|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 31 32 [33]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pitajmo Minu (o ishrani)
14.11.2012 9:22:41   
Verus
Eto koliko me nema da sad vidim ovo o povlacenju sa RR...

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 801
   RE: Pitajmo Minu (o ishrani)
14.11.2012 9:26:39   
Anoniman
Verka, ja ne mogu da ti odgovorim na pitanja, ali mogu da dam savet - ima nekih čorbica ili jela gde za gustinu možeš da ubaciš ovseno brašno, ovsene mekinje ili čak malo usitnjene ovsene pahuljice.

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 802
   RE: Pitajmo Minu (o ishrani)
14.11.2012 9:52:49   
Anoniman
Slanina je dimljena, i Mina je stava da to nije zdravo. Nešto mi je spominjala neko "dimljenje" aromom dima... nisam baš najbolje shvatila.
Ako dobro pamtim, uz roštilj i i dimljene vojovođanske proizvode treba jesti svežeg crnog luka.

Gustin... ja ga ne koristim uopšte. Recimo ako pravim nešto u paradajz sosu, pa ne želim da sos bude redak, u šoljicu vode razmutim kašičicu brašna, i to naspem u jelo sa paradajz sokom koje se već kuva, ostavim koji minut da baci ključ, i gotovo, zgusne se dok se hladi na temperaturu na kojoj možeš jesti.

Nisam sigurna ni kako se pravi zaprška. Jel to ono: na malo ulja zapržiti malo luka i brašna pa dodati u jelo? To ne radim gotovo nikada.

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 803
   RE: Pitajmo Minu (o ishrani)
5.1.2016 9:54:01   
WhiteSnow
Posto ne vidim da postoji tema o Kefiru, a vidim da se ovde cesto pominje, ubacicu ovde post. Poklanjam kefirna zrnca, za pravljenje kefira. Ja ga pravim vec dugo i podelila sam puno zrnaca, ali se ona mnoze jako brzo i imam pun zamrzivac istih. ja sam iz Novog Sada pa ako neko zeli mozemo se dogovoriti. Isto tako sve mogu i objasniti, a imate monogo toga i na netu. :)

_____________________________

Lazar 23.10.2010.
Viktor 05.04.2013.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 804
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 31 32 [33]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 31 32 [33]
Idi na:







10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.



image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Јаслице или дадиља
пеперутка16

Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?

Click Here