Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 27.6.2012 11:45:55
|
|
|
|
pilence83
|
EvoNeZnam jel si se javila dr? jel si i ti imala menstrualne simptome?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 28.6.2012 20:32:32
|
|
|
|
blum
|
cice ako bi neko znao da mi odgovori ja inace pred imam nesto cescu stolicu isad se pojavila dali to mora znacit da ce doci jer obicno bude zarvor kada je trudnoca u pitanju
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.7.2012 9:12:24
|
|
|
|
J@n@
|
Za sve po ! Blum,svi simptomi se razlikuju od osobe do osobe tako da ti drzim palceve da ne dodje! Imam i ja jedno pitanjce-da li je neko kao rani znak trudnoce imao bolove u donjem delu ledja?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.7.2012 21:32:39
|
|
|
|
Štetica
|
Uh,neznam ni gde ni sta da pisem. Stimulisana klomifenom 25dc 15dpo,BTiznad 37,vene po grudima i nogama kao auto karta. Ali je veceras poceo stomak da mi kuva kao da ce svakog trenutka da krene. Vec sam u dilemi da li da radim testic ili da sacekam jos 3-4dana da vidim sta ce biti.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.7.2012 21:41:33
|
|
|
|
Figaro88
|
Stetice radi test,sto sebe drzis u neizvesnosti,ili betu,ona je sigurnija.............A mi navijamo da budu
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.7.2012 21:48:28
|
|
|
|
17 joka
|
stetice radi sutra betu ,zelim od srca da bude trocifrena.
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.7.2012 22:09:55
|
|
|
|
Štetica
|
Hvala vam drage moje na podrsci,puno mi znaci . Ma premisljam se zbog stimulacije,jako sam je lose podnela,cak sam pila i tablete za vreme O. Videcu ujutru sta cu,merim BT pa ako bude i dalje visoka skoknucu do apoteke po testic. Nemam u blizini nijednu labaratoriju a mm ide na posao kolima tako da ce beta ipak morati da saceka koji dan.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.7.2012 22:12:14
|
|
|
|
Figaro88
|
I javljaj obavezno nemoj ni nas da drzis u neizvesnosti
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.7.2012 22:14:58
|
|
|
|
17 joka
|
stetice ujutru cu biti tu da mi dan lepo krene uz lepe vesti
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.7.2012 22:28:11
|
|
|
|
Štetica
|
Joko,Figaro naravno da cu da javim,saznacete prve sta se desava,obecavam. Samo da skupim hrabrost da odradim testic po milioniti put.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.7.2012 22:41:39
|
|
|
|
17 joka
|
hrabra si ti, bolje nego čekanje ono ubija,prelomi i da budes srecna i mi sa tobom!
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 16.7.2012 17:24:53
|
|
|
|
buba m
|
Da li je iko imao umerenu trčkalicu umesto zatvora a bio trudan? Možda ovo pitanje malo glupo zvuči ali me jako zanima a ne znam kako da ga drugačije formulišem!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 16.7.2012 17:42:43
|
|
|
|
madamme
|
buba m, imala sam ja, ako je to merodavno... ne ocekuj da imas zatvor odmah...ja sam do 6. nedelje imala sve normalno... doduse, posle je bio spontani, sto se tebi NECE desiti... ali, svaka zena je za sebe i svaka trudnoca je razlicita. zatvor se desava kada materica pocne da se uvecava pa pritiska creva...u tvojoj ranoj fazi taj simptom nije presudan... ajde, obraduj nas sa
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 16.7.2012 17:45:49
|
|
|
|
buba m
|
Nadam se da je tako. Ovaj mesec sam bila na Klomifenu pa se nadam da je uspelo. Hvala ti na brzom odgovoru madamme!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 16.7.2012 18:10:42
|
|
|
|
plačljiva
|
Štetice mislim da si
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 16.7.2012 18:14:04
|
|
|
|
buba m
|
Plačljiva, Štetica danas radila test i negativan! Ima li uopšte trudnica ovaj mesec?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 16.7.2012 18:59:09
|
|
|
|
madamme
|
jaao, zao mi je za Steticu bice valjda barem jedna ovog meseca...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 17.7.2012 7:49:20
|
|
|
|
J@n@
|
Stetice,zao mi je! !Zelim ti da sledeci ciklus bude onaj onaj pravi pa da nas sve vuceeees jako! Meni je 26dc i do danas sam imala (citaj umisljala) simptoma i simptoma-bol u donjem delu ledja,pritisak u donjem stomaku,umor + kunjanje,bolne grudi,blago pojacan sekret...A sada bas nista !Cak mi ni grudi vise nisu tako napete i bolne... !Naredna dva dana su mi kriticna!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 17.7.2012 10:06:43
|
|
|
|
mopsy
|
Pozdrav za sve trudilice Ja sam nova na forumu, citajuci vase postove odlucih da se prikljucim E ovako moj ciklus traje oko 30 dana, ovaj mesec su mi plodni dani bili izmedju 2 i 7, a 5-tog smo ja i moj dragi Poslednjih dana sve cesce idem u wc jer mi se piski, stalno mi se jedu slatkisi pogotovo u vecernjim satima, iako nisam bas neki ljubitelj, jutros sam imala jake bolove u donjem delu stomaka, kao grcevi u toku menstruacije, trebalo bi da dobijem prekosutra tj. 20-tog. Sta vi mislite, da li je moguce da sam trudna ili ja samo umisljam Lep pozdrav
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 17.7.2012 10:20:30
|
|
|
|
madamme
|
mopsy, dobrodosla! sve je moguce, mnoge od nas znaju da umisle simptome ipak, ti sama najbolje poznajes sebe, kakav ti je ciklus, ovulacija i sl. ako nema prepreka tj, ako si radila briseve i muz ima dobar spermogram, nema razloga da ne budes od srca ti zelim da se uskoro obradujes lepom i zdravom trudnocom!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 17.7.2012 11:07:56
|
|
|
|
mopsy
|
Hvala na dobrodoslici Sve ste tako divne Ja i moj dragi nismo jos u braku, ali zivimo zajedno vec 1 godinu i nije da smo se sad nesto trudili oko ali i ako se desi, daj boze, nije to nista strasno voleli bi da nas iznenadi Videcemo kroz par dana, hoce li doci vestica ili ce biti Lepo je sto postoje ovakvi forumi gde mozemo da podelimo svoja iscekivanja i pruzimo podrsku jedni drugima
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 17.7.2012 11:13:22
|
|
|
|
J@n@
|
Mopsy,dobro dosla!Zelim ti da sto pre tj. 20-og ugledas !Javljaj!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 17.7.2012 11:13:29
|
|
|
|
Štetica
|
mopsy dobro dosla,pridruzi nam se i na ostalim temama . da si . Svi ti simptomi mogu da budu prvi znaci ali i pmsa,tako da ti je moj savet da uradis testic ili beta hcg,da nemucis sebe.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 17.7.2012 11:14:27
|
|
|
|
buba m
|
Mopsy dobrodošla! Navijam za !
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 17.7.2012 11:43:56
|
|
|
|
Jole84
|
Mopsy dobrodošla i pridruži nam se i na chat temama Bubice a tvoji simptomi?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - ovulacijski testoviKako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?