|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće II deo
27.6.2012 11:45:55   
pilence83
EvoNeZnam jel si se javila dr? jel si i ti imala menstrualne simptome?

(odgovor članu EvoNeZnam)
Direktna veza do poruke: 1676
28.6.2012 20:32:32   
blum
cice ako bi neko znao da mi odgovori ja inace pred user posted image imam nesto cescu stolicu isad se pojavila dali to mora znacit da ce doci user posted image
jer obicno bude zarvor kada je trudnoca u pitanju user posted image

(odgovor članu pilence83)
Direktna veza do poruke: 1677
12.7.2012 9:12:24   
J@n@
Za sve po user posted image !
Blum,svi simptomi se razlikuju od osobe do osobe tako da ti drzim palceve da user posted image ne dodje!user posted image
Imam i ja jedno pitanjce-da li je neko kao rani znak trudnoce imao bolove u donjem delu ledja?

(odgovor članu blum)
Direktna veza do poruke: 1678
15.7.2012 21:32:39   
Štetica
Uh,neznam ni gde ni sta da pisem. Stimulisana klomifenom 25dc 15dpo,BTiznad 37,vene po grudima i nogama kao auto karta. Ali je veceras poceo stomak da mi kuva kao da ce user posted image svakog trenutka da krene. Vec sam u dilemi da li da radim testic ili da sacekam jos 3-4dana da vidim sta ce biti.

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 1679
15.7.2012 21:41:33   
Figaro88
Stetice radi test,sto sebe drzis u neizvesnosti,ili betu,ona je sigurnija.............A mi navijamo da budu user posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1680
15.7.2012 21:48:28   
17 joka
user posted image stetice radi sutra betu ,zelim od srca da bude trocifrena.

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 1681
15.7.2012 22:09:55   
Štetica
Hvala vam drage moje na podrsci,puno mi znaciuser posted image . Ma premisljam se zbog stimulacije,jako sam je lose podnela,cak sam pila i tablete za vreme O. Videcu ujutru sta cu,merim BT pa ako bude i dalje visoka skoknucu do apoteke po testic. Nemam u blizini nijednu labaratoriju a mm ide na posao kolima tako da ce beta ipak morati da saceka koji dan.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1682
15.7.2012 22:12:14   
Figaro88
I javljaj obavezno nemoj ni nas da drzis u neizvesnostiuser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1683
15.7.2012 22:14:58   
17 joka
stetice ujutru cu biti tu da mi dan lepo krene uz lepe vestiuser posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 1684
15.7.2012 22:28:11   
Štetica
Joko,Figaro naravno da cu da javim,saznacete prve sta se desava,obecavam. Samo da skupim hrabrost da odradim testic po milioniti put.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1685
15.7.2012 22:41:39   
17 joka
hrabra si ti, bolje nego čekanje ono ubija,prelomi i da budes srecna i mi sa tobom!user posted image user posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1686
16.7.2012 17:24:53   
buba m
Da li je iko imao umerenu trčkalicu umesto zatvora a bio trudan? Možda ovo pitanje malo glupo zvuči ali me jako zanima a ne znam kako da ga drugačije formulišem!user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1687
16.7.2012 17:42:43   
madamme
buba m, imala sam ja, ako je to merodavno...
ne ocekuj da imas zatvor odmah...ja sam do 6. nedelje imala sve normalno...
doduse, posle je bio spontani, sto se tebi NECE desiti...
ali, svaka zena je za sebe i svaka trudnoca je razlicita.
zatvor se desava kada materica pocne da se uvecava pa pritiska creva...u tvojoj ranoj fazi taj simptom nije presudan...

ajde, obraduj nas sa user posted image

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 1688
16.7.2012 17:45:49   
buba m
Nadam se da je tako. Ovaj mesec sam bila na Klomifenu pa se nadam da je uspelo. Hvala ti na brzom odgovoru madamme!user posted image

(odgovor članu madamme)
Direktna veza do poruke: 1689
16.7.2012 18:10:42   
plačljiva
Štetice mislim da si user posted image

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 1690
16.7.2012 18:14:04   
buba m
Plačljiva, Štetica danas radila test i negativan! Ima li uopšte trudnica ovaj mesec?

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 1691
16.7.2012 18:59:09   
madamme
jaao, zao mi je za Steticu user posted image
bice valjda barem jedna ovog meseca...

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 1692
17.7.2012 7:49:20   
J@n@
Stetice,zao mi je!user posted image !Zelim ti da sledeci ciklus bude onaj onaj pravi pa da nas sve vuceeees jako!
Meni je 26dc i do danas sam imala (citaj umisljala) simptoma i simptoma-bol u donjem delu ledja,pritisak u donjem stomaku,umor + kunjanje,bolne grudi,blago pojacan sekret...A sada bas nistauser posted image !Cak mi ni grudi vise nisu tako napete i bolne...user posted image !Naredna dva dana su mi kriticna!

(odgovor članu madamme)
Direktna veza do poruke: 1693
17.7.2012 10:06:43   
mopsy
Pozdrav za sve trudiliceuser posted image
Ja sam nova na forumu, citajuci vase postove odlucih da se prikljucim
E ovako moj ciklus traje oko 30 dana, ovaj mesec su mi plodni dani bili izmedju 2 i 7, a 5-tog smo ja i moj dragiuser posted image user posted image
Poslednjih dana sve cesce idem u wc jer mi se piski, stalno mi se jedu slatkisi pogotovo u vecernjim satima, iako nisam bas neki ljubitelj, jutros sam imala jake bolove u donjem delu stomaka, kao grcevi u toku menstruacije, trebalo bi da dobijem prekosutra tj. 20-tog.
Sta vi mislite, da li je moguce da sam trudna ili ja samo umisljam
Lep pozdravuser posted image

(odgovor članu Iva86)
Direktna veza do poruke: 1694
17.7.2012 10:20:30   
madamme
mopsy, dobrodosla!
sve je moguce, mnoge od nas znaju da umisle simptome user posted image
ipak, ti sama najbolje poznajes sebe, kakav ti je ciklus, ovulacija i sl.
ako nema prepreka tj, ako si radila briseve i muz ima dobar spermogram, nema razloga da ne budes user posted image
od srca ti zelim da se uskoro obradujes lepom i zdravom trudnocom!

(odgovor članu mopsy)
Direktna veza do poruke: 1695
17.7.2012 11:07:56   
mopsy
Hvala na dobrodoslici user posted image
Sve ste tako divne user posted image
Ja i moj dragi nismo jos u braku, ali zivimo zajedno vec 1 godinu i nije da smo se sad nesto trudili oko user posted image ali i ako se desi, daj boze, nije to nista strasno user posted image voleli bi da nas iznenadi user posted image
Videcemo kroz par dana, hoce li doci vestica ili ce biti user posted image user posted image
Lepo je sto postoje ovakvi forumi gde mozemo da podelimo svoja iscekivanja i pruzimo podrsku jedni drugimauser posted image

(odgovor članu madamme)
Direktna veza do poruke: 1696
17.7.2012 11:13:22   
J@n@
Mopsy,dobro dosla!Zelim ti da sto pre tj. 20-og ugledas user posted image !Javljaj!user posted image

(odgovor članu mopsy)
Direktna veza do poruke: 1697
17.7.2012 11:13:29   
Štetica
mopsy dobro dosla,pridruzi nam se i na ostalim temama .user posted image user posted image user posted image da siuser posted image . Svi ti simptomi mogu da budu prvi znaciuser posted image ali i pmsa,tako da ti je moj savet da uradis testic ili beta hcg,da nemucis sebe.

(odgovor članu mopsy)
Direktna veza do poruke: 1698
17.7.2012 11:14:27   
buba m
Mopsy dobrodošla! Navijam za user posted image !

(odgovor članu mopsy)
Direktna veza do poruke: 1699
17.7.2012 11:43:56   
Jole84
Mopsy dobrodošla i pridruži nam se i na chat temama user posted image
Bubice a tvoji simptomi? user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 1700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here