|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće II deo
3.9.2012 20:54:41   
Maslacak15
Temperatura je jako jako dobar parametar, mozda i najbolji ali nazalost ne za sve zene. Slazem se da je navlakusa i cesto se drzi do samog kraja relativno visoko. Ali ja sam od onih takozvanih trofaznih. Znaci kad se posle implantacije popne jos vise. Tako je bilo oba puta i tako sam znala da sam zatrudnela i pre nego sto mi je kasnilo. od 13 og dana posle ovulacije umesto da bude 36,7 ili 36,8 kao obicno u trudnickim ciklusima bila je 37,0 pa i 37,1. I ostajala tako visoko danima tj nedeljama. Za mene je bila vrlo pouzdan simptom. Ali jesam se bezbroj puta pre toga razocarala mereci 36,7 na 14 dpo sto je relativno visoka temperatura a user posted image se pojavi koliko za par sati.....

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1801
3.9.2012 21:54:35   
Meisje
Да,има случајева да падне пред вештицу а да ипак буде трудноћа, и још свакакве комбинације али ипак је то ретко. Мени је увек све по ПС-у тако да нема места за триповање.. А сви остали симптоми мислим да су индивидуални..

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1802
4.9.2012 8:11:53   
masa masa
da li temperatura onda moze da padne ispod crte a da se ipak desi trudnoca?Meni je bila povisenai danas pad, muka mi je, bolucka me stomak , talasi vrucine, sve mi vuce na user posted image , jaoj samo kad ne bi dosla

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1803
4.9.2012 8:40:40   
Zebica
Cao devojke..Evo da vam ukratko ispricam, moj slucaj...Temperaturu nisam pratila pa ne bih mogla reci da li je to kod mene bio siguran pokazatelj trudnoce...Od svih simptoma koje imam mnogi se mogu protumaciti kao PMS,a i bila sam na moru, pa sam ipak sacekala sa testiranjem i sl..Meni je najsigurniji pokazatelj bio izostanak user posted image i to posle otprilike nedelju dana kasnjenja...Plus naravno trcanje u wc, napete grudi, gubitak apetita

(odgovor članu masa masa)
Direktna veza do poruke: 1804
4.9.2012 9:35:15   
Maslacak15
Maso,
U teoriji moze, svaki organizam je razlicit, ali mislim da se retko desava. Pad na samom kraju lutealne faze, narocito kontinuiran, ako je tokom dva dana je obicno znak da vestica stize.

(odgovor članu Zebica)
Direktna veza do poruke: 1805
4.9.2012 9:48:57   
masa masa
juce mi je bila visoka cak sam i po danu imala 37 a jutros pala naglo na 36 , stomak me boli, vrucina , pa zato pitam odjednom nagli pad i simptomi user posted image koja je trebala za3-4 dana

Direktna veza do poruke: 1806
4.9.2012 9:53:36   
Maslacak15
Uvek se meri ujutru direkt posle budjenja. Najbolje u krevetu jos.Tokom dana je normalno da poraste. Nezavisno od doba ciklusa popodnevna temperatura je uvek visa nego jutarnja.

(odgovor članu masa masa)
Direktna veza do poruke: 1807
4.9.2012 10:21:39   
Meisje
Машо ја сам видела случајеве да падне али се врати већ сутрадан,али баш да буде више дана ниска а да си трудна то нисам видела...

Direktna veza do poruke: 1808
4.9.2012 11:16:37   
masa masa
do juce mi je bila visoka , a jutros je niska.Merim cim progledam, i to digitalnim tomlomerom a cini mi se da i nije bas preciyan.recite mi da li se toplomet stavlja ispod jezika ili to nije vazno,?

Direktna veza do poruke: 1809
4.9.2012 11:19:20   
Ninnochka
Ehej cure :)
ja jos uvek nisam dobila...
Kao sto rekoh, test sam radila u vreme ocekivane user posted image i bio je negativan, ali od tada je proslo jos nedelju dana i nista.
Juce sam uradila Betu i danas idem po rezultate, pa ... videcemo.
Drzite mi palceveuser posted image

Ako ne bude nista, nego lazna uzbuna - i to je ok, jer sutra je novi dan user posted image
Veliki pozdrav za sve.

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1810
4.9.2012 11:22:56   
Meisje
Машо,испод језика. Бидећеш сутра шта ће бити..
Ниночка,држимо фиге,супер ти је ставuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ninnochka)
Direktna veza do poruke: 1811
5.9.2012 10:37:43   
Ninnochka
Dobro jutro svima,
moja Beta je pokazala da nema trudnoce. Znaci - idemo dalje!
Inace, imala sam sve zive tipicne i netipicne simptome da sam trudna...haha psiha je cudo.
Sad ostaje da vidim kad cu da dobijem, jer jos uvek nisam.

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1812
5.9.2012 11:30:51   
Meisje
user posted image идемо даље,нема ништа од падања у бедак!user posted image

(odgovor članu Ninnochka)
Direktna veza do poruke: 1813
5.9.2012 13:10:05   
windy
Juce sam radila betu i iznosi 11.000....e sada,ne znam vrednost od subote da bih uporedila...kao jos imam taj braonkasti sekret povremeno....u petak idem na uz da vide da li se cuje srce....

(odgovor članu Zebica)
Direktna veza do poruke: 1814
5.9.2012 18:51:25   
buba.marica
windy moja priča je ista kao tvoja i bila sma na tom ultra zvuku nakome smo uspeli da vidimo bebca i čujemo srce, a tako smos e plašili zbog krvarenja da će biti neki haos ...
Isto je krenulo braon par dana, zatim krvarenje kao da sam dobila user posted image i bolovi u donjem stomaku, krvarenje je stalo posle par sati, braon iscedak imam is ada (10-15 dana posle krvarenja) samo je sada jako svetliji i više liči na kremkasto braon sekret , pijem utrogestan 3x200 i imam ultra zvuk 12tog sada ...
Za sada se sve odvija sjajno BOGU HVALA i mislim da samo treba da s eopustiš, maziš stomačić i potpuno uživaš u svojoj trudnoći . Sve će biti super ... Moja bebica se tek videla u 7 nedelji do tada sam mislila da ću precrći ... Biće sve sjajno, čestitam od srca user posted image

(odgovor članu windy)
Direktna veza do poruke: 1815
6.9.2012 2:45:57   
17 joka
windy,čestitam draga,uzivaj sve ce biti super
buba marica i tebi mila sve čestitke

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu buba.marica)
Direktna veza do poruke: 1816
6.9.2012 6:27:00   
windy
Hvala JOKO, hvala BUBA MARICE........2.septembra mi je beta bila 5.602, a 4.septembra je bila 11.806.....jos uvek imam po malo braonkastog sekreta.....kao pred mc ili kao pri kraju mc.....nemam ama bas nikakve bolove,u petak idem na uz da vide da li se cuju otkucaji srca, tada ce biti punih 6 ned. nadam se da ce biti sve ok....

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1817
6.9.2012 9:21:04   
Jole84
Windy,bubamaricee čestitam user posted image želim vam laku trudnoću user posted image
Pridružite se trudnicama u prvom tromesečju,da podelite svoja razmišljanja user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu windy)
Direktna veza do poruke: 1818
6.9.2012 23:08:20   
MalenaMumka
Djevojke, evo mene sa mojim stvarnim ili umisljenim simptomima user posted image Da se ne bih ponavljala nadugacko i nasiroko, ukratko danas mi je bio 24 dc. Pored svih desavanja, koja su mozda simptomi, prethodna dva dana sam imala uzasnu glavobolju i temperaturu od 38 do 37,5, Danas nemam glavobolju, ali ni povisenu temperaturu (35,7 user posted image

Imam jako probadanje u jajnicima i danas sam imala gust bijeli sekret. Iy grudi je prestalo da izlazi mlijeko. Kakvo je vase misljenje, moze li ovo sve na nesto da ukazuje_

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1819
6.9.2012 23:14:46   
degu
Malena kako meriš T, podjezično ili potpazušno? Hm ako je bila 38 već mi više liči da si pokupila neki virus. Jesi li pila neke lekove? Čudno mi je da ti je pala na 35.7, to je baš malo. Možda si loše spavala, a možda treba da stigne user posted image user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu MalenaMumka)
Direktna veza do poruke: 1820
6.9.2012 23:17:31   
MalenaMumka
Greska u kucanju, trebalo je da stoji 36,8, umjesto 38. Potpazusno mjerim, a 35,7 je ya mene normalna temperatura, krece se obicno oko 35,9, maximum 36,1. Doduse, mjerila sam je uvece, ako se to racuna user posted image

< Poruku je uredio MalenaMumka -- 6.9.2012 23:19:11 >

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1821
6.9.2012 23:21:32   
degu
Računa se samo jutarnja T i to podjezična, ona je malo viša i tačnija od potpazušne. Izmeri ujutru čim otvoriš oči, pre ustajanja iz kreveta, ako bude opet niska moguće je da će user posted image

Direktna veza do poruke: 1822
6.9.2012 23:41:33   
MalenaMumka
Ujutru mjerim. Nadam se da necu dobiti. Imam jaka probadanja u jajnicima, bole me krsti, a imala sam i taj gusti bijeli iscjedak. Moze li to nesto da znaci?

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1823
6.9.2012 23:51:04   
degu
Sve može biti a ne mora user posted image
ta probadanja su žene već spominjale, eto ja ih nisam imala nikad, baš u šali govorim da ću znati da sam trudna kad budem imala žiganje u jajnicima i kad me bradavice budu pekle, to su dva najčešća simptoma. A beli iscedak, to je klasično za pms, ja ga bar uvek imam pred user posted image
teško je razlikovati pms od trudničkih simptoma, uglavnom se organizam ponaša isto do user posted image ili do njenog izostanka i tek onda kreću pravi simptomi.

Direktna veza do poruke: 1824
6.9.2012 23:55:17   
MalenaMumka
Znam. Kao da je prosla vjecnost, a ne tri godine od kada sam bila u drugom stanju. Tada nisam iscekivala, pa vjerovatno nisam ni registrovala previse simptome. Jedino sto znam je da su mi blage mucnine krenule jos prije izostanka ciklusa, zapamtila sam jer sam bila ubjedjena da imam stomacni virus user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here