|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće II deo
31.8.2012 10:09:10   
Zebica
Jole84user posted image ...Daco evo mogu ja da teuser posted image user posted image u prvo tromesecje...Ako smem user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1776
31.8.2012 18:25:17   
Leptiric123
Pozdrav svima! Ja sam kao clan nova na forumu a inace cesto krisom citam sve postove....Ovako, ja se bas i ne razum u simptome, jer u sustini ne pokusavam da dobij bebu, ali se u sebi nadam...znam da je ludo...user posted image
Poslednja M mi je kasnila deset dana, onda sam dobila nprmalno, sledecu teba da dobijem negde 10.09. poslednjih 4 dana imam temperaturu, sto ja mislimda je viruss, ali imam samo povisenu temperaturu nista drugo, uglavnom je 37,5 a nocu i ujutru ode do 38 - 38.5, prvi dan kada sam dobila tu temperaturu trebao je biti i prvi dan posle ovulacije, i sve me to ne bi istripovalo da sinoc nisam dobila uzasan bol u jajniku desnom, od cega me cela noga boli ne mogu se bas ispraviti ...a da bude josznimljivije jutros mi je bilo muka, i najodvratnija mi ke bila pasta za zube....
Inace imala sam i glavobolje poslednjih dana.I da naglasim da sam 3 godine pila pilule za kontracepciju koje ne pijem od jun, pa me malo i brine dal mi je tacan taj dan za O.
Sta vi mislite? user posted image

(odgovor članu Zebica)
Direktna veza do poruke: 1777
31.8.2012 19:52:18   
Zebica
Dobro dosla leptiric123...Ako zelis da budes sigurna mislim da ti nije kasno da odradis betu u laboratoriji cisto da vidis da li je vrednost porasla, ili babyrapid koji je prilicno osetljiv...

(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 1778
31.8.2012 20:10:04   
Leptiric123
Bolje vas nasla...:-)
Znam da nije kasno nego da nije rano? Ima jos 10 dana do ocekivame M?
Inace da, nateceni su mi kapci i osulo mi se celo lice...

(odgovor članu Zebica)
Direktna veza do poruke: 1779
1.9.2012 11:54:31   
Jole84
Rano je user posted image
O ti je tek prošla kako sam razumela? Baš je rano,sačekaj do 10og pa radi testić.
Puno sreće user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 1780
1.9.2012 12:41:57   
kvantna.cestica
Cao devojke,
Ja sam nova nova na forumu, tek danas sam pocela I da citam, a sumnjam da Sam mozda trudna. Kasni mi 10 Dana, kanim se da uradim test, al sve Kao cekam.
Recite mi, jel neka od vas prvi mesec trudnoce dobila blagu menstruaciju? Cula Sam da to I nije tako retka pojava.. prosli mesec Sam imala nesto
Sto ne bih ni nazvala pravim krvarenjem, pre Kao Malo jaci rozikasti sekret. Doduse drasticno sam promenila klimu I mislila da nije to razlog, Ali sad vise I nisam
Tako sigurna.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1781
1.9.2012 12:47:40   
17 joka
dobrodošla draga,uradi test već je vreme,nemaš šta više čekati ako toliko kasni sigurno test neće slagati a ja user posted image jako da ugledasuser posted image

pridruži nam se i na drugim temama.

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu kvantna.cestica)
Direktna veza do poruke: 1782
1.9.2012 19:25:50   
windy
Pozdrav svima...Nova sam ovde...Zadnju m sam imala 19.7.2012.....dobijam redovno , 18.8 sam uradila test i bile su user posted image ali je test crtica bila tek vidljiva......sacekala sam par dana i odradila test onda su se pokazale user posted image jako vidljive.......nezasticene odnose smo imali od 29.7 jer smo zeleli bebu user posted image po kalendaru ja sam 6+2 cesto idem u wc,nemam mucnine, grudi me bole,javio se i zatvor.....jedino sto imam neka sitna probadanja u donjem delu stomaka.....ne tako jaka ali slicno nesto kao pred m!

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1783
1.9.2012 22:25:32   
Celeste
Windy i ja sam nova user posted image dobrodosla i cestitam ti na tvojim crticama, koliko sam ja shvatila ta probadanja su normalna, zelim ti divnu trudnocu user posted image

(odgovor članu windy)
Direktna veza do poruke: 1784
1.9.2012 22:34:55   
MalenaMumka
Pomagajte. Vec sam, NA DRUGOJ TEMI, pricala o nekim cudnim stvarima koje sam eto tumacila kao eventualne simptome trudnoce, mada mi je tek 20 dc. Danas sam ostala skroz zbunjena i po malo uplasena Prije godinu sam prestala da dojim, a danas (bol u grudima i povremena napetost su prisutni vec danima) kad pritisnem bradavice izlazi kap bijelo'zute tecnosti nalik na mlijeko. Sve i da sam trudna za to je pre prerano, a dojenje sam prekinula prije godinu i od tada nisam imala mlijeko

(odgovor članu Celeste)
Direktna veza do poruke: 1785
1.9.2012 22:35:46   
degu
Windy, Celeste dobrodošle user posted image Windy čestitke i od mene user posted image i sad nas vuci sve sa sobom u prvo tromesečje. Pridružite nam se i na ostalim temama user posted image
MalenaMumka iskreno nadam se da će ti se neko još javiti, ja jedino što znam da se takav iscedak može pojaviti kod povišenog Prolaktina, mislim da je jako rano da bi to bio znak trudnoće user posted image

< Poruku je uredio degu -- 1.9.2012 22:37:37 >

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Celeste)
Direktna veza do poruke: 1786
1.9.2012 22:40:09   
MalenaMumka
Da, degu. I ja tako mislim, zato me dodatno i brine

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1787
1.9.2012 22:41:40   
Celeste
Hvala degu na dobrodoslici, uclanila sam se davno, al nekako sam jos bila daleko od te price user posted image sad konacno pocinjemo da radimo na bebi user posted image
a moram da priznam da sam dosta citala ovaj forum, mnogo mi se dopao.

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1788
1.9.2012 22:52:17   
degu
MalenaMumka jesi li radila nekad Prolaktin?
Nemoj da se brineš pre vremena, u svakom slučaju za sve postoji rešenje user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Celeste)
Direktna veza do poruke: 1789
1.9.2012 22:58:18   
bubulence

IZVORNA PORUKA: MalenaMumka

Pomagajte. Vec sam, NA DRUGOJ TEMI, pricala o nekim cudnim stvarima koje sam eto tumacila kao eventualne simptome trudnoce, mada mi je tek 20 dc. Danas sam ostala skroz zbunjena i po malo uplasena Prije godinu sam prestala da dojim, a danas (bol u grudima i povremena napetost su prisutni vec danima) kad pritisnem bradavice izlazi kap bijelo'zute tecnosti nalik na mlijeko. Sve i da sam trudna za to je pre prerano, a dojenje sam prekinula prije godinu i od tada nisam imala mlijeko

ja ne dojim 9 meseci i kada pritisnem bradavice ide mi mleko. cak i da si trudna ne bi ti vec sada krenulo mleko... probadanje u grudima kazu da je normalno cak i 2 god posle dojenja... ali ne kazem da trudnoca nije moguca...

(odgovor članu MalenaMumka)
Direktna veza do poruke: 1790
1.9.2012 23:27:10   
Jole84
Celeste dobrodošla i pridruži nam se i na ostalim temama user posted image
Windy čestitam,želim ti laku trudnoću user posted image
Malena baš kao što ti reče Degu,to se dešava kod povišenog prolaktina,meni se desilo kad mi je bio jako visok.Jesi li radila hormone skoro?

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1791
2.9.2012 1:44:54   
windy
Znas kako...prva mi je trudnoca i onda se samo cimam oko svake sitnice....samo da sve bude ok...povremeno mi se na papiru pojavi obojeni iscedak ali nemam neke jace bolove...

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1792
2.9.2012 9:01:38   
Štetica
Windy dobro dosla i da ti bude laka trudnoca,i naravno svaka cast sto ste uboli iz prve. Jesi li bila kod dr? To probadanje ima skoro svaka zena i moze da traje do 4-og meseca,a taj obojeni iscedak moze da bude i zbog niskog progesterona i onda se ukljucuje Utrogestan oralno ili vaginalno,tako da moj ti je savet da odes kod dr sto pre i da kazes sta se desava.

(odgovor članu windy)
Direktna veza do poruke: 1793
2.9.2012 11:30:06   
MalenaMumka
Nisam nikada provjeravala prolaktin. Sta moze biti uzrok povecanju_ Da li je moguce od trudnoce da dodje do promjene?

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1794
2.9.2012 19:14:38   
windy
taj iscedak je doveo do krvarenja.....celu noc sam provela u hitnoj....radili su sve analize, svi hormoni su ok,nema virusa, nema infekcija, nema upala, uz je ok, nije vanmatericna, beba je jos mala 5+2 po merenju, Bhcg je ok ali u utorak idem opet da vadim Bhcg da provere da li je ok....krvarenje je prestalo.....i ja nemam nikakve bolove, ustvari nisam ih ni imala...tako da videcemo u utorak da li napredujemo ili....user posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1795
3.9.2012 16:27:29   
masa masa
bolne grudi, boluckanje u stomaku, ziganje jajnika, da li  moraju da budu ovi simptomi kod trudnoce ili moze da prodje bez njih?sta je nekako najveci pokazatelj trudnoce?

(odgovor članu pilence83)
Direktna veza do poruke: 1796
3.9.2012 17:41:41   
Meisje
Температура!!! Ово остало је све ПМС који се после претвори у ТСuser posted image

(odgovor članu masa masa)
Direktna veza do poruke: 1797
3.9.2012 17:57:40   
Jole84
Imaš pravo Mei user posted image
smučili su mi se umišljeni TS,više neću da im pridajem značaj sve i da padam u nesvest user posted image
T je zakon user posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1798
3.9.2012 18:07:25   
masa masa
devojke, ovaj forum je super, iako se neznamo licno svi smo tu sa istim problemima i posto sam relativno nova na forumu svaki dan nesto novo naucim, bas vam hvala.Znaci T je jedini pokazatelj i bitno je da ne pada ispod crte

(odgovor članu Zebica)
Direktna veza do poruke: 1799
3.9.2012 20:40:09   
Meisje
Јоле,па будимо реални,сви симптоми пре дана оцекивене су ПМС. Тело још не зна да смо трудне а ми хоћемо да знамо..И Т је несигурна док весштица не изостане,јер је она повишена до последњег дана и тек онда падне,али док се год држи високо,има наде...user posted image
Маша,форум је супер,само уживај и учи,тако смо сви ми,једино што сад мислим да ми је боље да ништа не знам...user posted image

(odgovor članu masa masa)
Direktna veza do poruke: 1800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here