|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Skidamo pelenu!
27.6.2012 22:43:53   
Shishica
Oooo daa.. oni su na svasta sposobni.. mi smo jako naivni..

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1776
27.6.2012 23:08:23   
Snelle
Ne slažem se.

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 1777
28.6.2012 1:43:12   
bojanica7
bubulence, jel ti dobar tiker? nesto ti bas mala beba a vec na noni :) sjajno!user posted image

snelle, nm, to vas one driblaju da se opustite user posted image al super su user posted image

madre, bravouser posted image

mi super do nekih sest uvece. nijednom se ne upiski. i trazi nonu, kad ima prostora za to, jer uglavnom joj pogodim kad joj se piski (ko sto je nm lepo navela) sedne, piski, ustane i pokaze mi. al kakenje moram da je lovim, ne prijavljuje. danas nam se dr u savetovalistu odusevila kad smo se pojavile u gacicama da primimo vakcinu user posted image

al joj oko sest padne koncentracija i mora bar jednom da se uspiki do spavanja. i kad se upiski, vice: nona, moko... ne verujem da je namerno. mada, ko znauser posted image

Panta rei

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1778
28.6.2012 10:04:20   
Shishica
user posted image
Pa dobro, nisu bas kao u hororu, ali imaju oni dobre klikere user posted image
Znaju kad da poljube, kad da se iskeze da nesto dobiju.. inate se da vide dokle mogu da idu.. e sad za ostalo ne znam.

(odgovor članu bojanica7)
Direktna veza do poruke: 1779
28.6.2012 10:22:00   
Anoniman
Ja sam valjda poslednja sto veruje u deciju nevinost i neiskvarenost user posted image Iskvarimo ih mi , nazalost , ne mogu ostati imuni na nase odrasle prljave misli i dela user posted image

(odgovor članu Shishica)
  Direktna veza do poruke: 1780
28.6.2012 10:23:33   
Shishica
Pa dobro, nije to iskvarenost kod njih..to je vise namazanost mala, ali slaaatka, nije kao nasa.. mislim, razumes? user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1781
28.6.2012 10:28:13   
Olga75
ne piske oni iz inata , evo ja sad da probam da se nategnem da se upipi nekome iz inata ne bih mogla da mi platite user posted image
a oni mogu da piskaju svaki cas jer sfikteri jednostavno mora da " sazru "
tako da spremite se na po koje upiskane gace , pecate od kake i tako bar do cetvrte - pete godine i to je slucajno user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 1782
28.6.2012 10:34:25   
Shishica
Pa zaigraju se ili bas ne mogu sad jer je zanimljivi deo na crtacu i etogac!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1783
28.6.2012 10:43:57   
lanajelena
Ja sam zadovoljna nijedne upisane gace (spavanje jos uvek pelena,uglavnom suva)vec nekoliko dana,jedan propust sa kakom ali kroz nogavicu bez uprljanog sorcauser posted image (nisam mu obukla gace)...ali sto je naporan pa mislim da trazi da piski na svakih 15 min i svaki put bar malo pisne u nosu...nego nas problem je sto on sedi na nosi ali mu izgleda malo pisa izleti napoljepa nekad ima oko nose user posted image

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 1784
28.6.2012 11:41:35   
madre

IZVORNA PORUKA: lanajelena

nego nas problem je sto on sedi na nosi ali mu izgleda malo pisa izleti napoljepa nekad ima oko nose user posted image

ovo se nama redovno desavauser posted image
ali on sam gurne resu prsticem unutrauser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 1785
28.6.2012 13:15:17   
dijana1*
Mislim da ovo uopste nije lak zadatak za njih.
Sve sto sam ucila Vuka trebalo mu je vremena ( mislim na motoriku). Da pije sam iz case - flase, da se penje uz stepenice, da sam hoda - trci, da moze malo duze da hoda pored mene user posted image ........ nista se nije desilo preko noci. Mi smo pikenje relativno lako savladali i vec nekih par dana sam trazi da piki. Ali retko kad da trazi nosu, to je obavezno pored nekog auta koji mu se svidja, trava, cvece, sada smo na moru pa hoce da piki more. Kaka nam je malo problem ali nadam se da ga necu ureci ali juce i danas je kakio na nosu, seo i odmah obavio. Nadam se da ce tako biti i u narednim danima user posted image
Mame samo budite strpljive, za mesec dana necemo ni znati da smo bile u ovoh fazi jer ce verovatno doci neka druga i tako dalje i tako daljeuser posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1786
28.6.2012 23:06:33   
Anoniman
marko je skroz prolupao na moru. Piski u gace bez problema, te je moj stav da more nije odgovarajuci momenat za skidanje pelene, jer tada piske gde stignu i nista ne kapiraju.user posted image

(odgovor članu dijana1*)
  Direktna veza do poruke: 1787
28.6.2012 23:11:37   
bojanica7
ej, tash, to je i meni palo na pamet. da je skroz zbunjujuce. stalno su mokri, mogu da pisaju svuda a posle ne mogu. ipak je to tesko...

danas svesno trazila nonu i kakila. user posted image tako da smo usli u poslednju fazu. svega smo svesni i znamo sta treba, samo jos sve to da joj predje u naviku user posted image ceo dan lepo piskila u nonu i onda u stolici za hranjenje. jede slaninu i piiiishhh, curi po plocicama. izgleda da joj je jako bila lepa slanina i da joj se nije prekidalo user posted image

Panta rei

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1788
28.6.2012 23:15:14   
gagana83
To je i Una meni radila prosle godine na moru, iako je proslo skoro 2 meseca bez pampersa.
Posle par dana se sve vratilo u normalu.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1789
28.6.2012 23:50:11   
pepeljuga
Sad ste me smorile, ja planiram da pocnem na moru, nemam alternativu jer sam ovako ceo dan na poslu, ovih dve nedelje su mi jedinstvena prilika user posted image
Bitno da sam ja nakupovala slatke gacice a sta cu i kako cu pojma nemam, do sad sam bila krajnje opustena mama ali od skidanja pelena me hvata panika user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 1790
29.6.2012 0:19:18   
bojanica7
pepeljugo, nema sta da te hvata panika. nista strasno. samo ih skines i gotovo. ostalo dete odredjuje kojim tempom ide, a ti se trudis da se ne nerviras user posted image i mislim da je druga prica ako pocnes na moru i tamo ucis dete da piski na nonu, a drugo je kad deca odu tamo vec naucena da piske u nonu kad ono sme tamo i gde nema none.

Panta rei

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 1791
29.6.2012 0:41:00   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: bojanica7
ceo dan lepo piskila u nonu i onda u stolici za hranjenje. jede slaninu i piiiishhh, curi po plocicama. izgleda da joj je jako bila lepa slanina i da joj se nije prekidalo user posted image

moja se upiskila danas na radnu plocu u kuhinji. stavila je ja tu da sedne dok sam joj davala da jede kajsiju.. i odjednom poce da piski u gacice i da se sve to sliva niz kuhinjske elemente.. ajoj user posted image

Direktna veza do poruke: 1792
29.6.2012 0:42:57   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: bojanica7

bubulence, jel ti dobar tiker? nesto ti bas mala beba a vec na noni :) sjajno!user posted image

nije bubika pogresila sa tikerom, njena emica ima manje od godinu dana i vec je naucila na nosu. bravo za emu!! user posted image

Direktna veza do poruke: 1793
29.6.2012 10:14:17   
bratzz
Milica i dalje ne govori kad joj se piski i kaki vec ja moram da pogadjam kad je pravi trenutakuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1794
29.6.2012 12:03:27   
Snelle
Mi smo definitivno skinuli pelenu user posted image  Već tri dana sama traži nošu svaki put. Doduše, još uvek ume da se desi kiks, pa da se pišne u gaćice, ali pošto je to jednom u npr tri dana, proglašavam slučaj skidanja pelena zaključenim user posted image  Elem, pelena za dnevno i noćno spavanje su opet pune, ali proći će i to.

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu bratzz)
Direktna veza do poruke: 1795
29.6.2012 12:06:28   
lanajelena
I mi smo suvi vec nekoliko dana preko dana,spavanjac jos uvek mokri user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1796
29.6.2012 12:08:52   
madre
bravo, lanouser posted image user posted image user posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

Direktna veza do poruke: 1797
29.6.2012 12:09:01   
Snelle
To je verovatno zato što D noću pije mleko, a L vodu. Dok to ne izbace nema poboljšanja.
Odgovori mi "tamo" user posted image
Madre, kakva je situacija kod vas? Hoćemo li decu u zamak? user posted image

< Poruku je uredio Snelle -- 29.6.2012 12:10:00 >

"Bato, puno te volim"

Direktna veza do poruke: 1798
29.6.2012 12:10:03   
lanajelena
Verovatno...da si ziva i zdrava odgovorih ti pre dva sata user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1799
29.6.2012 12:10:59   
Snelle
A sad baci pogled još jednom user posted image

"Bato, puno te volim"

Direktna veza do poruke: 1800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here