Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 20.8.2011 9:49:35
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Alexis79 I kod mene isto ,ali ga ja totalno ignorisem i ja
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 20.8.2011 9:51:21
|
|
|
|
^iva^
|
hocu da se ovo popravi sto pre
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 20.8.2011 10:08:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Kod mene je proradilo
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 20.8.2011 10:09:47
|
|
|
|
^iva^
|
UJHHHUUU i KOD Mene je proradilo ma ja kad im zapretim ima odmah da poprave
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 23.8.2011 12:31:10
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Čerupač Pilića Poštovani, Da li je u planu IT administratora foruma uvođenje TapTalk opcije za iOS i Android platformu? Preneću adminu
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 31.8.2011 12:40:41
|
|
|
|
New Mom
|
Zašto niko ne ažurira spiskove na temama Kad vam je rođendan? Godišnjica? i drugim na podforumu Statistika RR? Baš ima dosta novoupisanih.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 31.8.2011 12:43:54
|
|
|
|
*Alexx*
|
To oduzima mnogo vremena, pa pretpostavljam da modovi nemaju kad.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 31.8.2011 12:45:41
|
|
|
|
lanajelena
|
Mozda sam vec pitala ali posto nisam dobila odgovor da pitam opet udjem preko mob na RR vidim lepo sve aktivne debate,nove itd ali u bilo koju temu da udjem pise Bad URL kako to da namestim zna li neko
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 1.9.2011 14:05:08
|
|
|
|
NadaR
|
Meni je sve izmijesano . Negdje ne vidim nick , negdje ima nick , nema avatara .. znak za pol mi je na sredini nicka , nema prethodne strane,tj ne moze se kliknuti ... Koristim G.Chrome . Ulogovala sam se i sa Mozzille, tu nikako ne mogu napraviti lijep link . Edit: ne mogu ni u Zajednicu , ni admin .. nista ne radi
< Poruku je uredio Nada RR -- 1.9.2011 14:07:47 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 1.9.2011 15:06:59
|
|
|
|
*Alexx*
|
Nado, nešto ti je Chrome pobrljavio. Obriši mi cache, restartuj računar, pa probaj opet. I kako to da ne možeš u Mozilli da napraviš lep link?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 1.9.2011 18:46:40
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Zašto niko ne ažurira spiskove na temama Kad vam je rođendan? Godišnjica? i drugim na podforumu Statistika RR? Baš ima dosta novoupisanih. Hvala New Mom , radimo na tome
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 1.9.2011 18:48:32
|
|
|
|
Lu
|
opcija praćenja teme IZVORNA PORUKA: World Nisam nasla nigdje da je odgovoreno na ovo, pa evo, zanima me zasto nemaju sve teme ovu opciju? IZVORNA PORUKA: World I da dodam jos, ne znam gdje spada ovo, sta znace ove oznake za teme (ispod naslova teme..)?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 2.9.2011 10:35:05
|
|
|
|
*Alexx*
|
Pitaću za opciju praćenja teme, ali ne znam na kakve oznake misliš?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 5.9.2011 22:09:54
|
|
|
|
JMPM
|
Zasto mi se kada udjem u temu ne vidi avatar a kada sam na mojoj ringeraji vidim avatar u aktivnim temama koje se vrte sa strane
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.9.2011 9:56:38
|
|
|
|
magnetic
|
Nema mi tickera
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.9.2011 9:57:49
|
|
|
|
vonavoj
|
ni meni sto kaze magnetic,necu znati koja sam nedelja!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.9.2011 10:23:07
|
|
|
|
*Alexx*
|
Moguće je da podaci nisu prebačeni kako treba. Pošto je u toku prebacivanje podataka na novu Moju Ringeraju, pokušajte da dodate novi ticker i avatar. Ako se ni tada ne prikazuju, javite mi, da alarmiram. Hvala!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.9.2011 10:24:53
|
|
|
|
minavb
|
Alexx, imaju zemske primedbu sto ne mogu da nadju opciju da se ne prikazuju medju aktivnim korisnicima a d apri tom ne sakrivaju profil.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.9.2011 10:27:30
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* Moguće je da podaci nisu prebačeni kako treba. Pošto je u toku prebacivanje podataka na novu Moju Ringeraju, pokušajte da dodate novi ticker i avatar. Ako se ni tada ne prikazuju, javite mi, da alarmiram. Hvala! Dodala sinoć sve tiker-e i sve je radilo. Sad ih nema. Neću valjda svaki dan da ih postavljam?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.9.2011 10:37:30
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: minavb Alexx, imaju zemske primedbu sto ne mogu da nadju opciju da se ne prikazuju medju aktivnim korisnicima a d apri tom ne sakrivaju profil. To za sada nema. Javljam dalji razvoj događaja.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.9.2011 10:37:56
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: New Mom IZVORNA PORUKA: *Alexx* Moguće je da podaci nisu prebačeni kako treba. Pošto je u toku prebacivanje podataka na novu Moju Ringeraju, pokušajte da dodate novi ticker i avatar. Ako se ni tada ne prikazuju, javite mi, da alarmiram. Hvala! Dodala sinoć sve tiker-e i sve je radilo. Sad ih nema. Neću valjda svaki dan da ih postavljam? Javila sam, radi se na tome.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.9.2011 11:38:06
|
|
|
|
JMPM
|
Opet ja i moj avatar delimicno nevidljivi
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.9.2011 11:39:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Al baš... Sad te videla na porukama, na listi nema... A sad te ima na listi, a na forumu ništa
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.9.2011 11:40:59
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: JMPM Opet ja i moj avatar delimicno nevidljivi OK, javljam! Hvala!
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.9.2011 11:43:47
|
|
|
|
JMPM
|
Misteriozna ova lepa krava . Hvala Alex
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?