Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pitajmo Minu (o ishrani) 14.11.2012 9:22:41
|
|
|
|
Verus
|
Eto koliko me nema da sad vidim ovo o povlacenju sa RR...
|
|
|
|
RE: Pitajmo Minu (o ishrani) 14.11.2012 9:26:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Verka, ja ne mogu da ti odgovorim na pitanja, ali mogu da dam savet - ima nekih čorbica ili jela gde za gustinu možeš da ubaciš ovseno brašno, ovsene mekinje ili čak malo usitnjene ovsene pahuljice.
|
|
|
|
RE: Pitajmo Minu (o ishrani) 14.11.2012 9:52:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Slanina je dimljena, i Mina je stava da to nije zdravo. Nešto mi je spominjala neko "dimljenje" aromom dima... nisam baš najbolje shvatila. Ako dobro pamtim, uz roštilj i i dimljene vojovođanske proizvode treba jesti svežeg crnog luka. Gustin... ja ga ne koristim uopšte. Recimo ako pravim nešto u paradajz sosu, pa ne želim da sos bude redak, u šoljicu vode razmutim kašičicu brašna, i to naspem u jelo sa paradajz sokom koje se već kuva, ostavim koji minut da baci ključ, i gotovo, zgusne se dok se hladi na temperaturu na kojoj možeš jesti. Nisam sigurna ni kako se pravi zaprška. Jel to ono: na malo ulja zapržiti malo luka i brašna pa dodati u jelo? To ne radim gotovo nikada.
|
|
|
|
RE: Pitajmo Minu (o ishrani) 5.1.2016 9:54:01
|
|
|
|
WhiteSnow
|
Posto ne vidim da postoji tema o Kefiru, a vidim da se ovde cesto pominje, ubacicu ovde post. Poklanjam kefirna zrnca, za pravljenje kefira. Ja ga pravim vec dugo i podelila sam puno zrnaca, ali se ona mnoze jako brzo i imam pun zamrzivac istih. ja sam iz Novog Sada pa ako neko zeli mozemo se dogovoriti. Isto tako sve mogu i objasniti, a imate monogo toga i na netu. :)
_____________________________
Lazar 23.10.2010. Viktor 05.04.2013.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Пелене.пеперутка16Када сте почели да одбијате своју бебу?Мање од 1 године. (
100%)
1-2 године. (
0%)
2-3 године. (
0%)
3-4 године. (
0%)
4-5 године. (
0%)
Ukupan broj glasova: 1Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!