|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Skidamo pelenu!
25.6.2012 23:10:28   
New Mom
Uhvatiš raspored:
odmah posle obroka joj nudiš
pre spavanja
posle spavanja
pre šetnje
posle šetnje
i na oko sat i po (ako libari vodu kao ova moja)

Posle će u tim periodima sama da traži.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1751
25.6.2012 23:13:21   
Snelle
Ma nudimo joj mi svaki čas. Nema kod nje nekog pravila. Poenta je da je do sada trebalo već da skapira, barem što sam videla kod drugih. I ne bi mi bilo krivo da nije lepo počela....

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1752
25.6.2012 23:13:58   
madre

IZVORNA PORUKA: Snelle

'bem ti skidanje pelena, lepo ja rekoh da nije spremna user posted image

svaki dan pomsilim ovo! iako fino napredujemo, ali cini mi se da se bas oduzilo... juce ni jedne upisane gace, danas jedne! ali znam ja da to nije touser posted image bice boljeuser posted image izaci cu i ja iz ove teme, pravicu zurku na rr taj danuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1753
25.6.2012 23:17:10   
Snelle
Madre, znaš da je mm pustio Lanu u onaj zamak u centru u gaćicama. Ja ga pitam zar mu nije bilo frka da će se upiškiti u zamku, a on mi kaže: "Pa šta ima veze" user posted image

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1754
25.6.2012 23:21:10   
madre
mislim da bih i ja bogija pustila u gacicamauser posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1755
26.6.2012 10:05:11   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: bubulence

mi vec par nedelja kod kuce ne koristimo pelene, stavim joj samo kada idemo u duzu setnju i za nocno spavanje (mada najcesce bude suva)... desi nam se svaki 3.-4. dan da se upiski, ali to uglavnom bude kada pije jako puno tecnosti. a ima sigurno 2 meseca kako ni jednom nije kakila u pelenu. bas sam ponosna na moju malu guzicuuser posted image

bubika user posted image

kada stavljas emicu na nosu, koliko puta dnevno?

(odgovor članu bubulence)
  Direktna veza do poruke: 1756
26.6.2012 12:30:31   
mtajcica83
i mi se navikavamo i dalje, jos uvijekse popisa u gacice ponekad ali onda vjerovatno skonta da to ne treba i donese tutu, sta znam bice kad se zaigra pa se zaboravi i ne moze da izdrzi...A kad setamo ja mu stavim pelenu. i uvece dok spava.

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1757
26.6.2012 12:37:57   
cockic
mi na nosu sedimo pa ustanemo i tako upoznaje se sa nosom tj da ga odobrovoljim da sedne jer ni to nije hteo predhodnih danauser posted image juce je sedeo celih 2 minuta user posted image samo obilazi oko nje i vice noca kaki,noca piki user posted image a ja kazem sedni a on meni necu user posted image jos nisam krenula agresivno jer bi prvo htela fino,a ne da mi nekaki danima posle.kazem imam vremena do septembra tj.taman ako negde budemo tad isli mora se odvici do puta.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1758
26.6.2012 12:58:46   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Macaki

mi vec par nedelja kod kuce ne koristimo pelene, stavim joj samo kada idemo u duzu setnju i za nocno spavanje (mada najcesce bude suva)... desi nam se svaki 3.-4. dan da se upiski, ali to uglavnom bude kada pije jako puno tecnosti. a ima sigurno 2 meseca kako ni jednom nije kakila u pelenu. bas sam ponosna na moju malu guzicuuser posted image

bubika user posted image

kada stavljas emicu na nosu, koliko puta dnevno?

macaakiiiic user posted image user posted image user posted image , draga jako mi nedostajes tamo user posted image .
pa stavljam je kao sto je NM gore napisala, pre i posle spavanja, posle hranjenja... od prilike to bude na sat-sat ipo, zavisi i koliko je tecnosti pila tog dana. a i drzimo je na vidnom mestu pa ona sada sama pokaze na nonu kada hoce nesto da obaviuser posted image .

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1759
26.6.2012 15:24:25   
Tea2
Au,sto sam lenja da pocnem sa tim odvikavanjem...Znam da je bolje za nju da skine pelenu,jednog dana smo pokusale sa gacicama,sedi na nosi i nista ne uradi................

Direktna veza do poruke: 1760
26.6.2012 16:48:05   
Anoniman
macaakiiiic user posted image user posted image user posted image , draga jako mi nedostajes tamo user posted image .
pa stavljam je kao sto je NM gore napisala, pre i posle spavanja, posle hranjenja... od prilike to bude na sat-sat ipo, zavisi i koliko je tecnosti pila tog dana. a i drzimo je na vidnom mestu pa ona sada sama pokaze na nonu kada hoce nesto da obaviuser posted image .

i vi meni user posted image

pitam jer su nase jos male da bi znale da im se piski (bar ja mislim). nama se dasava da se upiski u gacice npr. kada sedi u hranilici i odmah pocne da place. znaci, ipak kapira da to ne treba, smeta joj. ali ne znam ima li osecaj kada ce da piski.. user posted image

Direktna veza do poruke: 1761
26.6.2012 22:16:35   
bubulence
ema je poslednjih par dana pocela da se hvata za gacice i to mi je znak da je odmah stavim na nosu i onda piski, a kada hoce da kaki lepo mi pokaze i tako radi vec mesec dana... ali i pre toga sam mogla da vidim po njoj kada ce kakiti i nije bilo problema... jesu jos male ali odlicno one kontaju veruj mi.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1762
26.6.2012 22:25:36   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: Snelle

Jao NM, nemoj tako, sad sam se i ja smorila. Lana se danas upiškila. A odmah zatim je tražila nošu, tj ne znam da li se upiškila pa tražila nošu, ili se upiškila dok sam ja otrčala po nošu + jednom kod moje mame i jednom na bazenu. Tri puta danas i jutros moka noćna pelena. 'bem ti skidanje pelena, lepo ja rekoh da nije spremna user posted image

Pa nemojte takoo ...joooooojjjjj sto ste negativne!

Pa ne ide to cap...vise se nikad nece upiskiti!
desavace se to...jos puno puta al sve redh=je i redje! Vi bi sve odjednom ! Strpljeeenja mameeeeeee, strpljenjaaa!!!!

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1763
26.6.2012 22:35:13   
mušema
moji imaju jedan 4 a drugi 4 g i nenose dnevnu pelenu samo noćnu i nemogu nikako da odviknem starijeg djete da nepiški po noćiuser posted image svašta sam pokušavala:budila,nagradzivala,objašnjavala,pričala,user posted image neznam šta da radim user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1764
27.6.2012 9:33:57   
New Mom

IZVORNA PORUKA: mušema

moji imaju jedan 4 a drugi 4 g i nenose dnevnu pelenu samo noćnu i nemogu nikako da odviknem starijeg djete da nepiški po noćiuser posted image svašta sam pokušavala:budila,nagradzivala,objašnjavala,pričala,user posted image neznam šta da radim user posted image

Kako skinuti noćnu pelenu? <- KLIKNI

(odgovor članu mušema)
Direktna veza do poruke: 1765
27.6.2012 10:46:40   
cockic
e mi juce ostali bez pelena kad je dosao iz vrtica i nije bilo panike nego krenusmo bez nje u setnju user posted image i taman da kupimo.i da covek nepoveruje peka se nije nijednom upiskio za tih dva sata user posted image odusevio me je.mada kakio je u peleni kad je dosao kuci iz vrticauser posted image a pikio je kuci posle tusiranja u kadi.sve je obavio pre te setnje.

moram da uspem uzasne pare dajem na pelene za njih dvojeuser posted image bas su skupe tako da nemam nameru ovo leto da preskocim.imamo male pomake hoce nosu koliko toliko.

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1766
27.6.2012 14:35:53   
minna
Meni je Vlada juce trazio da kaki, i kaze boli ga guza, bas se mucio i nije uspeo, ja mu obukla gace i posle 5 min bas krenuo da place, ja nisam povezala i mislila da se udario i dok sam ga grlila on se ukaki u gaceuser posted image Posle se upiskio na krevet jednom, a drugi put trazio nosu. Jos jednom je trazio da kaki i uspeo, ali je opet vikao da ga boli guzauser posted image
Nikako da se nakanim da ga sve vreme posle jaslica drzim bez pelene i da ga ujutru odmah nudim.

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 1767
27.6.2012 15:53:01   
Snelle
Lana je juče ceo dan tražila nošu. Kaže mi mama i danas isto. Ali se takođe potrudila i da se ja ne obradujem previše pa se na putu do parka upiškila u gaće user posted image  user posted image
Madre, praviš li žurku user posted image  

< Poruku je uredio Snelle -- 27.6.2012 16:04:26 >

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 1768
27.6.2012 20:11:14   
madre
danas je sve pokvario, nista od zurkeuser posted image
gace su nam bili suve 3 dana, a ni jednom nije kakio u gace sigurno 20ak dana! danas je i jedno i drugouser posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1769
27.6.2012 22:23:24   
Shishica
Pa dooobro, nema veze, oni se ipak jos uhodavaju.. ni Ema bas nije da ne napravi propust.. za kakenje pogotovo.. pre dan, dva je kakila po laminatu i samo je dosla kod mene u kuhinju i rekla: "Mama brzo.. tamo sam puuuuno u sobu.. idem ja na nosu dok ti.. brzo, brzo.." i trci u kupatilo, ja za njom, stavljam je na solju, ona mi pokazuje carapu: "Mama skini, tu sam zgazila, prljala sam.."
user posted image user posted image
Odem onda u sobu.. a ono govance tu, govance tamo, a ono glavno spljeskano.. Brate, skupljaj, ribaj..kud joj gace ne obukoh prethodno.. i sve ja sredim i kasnije nadjem jos jedan purak malo ispod stocica.. da li ga sutnula trceci ili sta.. user posted image
Opet se ispiskila i na sred prodavnice.. Prodje dan i bez toga, ali onda to znaci da ne kaki taj dan. Nikad se ne upiski vise od jednom na dan, ako se upiski..

Uzas.. ali onda me obraduje sa puno: "Mama upiskicu se...brzo, brzo.." i sa suvim kreveticem.. i ovo sve zaboravim..
Mislila sam da ce do ovakvog stadijuma trebati citavo leto, ali trebalo je samo tri nedelje.. cutim i teram..

Mozemo mi to, zenice user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1770
27.6.2012 22:27:19   
minavb
Mi nismo ni blizu odvikavanja. Nosa ga ne zanima, bezi sa nje, kad mu skinem pelenu i ostavim u bodicu, upiski se posle nekog vremena i uopste mu ne smeta da sedi mokar, a juce se i ukakio u gace i igrao se bez problema dok nisam primetila da su mu gace druge boje.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 1771
27.6.2012 22:27:25   
Snelle
Suve gaće ceo dan i čak je mm u tom famoznom parku rekla: "Tata, piši tvavu" (Tata, hoću da piškim u travu) i naravno piškila u travu user posted image
Mina, tako je radila i Lana pa se evo odvikavamo nekako. Njoj i dan danas ne smetaju upišane gaće.

< Poruku je uredio Snelle -- 27.6.2012 22:30:12 >

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 1772
27.6.2012 22:32:58   
New Mom
Svaka noć suva, a malo malo popodne se upiški, tj. ne traži na vreme.
I kontam da je to što meni tera inat, jer je sad par dana zaređala kod mojih, a nije htela da ide (kod njih je uvek suva i traži nošu).

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1773
27.6.2012 22:38:07   
Snelle
Misliš da je tako mala sposobna da tera inat?

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1774
27.6.2012 22:41:32   
Olga75
NM ne tera inat , mala jeeee
pa to je ogromna stvar , shvatiti odakle ide pispis , zadrzati ga , pogoditi nosu ,
mana se desavalo da zvercica pisne i vise od pola godine nakon skidanja pelene , jednostavno pobegne

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Sanke Deda Mraza
video
Preko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKE
Grčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here