|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće II deo
18.11.2012 16:29:11   
Leptiric123
mine hvala user posted image

ne pokušavam dugo, ovo je prvi mesec...user posted image nadam se i poslednji...user posted image baš želim user posted image

(odgovor članu mine)
Direktna veza do poruke: 1926
18.11.2012 16:37:08   
ivekpivek
i meni je prvi mjesec pravljenja,nakon 4godine opet

(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 1927
18.11.2012 16:38:50   
Leptiric123
Meni prvi prvi user posted image hoću jednu malu lepu user posted image

(odgovor članu ivekpivek)
Direktna veza do poruke: 1928
18.11.2012 19:21:40   
suncica2
leptiricu evo mene i ovde citam sta ste napisale,videla sam da komentarisete o grudima mene bas nesto kao da zara po njima i blago su naduvenene znam kako da opisem osecaj da li je svrab ili zaranje,nesto jesteuser posted image

Direktna veza do poruke: 1929
18.11.2012 19:37:47   
Sonreir
Ivek, da li ti uvek krece tako M? Prvo malo tog sekreta pa tek kasnije prava M?
Leptirko, sve su ti rekle zene na prethodnoj stranici user posted image I ja sam imala osecaj kao da cu dobiti kada sam bila trudna, i nedelju dana sam odbijala test da uradim jer sam toliko bila sigurna da cu dobiti, a od ostalih simptoma trudnoce nije bilo nista dok mi M nije kasnila 2 nedelje, tako da devojke trudne ste dok se ne dokaze suprotno user posted image I nemojte biti tuzne, znam da imate veliku zelju za bebicom, ali ne mora to biti bas prvi mesec, nije smak sveta. U idealnim uslovima izmedju parova potpuno zdravih uz pogodjene plodne dane sanse za trudnocu su samo 20%, tako da nemojte ocajavati user posted image

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

(odgovor članu suncica2)
Direktna veza do poruke: 1930
18.11.2012 19:51:00   
ivekpivek
da tako nesto pomalo dok ne procuri ,mada ja imam jos vrlo malo nade kontam ako sam imala odnos prije 7 dana moze biti da se ugnjezduje plod ,sad cisto nema mi nista danas tokom dana se malo pojavilo i nema nista vise ,ja cekam sta ce biti ,malo sam tuznauser posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1931
18.11.2012 20:08:28   
Sonreir
Zato sam te i pitala kako ti krece M, ne zelim da dajem laznu nadu ali to stvarno moze biti i implantacija. Videces ukoliko vec sutra user posted image

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

Direktna veza do poruke: 1932
19.11.2012 11:00:42   
suncica2
devojke kad vec pricate o tom curkanju meni je danas 38dan ciklusa kad mi je kasnilo prva 2 dana nista me nije bolela,3i 4 cetvrti dan me boleo stomak al nista,5 i 6 dan opet nista,7 dan me stomak razvalio i odjednom mi je nesto krenulo,ja pogledam ono samo neka vodica i parce zuckasto roze prozirne sluzi i od tad je proslo 3 dana i user posted image jos nemauser posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1933
19.11.2012 11:33:36   
mina@
draga suncice, pa uradi test user posted image ...

kada sam ja ostala trudna imala sam sve simptome kao kad cu da dobijem user posted image , i to me bas, bas boleo stomak... prvog dana kasnjenja uradila sam test i naravno bio je user posted image ...posle nekih nedelju dana prestali su bolovi... drugi deo price je user posted image user posted image user posted image

Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni, i još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje.
-Ivo Andrić-

(odgovor članu suncica2)
Direktna veza do poruke: 1934
19.11.2012 11:54:50   
suncica2
bilo bi exstra da i meni bude tako,tj svim devojkama ovde koje cekajuuser posted image

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 1935
19.11.2012 12:31:50   
ivekpivek
dosad nista stavila dnevni ako procuri ,sike nabrekle nista necurka ,zbunjena user posted image

(odgovor članu suncica2)
Direktna veza do poruke: 1936
19.11.2012 12:46:53   
Yag

IZVORNA PORUKA: suncica2

devojke kad vec pricate o tom curkanju meni je danas 38dan ciklusa kad mi je kasnilo prva 2 dana nista me nije bolela,3i 4 cetvrti dan me boleo stomak al nista,5 i 6 dan opet nista,7 dan me stomak razvalio i odjednom mi je nesto krenulo,ja pogledam ono samo neka vodica i parce zuckasto roze prozirne sluzi i od tad je proslo 3 dana i user posted image jos nemauser posted image

pa koliko ti inace traju ciklusi zeno radi testuser posted image

21.12.2012. end of the world but my world start again 21.12.2012. SANIN ;)))

(odgovor članu suncica2)
Direktna veza do poruke: 1937
19.11.2012 13:02:46   
Štetica
Suncice2 radi taj test,non stop virim na rr da vidim sta se sa tobom desava. Nestrpljiva sam kao da treba ja da ga radim a ne ti. Na 38-39dc mora da pokaze pa da je i onaj najeftiniji.

(odgovor članu Yag)
Direktna veza do poruke: 1938
19.11.2012 13:12:04   
Leptiric123
Suncice zenoooo....radi test.

Kod mene sve isto...samo me ledja ne bole vise...a stomak me ne boli nesto znacajno...sisice obicne...malkice vece mozda ali mozda...

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1939
19.11.2012 13:50:45   
suncica2
ako do ujutru ne dobijem onda ga ujutru radim a ciklusi pa zavisi od 27-30 dana,j2 puta mi je bio 35 dan al tad sam imala infekciju,i cistu i pojacan sekret a sad od toga nista nemam,joj devojke da znate samo kako sam na iglicama,vto mi pred nosom jos mesec dana pa treba da krenem sa bocama a ja jos ni kontracepciju nisam pocela da pijemuser posted image ,definitivno moram da vidim sta je u pitsanju i daj boze da na vto i ne odemuser posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1940
19.11.2012 13:52:51   
nata11
Suncice radi test pa da se veselimo user posted image

< Poruku je uredio nata11 -- 19.11.2012 13:53:57 >

(odgovor članu suncica2)
Direktna veza do poruke: 1941
19.11.2012 14:01:13   
suncica2
ja bi prva preckrla od sreceuser posted image user posted image ,5 godina lecenja i da mi se tako nesto lepo desi i to pred sam postupak,uh ne bi bilo srecnije osobe od mene,hvala vam sto me hrabriteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1942
19.11.2012 14:10:58   
mina@
ma uradi taj test user posted image !!!!!!!!!!!

Navijam za tebe i ujutru da nas obradujes sa user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni, i još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje.
-Ivo Andrić-

(odgovor članu suncica2)
Direktna veza do poruke: 1943
19.11.2012 15:04:57   
ivekpivek
suncice zelim ti od srca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pozuri kupuj test i radi ujutro i javljaj sto prijeuser posted image

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 1944
19.11.2012 16:13:27   
M2004
ivekpivek i suncica2 SUTRA RADITE TEST OBAVEZNO i da budu dve debele user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1945
19.11.2012 16:36:10   
suncica2
test kupljen jos ujutru da potvrdimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu M2004)
Direktna veza do poruke: 1946
19.11.2012 16:39:25   
M2004
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suncica2)
Direktna veza do poruke: 1947
19.11.2012 16:55:24   
ivekpivek
daj bozeuser posted image user posted image user posted image odo ja u apoteku

(odgovor članu M2004)
Direktna veza do poruke: 1948
19.11.2012 19:29:11   
serpica
i ja sutra radim test ujutru ranouser posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1949
19.11.2012 19:49:52   
17 joka
user posted image jako za punouser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here