Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.11.2012 16:29:11
|
|
|
|
Leptiric123
|
mine hvala ne pokušavam dugo, ovo je prvi mesec... nadam se i poslednji... baš želim
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.11.2012 16:37:08
|
|
|
|
ivekpivek
|
i meni je prvi mjesec pravljenja,nakon 4godine opet
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.11.2012 16:38:50
|
|
|
|
Leptiric123
|
Meni prvi prvi hoću jednu malu lepu
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.11.2012 19:21:40
|
|
|
|
suncica2
|
leptiricu evo mene i ovde citam sta ste napisale,videla sam da komentarisete o grudima mene bas nesto kao da zara po njima i blago su naduvenene znam kako da opisem osecaj da li je svrab ili zaranje,nesto jeste
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.11.2012 19:37:47
|
|
|
|
Sonreir
|
Ivek, da li ti uvek krece tako M? Prvo malo tog sekreta pa tek kasnije prava M? Leptirko, sve su ti rekle zene na prethodnoj stranici I ja sam imala osecaj kao da cu dobiti kada sam bila trudna, i nedelju dana sam odbijala test da uradim jer sam toliko bila sigurna da cu dobiti, a od ostalih simptoma trudnoce nije bilo nista dok mi M nije kasnila 2 nedelje, tako da devojke trudne ste dok se ne dokaze suprotno I nemojte biti tuzne, znam da imate veliku zelju za bebicom, ali ne mora to biti bas prvi mesec, nije smak sveta. U idealnim uslovima izmedju parova potpuno zdravih uz pogodjene plodne dane sanse za trudnocu su samo 20%, tako da nemojte ocajavati
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.11.2012 19:51:00
|
|
|
|
ivekpivek
|
da tako nesto pomalo dok ne procuri ,mada ja imam jos vrlo malo nade kontam ako sam imala odnos prije 7 dana moze biti da se ugnjezduje plod ,sad cisto nema mi nista danas tokom dana se malo pojavilo i nema nista vise ,ja cekam sta ce biti ,malo sam tuzna
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.11.2012 20:08:28
|
|
|
|
Sonreir
|
Zato sam te i pitala kako ti krece M, ne zelim da dajem laznu nadu ali to stvarno moze biti i implantacija. Videces ukoliko vec sutra
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.11.2012 11:00:42
|
|
|
|
suncica2
|
devojke kad vec pricate o tom curkanju meni je danas 38dan ciklusa kad mi je kasnilo prva 2 dana nista me nije bolela,3i 4 cetvrti dan me boleo stomak al nista,5 i 6 dan opet nista,7 dan me stomak razvalio i odjednom mi je nesto krenulo,ja pogledam ono samo neka vodica i parce zuckasto roze prozirne sluzi i od tad je proslo 3 dana i jos nema
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.11.2012 11:33:36
|
|
|
|
mina@
|
draga suncice, pa uradi test ... kada sam ja ostala trudna imala sam sve simptome kao kad cu da dobijem , i to me bas, bas boleo stomak... prvog dana kasnjenja uradila sam test i naravno bio je ...posle nekih nedelju dana prestali su bolovi... drugi deo price je
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.11.2012 11:54:50
|
|
|
|
suncica2
|
bilo bi exstra da i meni bude tako,tj svim devojkama ovde koje cekaju
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.11.2012 12:31:50
|
|
|
|
ivekpivek
|
dosad nista stavila dnevni ako procuri ,sike nabrekle nista necurka ,zbunjena
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.11.2012 12:46:53
|
|
|
|
Yag
|
IZVORNA PORUKA: suncica2 devojke kad vec pricate o tom curkanju meni je danas 38dan ciklusa kad mi je kasnilo prva 2 dana nista me nije bolela,3i 4 cetvrti dan me boleo stomak al nista,5 i 6 dan opet nista,7 dan me stomak razvalio i odjednom mi je nesto krenulo,ja pogledam ono samo neka vodica i parce zuckasto roze prozirne sluzi i od tad je proslo 3 dana i jos nema pa koliko ti inace traju ciklusi zeno radi test
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.11.2012 13:02:46
|
|
|
|
Štetica
|
Suncice2 radi taj test,non stop virim na rr da vidim sta se sa tobom desava. Nestrpljiva sam kao da treba ja da ga radim a ne ti. Na 38-39dc mora da pokaze pa da je i onaj najeftiniji.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.11.2012 13:12:04
|
|
|
|
Leptiric123
|
Suncice zenoooo....radi test. Kod mene sve isto...samo me ledja ne bole vise...a stomak me ne boli nesto znacajno...sisice obicne...malkice vece mozda ali mozda...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.11.2012 13:50:45
|
|
|
|
suncica2
|
ako do ujutru ne dobijem onda ga ujutru radim a ciklusi pa zavisi od 27-30 dana,j2 puta mi je bio 35 dan al tad sam imala infekciju,i cistu i pojacan sekret a sad od toga nista nemam,joj devojke da znate samo kako sam na iglicama,vto mi pred nosom jos mesec dana pa treba da krenem sa bocama a ja jos ni kontracepciju nisam pocela da pijem ,definitivno moram da vidim sta je u pitsanju i daj boze da na vto i ne odem
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.11.2012 13:52:51
|
|
|
|
nata11
|
Suncice radi test pa da se veselimo
< Poruku je uredio nata11 -- 19.11.2012 13:53:57 >
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.11.2012 14:01:13
|
|
|
|
suncica2
|
ja bi prva preckrla od srece ,5 godina lecenja i da mi se tako nesto lepo desi i to pred sam postupak,uh ne bi bilo srecnije osobe od mene,hvala vam sto me hrabrite
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.11.2012 14:10:58
|
|
|
|
mina@
|
ma uradi taj test !!!!!!!!!!! Navijam za tebe i ujutru da nas obradujes sa
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.11.2012 15:04:57
|
|
|
|
ivekpivek
|
suncice zelim ti od srca ,pozuri kupuj test i radi ujutro i javljaj sto prije
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.11.2012 16:13:27
|
|
|
|
M2004
|
ivekpivek i suncica2 SUTRA RADITE TEST OBAVEZNO i da budu dve debele
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.11.2012 16:36:10
|
|
|
|
suncica2
|
test kupljen jos ujutru da potvrdimo
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.11.2012 16:39:25
|
|
|
|
M2004
|
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.11.2012 16:55:24
|
|
|
|
ivekpivek
|
daj boze odo ja u apoteku
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.11.2012 19:29:11
|
|
|
|
serpica
|
i ja sutra radim test ujutru rano
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.11.2012 19:49:52
|
|
|
|
17 joka
|
jako za puno
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
VodaSnelleDa li ste svojoj bebi, dok ste je dojili, a pre uvodjenja čvrste hrane, davali vodu?Pokušala sam, ali ju je odbijala (
37%)
Da i prihvatila ju je bez problema (
50%)
Ne, po savetu pedijatra (
13%)
Ukupan broj glasova: 164Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!