Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pitajmo Minu (o ishrani) 18.4.2012 21:54:40
|
|
|
|
minavb
|
Smudj je stvarno diiiivan, zabici ce se svideti.
|
|
RE: Pitajmo Minu (o ishrani) 19.4.2012 11:32:56
|
|
|
|
Lilla
|
Unistavanje salata se nastavlja, mnogo nam se svidja. Sinoc ca tunjevinom, veceras je grilani file oslica na tapeti. Nego, htjela sam da te pitam u vezi suhog voca. Koliko je ok jesti suho grozdje kada se zeli skinuti kilaza?
|
|
RE: Pitajmo Minu (o ishrani) 19.4.2012 11:49:58
|
|
|
|
Ana RR
|
Mina, jedno pitanjce. Ja pijem kafu isključivo sa mleko a znam da to nije zdravo. Šta bih mogla da koristim umesto kravljeg mleka? Ili da prestanem da pijem kafu
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pitajmo Minu (o ishrani) 19.4.2012 12:01:51
|
|
|
|
minavb
|
Suvo voće nije ok. Ako ste već na redukciji, izbegavajte proste šećere a njih ssuve voćke prepune. Anči, ja tragah i tragah, i ne nađoh precizan dokaz i objašnjenje šta tu toliko nije zdravo. Ja je pijem sa mlekom.
|
|
RE: Pitajmo Minu (o ishrani) 19.4.2012 12:10:14
|
|
|
|
Lilla
|
Ok, hvala Zaboravih, jel ima nesto sto je ok jesti kada dodjemo u situaciju da nam opadne secer?
< Poruku je uredio Lilla -- 19.4.2012 12:18:32 >
|
|
RE: Pitajmo Minu (o ishrani) 19.4.2012 12:15:13
|
|
|
|
*Alexx*
|
Je li manje zlo suvo voće ili red čokolade (ne crne, već obične)? Mm insistira na tome da mora da pojede nešto slatko, pa da bar jede ono što je manje loše
|
|
RE: Pitajmo Minu (o ishrani) 19.4.2012 12:18:00
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: minavb Anči, ja tragah i tragah, i ne nađoh precizan dokaz i objašnjenje šta tu toliko nije zdravo. Ja je pijem sa mlekom. Pa negde sam čitala da se tada masnoća lepi za creva (laički rečeno).
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pitajmo Minu (o ishrani) 19.4.2012 12:20:57
|
|
|
|
*Alexx*
|
Da, to sam i ja čitala. Baš je jedno vreme bilo aktuelno, mislim da smo čak i komentarisali na forumu? IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: minavb Anči, ja tragah i tragah, i ne nađoh precizan dokaz i objašnjenje šta tu toliko nije zdravo. Ja je pijem sa mlekom. Pa negde sam čitala da se tada masnoća lepi za creva (laički rečeno).
|
|
RE: Pitajmo Minu (o ishrani) 19.4.2012 12:24:37
|
|
|
|
minavb
|
Koja masnoća? Ako piješ kafu sa mlekom koje ima 0% masti, kafa je ima jako malo, gde je tu masnoća? Masnoća se inače ne lepi za sreva. Može se taložiti na zidove krvnih sudova u vidu ateromatoznih pločica, ali za ovo nije krivac kafa sa mlekom.
|
|
RE: Pitajmo Minu (o ishrani) 19.4.2012 12:28:18
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* Da, to sam i ja čitala. Baš je jedno vreme bilo aktuelno, mislim da smo čak i komentarisali na forumu? IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: minavb Anči, ja tragah i tragah, i ne nađoh precizan dokaz i objašnjenje šta tu toliko nije zdravo. Ja je pijem sa mlekom. Pa negde sam čitala da se tada masnoća lepi za creva (laički rečeno). Sećam se da smo komentarisali, ali se sve završilo na tome "čula sam" i "navodno". Kažem vam, ja nikad nisam našla precizno objašnjenje kako i zašto je kafa sa mlekom loša.
|
|
RE: Pitajmo Minu (o ishrani) 19.4.2012 12:50:16
|
|
|
|
Ana RR
|
E pa super još da pređem na mleko sa 0% masnoće
|
|
|
|
RE: Pitajmo Minu (o ishrani) 19.4.2012 12:52:59
|
|
|
|
minavb
|
Kupi Ella mleko.
|
|
RE: Pitajmo Minu (o ishrani) 19.4.2012 13:47:57
|
|
|
|
viking
|
a ona Completa? Sasvim je ok ukus, ali joj ne znam nutritivnu vrednost. IZVORNA PORUKA: Ana RR Mina, jedno pitanjce. Ja pijem kafu isključivo sa mleko a znam da to nije zdravo. Šta bih mogla da koristim umesto kravljeg mleka? Ili da prestanem da pijem kafu
|
|
RE: Pitajmo Minu (o ishrani) 19.4.2012 13:54:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Ti whiteneri za kafu su puni aditiva i trans masti, nedavno sam čitala tonu tekstova o tome, baš sam se izbedačila.
|
|
|
|
RE: Pitajmo Minu (o ishrani) 19.4.2012 13:54:41
|
|
|
|
minavb
|
Completa ima biljnih masti, kao ona biljna slatka pavlaka. Meni je od toga u želudcu kao da sam popila litar sudomila.
|
|
RE: Pitajmo Minu (o ishrani) 19.4.2012 13:55:07
|
|
|
|
viking
|
e, bez veze
< Poruku je uredio viking RR -- 19.4.2012 13:56:07 >
|
|
RE: Pitajmo Minu (o ishrani) 20.4.2012 13:26:56
|
|
|
|
dacca
|
Vjerovatno negdje pise, ali nemam vremena da trazim... Kada mogu da uvedem celer u ishrani kod bebe? Danas Nadja punih 6 mjesci.
|
|
|
|
RE: Pitajmo Minu (o ishrani) 20.4.2012 14:41:19
|
|
|
|
minavb
|
Preporuke se razliku mnogo. Negde piše od 6 meseci, negde od 9, najnovije kažu posle 12 meseci... Ne znam kada si počela i šta si do sad uvela, ali ja bih ga odložila za posle 9 meseci.
|
|
[Obrisana poruka] 24.4.2012 21:18:07
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Pitajmo Minu (o ishrani) 24.4.2012 21:41:27
|
|
|
|
minavb
|
Krvna grupa nema veze sa ishranom. Dijetoterapija funkcionise malo drugacije. Za tebe bi bila dobra klasicna redukciona dijeta za pocetak, a za neke detaljnije analize, potrebno je vise podataka od telesne mase i visine. Kuckamo se na pp.
|
|
[Obrisana poruka] 24.4.2012 21:43:14
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Pitajmo Minu (o ishrani) 24.4.2012 22:12:02
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Mina, jedno pitanjce. Ja pijem kafu isključivo sa mleko a znam da to nije zdravo. Šta bih mogla da koristim umesto kravljeg mleka? Ili da prestanem da pijem kafu i ja sam ovo cula... ali sam mislila da to vazi samo za tursku kafu, ili ja jednostavno nisam htela da prihvatim to jer ne mogu bez nesa mina, sta mislis da bogiju dajem jednu dozu soka od aronije dnevno pomesanu sa vodom npr ili vec kako? preporucena doza za nas velike je 3 puta 0,33 a njemu da dajem recimo tu jenu dozu pomesanu sa vodom?
|
|
RE: Pitajmo Minu (o ishrani) 24.4.2012 22:17:16
|
|
|
|
Ana RR
|
Madre, a zbog čega bi mu davala aroniju? Pitam zato što mm i ja već dugo pijemo aroniju, sa pauzama naravno. Baš mi prija, ne pamtim kada sam bila bolesna (kuc,kuc). E sad, pošto kuburimo sa Markovom ešerihijom razmišljala sam da i njemu dajem po malo ali ne znam ni kako aronija deluje na ešerihiju ni da li on sme da je pije.
|
|
|
|
RE: Pitajmo Minu (o ishrani) 24.4.2012 22:26:21
|
|
|
|
madre
|
ana, nema neki poseban razlog, osim sto je zdrava
|
|
RE: Pitajmo Minu (o ishrani) 4.5.2012 14:33:43
|
|
|
|
Ivence
|
Hihi, ja sam skoro dosla na forum, pojma nisam imala da je anketa pokazala da ti sve znas .. e pa sada cu svasta da te pitam... mislim, u buducnosti... sada imam samo da dodam za tu kafu da sam citala da turska ubija sve bakterije u ustima, ali ako joj dodas mleko, puj pike ne vazi... inace, dobre zamene su heljdino i pirincano, posto su meni sojina bljak, a ova su mi onaaako.... a nes nema nikakvu razliku u ukusu zbog toga... :)
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?