Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pitajmo Minu (o ishrani) 12.9.2012 23:07:46
|
|
|
|
Yula
|
Wooow, da sam sutra ( JUCE - ispravka ) umrla ne bih znala da zaista postoji sta sto moze da regulise potrebu za slatkisima. Hvala Gae i Isidora!
< Poruku je uredio Yula -- 12.9.2012 23:21:22 >
|
|
RE: Pitajmo Minu (o ishrani) 12.9.2012 23:10:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Ako sutra umreš - znaćeš, ali da si umrla juče... Opet spavaš za kompom!
|
|
|
|
RE: Pitajmo Minu (o ishrani) 12.9.2012 23:15:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja pijem ovaj KLIK. Do sad sam ga pila dva puta dnevno, posle doručka i posle večere a od juče jednom, posle ručka. Prepisali su mi ga u okviru hrono ishrane uz obrazloženje da mi je loša ishranjenost ćelije id a mi se zato traži slatko i da bi hrom to trebalo da reguliše. Zaista jeste. Pored hroma pije sylimarin za čišćenje jetre, omega3 masne kiseline i sojin lecitin, ova poslednja dva od istog proizvođača kao i hrom. Nisam se udubljivala zašto, šta je dr rekla ja pijem i dok vidim rezultate ne pitam zašto.
< Poruku je uredio gae_gr -- 12.9.2012 23:17:39 >
|
|
|
|
RE: Pitajmo Minu (o ishrani) 12.9.2012 23:19:16
|
|
|
|
Yula
|
IZVORNA PORUKA: Tash Ako sutra umreš - znaćeš, ali da si umrla juče... Opet spavaš za kompom! Daaaaaaaaaaaaa, hahahhahahhaha Juce, juceeeeee!
|
|
RE: Pitajmo Minu (o ishrani) 12.9.2012 23:21:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Koliko košta ovaj hrom? Oko 1000din?
|
|
|
|
RE: Pitajmo Minu (o ishrani) 12.9.2012 23:22:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne znam ja uvek sve kupujem na gomilu pa nisam sigurna koliko je šta.
|
|
|
|
RE: Pitajmo Minu (o ishrani) 12.9.2012 23:23:02
|
|
|
|
Yula
|
Joj, Tasho, ne pitaj za cenu, da ne upadne neko pa da te ispostrojava kako ne stedis na uloscima a hoces da zakidas na hromu!
|
|
RE: Pitajmo Minu (o ishrani) 12.9.2012 23:23:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala Ju, Yula, kakvi crni ulošci?
< Poruku je uredio Tash -- 12.9.2012 23:24:04 >
|
|
|
|
RE: Pitajmo Minu (o ishrani) 12.9.2012 23:26:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Gae, ne radi link na patofnama!
|
|
|
|
RE: Pitajmo Minu (o ishrani) 12.9.2012 23:27:19
|
|
|
|
Yula
|
Joj, necu da offujem ovu divnu i nadasve korisnu temu! Nisam imala pojma da uopste postoji, polala sam linkove drugaricama da je iscitaju i izvuku sta korisno za njih. A ja iscekujem odgovor i od Mine, ako se resi da procita moj post jer je dugacak, hehe.
|
|
RE: Pitajmo Minu (o ishrani) 13.9.2012 8:23:45
|
|
|
|
minavb
|
Celeste, zao mi je sto nisi zadovoljba odgovorom, ali o ishrani po krvnim grupama ja nemam sta da kazem. Miva, rano je za kravlje. Uzmi adaptirano. Yulka, pisem sa telefona pa ne mogu lepo i precizno da pisem o insulinskim receptorima, zelji za slatkisima i hromu. To i gg treba da procita posto joj izgleda nisu precizno pojasnili o cemu je rec i u cemu je trik. Cim mi stigne racunar iz servisa, ili kad odem na posao ako racunar do tada ne stirne, ja cu vam lepo opisati ono sto muci skoro svaku zenu, i neke muskarce. Ja hrom preporucujem jao antianemijski faktor, ali je neizostavan u redukcionim dijetama. Ima ga u jecmu, pa preporucujem i jecmene pahuljice ko moze da ih jede. Tash, sumeci suplementi nisu narocito korisni. Progutaj tableticu. Yulo, napisi kako se inace hranis.
|
|
RE: Pitajmo Minu (o ishrani) 13.9.2012 8:26:51
|
|
|
|
minavb
|
I izvinjavam se sto sam nepismena, ali na telegonu redovno masim slova. Zato i je mogu sad da vam pisem detaljno, nije mi pregledno kad mi ode tok misli i ispadnem nepismena.
|
|
RE: Pitajmo Minu (o ishrani) 13.9.2012 8:34:43
|
|
|
|
NadaR
|
Ja ne mogu kafu bez šećera , nema šanse .Potrebno mi je samo pola kockice da ubije onu gorčinu . Neko mi je predložio zaslađivač . Mina?
|
|
RE: Pitajmo Minu (o ishrani) 13.9.2012 8:49:38
|
|
|
|
minavb
|
Ja predlazem steviu, prirodni zasladjivac. Na trzistu je ima u visu tabletica, tecnosti ili praha, i nije stetna kao vestacki zasladjivaci.
|
|
RE: Pitajmo Minu (o ishrani) 13.9.2012 8:51:50
|
|
|
|
NadaR
|
Hvala draga . Gdje da tražim? U apoteci ?
|
|
RE: Pitajmo Minu (o ishrani) 13.9.2012 9:08:05
|
|
|
|
minavb
|
Bolje opremljenim prodavnicama zdrave hrane.
|
|
RE: Pitajmo Minu (o ishrani) 13.9.2012 11:20:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Yulka, pisem sa telefona pa ne mogu lepo i precizno da pisem o insulinskim receptorima, zelji za slatkisima i hromu. To i gg treba da procita posto joj izgleda nisu precizno pojasnili o cemu je rec i u cemu je trik. Cim mi stigne racunar iz servisa, ili kad odem na posao ako racunar do tada ne stirne, ja cu vam lepo opisati ono sto muci skoro svaku zenu, i neke muskarce. E, jedva čekam. A zašto ga ti kombinuješ sa selenom? Šta mi preporučuješ da probam?
|
|
|
|
RE: Pitajmo Minu (o ishrani) 13.9.2012 12:26:19
|
|
|
|
minavb
|
Zato stimo sam kupila taj suplement- selen i hrom zajedno. Selen je odlican antioksidans pa je to ok kombinacija.
|
|
RE: Pitajmo Minu (o ishrani) 13.9.2012 17:41:56
|
|
|
|
Figaro88
|
Vidim da si pisala da Vanji dajes puding,ja sam izbegavala da ga dajem Andrei zato sto sam mislila da bas i nije dobar A ona voli da ga jede,pa me zanima koji je onda zdraviji-onaj kupovni ili onaj iz kesice?
|
|
RE: Pitajmo Minu (o ishrani) 13.9.2012 21:40:18
|
|
|
|
minavb
|
Ja sam Vanji davala ono sto je hteo da jede, a campina puding je taman kalorican za one koji malo jedu. Cak ima i maltodekstrina u sebi. Za bebe ima finih i kvalitetnih pudinga i ja bih uvek pre kupila taj nego obe u prahu zbog boja i aroma.
|
|
RE: Pitajmo Minu (o ishrani) 13.9.2012 22:26:48
|
|
|
|
Tea2
|
Secam se kada je ova tema otvorena,vidim sada ima 30 strana!Svaka cast,Minavb!Treba imati znanja i strpljenja da nas trpis!!!Sta mislis o Nutrilansu?
|
|
|
|
RE: Pitajmo Minu (o ishrani) 14.9.2012 0:07:33
|
|
|
|
minavb
|
Vrlo korisna mesavina, mada mi iskreno nikad ne bi palo na pamet da jedem ili preporucim.ovako jesto. Volim ovsenu kasu a prema ostalim sam ravnodusna, pa potpuno zaboravim da ovako korisne stvari postoje. Ako si razmisljala da ga uvrstis u ishranu, samo napred, ali moras jos neke stvari da menjas jer sam Nutrilans nece mnogo da ucini. Molim zene da me podsete u ponedeljak za tekstove i sve sto smo se dogovarale. Sutra idem na put, pa kad se vratim da nastavimo gde smo stali.
|
|
RE: Pitajmo Minu (o ishrani) 14.9.2012 14:04:12
|
|
|
|
cicimummy
|
Lepa tema,interesuje me samo cime se Mina bavi ? Da li joj je ishrana struka,pa se saveti prihvataju ili eto cisto hobi?
|
|
RE: Pitajmo Minu (o ishrani) 14.9.2012 14:11:11
|
|
|
|
branki*
|
uz tendenciju da budem drveni advokat-da,mina je nutricionista,dakle ishrana joj je struka
|
|
RE: Pitajmo Minu (o ishrani) 14.9.2012 15:42:56
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: cicimummy Lepa tema,interesuje me samo cime se Mina bavi ? Da li joj je ishrana struka,pa se saveti prihvataju ili eto cisto hobi? Nutiricionizam i dijetetika su prilicno kompleksne oblasti i ne mogu biti hobi.
|
Anketa
.пеперутка16.. (
0%)
. (
0%)
Ukupan broj glasova: 0Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!