|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće II deo
16.11.2012 14:38:54   
Leptiric123
I ja to imam...i na sve to od o me bole ledja ne prestaju...user posted image

(odgovor članu ivekpivek)
Direktna veza do poruke: 1901
16.11.2012 14:45:22   
Sonreir
Ima li nesto sto nemas? user posted image Salim se, mila, nemoj se ljutiti, ti znas da ja tebe puno volimmmmmmmm user posted image

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 1902
16.11.2012 14:49:34   
Leptiric123
Son na tebe da se ljutim? user posted image nikada

IMA male su mi sisice user posted image i ne bole, ne svrbe, ja češem al dzabe...user posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1903
16.11.2012 14:54:54   
Sonreir
I moje su male user posted image Tu izgleda nema leka user posted image Ajde sad malo da ti jos malo pomutim psihu - i Dača je kukala kako nema nista tog meseca jer su joj sise nekako izduvane, prazne, nisu nabrekle kao obicno, pa onda bam 2 crte na testu, a drugi primer sam ja - od pocetka do kraja trudnoce ni jednom me grudi nisu niti zabolele niti zasvrbele, tek sam osetila sta je bol kada sam pokusala da podojim svoje alavo dete. Malo su mi grudi porasle u toku kasnije trudnoce, ali nista posebno. Eto ti sad jos jedan simptom za koji si mislila da nije simptom user posted image

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

Direktna veza do poruke: 1904
16.11.2012 15:03:47   
Leptiric123
user posted image pa meni su sumnjive jer bole pred m...

E a ja imam nenormalne padove šećera, počnem da se tresem cela i unervozim se, obuzme me vrućina, onda plačem user posted image

Inače ja sam u depresiji zbog sisica uvek sam imala najveće u društvu, baš sam bila riba, dok se nisam zaljubila i prestala da pijem kontracepciju...skroz su se samnjile, manje nego pre uzimanja kontracepcije...user posted image
pre nekoliko dana sam molila drugaricu da nabudzimo sise za izlazak nečim user posted image bas mi je bzvz sad

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1905
16.11.2012 15:32:18   
ivekpivek
i moje su maleeeeeeeeuser posted image ,nabreknutee ,malo bolne

Direktna veza do poruke: 1906
17.11.2012 17:27:36   
ivekpivek
kod mene sve isto user posted image user posted image nema ,cekam ,kakvo je kod tebe stanje leptiricu kad ces raditi test

Direktna veza do poruke: 1907
17.11.2012 19:44:02   
Leptiric123
Ivek isto...ja cekam sredu da vidim dal ce doci m...
Imam pritisak u donjem delu stomaka...i sve ono sto sam pisala...:-)

Direktna veza do poruke: 1908
17.11.2012 22:26:20   
ivekpivek
ja cu opet uraditi test za dva tri dana ako dotad nedobijemuser posted image user posted image ,valjda necu ,cak mi se cini da mi je donji dio stomaka ispod pupka jos nize malo kao napuvan ,neznam kako da se izrazim ,i sve ostalo kao sto sam do sad pisala

Direktna veza do poruke: 1909
18.11.2012 8:20:12   
ivekpivek
user posted image dobro jutro zene kakvo je danas stanje,meni jutros sike dobro nekako pune pod rukom ,nemauser posted image user posted image ,

Direktna veza do poruke: 1910
18.11.2012 13:29:15   
Leptiric123
Ivek mene polako napušta nada user posted image boli me stomak kao da ću dobiti u sredu ako ne i pre user posted image

Direktna veza do poruke: 1911
18.11.2012 14:16:47   
ivekpivek
user posted image user posted image sve su prilike da cu dobiti user posted image user posted image user posted image maloprije na gacicama kapiljica roza boje kao kad tebas dobiti ,tako nesto gubim nadu ,ljuta sam user posted image ,zivcana ,razocarana javim ako bude promjena user posted image

Direktna veza do poruke: 1912
18.11.2012 14:41:45   
Leptiric123
Ivek user posted image ja gubim nadu...ali dok ne vidim user posted image dobro je...

Direktna veza do poruke: 1913
18.11.2012 14:58:26   
ivekpivek
drzim ti finge bar ti ugledaj user posted image ,sad na gacicama nista mada mislim da cu dobitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1914
18.11.2012 15:12:10   
serpica
Leptirko,ivek nema dobijanja do petka onda radimo test a tek onda cemo da placemo ( ne daj Boze ) zato sad samo pozitivno,
i mene boli stomak cas ostri bolovi,cas tupi nisko dole,ni grudi mi nisu velike ni bolne samo neko strujanje osecam kroz njih,ali ne gubim nadu...

Direktna veza do poruke: 1915
18.11.2012 15:16:08   
Leptiric123
Serpice tako i ja...user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1916
18.11.2012 15:36:05   
serpica
Ajd,ajd nema plakanja...da nam petak bude srecan dan!!!
Evo meni muka sad...user posted image

Direktna veza do poruke: 1917
18.11.2012 15:47:25   
new nick

IZVORNA PORUKA: Leptiric123

Ivek mene polako napušta nada user posted image boli me stomak kao da ću dobiti u sredu ako ne i pre user posted image

Leptiricu, mene je celu prethodnu trudnocu boleo stomak kao da cu dobiti, svaki cas sam trcala u toalet da proverim. I znas sta, nikad nisam bila sigurnija da cu dobitiuser posted image , nego kad sam bila user posted image
Shvatila sam, posle svega, da ustvari pravih simptoma trudnoce nema! Svi se mogu tumaciti i kao jedno i kao drugo, barem je kod mene bilo tako. Jedino sto se razlikovalo je to sto sam imala odvratni metalni ukus u ustima nekoliko dana posle zaceca. user posted image

Ex Cicko

Direktna veza do poruke: 1918
18.11.2012 15:57:12   
Leptiric123
New nick hvala što si me malo utešila...

Ja sam malopre osetila nešto jako čudno, tj čudan bol u stomaku kada sam podigla neku stolicu user posted image valjda nisam ništa zabrljala...

(odgovor članu new nick)
Direktna veza do poruke: 1919
18.11.2012 16:04:50   
new nick

New nick hvala što si me malo utešila...

Ja sam malopre osetila nešto jako čudno, tj čudan bol u stomaku kada sam podigla neku stolicu user posted image valjda nisam ništa zabrljala...

Opusti se, ja mislim da ovako rano ne mozes nista poremetiti, ali ipak budi pazljivija.user posted image

Ex Cicko

Direktna veza do poruke: 1920
18.11.2012 16:06:40   
Leptiric123
Hvala ti već me je uhvatila panika user posted image totalno sam izgubila iz vida mogućnost da mozda imam user posted image

ja glupava...tako želim da ne dobijem user posted image

(odgovor članu new nick)
Direktna veza do poruke: 1921
18.11.2012 16:09:32   
ivekpivek
ja neznam sta vise da mislim user posted image ,pomalo gubim nadu a bila sam tako optimisticnauser posted image

Direktna veza do poruke: 1922
18.11.2012 16:13:35   
new nick
Cure, kakve su to sad negativne misli?! user posted image
Hajde lepo glave gore i cekamo user posted image
user posted image

Ex Cicko

Direktna veza do poruke: 1923
18.11.2012 16:13:51   
mine
Dragi leptirko,

ja cu ti ispricati moju pricu kada sam tek krenula sa "pravljenjem" bebe.
Toliko sam krenula da osluskujem svoje telo misleci da ce se vec prvi dan desavati cudo, da cu jednostavno znati.
Prestala da zivim jer stalno mi bilo u glavi "Ne mogu sad ovo, sta ako sam trudna". sta ako sam, sta ako sam.
Sve u svemu za prvih 6 meseci sam videla da cu poludeti i da moram ziveti.
da treba i da trcim i da popijem i da plivam i da planinarim i podignem neko dete u narucje, i pokisnem, i popijem lek....
Ne znam koliko pokusavas, nadam se kratko i da ce na tome i ostati.user posted image

Hvala ti već me je uhvatila panika user posted image totalno sam izgubila iz vida mogućnost da mozda imam user posted image

ja glupava...tako želim da ne dobijem user posted image

Direktna veza do poruke: 1924
18.11.2012 16:23:26   
new nick
user posted image

Ex Cicko

(odgovor članu mine)
Direktna veza do poruke: 1925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here