Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 21.10.2011 18:02:48
|
|
|
|
Inica
|
Da, prvo to za zeludac je problem, a druga stvar kod primene ovih recepata jeste da ni jedna od njih ne moze ne znam koliko da pomogne ako ne korigujemo ishranu i pomerimo d*pe
|
|
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 21.10.2011 18:16:20
|
|
|
|
lajla
|
Stomacicu,stomacicu....samo korigovana hrana i fizicka aktivnost mogu da pomognu...meni se skoro vrato na staro a za to zahvaljujem mojim stepenicama u stanu,jer ne znam koliko puta odem gore-dole i to sve trceci jer obicno je Uros dole.
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 21.10.2011 18:21:05
|
|
|
|
Mivica
|
Ne znam kako može, ali znam da ne može čipsom-provereno, probala malopre
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 21.10.2011 21:27:13
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pihhh a ja bas pocela s tom dijetom
|
|
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 24.10.2011 9:37:54
|
|
|
|
Lu
|
Vježbanje i prilagođena ishrana, ja sam skinula od 5. mjeseca 5cm u struku i trbuhu (mjerila sam ono najšire mjesto ispod pupka ). Sad sam počela i neku kremu da maćkam, mada ja u kreme ne vjerujem bez ovog dvoje što sam navela, vjerujem da malo pomažu ali samostalno ne!
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 24.10.2011 9:49:47
|
|
|
|
Lu
|
Evo malo motivacije
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 24.10.2011 9:57:41
|
|
|
|
minavb
|
kako skinuti stomak? ovim
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 24.10.2011 10:46:32
|
|
|
|
Jeca*
|
meni je napokon stomak potpuno ravan i bas se lepo naziru trbusnjaci. Znači, dijeta, zeleni čaj (zna lu na koji mislim ), guam kremice i min 3x nedeljno po 150-200 trbušnjaka u (5-6 serija). Eto to je recept koji ja primenjujem poslednjih meseci. NA moru sam svake večeri radila trbušnjake jer tih dana nisam išla u teretanu, naravno
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 31.10.2011 9:11:50
|
|
|
|
Lu
|
4 VRSTE TRBUHA I KAKO IH SE RIJEŠITI
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 31.10.2011 10:39:07
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: minavb kako skinuti stomak? ovim ja moj mogu samo tako!
|
|
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 6.11.2011 21:35:14
|
|
|
|
limunada
|
Otkako sam pocela da se mazem Anticelulit kremom Woman (dobila od RR-a) mazem stomak i butine,jako me svrbi i strije su pocrvenele a bile bele.Dal znate jel mozda to deluje pa zato svrbi???
|
|
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 7.11.2011 6:48:53
|
|
|
|
Lu
|
Limunada, i mene malo pecka i zacrveni se kad mažem Guam, piše da je to normalna pojava
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 7.11.2011 9:21:21
|
|
|
|
limunada
|
Moguce onda da deluje,al neznam gde cu nabaviti kad potrosim
|
|
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 7.11.2011 10:20:51
|
|
|
|
boba 11
|
Ja imam problem sa stomakom od prve trudnove kad sam se razvalila.Imala sam 75-78 kg pre a na porodjaju 103 pa izvolte racunati.I tako mi ostao stomak koji visinajvise ovaj donji kao fijoka nije jako velik ali primetan jer visi pa i kad se stegnem vidi se.Posle druge trudnoce nista posebno se nije promenilo.Sad imam 77 kg ali stomak ni makac.E sad imam jos jedan problem-U prvoj trudnoci mi se pojavio bruhne klasican vec su mi misici pobegli I tako sad imam rupu u sredini stomaka za citavu saku-tako mi rekao hirurg.Oni su predlagali da se operisem posle porodjaja kad se ssve vrati u normalu ali posto sam isla dva puta na carski i nije mi bio lak oporavak ne usudjujem se .BTW nemam nikakvih tegoba osim kad radim nesto tesko pa to izbegavam.Ne prija mi da radim vezbe a i lenja sam po tom pitanju pa me interesuje da li neko ima slicno iskustvo i dal ima nekog leka osim operacije.Naravno doktori tvrde da nema ali ja ne odustajem jer mrzim operacije i ici cu samo kao hitan slucaj.Dobrovoljno ne dam da me seckaju Pomagajte
|
|
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 7.11.2011 10:22:06
|
|
|
|
boba 11
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR Evo malo motivacije Lu jes to ti Uh da mi je vaka lenija sto bi bake rekle ne bi se ja ovde zezala sa vama
|
|
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 7.11.2011 10:23:45
|
|
|
|
Olga75
|
ja imam onu probusenu gumu koja je napuhana ma imam stomacinu
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 7.11.2011 10:29:55
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
ja imam malo stomacence skoro neprimetno ali problem kod mene je karlica koja nije se vratila u prvobtno stanje posle porodjaja. E i kupila sam ab tronic iskreno nisam verovala da deluje ali jeste.
|
|
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 7.11.2011 11:20:57
|
|
|
|
maslackic
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR 4 VRSTE TRBUHA I KAKO IH SE RIJEŠITI moj pre trudnoce je ovaj br 2 i ponekad 4..mada moze i 3 po opisu odgovara...
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 7.11.2011 14:02:44
|
|
|
|
Lu
|
E draga Boba, da sam to ja bivši momak bi mi bio George Clooney
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 8.11.2011 15:50:56
|
|
|
|
boba 11
|
|
|
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 8.11.2011 17:05:03
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Auuu ja imam ovaj dole niski trbuhcic. Mali jeste ali dosadni.
|
|
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 1.12.2011 23:59:50
|
|
|
|
srecica_80
|
da li ima neko iskustva sa problemom gornjeg stomaka?
|
|
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 26.12.2011 14:14:18
|
|
|
|
Jeja94
|
ja imam jedan problem, jako me muci, visoka sam 173cm, imam 60kg..imam salo na stomako, ne puno i to zelim da skinem, mnogo pazim na ishranu i jedem iskljucivo zdravu hranu, ujutru vozim bicikl oko 30min i preskacem vijacu, a uvece radim nekoliko vrsta trbusnjaka ,skelkove, neke vezbe za zadnjicu, i jos ponesto.. problem je sledeci, plasim se da ne smrsam previse..jako se plasim da ne budem kao kostur..sta vi mislite?? :((
|
|
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 29.11.2012 13:13:28
|
|
|
|
Andrej Marina
|
jastucinje skinuti,aluminijumskom folijom probala i pomaze ako si uporan,sagoreva,pecka,crveni,ali uspeva.....
|
|
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 30.11.2012 13:51:11
|
|
|
|
Jole84
|
A šta radiš s aluminijumskom folijom? Obaviješ se i sedneš da gledaš tv?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?