|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće II deo
17.7.2012 11:57:24   
mopsy
Nekako ni nemam hrabrosti da uradim test, vec sam se 2-3 puta razocarala, lakse mi je podneti saznanje da je user posted image stigla, nego pogledati u negativan test.
Sacekacu jos par dana pa ako ne stigneuser posted image odo odma da kupim test da vidim oce li biti konacno user posted image user posted image
Hvala vam na podrsci i ja vama od sveg srca zelim user posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1701
17.7.2012 12:15:56   
J@n@
Mopsy,user posted image !Drzim palceve jaaakooo za user posted image !

(odgovor članu mopsy)
Direktna veza do poruke: 1702
17.7.2012 12:17:17   
madamme
mopsy i jano...nadam se da ste obe user posted image user posted image

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 1703
17.7.2012 16:08:58   
Zebica
Ćao dame moje evo i mene...Stari/novi član sam ovde user posted image pa da vam se i ja malo priključim bar na neko vreme..Elem imala sam sve opisane simptome sa foruma, ali kako je već neko rekao, razlikuju se od žene do žene tako da ću ipak sačekati hoće li user posted image ili ne. Treba da mi stigne oko 20 - 25 ovog meseca.user posted image

(odgovor članu madamme)
Direktna veza do poruke: 1704
17.7.2012 17:34:59   
buba m

IZVORNA PORUKA: Jole84

Bubice a tvoji simptomi? user posted image

Jole ovo su mi "simptomi", ako se mogu tako nazvati: učestalo noćno mokrenje (svaka dva, dva i po sata), umereno bolne grudi, pomalo osetljive bradavice, sekret beličasto-žućkast i pomalo nadimanje. Ništa specijalno i konkretno.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1705
17.7.2012 22:15:17   
Jole84
Nadajmo se da je to NEspecijalno-baš to user posted image user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 1706
17.7.2012 22:17:44   
madamme
Buba, pre mesec-dva sam imala SVE simptome. Toliko mi je bilo muka da nisam mogla da popijem kafu. Grudi ogromne, sa venama, nervoza, zatvor...i nista. A kad sam se najmanje nadala....user posted image Tako da, nista ne mora da znaci, a opet moze da bude. Najsigurniji znak je kasnjenje.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1707
17.7.2012 22:29:37   
MarijaCica
Pozdrav devojke, ja sam ovde prvi put...novopecena clanica user posted image Nadam se da ima mesta za mene ovde, bila sam na jednom drugom forumu medjutim tamo bas i nisu nesto druzeljubivi user posted image Htela bih da vas zamolim za pomoc... Ovako, menstruaciju sam imala 7-og juna, medjutim prokrvarila sam 30-og juna, u toku tog krvarenja sam radila betu <0.10 (nista) .... i to krvarenje mi je trajalo 3-4 dana ali je islo mnogo manje nego obicno... 7-og nisam dobila, verovatno zbog toga sto sam prokrvarila 30-og.... Kada se ta krv zaustavila 2-3 dana posle toga dobila sam belicasti sekret sa malo krvi, tacnije sekret je bio rozikast... i to mi je islo tako 2 dana... Nemam nikakvu mucninu na cigare i na kafu. jedino sto mi je bilo muka na hranu je na girice i majonez, imam blage mucnine al bas blage, grudi su mi nabujale ali me ne bole, i vec nekoliko dana imam temperaturu preko dana mi je oko 36.9-37 a preko noci mi skoci na 37.2-37.4 bez razloga... Radila bih test al me strah da se ne razocaram jer muz i ja zelimo user posted image a ne znam ni kada da ocekujem user posted image 30-og ili 7-og user posted image Hvala i veliki pozdrav za sve mame, buduce mame i one koje se trude da to budu

(odgovor članu madamme)
Direktna veza do poruke: 1708
17.7.2012 22:33:59   
Jole84
Marija dobrodošla i pridruži nam se i na chat temama,da ubijemo vreme dok čekamo user posted image
Na koliko su ti ciklusi? Da nije bilo baš krvarenje,pa bi možda mogle da kažemo da je implantancija.Nažalost beta uglavnom ne greši user posted image
Nadajmo se najboljem user posted image

(odgovor članu MarijaCica)
Direktna veza do poruke: 1709
17.7.2012 22:38:01   
MarijaCica
Hvala Jole na dobrodoslici... Bilo je krvarenje ali manje nego kada dobijem, i betu sam radila u toku tog krvarenja user posted image Odmah posle sam imala odnose sa muzem user posted image Do sad sam uvek dobijala 7-og a zavrsavalo mi se 14-og ... Posle tog krvarenja i posle odnosa sa muzem sam primetila rozikaso u sekretu... Medjutim sad nemam vise taj rozikasti sekret sad mi se samo pojavio belicasti sekret niti je gust niti je vodenkast onako je srednji i nema nikakav miris a ne osecam ni peckanje a ni svrab user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1710
17.7.2012 22:42:36   
Jole84
Uradi onda ponovo betu,da ne bi bila u neizvesnosti user posted image
Onda su ti znači ciklusi na 30ak dana,ako dobijaš svakog 7og? Možda si koristila neke lekove,pa se skratila lutealna faza i stiglo ti je ranije.
Ja ti želim sreću svakako i da što pre budu user posted image

Direktna veza do poruke: 1711
17.7.2012 22:45:18   
MarijaCica
Nisam pila nikakve lekove i uglavnom ih ne pijem jer ne volim da se trujem user posted image Uh ne znam, videcu da cekam do 30-og ili do 7-og a do tada cu sve nokte da izgrickam user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1712
17.7.2012 22:49:59   
Anoniman
Eeeeeeeee, evo jedna strpljiva čekalica. user posted image Dobrodošla! Ovde retko ko čeka, svi rade testove kao na takmičenju. user posted image (ništa loše nisam mislila ovim, i sama sam onomad tako...)

Direktna veza do poruke: 1713
17.7.2012 22:51:19   
Jole84
Tolko je strpljiva da me je ostavila bez teksta user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1714
17.7.2012 22:51:34   
Štetica
Marija dobro dosla i pridruzi nam se i na ostalim temama. Mi smo raspolozene za sve nove clanice,jer sve smo to bile.
A moje misljenje je da je taj rozikasti sekret ipak od odnosa,jer ako su bili odmah posle ciklusa verovatno je bilo malo u materici pa si to izbacila. Meni se to desilo par puta,tako da nije nista ozbiljno. A ako mozes ipak sacekaj kraj meseca pa radi betu ili testic.

Direktna veza do poruke: 1715
17.7.2012 22:51:43   
MarijaCica
Hvala Tash... eh da sam strpljiva pa i nisam bas user posted image i ja bih radila test kad bih skupila snage :D Inace meni rekli da je prvi simptom trudnoce beli sekret bez mirisa i svraba i peckanja pa se ja sad malo nalozila na to... a uvak je sto se vise nadas vise dobijes corak user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1716
17.7.2012 23:03:45   
MarijaCica
Hvala Stetice na dobrodoslici... Moguce, ali nika nisam krvarila posle odnosa... Oovo se desilo dan posle odnosa, mada kod nas zena je sve moguce user posted image

Direktna veza do poruke: 1717
18.7.2012 8:43:39   
Zebica
Cao dame moje! MarijaCico to ti je sigurno od nezgodnog polozaja u toku user posted image i meni se vec nekoliko puta to desavalo. Inace imam slicne simptome kao ti.

Direktna veza do poruke: 1718
18.7.2012 15:01:18   
MarijaCica
Ovo je uzas jutros kad sam ustala mislila sam da sam dobila, medjutim to mi samo belicasti sekret ide ko lud user posted image

(odgovor članu Zebica)
Direktna veza do poruke: 1719
18.7.2012 15:19:38   
Štetica
Marija ako je vodenast,onda bi trebalo da je ovulacija,a ako je gust moj ti je savet da posetis ginekologa jer to moze biti neka infekcija

Direktna veza do poruke: 1720
18.7.2012 15:23:15   
MarijaCica
Nista me ne pece, ne svrbi, ne boli samo mi je pojacan sekret user posted image nema ni mir

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1721
18.7.2012 15:45:33   
MarijaCica
vodenast je nije gust.... imam temperaturu uglavnom je nocu dobijem 37.2 od prilike a preko dana mi je oko 37, i bolucka me zlezda ispod leve ruke al ne nesto preterano i ne redovno samo me malo iziga preko dana

Direktna veza do poruke: 1722
18.7.2012 16:24:36   
Štetica
Marija vodenast sekret onako kao belance(al ga ja objasni) je uglavnom znak ovulacije. Ako je takav onda hvataj muzica pa u akciju,i da nas obradujes pocetkom meseca sa pozitivnim testom.

Direktna veza do poruke: 1723
18.7.2012 16:24:53   
Štetica
Marija vodenast sekret onako kao belance(al ga ja objasni) je uglavnom znak ovulacije. Ako je takav onda hvataj muzica pa u akciju,i da nas obradujes pocetkom meseca sa pozitivnim testom.

Direktna veza do poruke: 1724
18.7.2012 17:05:15   
MarijaCica
Hocu, samo da dodje sa posla user posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here