Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.7.2012 19:09:08
|
|
|
|
jelena8
|
Ovako nova sam na forumu i volela bih da cujem vase misljenje i savete imala sam vesticu 03.07.2012 i nezasticene odnose od 11og do 17 og a ciklusi mi traju 28-31 dan kako kad zelela bih da budem sa drugim detetom, a i stomak me sad boli kao da cu dobiti iako je ne ocekujem pre 03.08 a grudi samo ponekad zabole ocuuu sto pree hvala vam unapred na pomoci,A da imam neki belkast sekret onako pojacan
< Poruku je uredio jelena8 -- 18.7.2012 19:11:41 >
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.7.2012 19:42:23
|
|
|
|
Zebica
|
I nemoj da ga štediš
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.7.2012 21:19:49
|
|
|
|
buba m
|
Nova crtice dobrodošle i što pre ugledale !
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.7.2012 21:24:24
|
|
|
|
17 joka
|
da uskoro bude lepih vesti.
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.7.2012 23:08:54
|
|
|
|
Zebica
|
iz vaših prstića u Božije uši...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 26.7.2012 17:34:50
|
|
|
|
Ninnochka
|
Zdravo svima Totalno me zbunila moja menstruacija ovih dana ...naime, uvek dobijam na 28. dan, bez greske. Radimo na bebi vec skoro pola godine. Proslog meseca sam dobila na 21. dan. (05. jula), sada je ocekujem oko 02. avguista, ali.... pre 3 dana, znaci oko 23. jula mi je krenulo braonkasto, pa kao roze i opet svetlo braon, tako da sam opet pomislila da cu dobiti na 21. dan... ali sad evo nista. Imam neke simptome, ali ih uglavnom imam i u pms-u. Muka mi je, boluckaju me grudi, a pre dva dana me bas bolelo kao da cu svakog casa dobiti...i nista. Trebalo bi da sacekam bar do 02. avgusta da vidim hoce li mi doci na taj 28 dan, ali me zbunilo ovo sto se desavalo u poslednjih par dana. Moze li neko da pretpostavi sta bi to moglo biti. Znam, niste vidovite ali mozda je neko imao slicno iskustvo ili sta god. Da li bi trebalo da uradim test ili da sacekam jos malo? Sta mislite cure? Hvala i srecno svima
< Poruku je uredio Ninnochka -- 26.7.2012 17:36:34 >
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 27.7.2012 0:22:32
|
|
|
|
Jole84
|
Ninočka dobrodošla,i pridruži nam se i na ostalim temama Možda je implantacija,obično je oko 7 dana posle oplodnje..navijam da je to Sačekaj još neki dan,makar do 28. kad treba ciklus da NE stigne,pa onda testić
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 27.7.2012 15:25:02
|
|
|
|
Zebica
|
Nninočka budući da si jedna od srećnica kojima tetka dolazi na 28 dana, verujem da ce biti . Baš kao što Jole84 reče sačekaj ipak avgust...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 28.7.2012 17:28:39
|
|
|
|
Ninnochka
|
Danas je 28. jul, uradila sam bebi test, za rano otkrivanje trudnoce i negativan je. Ide mi i dalje braonkasto nesto i jajnici me ponovo bole toliko da sam danas morala popiti Baralgin. Znam da nije upala, jer sam skoro bila kod svog ginekologa i sve je u redu. Moze biti da su mi se malo hormoni zbunili... U svakom slucaju, cekam da mi krene normalno i prodje, pa onda - nastavljamo dalje A bice i te dve crtice jednom, ja sam uverena u to.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 1.8.2012 16:07:58
|
|
|
|
masa masa
|
ja treba da dobijem sledece nedelje 8-og a imam boluckanja kao kad treba da dobijem ziganje jajnika, malo me bole ledja i juce sam dva puta osetila bol u preponi.Jos mi se pojavio i sekret,vrucina, neznam da li bi ovo mogli biti simptomi trudnoce ili ja samo umisljami kada bi najranije mogla da uradim testic?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 1.8.2012 18:40:09
|
|
|
|
masa masa
|
devojke, ovi me simptomi ubijaju a ja u neizvesnosti, iako mi je23 cd i 13 dpo ja kupim test i naravno negativan, naravno da mi nije drago ali kad sam nestrpljiva pa sta cu.Ledja me ubijaju, stomak napet, cekacu jos koji dan pa sta bude
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 1.8.2012 18:47:22
|
|
|
|
Nataša1
|
Maso, ne razumem, treba da dobiješ za 7 dana. Sad ti je 13 dpo, a 23 dan ciklusa? To znači da ti je ovulacija bila 10. dana ciklusa i da ti lutealna faza traje 20 dana? Nešto nije tu dobro sračunato. Što se znakova tiče, mogu da budu dobri ali da ne znače ništa, moraš da budeš strpljiva. Čak i na dan izostanka menstruacije negativan test ne znači da 100% nisi trudna.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 1.8.2012 22:12:41
|
|
|
|
Jole84
|
Meni počele neke vrtoglavice Ne znam što stavljam to u ovu temu,kad je najverovatnije nedostatak gvožđa,al ajd...da se nadam malo
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 2.8.2012 10:32:34
|
|
|
|
17 joka
|
kumo ma 100% si mi sumnjiva!
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 2.8.2012 13:01:42
|
|
|
|
Jole84
|
Jao kumo šlogiraću više
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 2.8.2012 18:00:17
|
|
|
|
degu
|
Jole aj da nam se onesvestiš od pozitivnog testića Kad radiš test,a,a???
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 4.8.2012 10:03:54
|
|
|
|
Jole84
|
Nema više znaka trudnoće Test je negativan. Veverkiću
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 4.8.2012 10:10:02
|
|
|
|
17 joka
|
ma kumo nisi ti taj test lepo uradila
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 4.8.2012 10:12:16
|
|
|
|
Jole84
|
Moguće,moraću da ponovim za par dana (kakva fina uteha )
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 4.8.2012 11:13:26
|
|
|
|
Štetica
|
Jole nada je ku*va koja zadnja umire. Ma ti si to rano uradila testic.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 4.8.2012 19:43:14
|
|
|
|
Jole84
|
Ko o čemu kurva o poštenju a crtice o nadi
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 4.8.2012 19:52:37
|
|
|
|
masa masa
|
e bas si dobro rekla
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 4.8.2012 19:53:04
|
|
|
|
17 joka
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 7.8.2012 19:45:29
|
|
|
|
17 joka
|
obecala sam da necu umisljati simptome rano je znam,ali česce idem na wc,uzasno sam nervozna bez razloga,gladna i umorna i sama sebi smesna. i nekako vise nemam osecaj kako ce sve biti verovatno zbog prevelike zelje za
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 11.8.2012 0:26:27
|
|
|
|
tea87bgd
|
I ja sam obecala da necu umisljati simptome.Radimo na bebi vec par meseci i meni jednom kasni 5 dana,dusu sam ispovracala,imala vrtoglavice...ono nista...ovaj mesec mi nabrekle grudi,bole ne smem da ih pipnem,stomak i jajnici bole,ja se vec pomirila da treba da dobiem.Jedino mi je bilo sumnjivo sto mi opada kosa vise nego pre.Kasni mi 5 dana uradim test i ono A sad me muci sto osecam pritisak u stomaku i bolove u donjem delu ledja,do danas je znalo da me boli ceo dan,danas je popustilo,zaboli ali i prestane.Tek sam u 6 ned a dr mi ne radi do 28.8.Sta mislite da li da idem kod nekog drugog dr ili da cekam moju?Unapred hvala!!!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - ovulacijski testoviKako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?