Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 16.11.2012 14:38:54
|
|
|
|
Leptiric123
|
I ja to imam...i na sve to od o me bole ledja ne prestaju...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 16.11.2012 14:45:22
|
|
|
|
Sonreir
|
Ima li nesto sto nemas? Salim se, mila, nemoj se ljutiti, ti znas da ja tebe puno volimmmmmmmm
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 16.11.2012 14:49:34
|
|
|
|
Leptiric123
|
Son na tebe da se ljutim? nikada IMA male su mi sisice i ne bole, ne svrbe, ja češem al dzabe...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 16.11.2012 14:54:54
|
|
|
|
Sonreir
|
I moje su male Tu izgleda nema leka Ajde sad malo da ti jos malo pomutim psihu - i Dača je kukala kako nema nista tog meseca jer su joj sise nekako izduvane, prazne, nisu nabrekle kao obicno, pa onda bam 2 crte na testu, a drugi primer sam ja - od pocetka do kraja trudnoce ni jednom me grudi nisu niti zabolele niti zasvrbele, tek sam osetila sta je bol kada sam pokusala da podojim svoje alavo dete. Malo su mi grudi porasle u toku kasnije trudnoce, ali nista posebno. Eto ti sad jos jedan simptom za koji si mislila da nije simptom
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 16.11.2012 15:03:47
|
|
|
|
Leptiric123
|
pa meni su sumnjive jer bole pred m... E a ja imam nenormalne padove šećera, počnem da se tresem cela i unervozim se, obuzme me vrućina, onda plačem Inače ja sam u depresiji zbog sisica uvek sam imala najveće u društvu, baš sam bila riba, dok se nisam zaljubila i prestala da pijem kontracepciju...skroz su se samnjile, manje nego pre uzimanja kontracepcije... pre nekoliko dana sam molila drugaricu da nabudzimo sise za izlazak nečim bas mi je bzvz sad
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 16.11.2012 15:32:18
|
|
|
|
ivekpivek
|
i moje su maleeeeeeee ,nabreknutee ,malo bolne
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 17.11.2012 17:27:36
|
|
|
|
ivekpivek
|
kod mene sve isto nema ,cekam ,kakvo je kod tebe stanje leptiricu kad ces raditi test
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 17.11.2012 19:44:02
|
|
|
|
Leptiric123
|
Ivek isto...ja cekam sredu da vidim dal ce doci m... Imam pritisak u donjem delu stomaka...i sve ono sto sam pisala...:-)
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 17.11.2012 22:26:20
|
|
|
|
ivekpivek
|
ja cu opet uraditi test za dva tri dana ako dotad nedobijem ,valjda necu ,cak mi se cini da mi je donji dio stomaka ispod pupka jos nize malo kao napuvan ,neznam kako da se izrazim ,i sve ostalo kao sto sam do sad pisala
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.11.2012 8:20:12
|
|
|
|
ivekpivek
|
dobro jutro zene kakvo je danas stanje,meni jutros sike dobro nekako pune pod rukom ,nema ,
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.11.2012 13:29:15
|
|
|
|
Leptiric123
|
Ivek mene polako napušta nada boli me stomak kao da ću dobiti u sredu ako ne i pre
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.11.2012 14:16:47
|
|
|
|
ivekpivek
|
sve su prilike da cu dobiti maloprije na gacicama kapiljica roza boje kao kad tebas dobiti ,tako nesto gubim nadu ,ljuta sam ,zivcana ,razocarana javim ako bude promjena
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.11.2012 14:41:45
|
|
|
|
Leptiric123
|
Ivek ja gubim nadu...ali dok ne vidim dobro je...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.11.2012 14:58:26
|
|
|
|
ivekpivek
|
drzim ti finge bar ti ugledaj ,sad na gacicama nista mada mislim da cu dobiti
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.11.2012 15:12:10
|
|
|
|
serpica
|
Leptirko,ivek nema dobijanja do petka onda radimo test a tek onda cemo da placemo ( ne daj Boze ) zato sad samo pozitivno, i mene boli stomak cas ostri bolovi,cas tupi nisko dole,ni grudi mi nisu velike ni bolne samo neko strujanje osecam kroz njih,ali ne gubim nadu...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.11.2012 15:16:08
|
|
|
|
Leptiric123
|
Serpice tako i ja...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.11.2012 15:36:05
|
|
|
|
serpica
|
Ajd,ajd nema plakanja...da nam petak bude srecan dan!!! Evo meni muka sad...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.11.2012 15:47:25
|
|
|
|
new nick
|
IZVORNA PORUKA: Leptiric123 Ivek mene polako napušta nada boli me stomak kao da ću dobiti u sredu ako ne i pre Leptiricu, mene je celu prethodnu trudnocu boleo stomak kao da cu dobiti, svaki cas sam trcala u toalet da proverim. I znas sta, nikad nisam bila sigurnija da cu dobiti , nego kad sam bila Shvatila sam, posle svega, da ustvari pravih simptoma trudnoce nema! Svi se mogu tumaciti i kao jedno i kao drugo, barem je kod mene bilo tako. Jedino sto se razlikovalo je to sto sam imala odvratni metalni ukus u ustima nekoliko dana posle zaceca.
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.11.2012 15:57:12
|
|
|
|
Leptiric123
|
New nick hvala što si me malo utešila... Ja sam malopre osetila nešto jako čudno, tj čudan bol u stomaku kada sam podigla neku stolicu valjda nisam ništa zabrljala...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.11.2012 16:04:50
|
|
|
|
new nick
|
IZVORNA PORUKA: Leptiric123 New nick hvala što si me malo utešila... Ja sam malopre osetila nešto jako čudno, tj čudan bol u stomaku kada sam podigla neku stolicu valjda nisam ništa zabrljala... Opusti se, ja mislim da ovako rano ne mozes nista poremetiti, ali ipak budi pazljivija.
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.11.2012 16:06:40
|
|
|
|
Leptiric123
|
Hvala ti već me je uhvatila panika totalno sam izgubila iz vida mogućnost da mozda imam ja glupava...tako želim da ne dobijem
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.11.2012 16:09:32
|
|
|
|
ivekpivek
|
ja neznam sta vise da mislim ,pomalo gubim nadu a bila sam tako optimisticna
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.11.2012 16:13:35
|
|
|
|
new nick
|
Cure, kakve su to sad negativne misli?! Hajde lepo glave gore i cekamo
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.11.2012 16:13:51
|
|
|
|
mine
|
Dragi leptirko, ja cu ti ispricati moju pricu kada sam tek krenula sa "pravljenjem" bebe. Toliko sam krenula da osluskujem svoje telo misleci da ce se vec prvi dan desavati cudo, da cu jednostavno znati. Prestala da zivim jer stalno mi bilo u glavi "Ne mogu sad ovo, sta ako sam trudna". sta ako sam, sta ako sam. Sve u svemu za prvih 6 meseci sam videla da cu poludeti i da moram ziveti. da treba i da trcim i da popijem i da plivam i da planinarim i podignem neko dete u narucje, i pokisnem, i popijem lek.... Ne znam koliko pokusavas, nadam se kratko i da ce na tome i ostati. IZVORNA PORUKA: Leptiric123 Hvala ti već me je uhvatila panika totalno sam izgubila iz vida mogućnost da mozda imam ja glupava...tako želim da ne dobijem
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.11.2012 16:23:26
|
|
|
|
new nick
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?