|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće II deo
18.7.2012 19:09:08   
jelena8
Ovako nova sam na forumu i volela bih da cujem vase misljenje i savete imala sam vesticu 03.07.2012 i nezasticene odnose od 11og do 17 og a ciklusi mi traju 28-31 dan kako kad zelela bih da budem user posted image sa drugim detetom, a i stomak me sad boli kao da cu dobiti iako je ne ocekujem pre 03.08 a grudi samo ponekad zabole ocuuu user posted image sto pree hvala vam unapred na pomoci,A da imam neki belkast sekret onako pojacan

< Poruku je uredio jelena8 -- 18.7.2012 19:11:41 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1726
18.7.2012 19:42:23   
Zebica
I nemoj da ga štediš user posted image

(odgovor članu MarijaCica)
Direktna veza do poruke: 1727
18.7.2012 21:19:49   
buba m
Nova crtice dobrodošle i što pre ugledale user posted image !

(odgovor članu Zebica)
Direktna veza do poruke: 1728
18.7.2012 21:24:24   
17 joka
user posted image da uskoro bude lepih vesti.

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 1729
19.7.2012 23:08:54   
Zebica
iz vaših prstića u Božije uši...user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1730
26.7.2012 17:34:50   
Ninnochka
Zdravo svima
Totalno me zbunila moja menstruacija ovih dana user posted image ...naime, uvek dobijam na 28. dan, bez greske. Radimo na bebi vec skoro pola godine. Proslog meseca sam dobila na 21. dan. (05. jula), sada je ocekujem oko 02. avguista, ali.... pre 3 dana, znaci oko 23. jula mi je krenulo braonkasto, pa kao roze i opet svetlo braon, tako da sam opet pomislila da cu dobiti na 21. dan... ali sad evo nista. user posted image
Imam neke simptome, ali ih uglavnom imam i u pms-u. Muka mi je, boluckaju me grudi, a pre dva dana me bas bolelo kao da cu svakog casa dobiti...i nista. Trebalo bi da sacekam bar do 02. avgusta da vidim hoce li mi doci na taj 28 dan, ali me zbunilo ovo sto se desavalo u poslednjih par dana.
Moze li neko da pretpostavi sta bi to moglo biti. Znam, niste vidovite user posted image ali mozda je neko imao slicno iskustvo ili sta god. Da li bi trebalo da uradim test ili da sacekam jos malo? Sta mislite cure?
Hvala i srecno svima user posted image

< Poruku je uredio Ninnochka -- 26.7.2012 17:36:34 >

(odgovor članu Zebica)
Direktna veza do poruke: 1731
27.7.2012 0:22:32   
Jole84
Ninočka dobrodošla,i pridruži nam se i na ostalim temama user posted image
Možda je implantacija,obično je oko 7 dana posle oplodnje..navijam da je to user posted image
Sačekaj još neki dan,makar do 28. kad treba ciklus da NE stigne,pa onda testić user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Ninnochka)
Direktna veza do poruke: 1732
27.7.2012 15:25:02   
Zebica
Nninočka budući da si jedna od srećnica kojima tetka dolazi na 28 dana, verujem da ce biti user posted image . Baš kao što Jole84 reče sačekaj ipak avgust...

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1733
28.7.2012 17:28:39   
Ninnochka
Danas je 28. jul, uradila sam bebi test, za rano otkrivanje trudnoce i negativan je. Ide mi i dalje braonkasto nesto i jajnici me ponovo bole toliko da sam danas morala popiti Baralgin. Znam da nije upala, jer sam skoro bila kod svog ginekologa i sve je u redu. Moze biti da su mi se malo hormoni zbunili... U svakom slucaju, cekam da mi krene normalno i prodje, pa onda - nastavljamo dalje user posted image
A bice i te dve crtice jednom, ja sam uverena u to. user posted image

(odgovor članu Zebica)
Direktna veza do poruke: 1734
1.8.2012 16:07:58   
masa masa
ja treba da dobijem sledece nedelje 8-og a imam boluckanja kao kad treba da dobijem ziganje jajnika, malo me bole ledja i juce sam dva puta osetila bol u preponi.Jos mi se pojavio i sekret,vrucina, neznam da li bi ovo mogli biti simptomi trudnoce ili ja samo umisljami kada bi najranije mogla da uradim testic?

(odgovor članu Ninnochka)
Direktna veza do poruke: 1735
1.8.2012 18:40:09   
masa masa
devojke, ovi me simptomi ubijaju a ja u neizvesnosti, iako mi je23 cd i 13 dpo ja kupim test i naravno negativan, naravno da mi nije drago ali kad sam nestrpljiva pa sta cu.Ledja me ubijaju, stomak napet, cekacu jos koji dan pa sta bude 

(odgovor članu masa masa)
Direktna veza do poruke: 1736
1.8.2012 18:47:22   
Nataša1
Maso, ne razumem, treba da dobiješ za 7 dana. Sad ti je 13 dpo, a 23 dan ciklusa? To znači da ti je ovulacija bila 10. dana ciklusa i da ti lutealna faza traje 20 dana? user posted image
Nešto nije tu dobro sračunato.

Što se znakova tiče, mogu da budu dobri ali da ne znače ništa, moraš da budeš strpljiva. Čak i na dan izostanka menstruacije negativan test ne znači da 100% nisi trudna.

(odgovor članu masa masa)
Direktna veza do poruke: 1737
1.8.2012 22:12:41   
Jole84
Meni počele neke vrtoglavice user posted image
Ne znam što stavljam to u ovu temu,kad je najverovatnije nedostatak gvožđa,al ajd...da se nadam malo user posted image

(odgovor članu Nataša1)
Direktna veza do poruke: 1738
2.8.2012 10:32:34   
17 joka
user posted image kumo ma 100% si mi sumnjiva!

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1739
2.8.2012 13:01:42   
Jole84
Jao kumo šlogiraću više user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1740
2.8.2012 18:00:17   
degu
Jole user posted image aj da nam se onesvestiš od pozitivnog testića user posted image
Kad radiš test,a,a??? user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1741
4.8.2012 10:03:54   
Jole84
Nema više znaka trudnoće user posted image Test je negativan.
Veverkiću user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1742
4.8.2012 10:10:02   
17 joka
ma kumo nisi ti taj test lepo uradilauser posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1743
4.8.2012 10:12:16   
Jole84
Moguće,moraću da ponovim za par dana user posted image (kakva fina uteha user posted image )

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1744
4.8.2012 11:13:26   
Štetica
Jole nada je ku*va koja zadnja umire. Ma ti si to rano uradila testic.user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1745
4.8.2012 19:43:14   
Jole84
Ko o čemu kurva o poštenju a crtice o nadi user posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1746
4.8.2012 19:52:37   
masa masa
e bas si dobro reklauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jelena8)
Direktna veza do poruke: 1747
4.8.2012 19:53:04   
17 joka
user posted image user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1748
7.8.2012 19:45:29   
17 joka
obecala sam da necu umisljati simptome

rano je znam,ali česce idem na wc,uzasno sam nervozna bez razloga,gladna i umorna i sama sebi smesna.user posted image

i nekako vise nemam osecaj kako ce sve biti verovatno zbog prevelike zelje zauser posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1749
11.8.2012 0:26:27   
tea87bgd
I ja sam obecala da necu umisljati simptome.Radimo na bebi vec par meseci i meni jednom kasni 5 dana,dusu sam ispovracala,imala vrtoglavice...ono nista...ovaj mesec mi nabrekle grudi,bole ne smem da ih pipnem,stomak i jajnici bole,ja se vec pomirila da treba da dobiem.Jedino mi je bilo sumnjivo sto mi opada kosa vise nego pre.Kasni mi 5 dana uradim test i onouser posted image
user posted image A sad me muci sto osecam pritisak u stomaku i bolove u donjem delu ledja,do danas je znalo da me boli ceo dan,danas je popustilo,zaboli ali i prestane.Tek sam u 6 ned a dr mi ne radi do 28.8.Sta mislite da li da idem kod nekog drugog dr ili da cekam moju?Unapred hvala!!!

Hajde da ostavimo za sobom
bar mali trag na svetu ovom
kad jednom ode nam sve u vetar
i svako od nas bude nepar...

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here