Cindarella
|
IZVORNA PORUKA: Didy Da se malo apdejtujem, pošto se posle 2 godine sve fino sleglo. Ja definitivno mogu da kažem da ne pravim nikakvu razliku između dece i da nema šanse da jedno volim više nego drugo. Uvek se trudim da im jednako zadovoljavam potrebe, želje, prohteve... Ali me sad ubi u pojam to što se oni otimaju za mene, za moju pažnju i vreme koje im posvećujem svakom pojedinačno i zajedno. To je moja mama - kaže Sofija i zagrli me. Onda dođe Stefan, pa i on legne kod nas i kaže - To je i moja mama! Onda ga ona gu ra i kaže - Ne, to je moja mama, tvoj je tata, pa se poguraju, pa se posvađauju, onda galama... Aaaaaaa!!!! I tako danima... Stalno se svađaju koga ću odvesti na spavanje, kome ću prvom nešto pomoći, doneti, stalno se nešto takmiče, nadmeću, da se zapitkujem već dugo - Grešim li negde. Znate dokle to ide kad sam im počela praviti rasporede - Danas idem s tobom, sutra s tobom, danas ti prvi izlaziš iz auta, sutra ti i tako za sve... Kad im dajem vode, u isto vreme im prinosim čaše, kad stvaljam hranu na sto, u isto vreme spuštam činije na sto ispred oboje... Već mi je postalo opterećenje... A stalno pričamo kako nije važno ko je prvi, ko će pre koga... I trudim se da sve što može radimo zajedno. Nekako sam im i ritam podesila - Ustaju u isto vreme, oboje idu u isti vrtić, dolazim po njih, zajedno idu kući, zajedno ručaju, zajedno se igraju, zajedno idemo u šetnje, zajedno se kupaju, ui isto vreme idu na spavanje... Kad je Stefan bio mali ludela sam kad npr. svekrva dođe i odvede samo njega. Čim je ona malko porasla, nisam davala da se razdvajau - Možete da ih vodite ili oboje ili nijedno. I tako je do dana današnjeg. Ovako je i kod nas,identicno.Pucam po svim savovima. Ja ih volim oboje podjednako!Jednostavno,nije mi prirodno da osecam dozu ljubavi vise prema jednom etetu. Poslednja dva meseca Mateja zahteva vise paznje,galami da spustim Janju da bih se igrala sa njim.Spustim je,ali pored nas na podu.Naljuti se on,trazi da je sklonim,da je vratim u krevetac,ali pokusavam da ga naucim da moze i sa njom da se igra.Za sada nam je ta ljubomora veliki problem,ali se nadam da ce je prevazici u skorije vreme.Poslednja dva mesecanije isti prema meni,kao da je ljut na mene,jedva ceka da uhvati straftu i pobegne kod svekrve.
|