Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.11.2012 16:29:11
|
|
|
|
Leptiric123
|
mine hvala ne pokušavam dugo, ovo je prvi mesec... nadam se i poslednji... baš želim
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.11.2012 16:37:08
|
|
|
|
ivekpivek
|
i meni je prvi mjesec pravljenja,nakon 4godine opet
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.11.2012 16:38:50
|
|
|
|
Leptiric123
|
Meni prvi prvi hoću jednu malu lepu
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.11.2012 19:21:40
|
|
|
|
suncica2
|
leptiricu evo mene i ovde citam sta ste napisale,videla sam da komentarisete o grudima mene bas nesto kao da zara po njima i blago su naduvenene znam kako da opisem osecaj da li je svrab ili zaranje,nesto jeste
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.11.2012 19:37:47
|
|
|
|
Sonreir
|
Ivek, da li ti uvek krece tako M? Prvo malo tog sekreta pa tek kasnije prava M? Leptirko, sve su ti rekle zene na prethodnoj stranici I ja sam imala osecaj kao da cu dobiti kada sam bila trudna, i nedelju dana sam odbijala test da uradim jer sam toliko bila sigurna da cu dobiti, a od ostalih simptoma trudnoce nije bilo nista dok mi M nije kasnila 2 nedelje, tako da devojke trudne ste dok se ne dokaze suprotno I nemojte biti tuzne, znam da imate veliku zelju za bebicom, ali ne mora to biti bas prvi mesec, nije smak sveta. U idealnim uslovima izmedju parova potpuno zdravih uz pogodjene plodne dane sanse za trudnocu su samo 20%, tako da nemojte ocajavati
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.11.2012 19:51:00
|
|
|
|
ivekpivek
|
da tako nesto pomalo dok ne procuri ,mada ja imam jos vrlo malo nade kontam ako sam imala odnos prije 7 dana moze biti da se ugnjezduje plod ,sad cisto nema mi nista danas tokom dana se malo pojavilo i nema nista vise ,ja cekam sta ce biti ,malo sam tuzna
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.11.2012 20:08:28
|
|
|
|
Sonreir
|
Zato sam te i pitala kako ti krece M, ne zelim da dajem laznu nadu ali to stvarno moze biti i implantacija. Videces ukoliko vec sutra
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.11.2012 11:00:42
|
|
|
|
suncica2
|
devojke kad vec pricate o tom curkanju meni je danas 38dan ciklusa kad mi je kasnilo prva 2 dana nista me nije bolela,3i 4 cetvrti dan me boleo stomak al nista,5 i 6 dan opet nista,7 dan me stomak razvalio i odjednom mi je nesto krenulo,ja pogledam ono samo neka vodica i parce zuckasto roze prozirne sluzi i od tad je proslo 3 dana i jos nema
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.11.2012 11:33:36
|
|
|
|
mina@
|
draga suncice, pa uradi test ... kada sam ja ostala trudna imala sam sve simptome kao kad cu da dobijem , i to me bas, bas boleo stomak... prvog dana kasnjenja uradila sam test i naravno bio je ...posle nekih nedelju dana prestali su bolovi... drugi deo price je
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.11.2012 11:54:50
|
|
|
|
suncica2
|
bilo bi exstra da i meni bude tako,tj svim devojkama ovde koje cekaju
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.11.2012 12:31:50
|
|
|
|
ivekpivek
|
dosad nista stavila dnevni ako procuri ,sike nabrekle nista necurka ,zbunjena
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.11.2012 12:46:53
|
|
|
|
Yag
|
IZVORNA PORUKA: suncica2 devojke kad vec pricate o tom curkanju meni je danas 38dan ciklusa kad mi je kasnilo prva 2 dana nista me nije bolela,3i 4 cetvrti dan me boleo stomak al nista,5 i 6 dan opet nista,7 dan me stomak razvalio i odjednom mi je nesto krenulo,ja pogledam ono samo neka vodica i parce zuckasto roze prozirne sluzi i od tad je proslo 3 dana i jos nema pa koliko ti inace traju ciklusi zeno radi test
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.11.2012 13:02:46
|
|
|
|
Štetica
|
Suncice2 radi taj test,non stop virim na rr da vidim sta se sa tobom desava. Nestrpljiva sam kao da treba ja da ga radim a ne ti. Na 38-39dc mora da pokaze pa da je i onaj najeftiniji.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.11.2012 13:12:04
|
|
|
|
Leptiric123
|
Suncice zenoooo....radi test. Kod mene sve isto...samo me ledja ne bole vise...a stomak me ne boli nesto znacajno...sisice obicne...malkice vece mozda ali mozda...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.11.2012 13:50:45
|
|
|
|
suncica2
|
ako do ujutru ne dobijem onda ga ujutru radim a ciklusi pa zavisi od 27-30 dana,j2 puta mi je bio 35 dan al tad sam imala infekciju,i cistu i pojacan sekret a sad od toga nista nemam,joj devojke da znate samo kako sam na iglicama,vto mi pred nosom jos mesec dana pa treba da krenem sa bocama a ja jos ni kontracepciju nisam pocela da pijem ,definitivno moram da vidim sta je u pitsanju i daj boze da na vto i ne odem
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.11.2012 13:52:51
|
|
|
|
nata11
|
Suncice radi test pa da se veselimo
< Poruku je uredio nata11 -- 19.11.2012 13:53:57 >
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.11.2012 14:01:13
|
|
|
|
suncica2
|
ja bi prva preckrla od srece ,5 godina lecenja i da mi se tako nesto lepo desi i to pred sam postupak,uh ne bi bilo srecnije osobe od mene,hvala vam sto me hrabrite
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.11.2012 14:10:58
|
|
|
|
mina@
|
ma uradi taj test !!!!!!!!!!! Navijam za tebe i ujutru da nas obradujes sa
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.11.2012 15:04:57
|
|
|
|
ivekpivek
|
suncice zelim ti od srca ,pozuri kupuj test i radi ujutro i javljaj sto prije
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.11.2012 16:13:27
|
|
|
|
M2004
|
ivekpivek i suncica2 SUTRA RADITE TEST OBAVEZNO i da budu dve debele
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.11.2012 16:36:10
|
|
|
|
suncica2
|
test kupljen jos ujutru da potvrdimo
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.11.2012 16:39:25
|
|
|
|
M2004
|
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.11.2012 16:55:24
|
|
|
|
ivekpivek
|
daj boze odo ja u apoteku
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.11.2012 19:29:11
|
|
|
|
serpica
|
i ja sutra radim test ujutru rano
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.11.2012 19:49:52
|
|
|
|
17 joka
|
jako za puno
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?