|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće II deo
6.9.2012 23:58:36   
degu
hehehe e nek te i sad strefi takav "stomačni" virus user posted image
Navijamo za trudničku T sutra user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu MalenaMumka)
Direktna veza do poruke: 1826
7.9.2012 0:01:08   
MalenaMumka
user posted image Hvala, javljam rezultat user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1827
7.9.2012 12:09:37   
MalenaMumka
Dobro jutro svima i od mene. Jutros sam mjerila BT 36,4 user posted image  Imam bol u stomaku kao da cu svakog casa dobiti, mada je jos rano. A, mozda i nije, danas mi je 25 dc, a dobijam 26 - 28 user posted image  Ne znam sta da mislim user posted image

Direktna veza do poruke: 1828
7.9.2012 13:20:30   
Jole84
Malena a kolika ti je T bila ovih dana,ako nisi pratila ceo mesec i ako nije ujutru,onda je to nedovoljan parametar da bi ti iko reko da li je dobro ili nije.
Meni je recimo to baš niska i veštica stigne brzo.
izvini ne bih da budem gruba a ni da ti dajem lažnu nadu,a taj osećaj u stomaku i može i ne mora ništa da znači.
Želim ti puno sreće user posted image
i što manje opterećenja.

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

Direktna veza do poruke: 1829
7.9.2012 13:55:33   
MalenaMumka
Nisam bas pratila bazalnu temepraturu ovog mjesec, ne znam puno o tome, jedino sto znam je da mi je normalna tempeartura prilicno niska 35,9 - 36,1. Od utorka sam imala povisenu temperaturu 36,8 - 37,5, a jutros sam obavila mjerenje ispod jezika i 36,4

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1830
15.9.2012 10:58:10   
Minja23
Drage novopecene trudnice i buduce mame,
nije me dugo bilo na forumu,ali sam na brzinu procitala postove unazad i tako sam srecna zbog vas!Svim trudnicama cestitam i zelim laku trudnocu(a i porodjaj kad dodje vreme za to).Uzivajte u blagoslovenom stanju! user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1831
19.9.2012 22:59:30   
Leptiric123
Hmmmm...
Evo mene sa novim tripovima...
Naime,kasni mi 9 dana, grudi su mi se uvecale ali ne bole, stomak mi je nadut a posle jela je nadut i bolan bas na pritisk....jajnici me ubise naizmenicno...ali nemam osecaj kao da cu dobiti. Imala sam 2-3 dana sekret kao vodu bukvalno,pa onda nekoliko dana gusci...pa onaj beli suvi trag....ne znam vise.Ne pije mi se vocni jogurt tj bljak mi je pomisao iako ga obozavam...ponekad mi smeta miris cigara,ali samo ponekad a onda mohu da pusim,par puza mj je uveve bilo.muka....
Sta vi mislite?
Inace imala s policisticne jajnike,vise od tri godine pila pilule za kontracepciju,ovo je cetvrti mesec da ih ne pijem.
Radila sma test drugi dan po izostanku m...negativan je...ali sad negde videh da sindrom policisticnih jajnika moue uticati na pokazivanje bete u mokraci.....
Ima li neka od vas misljenje o ovome? user posted image

(odgovor članu Minja23)
Direktna veza do poruke: 1832
19.9.2012 23:03:58   
Leptiric123
I samo bih spavala...sto nije cudno,ali bas sam malksala i pospana stalno stalno...

(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 1833
20.9.2012 23:25:42   
17 joka
user posted image lepi simptomi,mogu biti i nebiti najbitnije je da uradiš test ili betu i saznas da se više nemučiš
navijam zauser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

Direktna veza do poruke: 1834
20.9.2012 23:30:16   
Leptiric123
Radila sam drugi dan po izostanku i negativan je....sad cu uraditi opet sutra prekosutra...pa kod dr svakako moram je je vec dugo nema....a onda i betu ako bude trebalo....

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1835
24.9.2012 10:19:08   
J@n@
Leptiricu,drzim palceve da bude treca sreca-user posted image !Ja 02.10. radim test ili vadim betu-ko ce toliko ceeekaaatiiiii....user posted image

Direktna veza do poruke: 1836
24.9.2012 10:39:25   
daca77
J@no, Leptiric, navijam jakooouser posted image

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 1837
24.9.2012 10:58:41   
Leptiric123
Hvala Daco...Jano navijam za user posted image
Ja cu verovatno sutra test opet...:-)

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1838
24.9.2012 11:07:18   
twinss
Leptiric, nemoj da se obeshrabris evo ja sam primer da su mi svi testovi bili negativni a trudnoca mi je otkrivena 6+1 nedelja. Znaci kasnila mi je vise od dve nedelje i nisam verovala da sam trudna mislila sam hormonski poremecaj...samao opusteno i pozitivno. zelim ti user posted image i naravno user posted image i svima ovde koju cekaju. verujte u cuda ! user posted image

Direktna veza do poruke: 1839
24.9.2012 11:22:08   
Leptiric123
Twins jako si me obradovala...
Ja trudnocu nisam planirala...ali mi smo muckali i to doooobro svaki dan osim ta dva tri na sredini ciklusa....i znas sta tek kada mi je test bio negativan shvatila sam da u stavari zelim da je pozitivan...i kada je drugi pokazao negativno otisla sam na ziurku uvece uzela vino i zapalila cigaru i kontam ma test laze ne mogu to raditi ako ima bebe...:-)
Ja se stvarno osecam jako cudno...pokusavam sebe da ubedim da tripujem simptome...ali tu su stvarno....
:-)

(odgovor članu twinss)
Direktna veza do poruke: 1840
24.9.2012 11:26:00   
Olga75
Leptiric , najsigurnije je da uradis betu iz krvi pa ces videti a testovi mogu biti lazno negativni ako se urade prerano ili ako mozda nisu " ispravni " ili stajaznam

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 1841
24.9.2012 11:33:41   
Leptiric123
Hvala na savetu Olga...:-) To i planiram ali bih prvo kod dr...a i cekam dragog nije tu...
Twins da li si mozda imala PCOS pre te trudnoce?

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1842
24.9.2012 11:44:22   
twinss
ja sam vam posebni slucaj user posted image nema sta nemam ! imala sam i policisticne jajnike i pored toga endometriozu, obilnu i bolnu i neredovnu. user posted image mislim da taj trudnicki hormon kod mene nije mogao da se ocita na testu, ne znam zasto. nemoj da brines zbog piva i vina. ja sam pila dobro nisam se komirala ali sam pila user posted image i brufen sam cak popila jedan, pa malo kasnije i bensedin i tako pa mi nista nije bilo. u testove ne verujem nakupovala se od najskupljih do jeftiniji i uvek negativno. kad mi je dr potvrdio konacno zamolila sam da mi odstampa slicicu od ultrazvuka jer nemam nijednu potvrdu da sam trudna user posted image

Direktna veza do poruke: 1843
24.9.2012 11:51:17   
Leptiric123
Twinss procitala dam da kod policisticnih jajnika nece uvek da se ocita beta iz urina...samo sk mi potvrdila tu informaciju....
Ja vec tri dana imam blage mucnine, ali ne da povratim nego samo ono da me nervira...juce sam jela fantasticnu kombinaciju sarmu i sendvic istovremeno...tako da ako nisam trudna u ludnicu idem...hehehe
Ja sam imala pcos ali sam navodno izlecila tako je receno u junu...videcemo...:-)
Ja sam imala i virus...odmah posle m prosle pa ke mozda zato o zakasnila...:-)
Akupicu jos jedan test da se ne zabrinu u apoteci sto me nema...:-)

(odgovor članu twinss)
Direktna veza do poruke: 1844
24.9.2012 11:57:21   
twinss
ja milsim da je to to user posted image tako i meni bilo. imala sam mucnine do dan danas, napade gladi uvece ali slatko nista nisam jela kao pred user posted image . nemoguce da ti toliko dugo kasni, bar meni nije. najvise mi je kasnilo 5-6 dana. jel ti i ranije nekad toliko dugo kasnilo? ako smema da pitam koliko imas god? user posted image

Direktna veza do poruke: 1845
24.9.2012 12:04:56   
Leptiric123
24 godine. Pa nije, ali sam bila zbog pcos na kontraceptivnim pilulama 3,5 godine, i nesto mi je padao nivo nekog hormina akog nisam sigurna...zakasnilo mi je prosli mesec 8 dana...
Ali se nisam ni priblizno ovako osecala...
Sad sam bila jako naduta par dana pa splasnula...non stop me jajbici boluckaju i kao da immlam neku tezinu
..popodne me bolu kao da cu svqkog trena dobiti ali nista...i tako je od dva dana pre nego sto sam trebala dobiti znaci 16 ukupno...
Placljiva sam, ali takva sam i u pms-u...

(odgovor članu twinss)
Direktna veza do poruke: 1846
24.9.2012 12:07:14   
Olga75
da e ponovim , svi ti simptomi manje - vise ali kad uradis betu bices sigurna a rezultati su brzo gotovi
mislim ok da cekas termin kod dr ali ovo mozes da uradis u bilo kojoj lab bez uputa i da vec sutra ujutru znas na cemu si

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 1847
24.9.2012 12:14:33   
Leptiric123
Olga znam...sad bih ja isla...ali beta je 100% tacna...ako ima user posted image volela bih da to saznam zajedno sa dragim...a on sad nije tu...
Taman mi dr pada kad on dodje...a test kakav god da bude mora se potruditi...ukratko volela bih da konacan rezultat saznam zajedno sa njim :-)

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1848
24.9.2012 12:15:36   
twinss
uh mlada si user posted image ja imam 32 a da sam znala ranije pre bih krenula u akciju user posted image
mene nisu boleli jajnici i to mi je bilo malo cudno jer me pred menstruaciju uvek bole ali zato su me bolela krsta ludacki i ledja.
ti si isti slucaj kao moja koleginica. ima 24god, dugo pila tablete kontracep. zbog pcos i cim je prestala drugi mesec trudna, a rekli joj da ce teze zatrudneti.
ja sam jedino vadila progesteron 21 dan ciklusa i antimilerov hormon da vidim kad cu u menopauzu tj da li imam jajnih celija.

Direktna veza do poruke: 1849
24.9.2012 12:26:06   
Leptiric123
Twins to su i meni rekli...ja mislim da je meni padao nivo progesterona (ako sam dobro napisala) ....
A jajnici se nisu videli od cisti, jos je jedan uvecan, materica pimerena na stranu od neke upale...
I kao postoji velika mogucnost da mi se moze desiti vanmatericna...a da pozurim samprvom t bar do 25. godine...
Tako da...ko zna sta mi je...ili t ili upala...da je pms nema trika mnogo je dugo i skroz je drugacije...
Ponekad me bole ruke i noge kao da sam kopala u rudniku...

(odgovor članu twinss)
Direktna veza do poruke: 1850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here