E OVAKO KAZE NEVIDI NISTA U MATERNICI ,JAJNICI I MATERNICA UREDU ,NIKAVE CISTE ,BILA JE OVULACIJA ,PITALA GA JA DA NIJE NEKI HORMONSKI POREMECAJ KAZE DA NIJE VEC DA MU DODEM ZA TJEDNA DVA AKO NEDOBIJEM,UHHH MALO MI JE LAKSE POMISLJALA SAM NA SVASTA,tako mi je bilo i sa prvim djetetom receno i utvrdeno iducim pregledom trudnoca ,sad se pomalo nadam necem
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.1.2013 14:03:58
|
|
|
|
Ksenix
|
Dan, devojke! Malo je bila guzva ovih dana, pa ne stizem da pisem.. Ivo, jesi li izvadila betu? Najgore je cekati...danas ces, bar, znati na cemu si...navijam da si na Ivek, zasto i ti ne izvadis betu? Da ne cekas sledeci preged Ajte, zene...pa da nam odmah krene!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.1.2013 14:26:28
|
|
|
|
ivekpivek
|
ksenix sacekat cu jos malo posto mi je jutros pala malo temp na bazalnoj ,pa ako nedobijem za dan dva uradicu ce
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.1.2013 15:06:10
|
|
|
|
Ksenix
|
Pa, dobro...to je razumno! Nadam se da ces imati razlog da vadis betu!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.1.2013 15:43:33
|
|
|
|
iva80
|
Malo pre sam na vešu videla kapljicu rozeg nemam simptome ni ovakve ni onakve...cekacu da vidim razvoj situacije...ako je nema do subote tj jos sutra u subotu pre podne cu vaditi betu...ovo roze me je sada malo poljuljalo...a kasni mi nedelju dana
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.1.2013 15:58:26
|
|
|
|
Ksenix
|
Hm...nadam se da nece dalje ici... ..meni nikad ne krece roze...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.1.2013 16:10:46
|
|
|
|
iva80
|
Divna si Kxenix što si tako pozitivna!!! Nadam se da si se lepo provela u Sava Centru! Želim ti da što pre ugledaš tvoje dve crtice ili povišenu betu u novoj 2013toj!!! KISSES BABE!!!
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.1.2013 17:25:05
|
|
|
|
Mokana
|
Iva navijamo za tebe!!!! Meni je moje roze posle cetiri dana poteklo u mnogoooo crvenog, to mi se prvi put desilo, ko zna od cega, ali je M ipak stigla na vreme. A tebi kasni , bice to !
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 4.1.2013 10:44:19
|
|
|
|
iva80
|
Ja samo da javnem da evo čim popijem kafu idem da vadim Betu- ne mogu više da čekam. Ono roze se pojavilo samo juče, nakon tuširanja...juče sam rinatla po kući, tačnije ribala kupatilo pa me malo bolela ledja- tako da ne mogu više da se opterećujem da li me bole od toga ili su jajnici.... Bazalna mi je konstantno 36,6- da li je to dovoljno za trudnoću ili nije, ne znam...grudi balončići i dalje, bubuljice nigde... Tako da ću sebi da prekratim razmišljanje i za par minuta odoh da vadim krv Naravno javljam čim budu rezultati Pozdrav! A da, danas kasni tačno nedelju dana...
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 4.1.2013 12:44:58
|
|
|
|
Sonreir
|
Srecno, Ivo!!! Drzim jako palceve da bude to jedna mala mrvica u tvojoj trbi
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 4.1.2013 12:54:09
|
|
|
|
17 joka
|
Ivo jako za visoku betu
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 4.1.2013 13:53:09
|
|
|
|
iva80
|
Drage moje vi ste sve prekrasne (mada vi to već znate) zbog sve ove podrške, ali Beta mi je negativna Tako da ću da skoknem sutra do Dr (ako radi) na eventualni UZ da bi eventualno otkrila zašto mi kasni nedelju dana za sve!!!!
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 4.1.2013 14:04:05
|
|
|
|
Sonreir
|
Ivo, nadji razlog kasnjenju i onda opet u akciju. Mozda si malo tuzna, ali procice, mora jednom biti ta beta i pozitivna
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 4.1.2013 17:57:03
|
|
|
|
Ksenix
|
Ivo, mozda si negde nahladila stomak..(ja sad kao moja mama)...sta da ti kazem...idemo dalje za iste pare! :) Meni je stomak i posle ostao naduven, krsta me i dalje bole...pijem nanu i popila sam kutiju probiotika, spavam zamotana salom i nista se nije promenilo...stolica i dalje povremeno retka...a nista me ne boli (sem ledja).. Ginekolog mi na godisnjem do polovine januara, bas me nervira.. Ostaje mi jos da izvadim krv i da proverim urin, za svaki slucaj... Ivek? Ljub za sve!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 4.1.2013 18:49:13
|
|
|
|
iva80
|
Ksenix, ja odlucila da počnem sa ovim Femisan kapima. Ne može da škodi a samo može da pomogne Mora na imunitetu da se radi jer od toga kreće sve i dobro i loše. KISSES!!!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?