|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće II deo
19.12.2012 10:08:44   
Ksenix
Mokana, valjda nismo bas toliko obracale paznju na te iste simptome i pre pravljenja user posted image user posted image

Icika, pa, ne znma koji ti je dan ciklusa, ali nemoj raditi do subote? Ne znam koji ti je dc? Ako budu user posted image super, ako ne, nemoj se deprimirati, nego uradi ponovo za koji dan, ako ne dobijes user posted image . Ja se bar smirim kad uradim test, iako bude negativan user posted image

(odgovor članu icika26)
Direktna veza do poruke: 1976
19.12.2012 10:18:21   
icika26
imala sam zadnju m 27 novembra meni traje 26-27 dana o mi je bila 9 decembra ,treba da dobijem 24 og mislila sam da uradim u nedelju ne mogu da izdrzim da cekam 

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 1977
19.12.2012 10:20:54   
icika26
od simtoma nema nista sem belog sekreta i neko zatezanje u materici prvo je bilo kao neko pulsiranje sade ponekad zaboli stomak malo grudi su mi jako teske mada mozda sad kad obracam paznju pa se tripujem 

(odgovor članu icika26)
Direktna veza do poruke: 1978
19.12.2012 16:26:32   
Ksenix
Pa, dobro...nedelja je ok za test...user posted image

I meni je poslednja user posted image bila 27.11. samo sto je meni najkraci ciklus 28 dana, pa ne znam kad cu se usuditi da radim test...kupila sam ga...pa cu videti do kad cu izdrzati user posted image

(odgovor članu icika26)
Direktna veza do poruke: 1979
20.12.2012 10:59:46   
icika26
ovaj mesec cu ga uraditi ranije pa sta bude ,ako nisam vise necu da se tripujem sa simptomima kao sad ,primetila sam da mi se boja urina promenila isto mada opet na kraju moze da bude da je pms i da dobijem ,kad ces da radis test

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 1980
20.12.2012 12:14:20   
Leptiric123
Icika ja sam imala.pojacan beli sket,vecernje glavobolje ali to u 5.nedelji,a mislim da sam.malo posle o pocela da osecam bol u grudima,koji je jos uvek prisutan,najjaci je bio u 5.nedelji...imala.sam grcve u materici i jos ih imam samo sto pijem utrogestan pa.ih ne osecam.Najvise sam sumnjala po tome sto nisam bila naduta kao pred.m....

(odgovor članu icika26)
Direktna veza do poruke: 1981
20.12.2012 17:10:44   
Ksenix
Radicu test verovatno u nedelju, ili cu cekati utorak, 28.dc...zavisi koliko budem strpljiva user posted image

Mene grudi bas bole vec 8 dana, a sve tripujem da me bole drugacije nego inace user posted image ....temp. mi ne spada ispod 37.1, odnosno 37.2 poslednjih par dana...stomak je naduven i pored redovne stolice i nikako mi ne uspeva da ga "sravnim" user posted image ...ziguckaju me po malo jajnici, ali, to nije prvi put, tako da ne obracam previse paznju. I znam da jezivo tesko ustajem ujutru, koliko god da sam spavala...videcemo da li je to sve dobitna kombinacija ili poigravanje user posted image

Htela sam da pitam da li je neko imao specifican osecaj za vreme odnosa u toku trudnoce? user posted image

(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 1982
20.12.2012 18:30:40   
Sonreir
Ja se slabo secam (kao da je bilo pre 100god user posted image ) ali mislim da nisam imala neku preteranu zelju za sexom i mislim da mi je na tom samom pocetku ponekad bilo nekako neugodno, nije me bolelo, ali bilo je nekako drugacije. Ipak, ni ovaj simptom ne mora nista da znaci jer je kod svake zene drugacije, neke zene imaju najbolji sex bas za vreme trudnoce. Kod mene je to trajalo na samom pocetku i ne svaki put, ali ja sam tada imala odnose svaki dan pa mozda i nije povezano sa simptomima trudnoce nego sa previse sexanja user posted image Nisam ti bas puno pomogla user posted image

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 1983
20.12.2012 19:07:27   
Ksenix
Seksanja nikad previse user posted image

Nemam pojma...posle par dana odmora od intenzivnih odnosa, seksasmo se...i to je bio bas neobican osecaj...kao da sam sve vreme bila orgazmicna...a dole poplava...kao u sred O...hm...izvin'te na opisu, ali, nov osecaj...ako nije user posted image onda otkrivam nove dimenzije, sto takodje nije za baciti user posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1984
21.12.2012 10:12:41   
icika26
ja cu u nedelju pa sta bude ,to za temperaturu nema veze sa zivotom kao raste  meni u trudnoci je bila normalna na poocetku kao i uvek,to su gluposti,to sto kazes za grudi i mene isto bole ali mislim da vise zato sto obracam paznju na to ,mene jedino muci sto idem stalno do wc svakih 10 minuta 

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 1985
21.12.2012 12:27:52   
Ksenix
Sve je individualno...ni mojoj drugarici T nije skakala dugo...opet, drugim trudnicama iz moje okoline jeste..ali, slazem se da to nista nije sigurno.
Mene, za sad, dobro sluzi strpljenje...mada, videcu kad se skroz priblizi user posted image

Navijam za tvoje user posted image user posted image

(odgovor članu icika26)
Direktna veza do poruke: 1986
21.12.2012 12:29:42   
Ksenix
A, da...juce sam zaplakala jedno 5 puta...a na "Kraljeve mamba" su mi, na kraju, pljustale suze, daleko bilo! user posted image

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 1987
21.12.2012 14:17:09   
icika26
ja sam danas kupila test bojim se da ga uradim ako ne izdrzim bar ujutru da uradim ako nije rano,nemam simptome mada ih nisam imala ni prvi put ,nadam se da cemo ugledatiuser posted image   bio bi nam isti termin porodjaja :)

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 1988
21.12.2012 15:40:57   
Sonreir
Icika, ako ti je O bila 9.dec., onda ti je sutra 13dpo tako da moze biti da ce ti test pokazati nesto sa prvim jutarnjim urinom. Razumem te kako ti je tesko da izdrzis, jer je i meni O bila 9.dec. i imam test kuci pa sam jedva izdrzala da ga jos jutros ne uradim user posted image

(odgovor članu icika26)
Direktna veza do poruke: 1989
21.12.2012 16:24:15   
iva80
Da li je neku bolela glava (mene inače nikada ne boli) a u poslednjih 3 dana u naletima tj talasima?! I da, juče i danas sam imala kao iscedak roze boje (kao da treba da dobijem) a tek sledeće nedelje treba (tačnije 28.mog)... ništa mi nije jasno... Nervoznija sam poslednjih dana (mada imam i razloga zbog posla itd)...
'pomoć'! user posted image

you try-you fail,
you try-you fail,
but the only true failure is when you stop trying!
So, YOU MUST WIN!!!

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1990
21.12.2012 16:31:00   
Ksenix
Icika, kad dodje sutra, ti odlozi za nedelju..user posted image

Mislim da cu ja cekati 28.dan..

Ivo, ne znam kako to izgleda...na zalost...nadam se da cu saznati uskoro! user posted image

Zvuci kao da moze biti, zbog tog roze traga...i ti bi mogla vec u nedelju da radis test...bar ja tako mislim user posted image

Srecnooooo user posted image

(odgovor članu iva80)
Direktna veza do poruke: 1991
21.12.2012 17:13:20   
icika26
mene je stalno bolela glava par dana pre user posted image samo ovog meseca nije  za divno cudo.ali kazu da je i to jedam od simptoma ,ovaj mesec sam se preopteretila skroz ,a roze trag moze da bude i da je doslo do oplodnje 

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 1992
21.12.2012 17:15:45   
icika26
zadnjih 6 meseci mi je razlika izmedju m  26 dana o mi je uvek nesto rano neki 12 dan od dana m .ali opet vidim da su neke zatrudnele pred m ,iako znam tacno kada mi je o  opet nisam sigurna 100% vise

(odgovor članu icika26)
Direktna veza do poruke: 1993
21.12.2012 17:56:54   
iva80
Icika (moj drugi nadimak) user posted image i ksenix, hvala puno na brzom odgovoru...
Eh to čekanje user posted image

you try-you fail,
you try-you fail,
So, YOU MUST WIN!!!

(odgovor članu icika26)
Direktna veza do poruke: 1994
21.12.2012 18:06:25   
icika26
ja radim ujutru test pa sta bude ,ne mogu da cekam user posted image

(odgovor članu iva80)
Direktna veza do poruke: 1995
21.12.2012 18:11:14   
iva80
Verujem!!! Držim fige!!!
Jao više!!!!! user posted image

you try-you fail,
you try-you fail,
So, YOU MUST WIN!!!

(odgovor članu icika26)
Direktna veza do poruke: 1996
21.12.2012 18:38:51   
Sonreir
Ivo, ti si na pola puta cekanja. Taj roze sekret moze da bude i da se tvoja bebica gnezdi, neke zene to imaju a neke ne. I da, glavobolja je cesta u ranoj trudnoci, ali neke zene boli glava i pred M. Jedna novopecena trudnica je ovde skoro pisala da je imala glavobolje svako vece na pocetku. Ako treba da dobijes tek za 7 dana onda ti je jos uvek rano za test, mozes ga uraditi tek tamo 2 pred M ali i to je kod nekih zene jos uvek rano. Ici, srecno ujutru!!!
Meni je sutra 29dc i jako sam nestrpljiva sa testom. Mislila sam i da cu ga jutros uraditi, tako sam sinoc u krevetu resila pa sam jutros uspela da iskuliram, ali ne znam da li cu uspeti i sutra user posted image

(odgovor članu iva80)
Direktna veza do poruke: 1997
21.12.2012 19:13:28   
icika26
problem je sto pise na testu da se ceka 7-10 dana od oplodnje ,mialim da je rano dok se ne saceka da kasni ,prvi put sam ga radila kad mi je kasnila 8 dana nekima je pokazivao lazan negativan kad su radile pre ,nemam pojma 

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1998
21.12.2012 19:24:09   
Sonreir
Pa sta i ako ti bude lazan negativan, nema veze, procice jos par dana, M ce ti zakasniti, pa ces ponoviti test user posted image Da li ti znas kada ti je bila ovulacija? 12-14 dana posle ovulacije test bi verovatno pokazao tacan rezultat sa prvim jutarnjim urinom, sigurno ne bi bilo druge crtice ako nema razloga za to, a ako bi bio negativan a M ne bi stigla leko bi bilo ponoviti test user posted image

(odgovor članu icika26)
Direktna veza do poruke: 1999
21.12.2012 19:57:35   
icika26
mislim da je bila 9 og dec zadnja menstr 27 novembar ,sacekacu jos malo da se ne izbedacim 

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here