Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.11.2012 7:35:11
|
|
|
|
Leptiric123
|
Ivek nadam se i ja da ćemo ugledati ja sad imam i malo izraženije bolove u donjem stomaku...mislim da i grudi kreću da natiču, mozda je samo pms a mozda i nije
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.11.2012 8:19:16
|
|
|
|
ivekpivek
|
nadam se leptiricu a ,meni je jutros nekako muka al sve kontam mozda umisljam i od same pomisli da mi je muka , ustrtarim se posto skoro nikad nepovracam ,od toga imam strah hhahha,evo sjedim pijem kavu isto me leda nekako bole ,nista od ,nebole me dok sjedim ,lezim,stomak mi je i dalje nekako cudan gledam kad ustanem malo mi je donji dio stomaka napuhan nemogu ga uvuci ,jooooj ubi se od razmisljanja ,cak mi ni ova kava nije nesto obicno je obozavam ujutro s gustom popiti,sva sam nekako cudna a opet ko ce to znati ,danas kupujem test i nadam se ,
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.11.2012 15:42:55
|
|
|
|
ivekpivek
|
kupila test radim ga ujutro cim ustanem,nadam se ,leptiricu kad ti trebas dobiti
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.11.2012 16:02:58
|
|
|
|
Leptiric123
|
Ivek za 7 dana.Samo ledja me danas bole ali manje...cudnih sam raspolozenja,i grudi pocinju nacitati...mislim da je psm. Nadam se tvojim
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.11.2012 16:09:44
|
|
|
|
ivekpivek
|
sacekaj jos koji dan i uradi test ako nedobijes valjda ce biti i tebi i meni ,nadam se
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.11.2012 7:28:24
|
|
|
|
ivekpivek
|
nakon burne noci i razmisljanja sta ce mi test pokazati ja se dignem jutros u 6h jer sam bila nestrpljiva i na kraju nepokazu se moje ,grozan osjecaj ,al i dalje sam naduta ,cudna , kasni 2 dana ,al opet kontam nakon koliko dana test moze ocitati trudnocu ,ako sam imala odnos prije 4 do 5 dana dali to moze ocitati
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.11.2012 7:43:21
|
|
|
|
Yag
|
nema sanse kad ti je ovulacija bila
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.11.2012 7:49:12
|
|
|
|
ivekpivek
|
malo si me utjesila mislim da mi je bila prije 5,6,dana gledajuci na majbe baby tad mi je pokazalo paprat ne puno al je i tad sam imala odnos cim sam ih vidila ,sta mislis ,dal da se nadam necem il
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.11.2012 7:50:23
|
|
|
|
ivekpivek
|
zna li neko nakon koliko test ocitava trudnocu
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.11.2012 8:04:48
|
|
|
|
Yag
|
treba ti draga moja minimalno 14 dana poslije ovulacije da bi test pokazao nesto..4-5 je premalo cekaj i uzivaj sigurno ce biti nesto koliko ti traju ciklusi koliko dana bude izmedju ciklusa
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.11.2012 8:06:42
|
|
|
|
M2004
|
Koliko sam ja razumela devojke sa foruma (iako sam vec jednom bila trudna i rodila,pre 9 god) sad se ponasam kao neka balavica koja nista nezna kazu da je test najbolje raditi na dan ocekivane ili par dana kad kasni...ali sve zavisi kada je bila ovulacija...13 dan posle ovulacije mislim da mozes da uradis test... jer sam ja sada radila na 8 dan cini mi se i pokazao negativno e sad danas sutra treba da dodje a iskreno se nadam da nece doci...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.11.2012 8:13:15
|
|
|
|
ivekpivek
|
a nadam se malo su mi produzeni ciklusi dobijam 30-35 dana a ,po mb paprat se pokazala oko 26 dana ciklusatad sam imala odnos cim se pojavila,,mada gledam sad na mb opet se pojavljuje paprat buni me ,sta je sad ,nepreostaje mi nista drugo nego da cekam sta ce vrijeme pokazati dali cu dobiti il moje ,
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.11.2012 8:21:40
|
|
|
|
M2004
|
Taj MB nije bas pouzdan...ja sam to pre koristila,kad sam tek pocela da radim na drugoj bebici,i nikada mi nije pokazaivao paprat...ili se desi da ako ujutru odradim,ako ga ne obrisem posle provere uvece on pokaze paprat...mada ima 1001 naicin kako se koristi...i nije pouzdan... bolje meri BT i prati cervikalnu sluz...da se zenske nebi ljutile sto menjamo temu necemo o MB ovde... Neznam ja danas kao ocekujem...a vidim da mnoge kazu da ako dodje do zatvora ili neuredne stolice da je moguc znak trudnoce....a ja kad sam bila trudna,redovno od prvog dana do zadnjeg dana trudnoce sam imala normalnu redovnu svaki dan stolicu...a danas me strfila dijareja od jutros... neznammmmmmm nisam pametna...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.11.2012 8:32:35
|
|
|
|
ivekpivek
|
ako je do stolice kod mene zatvor slabo u wc,ko ce to znati ja cekam sta ce se pokazati ili ,,nadam se ,imam 2 sina preevelika je zelja za jednom malo curom ,valjda ce mi je bog dati ,zelim vam moje zene cekalice da vam se pojave te jako ocekivane, koje toliko zelim
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.11.2012 8:37:47
|
|
|
|
M2004
|
Bice bice samo polako..nego sto smo sve mi nestrpljive... ja imam cerkicu...a iskreno samo zelim da ostanem u drugom stanju...da sve bude kako treba a pol mi nije bitan... sad citam po netu...negde pise da i dijareja spada u znak trudnoce,kao umesto povracanja i mucnine,to sad prvi put vidim...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.11.2012 12:16:03
|
|
|
|
Leptiric123
|
Ivek jos je onda rano za test m ti treba doci minimum 14 dana posle o...sto znaci da ako ne dobijes jos 9 dana radi test ponovo...nadam se da.ces ugledati svoje dve crtice... Meni ke sinoc bilo bas muka zelela sam da povracam ali nisam mogla...imam povremeno kao zatvor.dva dana pa prodje...pa opet...:-\
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.11.2012 12:21:21
|
|
|
|
Sonreir
|
Leptirko, znala sam da cu te ovde naci Devojke, i zatvor i dijareja su simptomi trudnoce, a za pozitivan test ti treba 12-14 dana posle O, jer se plod usadjuje u matericu od 7 do 12 dana posle O, zavisi od zene do zene, i tek tada pocinje da se luci BHCG. Naravno ima i slucajeva gde test pokaze i ranije ali cesto bude negativan kada se rano uradi iako je u pitanju trudnoca.
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.11.2012 13:29:58
|
|
|
|
ivekpivek
|
jaoo zene malo ste me obradovale onda ja jos imam nade za svoje ,javljam vam sta se desava dal cu dobiti ili ne ,nadam se da necu
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.11.2012 15:19:23
|
|
|
|
Leptiric123
|
Son pa gde cu ako necu ovde....leđa ne prestaju da bole stomak ništa značajno, sekret neki svaki dan, zapušen nos noću, sinoć mučnina...biće valjda nešto od mene
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 16.11.2012 9:29:28
|
|
|
|
M2004
|
Svi znaci trudnoce bili prisutni...ali sa jednim danom zakasnjenja a mozda i tacno na vreme...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 16.11.2012 10:44:35
|
|
|
|
Leptiric123
|
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 16.11.2012 11:26:46
|
|
|
|
serpica
|
M2004 ovde je premija dobiti iz prve jer moramo malo da se druzimo,podelimo iskustva pa onda polako u bolje teme ajd glavu gore pa sledeci mesec da bude dobitni Leptirko kako stojis sa simptomima danas?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 16.11.2012 13:39:02
|
|
|
|
ivekpivek
|
bas steta m2004 ,leptiricu kako si ti kakve simptome imas ,meni kasni 3dana al slabo da imam ikakvih simptoma grudi su mi natecene malkice bole ,manje sam naduta al cekam il dobiti il ......
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 16.11.2012 13:54:35
|
|
|
|
Leptiric123
|
Serpice,Ivek...imam razdrazljiva sam,bubuljice,herpes,pada mi secer pa se tresem i vrti mi se malo u glavi,piskim nekqd bas cesto a nekad normalno,mislim da ce danas opet biti zatvor,grudi su mi normalne skroz,sanjam slikovite snove,sekret ne prestaje od o...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 16.11.2012 14:03:34
|
|
|
|
ivekpivek
|
da zaboravila sam napisati i meni se cesto ide na wc piskiti i imam nekakav bjeli iscjedak po vrlo malo,
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?