Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 31.8.2012 10:09:10
|
|
|
|
Zebica
|
Jole84 ...Daco evo mogu ja da te u prvo tromesecje...Ako smem
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 31.8.2012 18:25:17
|
|
|
|
Leptiric123
|
Pozdrav svima! Ja sam kao clan nova na forumu a inace cesto krisom citam sve postove....Ovako, ja se bas i ne razum u simptome, jer u sustini ne pokusavam da dobij bebu, ali se u sebi nadam...znam da je ludo... Poslednja M mi je kasnila deset dana, onda sam dobila nprmalno, sledecu teba da dobijem negde 10.09. poslednjih 4 dana imam temperaturu, sto ja mislimda je viruss, ali imam samo povisenu temperaturu nista drugo, uglavnom je 37,5 a nocu i ujutru ode do 38 - 38.5, prvi dan kada sam dobila tu temperaturu trebao je biti i prvi dan posle ovulacije, i sve me to ne bi istripovalo da sinoc nisam dobila uzasan bol u jajniku desnom, od cega me cela noga boli ne mogu se bas ispraviti ...a da bude josznimljivije jutros mi je bilo muka, i najodvratnija mi ke bila pasta za zube.... Inace imala sam i glavobolje poslednjih dana.I da naglasim da sam 3 godine pila pilule za kontracepciju koje ne pijem od jun, pa me malo i brine dal mi je tacan taj dan za O. Sta vi mislite?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 31.8.2012 19:52:18
|
|
|
|
Zebica
|
Dobro dosla leptiric123...Ako zelis da budes sigurna mislim da ti nije kasno da odradis betu u laboratoriji cisto da vidis da li je vrednost porasla, ili babyrapid koji je prilicno osetljiv...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 31.8.2012 20:10:04
|
|
|
|
Leptiric123
|
Bolje vas nasla...:-) Znam da nije kasno nego da nije rano? Ima jos 10 dana do ocekivame M? Inace da, nateceni su mi kapci i osulo mi se celo lice...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 1.9.2012 11:54:31
|
|
|
|
Jole84
|
Rano je O ti je tek prošla kako sam razumela? Baš je rano,sačekaj do 10og pa radi testić. Puno sreće
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 1.9.2012 12:41:57
|
|
|
|
kvantna.cestica
|
Cao devojke, Ja sam nova nova na forumu, tek danas sam pocela I da citam, a sumnjam da Sam mozda trudna. Kasni mi 10 Dana, kanim se da uradim test, al sve Kao cekam. Recite mi, jel neka od vas prvi mesec trudnoce dobila blagu menstruaciju? Cula Sam da to I nije tako retka pojava.. prosli mesec Sam imala nesto Sto ne bih ni nazvala pravim krvarenjem, pre Kao Malo jaci rozikasti sekret. Doduse drasticno sam promenila klimu I mislila da nije to razlog, Ali sad vise I nisam Tako sigurna.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 1.9.2012 12:47:40
|
|
|
|
17 joka
|
dobrodošla draga,uradi test već je vreme,nemaš šta više čekati ako toliko kasni sigurno test neće slagati a ja jako da ugledas pridruži nam se i na drugim temama.
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 1.9.2012 19:25:50
|
|
|
|
windy
|
Pozdrav svima...Nova sam ovde...Zadnju m sam imala 19.7.2012.....dobijam redovno , 18.8 sam uradila test i bile su ali je test crtica bila tek vidljiva......sacekala sam par dana i odradila test onda su se pokazale jako vidljive.......nezasticene odnose smo imali od 29.7 jer smo zeleli bebu po kalendaru ja sam 6+2 cesto idem u wc,nemam mucnine, grudi me bole,javio se i zatvor.....jedino sto imam neka sitna probadanja u donjem delu stomaka.....ne tako jaka ali slicno nesto kao pred m!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 1.9.2012 22:25:32
|
|
|
|
Celeste
|
Windy i ja sam nova dobrodosla i cestitam ti na tvojim crticama, koliko sam ja shvatila ta probadanja su normalna, zelim ti divnu trudnocu
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 1.9.2012 22:34:55
|
|
|
|
MalenaMumka
|
Pomagajte. Vec sam, NA DRUGOJ TEMI, pricala o nekim cudnim stvarima koje sam eto tumacila kao eventualne simptome trudnoce, mada mi je tek 20 dc. Danas sam ostala skroz zbunjena i po malo uplasena Prije godinu sam prestala da dojim, a danas (bol u grudima i povremena napetost su prisutni vec danima) kad pritisnem bradavice izlazi kap bijelo'zute tecnosti nalik na mlijeko. Sve i da sam trudna za to je pre prerano, a dojenje sam prekinula prije godinu i od tada nisam imala mlijeko
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 1.9.2012 22:35:46
|
|
|
|
degu
|
Windy, Celeste dobrodošle Windy čestitke i od mene i sad nas vuci sve sa sobom u prvo tromesečje. Pridružite nam se i na ostalim temama MalenaMumka iskreno nadam se da će ti se neko još javiti, ja jedino što znam da se takav iscedak može pojaviti kod povišenog Prolaktina, mislim da je jako rano da bi to bio znak trudnoće
< Poruku je uredio degu -- 1.9.2012 22:37:37 >
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 1.9.2012 22:40:09
|
|
|
|
MalenaMumka
|
Da, degu. I ja tako mislim, zato me dodatno i brine
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 1.9.2012 22:41:40
|
|
|
|
Celeste
|
Hvala degu na dobrodoslici, uclanila sam se davno, al nekako sam jos bila daleko od te price sad konacno pocinjemo da radimo na bebi a moram da priznam da sam dosta citala ovaj forum, mnogo mi se dopao.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 1.9.2012 22:52:17
|
|
|
|
degu
|
MalenaMumka jesi li radila nekad Prolaktin? Nemoj da se brineš pre vremena, u svakom slučaju za sve postoji rešenje
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 1.9.2012 22:58:18
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: MalenaMumka Pomagajte. Vec sam, NA DRUGOJ TEMI, pricala o nekim cudnim stvarima koje sam eto tumacila kao eventualne simptome trudnoce, mada mi je tek 20 dc. Danas sam ostala skroz zbunjena i po malo uplasena Prije godinu sam prestala da dojim, a danas (bol u grudima i povremena napetost su prisutni vec danima) kad pritisnem bradavice izlazi kap bijelo'zute tecnosti nalik na mlijeko. Sve i da sam trudna za to je pre prerano, a dojenje sam prekinula prije godinu i od tada nisam imala mlijeko ja ne dojim 9 meseci i kada pritisnem bradavice ide mi mleko. cak i da si trudna ne bi ti vec sada krenulo mleko... probadanje u grudima kazu da je normalno cak i 2 god posle dojenja... ali ne kazem da trudnoca nije moguca...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 1.9.2012 23:27:10
|
|
|
|
Jole84
|
Celeste dobrodošla i pridruži nam se i na ostalim temama Windy čestitam,želim ti laku trudnoću Malena baš kao što ti reče Degu,to se dešava kod povišenog prolaktina,meni se desilo kad mi je bio jako visok.Jesi li radila hormone skoro?
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 2.9.2012 1:44:54
|
|
|
|
windy
|
Znas kako...prva mi je trudnoca i onda se samo cimam oko svake sitnice....samo da sve bude ok...povremeno mi se na papiru pojavi obojeni iscedak ali nemam neke jace bolove...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 2.9.2012 9:01:38
|
|
|
|
Štetica
|
Windy dobro dosla i da ti bude laka trudnoca,i naravno svaka cast sto ste uboli iz prve. Jesi li bila kod dr? To probadanje ima skoro svaka zena i moze da traje do 4-og meseca,a taj obojeni iscedak moze da bude i zbog niskog progesterona i onda se ukljucuje Utrogestan oralno ili vaginalno,tako da moj ti je savet da odes kod dr sto pre i da kazes sta se desava.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 2.9.2012 11:30:06
|
|
|
|
MalenaMumka
|
Nisam nikada provjeravala prolaktin. Sta moze biti uzrok povecanju_ Da li je moguce od trudnoce da dodje do promjene?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 2.9.2012 19:14:38
|
|
|
|
windy
|
taj iscedak je doveo do krvarenja.....celu noc sam provela u hitnoj....radili su sve analize, svi hormoni su ok,nema virusa, nema infekcija, nema upala, uz je ok, nije vanmatericna, beba je jos mala 5+2 po merenju, Bhcg je ok ali u utorak idem opet da vadim Bhcg da provere da li je ok....krvarenje je prestalo.....i ja nemam nikakve bolove, ustvari nisam ih ni imala...tako da videcemo u utorak da li napredujemo ili....
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.9.2012 16:27:29
|
|
|
|
masa masa
|
bolne grudi, boluckanje u stomaku, ziganje jajnika, da li moraju da budu ovi simptomi kod trudnoce ili moze da prodje bez njih?sta je nekako najveci pokazatelj trudnoce?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.9.2012 17:41:41
|
|
|
|
Meisje
|
Температура!!! Ово остало је све ПМС који се после претвори у ТС
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.9.2012 17:57:40
|
|
|
|
Jole84
|
Imaš pravo Mei smučili su mi se umišljeni TS,više neću da im pridajem značaj sve i da padam u nesvest T je zakon
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.9.2012 18:07:25
|
|
|
|
masa masa
|
devojke, ovaj forum je super, iako se neznamo licno svi smo tu sa istim problemima i posto sam relativno nova na forumu svaki dan nesto novo naucim, bas vam hvala.Znaci T je jedini pokazatelj i bitno je da ne pada ispod crte
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.9.2012 20:40:09
|
|
|
|
Meisje
|
Јоле,па будимо реални,сви симптоми пре дана оцекивене су ПМС. Тело још не зна да смо трудне а ми хоћемо да знамо..И Т је несигурна док весштица не изостане,јер је она повишена до последњег дана и тек онда падне,али док се год држи високо,има наде... Маша,форум је супер,само уживај и учи,тако смо сви ми,једино што сад мислим да ми је боље да ништа не знам...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?