Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 24.9.2012 12:26:15
|
|
|
|
sanjalica978
|
Prvo da vas sve pozdravim, ja sam nova ovde, a i nova mlada Nije da sam opterecena uopste, treba da dobijem 29.09. Inace su mi redovni ciklusi 28 dana, ali meni sve ovo nesto prilicno cudno. Nekako se ja osecam cudno, krsta me rasturaju, probudim se koliko me bole, stomak ziga, i pored moje neredovne stolice sad mi je katastrofa. Vec dva dana uvece samo osetim mucninu, a kad prodje mogu da jedem kao prasence. Pojavi mi se i vrtoglavica onako na par sekundi. Grudi napete, zabole povremeno, a bradavice kao da su stalno u frizideru Kad da uzmem test da uradim? Sve mislim da mi se to pricinjava, ali ja se osecam drugacije, ne mogu sebe da prepoznam. Mnogo sam neznija, ne znam, to stvarno je tesko za opisati. Mozda su to samo hormoni malo podivljali. Sta mislite?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 24.9.2012 12:33:15
|
|
|
|
Leptiric123
|
Sanjalice...sacekaj da ti zakasni tad je najsigurnije...:-) Zelim ti
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 26.9.2012 21:19:03
|
|
|
|
AppleD
|
I ja sam nova!:) Pozdrav svima! i ja kazem isto ...da sacekas.Meni kasni 3dana ...imam osecaj kao da cu da dobijem ali jos nista,malo me boli stomak kao pred menstruaciju....i grudi.Ja se nadam da necu dobiti:) par puta smo pokusavali ali nista...valjda cemo sad imati srece:)
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 27.9.2012 22:57:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Pozdrav svima. I ja sam nova ovde. Da ne bih previše skretala s teme, preći ću odmah na stvar. Pre nepuna tri meseca, primetila sam da mi je stomak malo porastao (da ne bude zabune - dragi i ja dugo već radimo na bebi ;-) ). Ciklus mi i sad redovno dolazi na 25.-26. dan mada ova tri meseca traje 2 do 3 dana (umesto onih redovnih 5-6) i vrlo je oskudan, kao i bolovi (koji su do tad bili jaki taj neki prvi dan). Stvar je u tome što ja nema nijedan simptom trudnoće, osim povremeno nekakvih "lelujanja" u glavi i ovog stomaka, koji je stalno "naduven". Ujutru malo splasne, ali posle pola sata opet je tu, i mogu ga komotno "nosati" u rukama. Ja nikako da se nakanim da odem kod dr. sve danas-sutra, posle ciklusa... a i diskretno mi je rekla da ne dolazim dok ciklus ne izostane. Malo me je strah da uradim test- da se ne bih razočarala - a trbuh i dalje tu. E onda bi mi tek svašta padalo na pamet. Ja sad čekam sledeću nedelju, da vidim kako će se odvijati situacija, a do tada Vas molim da mi neko odgovori ukoliko je imao slična iskustva ili bar da neki pametan savet ili reči utehe. Pozdrav i Hvala.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 27.9.2012 22:57:45
|
|
|
|
Leptiric123
|
Apple navijam
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 27.9.2012 23:30:57
|
|
|
|
Leptiric123
|
Hehehe mozda spadas u fenomen " nisu znale da su trudnw" a kad mislis uraditi test, kad se porodis? Trebalo bi da odes kod dr ili uradis test jer ako si trudna moras mnoge stvari promeniti u svom ponasanju prema sebi samoj...tako da mojti je savet sto pre saznaj sta je...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 28.9.2012 7:19:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Hehe, pa najbolje bi bilo tako nekako. Ma ja živim "zdravim životom" pa s te strane ne brinem. Inače, jednom sam negde pročitala "Ako pokušavate da ostanete u drugom stanju, razmišljajte kao da ste već trudni", a ja malo preterujem pa kažem "Trudna sam dok se ne dokaže suprotno". Ma idem ja dr.ici sledeće nedelje, ne verujem ja tim testovima ništa, imam loša iskustva, nego valja preživeti vikend ;-) . A tebi Leptiriću svakako veliko hvala.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 7.10.2012 13:52:06
|
|
|
|
ninanica
|
Ja ne znam sta je sa mnom..Sutra bi trebalo da dodje , a ja nikakvih simptoma osim sto ujedam od nervoze.. Da nije to dobar znak za ..
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 20.10.2012 19:10:11
|
|
|
|
MirjanaP
|
Imam jedno pitanj, citala sam sve na ovu temu, ali nisam nigde nasla pravi odgovor... Zanima me postoji li neka zena koja je zatrudnela 5-6 dana pred menstruaciju i dobila istu na vreme??? ja sam imala odnose sa deckom 6 dana pred menstruaciju svaki dan bez zastite, zatim sam dobila, ali mi se posle iste nastavila mucnina i nekakva malaksalost, nervoza, ali me grudi ne bole... Postoji li ikakva mogucnost trudnoce?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 20.10.2012 19:11:36
|
|
|
|
Verolina
|
uradi test ili betu i bices sigurna. Moguce je to o cemu ti govoris, ali u takvom ciklusu nema ugrusaka i manje ide.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 20.10.2012 20:04:55
|
|
|
|
MirjanaP
|
Sada sam jos vise pocela da razmisljam, ne secam se da sam imala ikakvih ugrusaka ovog meseca ... mada ne verujem da jesam, jer me ne bole grudi uopste... samo donji deo ledja i imam temperaturu 37.2
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 20.10.2012 20:18:24
|
|
|
|
Leptiric123
|
Mirjana to mogu biti simptomi trudnoce....cak i temperatura...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 23.10.2012 16:19:40
|
|
|
|
plačljiva
|
Da li grudi više bole u PMS-u ili u početku trudnoće
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 31.10.2012 22:46:53
|
|
|
|
magnetic
|
Mene je bolelo vise u trudnoci.
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 7.11.2012 15:16:01
|
|
|
|
Leptiric123
|
Sta da očekjuem od simptoma prvih? mislim na ono roze sekret i to...kad to treba da se pojavi ako je došlo do ?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 7.11.2012 15:24:46
|
|
|
|
Meisje
|
joj leptiric teze pitanje nisi mogla da postavis..u principu treba da ti bude sve kao da dolazi vestica a nje nema...znaci i boluckanja i nadutost i grudi...srecno
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 7.11.2012 15:53:17
|
|
|
|
Leptiric123
|
hehe hvala...a ono što kaže Mod da mi kosa pozeleni? to nema ? hehe šalim se...jedva čekam kraj ciklusa...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 7.11.2012 19:18:23
|
|
|
|
Sonreir
|
Leptiric, svaka cast onome ko uspe da ti odgovori na pitanje Ja mislim da to ne bih znala da ti kazem ni da sam bila trudna 15 puta Nazalost nema nekog tako ociglednog simptoma (npr. da ti kosa pozeleni) pa da odmah znas da si trudna pre izostajanja M. Pravilo je da nema pravila - cak i kod iste zene moze svaka trudnoca biti razlicita
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.11.2012 15:04:15
|
|
|
|
Leptiric123
|
Son vidim ja da će ova tema opet biti aktivna jako
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.11.2012 16:02:34
|
|
|
|
Leptiric123
|
Plače mi se, smeta mi gledanje u monitor, svetla i boje mi smetaju, nije mi muka ali osećam se kao da me nešto davi, bole leđa, jajnici probadaju...ššš mi se svaki čas, izašle su mi bubuljice po licu i dekolteu, grudi mi nisu narasle ali su mi mozda malkice čudne...ili ću dobiti pre vremena ili sam u nekom "stanju"...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.11.2012 20:32:55
|
|
|
|
ivekpivek
|
cao zene evo i mene nove na forumu ,nakon 2trudnoce idem na trecu ,sutra bi po pravilu trebala dobiti al nadam se da necuu ,osluskujem svoje tijelo daje li mi kakve znakove trudnoce al prve dvije su mi bile totalno razlicite e sad naduta sam uzasno boluckaju me leda cas lijava strana cas desna ,piskim vise nego prije ,grudi su mi nabrekle al nebole sve to mogu biti simptomi i pred menzis i trudnoce tako da sam u mislima jesam li nisam li trudna sutra cu otici kupiti test ako nedobijem ,nadam se da necu i uradicu ga prekosutra prvim mlazom jutarnjeg urina,sta vi kazete dali se ikom ovo isto desavalo i da je nakraju bio trudan,kako ovo udara na psihu .biti il nebiti
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.11.2012 20:36:29
|
|
|
|
Sonreir
|
Ja ti ne mogu puno pomoci, moja prva trudnoca je bila bez simptoma dok dr nije potvrdio trudnocu na uz. I sama si rekla da su ti prve 2 trudnoce bile razlicite, pa onda shvatas da nema pravila. Koji su ti simptomi bili u prve dve trudnoce, da li su imale nesto zajednicko sto mozda i sada osecas?
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.11.2012 20:48:02
|
|
|
|
Leptiric123
|
Ivek i ja imam bolove u ledjima samo, i puno mi se ide do wc...baš puno... nadamo se nečemu lepom, mene bi malo iznenadilo...jer se nisam pretrgla od truda.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.11.2012 20:58:32
|
|
|
|
ivekpivek
|
joj nemogu se bas sjetiti jedno sam rodila prije 5ipo god a drugo prije 3god ,mislim da su me grudi bolile a sad ne,sad su samo nabrekle pune nekako ,i bila sam umorna spavalo mi se al ja bi sacekala 5dana da mi kasni i uradila test al sad nemogu cekati ,nestrpljiva sam ,ovo je prvi mj da smo poceli ici na ,mozda je i uzbudenje ,bas sam nestrpljiva necekam ni dana vise sutra ga kupujem i prekosutra radim,imam 2 sina prizeljkujem curu zato i idem na trece valjda ce mi je bog dati nakon 2prekrasna momcica ,boze pomozi
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.11.2012 21:04:44
|
|
|
|
ivekpivek
|
al opet nije bitno prvo mi je nek se rodi zivo i zdravoo,,,eeee moj leptiricu ja sam ovaj mjesec taaaaaaako bila aktivnaa ,da se nadam al opet ko ce to znati jesmo li potrefili cak sam i majbe baby koristilaa al ko ce to znati ,stomak mi je napuvan uff obukla haljinicu danas uvlacim ga nemogu ga uvuci koliko je napet ,svim vam zelim
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?