|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Skidamo pelenu!
29.6.2012 12:18:24   
madre
nama se desava da danima budimo skroz suvi, a onda naidje dan kad se par puta upiski u gaciceuser posted image
ali mislim da smo u tim situacijama mi krivi, jer ne cujemo kad trazi nosu (nocu) jer je on bas tiho trazi...
recimo od jutros mi je svaki put trazio nosu, desilo se cak 3puta za 20 minutauser posted image mislim da mu besikica jos nije spremna...

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1801
29.6.2012 12:19:41   
lanajelena
Meni se cini da trazi na svakih 10 min,sreca pa ga cujemo svi jer to tako glasno da vec i komsije znaju kad ide na nosu user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1802
29.6.2012 12:24:42   
madre
e da, zapravo se radi o tome da uvek trazi kad smo mu mi na vidiku, a kad nsimo upiski se u gaceuser posted image nece da dodje da nas zove, ako sam ja na terasi a on u sobi. par puta je iso kao i D seo i piski sam sa sve gacama na sebiuser posted image

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 1803
29.6.2012 12:26:12   
Snelle
Madre, a gde vam je nosa? Jel na vidljivom mestu?

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1804
29.6.2012 12:39:23   
lanajelena
Mi cemo uci u istoriju odvikavanja od nose user posted image ...ja imam jos jednu pelenu pa nek vidi sta ce user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1805
29.6.2012 12:53:08   
madre
snele, jeste na vidljivom mestu, ali on se sav uplasi valjda kad ga stisne nagon pa ne zna sta ce pre da li da skine gace, udje u kucu, sedne na nosu ili sta vecuser posted image
je l lana sam skine gacice i sedne na nosu?

Direktna veza do poruke: 1806
29.6.2012 13:00:47   
Snelle
Ne, ne skida sama, samo navlači gaće  i šorc sama, ali to naravno ne liči ni na šta user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1807
29.6.2012 13:04:32   
Sanjica26 RR
Mi ovih dana malo kakimo i piskimo u nosu a malo u gaciceuser posted image . desava se kad hoce da kaki samo me zove mama i tacno znam sta je. Pocela je i da gleda u nosu kad ustane. Na dobrom smo putu, ali ide to sporo. I Teodora navlaci gacice, ali do polauser posted image

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 29.6.2012 13:07:52 >

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1808
29.6.2012 13:06:03   
madre

IZVORNA PORUKA: Snelle

Ne, ne skida sama, samo navlači gaće  i šorc sama, ali to naravno ne liči ni na šta user posted image

znamuser posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1809
29.6.2012 13:38:52   
dijana1*
Ne mora da znaci, meni je more mnogo pomoglo. Stalno trazi samm da piki. Budemo u vodi po pola sata i on mi trazi da izadjemo da bi pikio.
Snelle bravo, vi ste bas brzo nauciliuser posted image
Madre kada si toliko bila strpljiva jos samo malo, brzo cce on sve savladati user posted image
IZVORNA PORUKA: Tash

marko je skroz prolupao na moru. Piski u gace bez problema, te je moj stav da more nije odgovarajuci momenat za skidanje pelene, jer tada piske gde stignu i nista ne kapiraju.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1810
30.6.2012 16:23:26   
tekta
bravo za sve vas sto trazite nosuuser posted image super ste! moj srecko je bas i nevoli... nekoliko dana ga uopste nisam forsirala i stalno je pikio u gace da bi od jednom poceo sam da trazi, i to svaki put, kakenje jos neide bas najbolje ali i to cemo valjda uskoro,ili se ukaki u gace ili pobegne na terasu pa kakiuser posted image al evo jutros je trazio i da kakiuser posted image jedino u zabavistu se upiski bar jednom..... ali ok, ide tek nedelju dana pa se i ustrucava da kaze, jer takav je dok nekog neupozna cuti i nece da prica dok se malo ne navikne, a posle ga urniseuser posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1811
30.6.2012 18:22:10   
LillyT
Mi smo Lari skinuli pelenu i za nešto više od nedelju dana ne znam da li se dva puta upiškila. Noša je uvek na vidnom mestu, ne zna ona da je traži, nego ode sama, ali je i 500 puta dnevno nudimo. Npr. danas nije stigla jer joj se i piškilo i kakilo, pa je pišnula u gaće, ali dok je govance stiglo, uspela je i ona da se dokopa noše. Uglavnom, skinuli smo joj i dok spava tokom dana, ne upiški se ni tada. Juče sam bila kod strine, njoj se baš prikakilo, i otišla je na WC šolju, zagrilala me, obavila posao i onda se divili minulom radu user posted image

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu tekta)
Direktna veza do poruke: 1812
1.7.2012 10:04:11   
lanajelena
Smatram dnevnu pelenu skinutom,nekoliko dana nijedne upisane gace user posted image ...nocna suva ali zbog previse mleka i vode ostaje jos malo u upotrebi user posted image

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 1813
1.7.2012 14:53:11   
LillyT

IZVORNA PORUKA: ribizla

Ja sam valjda poslednja sto veruje u deciju nevinost i neiskvarenost user posted image

Verujem i ja, ali me moja često demantuje user posted image

Scena kod mojih gde je L bila nedelju dana. Rekla sam im da je stalno nude da ide na nošu i drugi-treći dan se smorila, ali je sedela. Mama kao izađe napolje, a L gleda, vidi nema nikoga (moja mama viri iza zida), ona ustane, uzme njenu flašu vode, sipa u nošu, sedne, ustane i stane pored, i viče "bavoo" i još tapše.

IZVORNA PORUKA: minavb

Mi nismo ni blizu odvikavanja. Nosa ga ne zanima, bezi sa nje, kad mu skinem pelenu i ostavim u bodicu, upiski se posle nekog vremena i uopste mu ne smeta da sedi mokar, a juce se i ukakio u gace i igrao se bez problema dok nisam primetila da su mu gace druge boje.

Mina, za skidanje pelena su kod moje Lare jako zaslužne jaslice (i vaspitačice). One ih tamo vode na nošu, pre nego što smo skinuli pelenu, ona je par nedelja bila tamo suva, jednostavno je stalno išla na nošu, idu drugi, ide i ona. Videćeš i sama. Pa bolje je da ih skine kada je on spreman, nego da ga forsiraš nedeljama, pa da se samo mučite.

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1814
1.7.2012 14:58:05   
minavb
Pokazujem mu nosu i pokusavam da ga stavim d asedne vec danima. Sedne i pobegne. Sigurno ce biti lakse sa drugarima, ali sam htela da pokusam. Nek se makar navikne na nosu, tj da je vidja u odredjeno vreme, mozda se i zavole.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 1815
1.7.2012 16:35:25   
ishler
Bubulence cestitam.
Mene zanima kako da u pocetku ukapiraju cemu to sluzi,kada da je stavim na nosu a da znam da ce tada da piski,,?
i da li odmah pri samom kretanju stavljanja na nosu skinuti u gacice ili kada se malo navikne da tu treba da piski?

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1816
1.7.2012 16:41:23   
New Mom
Kada i kako privikavati na nošu?

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 1817
1.7.2012 16:48:47   
ishler
Hvalauser posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1818
1.7.2012 21:33:29   
Anoniman
LillyT user posted image
tvoja draga cerka nikako nije `iskvarena` , ja mislim da je beskrajno sarmantna i mastovita user posted image

(odgovor članu ishler)
  Direktna veza do poruke: 1819
2.7.2012 0:45:45   
Anoniman
jao ne mogu da verujem sta citam! neverovatna je! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1820
2.7.2012 9:53:42   
cockic
moj petar samo kaki po kuci neodustajem ali ne verujem da ga nosa toliko ne zanima bukvalno dodje i iskaki se pored nje u sobi user posted image ceo vikend kaki po parketu
kad ga pitam gde petar treba ka kaki on kaze kaki noca a iskaki se na parket.zasto ima odbojnost od nose ne znam ali on nece ni pelene i njih skida user posted image znaci zreo je da ih izbaci jedino mi preostaje da kupim ono za dasku pa u wc da ga saljem.
nepali ni da ce dobiti tortu,cokoladicu ono sto najvise voli nece .a omiljene igracke nema mada on inace nikad ne sedi duze od dve sekunde takav je.tako i na nosi citavih 10 sekundi i dize se.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1821
2.7.2012 10:52:41   
bojanica7
snelle, bravooo!!!user posted image

sanjice, super, samo polako! user posted image

lj, bravisimo!!!user posted image

IZVORNA PORUKA: LillyT

Scena kod mojih gde je L bila nedelju dana. Rekla sam im da je stalno nude da ide na nošu i drugi-treći dan se smorila, ali je sedela. Mama kao izađe napolje, a L gleda, vidi nema nikoga (moja mama viri iza zida), ona ustane, uzme njenu flašu vode, sipa u nošu, sedne, ustane i stane pored, i viče "bavoo" i još tapše.

ne mogu da verujem!!! lija jedna!!! preslatka!

mi i dalje isto. piski u nonum ali joj se jednom dogodi i u gace. pocela i da kaki u gace. e sad, skontala sam da je uglavnom nudim pa onda piski. mozda bi trebalo da iskuliram pa da me ona obavestiuser posted image pre jeste, a poslednjih dana je uglavnom ja kanim i ona sedne i piki.

Panta rei

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 1822
2.7.2012 16:12:12   
madre
zene, koliko vasa deca piju tecnosti u toku dana i koliko puta piske?
ovo mi je mnogo vazno, jer bogi popije oko 1.250ml u toku dana i mislim da piski bar 20 puta! cini mi se da ne rasporedi to pijenje lepo u toku dana vec se naloce u nekih 5-6 navrata, pa je mozda u tome problemuser posted image recimo, 18puta na nosu (travicu) ali mora bar 2 puta u gace. nekada napravi velike razmake, ali nekada piski 3 puta za 20 minuta. prijavljuje redovno, ali opet ima i mokrih gacica. pre dnevnog spavanja pije razblazen sokic, a pre uspavljivanja uvece mleko tako da su mu i jedna i druga pelena mokre.

rekla sam ja lepo da cu vas sve ispratiti odavdeuser posted image
bravo, dule majstoreuser posted image

(odgovor članu bojanica7)
Direktna veza do poruke: 1823
2.7.2012 18:23:31   
lanajelena
Nemam pojma koliko kolicinski popije ali toci na onom aparatu(naucio sam)cini mi se svakih 15 min i piski dosta cesto,popije po dve cedevite a mleko je vec stara prica popije pola litre sigurno a nekad i vise,danas smo prvi put piskili napolju odusevljen pa me je maltretirao svaka dva min ali nije nista kasnije uradio,pelene su suve i tokom spavanja ali zbog mora necu jos da ih skidam(ne mogu da stajem non stopuser posted image )

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1824
3.7.2012 0:49:02   
madre
i danas je ceo dan trazio nosuuser posted image necu vise pisati ovde, jer je moje dete izgleda odavno skinulo pelenu, a ja ovde kukamuser posted image

Direktna veza do poruke: 1825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here