Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 4.4.2012 21:38:26
|
|
|
|
lelaigor
|
Upravo odradila 40 minuta zumbe... da prijavim da se vraćam polako na vežbanje...dobro je i za izbacivanje negativne energije
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 4.4.2012 21:41:11
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
A tuuuu si zumba!!!! Ja neznma ni kako cu da skinem ove kile viska kad se nicim ne bavim, a nemma ni kad... oko dece po ceo dan, zelim samo da se naspavam
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 4.4.2012 21:48:24
|
|
|
|
lelaigor
|
PA, ti ubaci šetnje sa njima...a kad Hanči malo poraste pa budeš imala vremena i više snage, skinućeš to malo... samo nemoj da dodaješ :D
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 4.4.2012 22:47:55
|
|
|
|
PoisonEve
|
Anck, samo izbaci hleb ili jedi samo tonus, pij puuuno vode i ujutru uradis recimo 50 trbusnjaka i videces rezultete
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 6.4.2012 13:50:37
|
|
|
|
lelaigor
|
Upravo uradila ponedeljak, utorak i sredu sa ovog plana: a s obzirom da danas pravim veliko spremanje stana, mislim da mi je dosta za danas. Inače htedoh da pokažem moju promenu. Nije neki ogroman napredak, dosta me je i zdravlje sprečavalo, ali za mene je veliki uspeh što imam 11kg manje i što se vidi razlika na meni. Ušla sam u dvoje farmerica pre trudnoće i mnogo se lepše osećam u svom telu! Ali, ne bih to mogla bez vas i bez vaše podrške i saveta! Puno vas volim sve!
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 6.4.2012 14:03:43
|
|
|
|
madre
|
kad lelaigor pojede bananu desi se neverovatna promena bravoooooo, svaka cas_t pisi nam malo vise kako i sta radis, sigurno ce zanimati mnoge zenice ovde, iako je ova tvoja promena vise rezultat smanjenog apetita, nego vezbe.... u svakom slucaju, odlican napredak
< Poruku je uredio madre -- 6.4.2012 14:05:40 >
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 6.4.2012 14:08:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Bravo LI, svaka ti čast Jako mi je drago što si na putu do cilja, znam kako to utiče na raspoloženje i samopouzadnje
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 6.4.2012 14:11:17
|
|
|
|
lelaigor
|
Hvala madre. Prošle godine, tad u maju sam krenula naglo sa jakim vežbama i programima Yourself fitness, p90x i drastičnom promenom ishrane bez slatkiša. I pošto mi je želja bila jaka, u početku jeste bilo teško, ali sam uspela tako par meseci. Onda mo se u junu preselili u podstanare, došlo je leto i išla sam sa Dariom na plažu. Hranila sam se "letnje" (voće, povrće, po koji sladoled, ali sam se nekad i počastila i polako uvodila šećer), plivala, trčkala za Dariom po plaži. Onda mi se Yourself Fitness program pokvario, pa sam skinula Zumbu i Pilates i vežbala to. MAlo sam se preko zime ulenjila, ali nije da baš ništa ne uradim, ako nemam neki određeni program vežbi za taj dan, makar ću uraditi deset trbušnjaka i deset vežbi za guzu. U kuhinji radim zumbu dok kuvam, perem sudove i radim svoj novi posao (Pravljenje i prodaja kolača, torti i slaniša..). U zadnje vreme mi je dosta "pomogao" i antidepresiv koji pijem, pošto smanjuje apetit, ali i dalje sam fizički aktivna, slatko jedem ponekad a ne kao ranije i što je najbitnije JAKO JAKO retko večeram. Eto to je to. Sad uglavnom tražim vežbe koje će me malo oblikovati i planiram da izgubim još 3-4 kg, ako bude i više nije problem...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 6.4.2012 14:11:51
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR Bravo LI, svaka ti čast Jako mi je drago što si na putu do cilja, znam kako to utiče na raspoloženje i samopouzadnje Pogledajte mi ticker, kad sam krenula izgledalo mi je neverovatno!
< Poruku je uredio lelaigor -- 6.4.2012 14:13:18 >
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 6.4.2012 14:13:45
|
|
|
|
*Alexx*
|
LI, fenomenalno! Ja ZNAM da će mi najviše pomoći trčanje, ili bar trbušnjaci i čučnjevi, ali nikako da se nakanim.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 6.4.2012 14:15:59
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* LI, fenomenalno! Ja ZNAM da će mi najviše pomoći trčanje, ili bar trbušnjaci i čučnjevi, ali nikako da se nakanim. Hvala! Ja za trčanje nisam prava osoba, amatičar sam i imam problema sa desnim kolenom, isto tako i čučnjevi, ali su mi trbušnjaci postali nekako rutina. Isto kao i moj muž, uveče, pred tuširanje uradi ne znam koliko sklekova i trbušnjaka, kao da mu je to sastavni deo tuširanja.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 6.4.2012 14:20:58
|
|
|
|
madre
|
jooj, ja ne volim trcanje! strasno me smara
< Poruku je uredio madre -- 6.4.2012 14:21:58 >
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 6.4.2012 14:21:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Kuma i ja smo uplatile mesec dana u ladies gym, preko onih popusta...idealna varijanta, pošto nas dve ustajemo jako rano, i išle bi čim se otvori teretana kada nije gužva i sve je slobodno...ja nikako ne bih mogla da idem sama u početku, tako da mi je ovo idelano. Krećemo posle uskrsa, tri puta nedeljno, a ostalim danima ćemo verovatno na trčanje. Jedva čekam
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 6.4.2012 14:21:59
|
|
|
|
Anoniman
|
LI , ovo je prava promena
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 6.4.2012 14:24:39
|
|
|
|
madre
|
nedjo, to je super varijanta ja vec par dana nisam kod kuce, pa ne vezbam, ali kad se vratim, nastavljam punom parom inace, kvadriceps mi iskocio na ovoj mojoj mlitavoj butkici sve ostalo za sada miruje...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 6.4.2012 14:32:18
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: ribizla LI , ovo je prava promena Hvala! Nedjo, super. Ja sam nekako više tip za kućno vežbanje. Ja sam sebi na popustima kupila depilaciju, između ostalog i intimne regije) ... Da ne odem off, meni je zumba, naj-naj-najbolji vid vežbanja, poto sam se pre trudnoće bavila plesom, i to je za mene to. SAmo što se ovde oznojim k'o konj....
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 6.4.2012 14:58:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni to kod kuće nije dovoljno, treba mi traka za trčanje i steper, trbušnjaci i čučnjevi nisu ni trećina onoga što vežbanje treba du bude, bar za mene. Grupne treninge, tipa aerobika, zumbe i sl. ne podnosim, jednostavno, volim da imam svoj ritam, i da radim na svoj način. Meni je teretana idealna
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 6.4.2012 15:00:16
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I ja isto. Vise volim teretanu. I bas sam se super osecala dok sam isla. Sad vise ne idem, ali planiram da se opet vratim, ali kad pojacam ishranu.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 6.4.2012 15:02:41
|
|
|
|
lelaigor
|
Pa, eto, svakom drugačije odgovara i hvala Bogu pa ima toliko različitih načina da budemo u formi...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 6.4.2012 16:17:58
|
|
|
|
indy_25
|
Ja kombiniram sve kako kad mogu. Fitnes mi je uplacen na godinu i nekad idem tamo. Nekad vozi biviklo ako je lijepo vrijeme ili trcim. Utorkom idem na salsa aerobic. Kuci radim trbusne.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 6.4.2012 17:05:45
|
|
|
|
minavb
|
Super LI, idlicno napredujes.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 6.4.2012 17:20:02
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: minavb Super LI, idlicno napredujes. Hvala!
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 6.4.2012 17:20:36
|
|
|
|
Verus
|
lela igor bas sam ponosna na tebe! Ja sam od prosle nedelje krenula u teretanu, sa tim da je to 2 puta nekad 3x nedeljno, uglavnom vikendom, ako ne moram da radim. Skinula sam do sada skoro 24kg. Jos jedno 10tak i bicu stara ja. E, to su tih 10 najtezih....
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 6.4.2012 17:30:45
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
leloooo Svaka cas_t!!!! I meni treba skidanje 12-13 kg, reci gde si skinula Zumbu s neta... mozda bi ii ja malo razmrdala Guzu Super, super sad izgledas!
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 6.4.2012 17:34:48 >
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 6.4.2012 18:23:29
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR lela igor bas sam ponosna na tebe! Ja sam od prosle nedelje krenula u teretanu, sa tim da je to 2 puta nekad 3x nedeljno, uglavnom vikendom, ako ne moram da radim. Skinula sam do sada skoro 24kg. Jos jedno 10tak i bicu stara ja. E, to su tih 10 najtezih.... Hvala! Trudila sam se! Meni je sad ovih 3-4 najteže... IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun leloooo Svaka cas_t!!!! I meni treba skidanje 12-13 kg, reci gde si skinula Zumbu s neta... mozda bi ii ja malo razmrdala Guzu Super, super sad izgledas! Hvala puno na komplimentima! Ah, I''''m sexy and I know it!! E, moram pročešljati malo komp, jer sam to skidala prošle godine. Kad nađem i saznam poslaću ti pp, ok?
< Poruku je uredio Verus RR -- 6.4.2012 19:11:12 >
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.